ورود

View Full Version : Qt & Beagle Bone Programming

aholfati
یک شنبه 23 فروردین 1394, 00:09 صبح
با سلام خدمت استاید بزرگوار
من یه طراح سخت افزار هستم و بیشترین برنامه نویسی هایی که انجام دادم با C و تحت کامپایلر کیل بوده و خیلی با محیط هایی مثل Qt آشنایی ندارم.
الان یه پروژه دارم که بر پایه ی بردی به نام Beagle Bone Black هست و توزیعی از لینوکس به نام Debian روش نصبه حالا من میخوام یسری برنامه بنویسم که بتونم روی این برد اجرا کنم البته برنامه ها گرافیک خاصی نداره و بیشتر انجام عملیات محاسباتی و کار با سخت افزاره(پورت سریال و CAN و...).
میخواستم یکی از دوستان زحمت راهنمایی رو بکشن که از کجا و چجوری شروع کنم.
با تشکر.

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 23 فروردین 1394, 08:44 صبح
با سلام خدمت استاید بزرگوار
من یه طراح سخت افزار هستم و بیشترین برنامه نویسی هایی که انجام دادم با C و تحت کامپایلر کیل بوده و خیلی با محیط هایی مثل Qt آشنایی ندارم.
الان یه پروژه دارم که بر پایه ی بردی به نام Beagle Bone Black هست و توزیعی از لینوکس به نام Debian روش نصبه حالا من میخوام یسری برنامه بنویسم که بتونم روی این برد اجرا کنم البته برنامه ها گرافیک خاصی نداره و بیشتر انجام عملیات محاسباتی و کار با سخت افزاره(پورت سریال و CAN و...).
میخواستم یکی از دوستان زحمت راهنمایی رو بکشن که از کجا و چجوری شروع کنم.
با تشکر.

سلام

Qt از زبان C پشتیبانی نمیکنه مگر اینکه از خود C++ و کتابخانه های مربوط به کارتون استفاده کنید.

aholfati
یک شنبه 23 فروردین 1394, 10:19 صبح
ممنون از شما دوست عزیز که پاسخ دادید.
خوب حالا برای همون لایبرری های آماده و C++ باید از کجا شروع کنم؟

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 23 فروردین 1394, 11:51 صبح
ممنون از شما دوست عزیز که پاسخ دادید.
خوب حالا برای همون لایبرری های آماده و C++‎ باید از کجا شروع کنم؟

در رابطه با کاری که میخواهید انجام بدین جستجو کنید تا در مورد همون گزینه به نتیجه برسید.
اینم یک لیستی از یک سری کتابخانه های C++ : http://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs