View Full Version : گرفتن یک مقدار از یک برنامه دیگر بدون شماره هندل
na_3_er
یک شنبه 23 فروردین 1394, 13:10 عصر
یه بازی هست به اسم کلش اف کلنز :خجالت: یه چیز کسل کننده داره برای سرچ مپ بازی ، به فکرم زده یه برنامه روبات براش بسازم که خودش بگرده دونبال مپ طبق پارمترهایی که من میدم نمونه های خارجیش زیاده و پولی هستن
حالا از اساتید یه سوال داشتم چطور میشه از یه برنامه دیگر به اسم بلواستیک در یک موقعیت خاص فقط دو عدد رو بخونه که شماره هندل نداره
خودم به فکر این فکر رسیدم که از بلو استیک عکس بگیرم با پردازش تصویر و مقایسه عکس ها اون عددو بخونم که کار واقعا سختیه :عصبانی++: و مطمئنم برنامه دیگه از این روش استفاده نمیکنند چون انوا برنامه بلو استیکو مینیمایز هم میکنن هنوز برنامه کار میکنه حالا طبق این توضیحات کسی میدونه چطوری میتونم اون دو عدد از بلو استیک به سادگی در بیارم از داخل بلو استیک حالا به هر شکل
اگر راهنمایی کنید یه ملت دعاتون میکنن چون میخوام فری بدم بیرون که وقت مردم تو سرچ گرفته نشه:قلب:
اینم نمونه مثال هست
130278
من فقط میخوام مقدار دو عدد
65772
و
52824
را بدست بیارم اگر کمک یا راهنمایی کنید یه دنیا ممنون میشم :چشمک:
golbafan
یک شنبه 23 فروردین 1394, 13:50 عصر
میتونی اسکرین کپچر کنی و با پردازش تصویر این اعداد رو ocr کنی
با استفاده از اسم کاپشن برنامه میتونی هندل رو بدست بیاری و سپس موقعیت پنجره در صفحه نمایش و سپس اسکرین کپچر کنی:
var
NotepadHandle: hwnd;
WindowRect: TRect;
begin
NotepadHandle := FindWindow(nil, 'Untitled - Notepad');
if NotepadHandle <> 0 then
GetWindowRect(NotepadHandle, WindowRect)
end;
موقعیت این اعداد در صفحه مشحصه و میتونی ocr کنی
کامپوننت ocr:
http://code.google.com/p/tesseract-ocr/
na_3_er
یک شنبه 23 فروردین 1394, 14:21 عصر
عکس از فرم بلو استیک و بدست اوردن موقعیت اون دو عدد رو قبلا بدست اوردم حالا برم ببینم این کامپوننته چیه میتونه مقدار اون دو عدد رو بدست بیاره یا نه ممنون از راهنماییت:قلب:
na_3_er
یک شنبه 23 فروردین 1394, 15:52 عصر
از اون لینک که شما دادین من چیزی سر در نیوردم اما دونبال کامپوننت های دلفی ocr گشتم ولی بازم چیز خاصی پیدا نکردم :ناراحت: به زور یه اکسپمل یه کامپوننت پولی گیر اوردم ولی اینم از هر 1000 تا عکس یکیشو تشخیص میده :گریه:
Mask
یک شنبه 23 فروردین 1394, 22:03 عصر
برای این کار بهترین گزینه نوشتن یک برنامه اندروید هست که روی گوشی نصب میشه. در خود گوشی به راحتی میشه این دو عدد رو بدست اورد.در شبیه ساز کنترل زیادی نیست.
na_3_er
یک شنبه 23 فروردین 1394, 23:00 عصر
من اصلا تخصصی تو زمینه برنامه نویسی اندروید ندارم به خاطر یه برنامه هم حسش نیست برم سمت برنامه نویسی اندروید :خجالت: ولی نمونه های خارجیش از برنامه exe من هست پس کار نشد نداره تا اونجایی هم که من نمونه های رایگان ربات های کلش اف کلنز نصب کردم حداقل برای سرچ مپش هم از ocr استفاده نمیکنن چون برای این کار هر سری باید عکس بلو استیک گرفته بشه تا برسی بشه ولی برنامه ها بلو استیک هم مینیمایز هم کنیم باز برنامه کار میکنه :گیج: حتی موس هم شبی سازی نمیکنن که روی این قسمت کلیک کنه مثلا بره مپ بعدی :متعجب: لامصب ها خارجی ها مخ برنامه نویسی هستن :شیطان: ما هم مخ هستیم ولی از نوع کپی رایتش ایرانیا دیدن خودشون نمیتونن درست کنن نمونه فری خارجیا ها را برداشتن کپی کردن + یه محدودیت روش که ماهیانه بفروشن !!!!!!!!!!!!!!!!
golbafan
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 10:02 صبح
از اون لینک که شما دادین من چیزی سر در نیوردم اما دونبال کامپوننت های دلفی ocr گشتم ولی بازم چیز خاصی پیدا نکردم :ناراحت: به زور یه اکسپمل یه کامپوننت پولی گیر اوردم ولی اینم از هر 1000 تا عکس یکیشو تشخیص میده :گریه:
از اونجایی که رنگ و فونت اعداد ثابته خودت ocr بنویس :لبخند:
Mask
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 12:44 عصر
میتونم به عنوان پروژه، هم در اندروید و هم ocr ویندوزی براتون بنویسم. اگه مایل بودید با خصوصی تماس بگیرید.
ehsan_faal
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 14:29 عصر
این جملتون که میگید خارجیا مخ برنامه نویسی هستن شاید یکی از دلایلش این باشه که گام به گام و طبق اصول مسیر آموزش رو طی میکنند و گرنه مطمئنا کسی که هیچ آشنایی ای با زبان های برنامه نویسی نداره حالا چه ایرانی چه به قول شما خارجی نمیتونه همچین کاری رو انجام بده.به هر حال برای یادگیری هر حرفه ای بایستی آهسته و پیوسته مسیر آموزشی رو طی کرد تا مفاهیم ملکه ذهن بشه و اون وقته که از پس انجام پروژه های بزرگتر از این هم بر میاییم.
در مورد تخصص برنامه نویس های هموطن هم ،آقای Mask که پیشنهاد انجام پروژه رو دادن مثال نقضی برای صحبتهای شما هستن.
mbshareat
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 19:11 عصر
بابا بلو استک و یو ویو به درد نمی خورند تنها برنامه ای که گاهی خیلی لاک پشتی کاری می کنه windroye است.زیاد روی شبیه ساز وقت تلف نکنید.
وقتی یکی بازی استراتژیک بازی می کنه من مطمئن میشم اصلا نمی دونه بازی چیه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.