ورود

View Full Version : سوال: استفاده یک window به عنوان bar مثل taskbar ویندوز

akbar3070
یک شنبه 23 فروردین 1394, 15:53 عصر
سلام
من میخوام یه برنامه بنویسم ک یکی از window های برنامه باید نقش یک bar رو در بالا مانیتور مثل taskbar ویندوز اجرا کنه !
کد مربوط به windowsform هارو به زبان vb.net پیدا کردم اما اون کد ها توی wpf کار نمی کنند .
و خطای value of type mainwindow cannot be converted to systems.windows.forms.form رو میده

چجوری باید bar درست کنم با window ؟
ممنون

سیدسبحان
دوشنبه 24 فروردین 1394, 06:58 صبح
سلام
من میخوام یه برنامه بنویسم ک یکی از window های برنامه باید نقش یک bar رو در بالا مانیتور مثل taskbar ویندوز اجرا کنه !
کد مربوط به windowsform هارو به زبان vb.net پیدا کردم اما اون کد ها توی wpf کار نمی کنند .
و خطای value of type mainwindow cannot be converted to systems.windows.forms.form رو میده

ممنون

سلام. وقت بخیر
میشه بیشتر توضیح بدید؟

Mori Bone
دوشنبه 24 فروردین 1394, 07:02 صبح
سلام

ممنون

سلام. شما کدت رو بذار اینجا. تا ما تبدلش کنیم بهwpf:قلب::بوس:

akbar3070
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:35 عصر
سلام. شما کدت رو بذار اینجا. تا ما تبدلش کنیم بهwpf:قلب::بوس:

کد و پروژه ای ه پیدا کردم توی این لینک هست ! ممنون

http://www.4shared.com/zip/PGetAkkuba/AppBar.html

akbar3070
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:39 عصر
سلام
لینک بالا ، نمونه ی چیزی هست که من میخوام ، اما برای Windows form هست ، من همین کد رو برای WPF میخوام .
ممنون

akbar3070
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:40 عصر
سلام. وقت بخیر
میشه بیشتر توضیح بدید؟

سلام
لینک بالا ، نمونه ی چیزی هست که من میخوام ، اما برای Windows form هست ، من همین کد رو برای WPF میخوام .
ممنون