ورود

View Full Version : انتخاب برنامه نویسی به عنوان یک شغل

ghazal_mohammady
یک شنبه 23 فروردین 1394, 18:17 عصر
عرض سلام و ادب
به نظر شما آدم باید چطور بفهمه برنامه نویسی رو میتونه به عنوان شغل خودش داشته باشه؟
آیا علاقه باید حتما خیلی خیلی زیاد باشه؟
از کجا باید شروع کرد؟
بهترین روش برای ورود به عرصه ی برنامه نویسی چیه؟
از کجا باید فهمید استعداد این کار رو دارا هستیم یا نه؟
خیلی ممنون

malizergani
یک شنبه 23 فروردین 1394, 23:49 عصر
سلام دوست عزیز

کار هرچی باشه برای آدمی عار نیست.

انگیزه + خلاقیت = برنامه نویس => تبلیغات و بازاریابی برای فروش برنامه ها

خلاصش همین بود

ghazal_mohammady
دوشنبه 24 فروردین 1394, 10:29 صبح
آیا ورود به این شغل محدودیت سنی داره؟

masooodj67
دوشنبه 24 فروردین 1394, 10:50 صبح
سلا م به شما
جواب سوال اول:بازار کار رو ببین ،ببین برای یه سطح متوسط چقدر بازار دستمزد قایل هست (اگه سطح بالا میخای باشی بایستی خیلی کار کنی مثل آقای کرامتی چون خودم توی یکی از کلاسها شاگردش بودم)
جواب سوال دو:بله خیلی زیاد چون توی ایران یک شغل محجور هستش تقریبا؛ بدون علاقه زدگی ایجاد میشه
جواب سوال سه:در چه زمینه ای میخای کار کنی ؟این سوال بزرگی هستش.ولی کلا از روش حل مسئله یعنی الگوریتم نویسی شروع کن و قدم به قدم یاد بگیر و از تجربه دیگران استفاده کن(صحبت استاد کرامتی)
جواب سوال چهار:خودتو از اول برنامه نویس ندون ولی براش برنامه ریزی و هدف گذاری کن و تمرین تمرین تمرین
جواب سوال پنجم:همه آدما به نظر من دارن ولی خوب بعضی ها برجسته تر هستن که این فاصله با تکرار و تمرین و علاقه انشاالله کم خواهد شد.

Todco.ir
دوشنبه 24 فروردین 1394, 12:27 عصر
با سلام.
شما ابتدا بایستی علاقه خود را در زمینه برنامه نویسی پیدا کنید به طور مثال علاقه به برنامه نویسی در زمینه وب، موبایل، اپلیکیشن و.....
بعد از اون یک زبان برنامه نویسی به همراه پایگاه داده مربوط به ان را به خوبی یاد میگری و از پروژه های کوچک شروع به کار میکنی، تا در هنگام انجام پروژه ها هم یکسری نکات کلیدی دستگیرد شود.
و بعد از انجام پروژه های متعدد میتوانی بازار کار را بررسی کنی و به فعالیتت ادامه دهی.

malizergani
دوشنبه 24 فروردین 1394, 12:29 عصر
هیچ محدودیت سنی نداره بلکه همه چیز به هوش بستگی داره

!Hidden Hacker
دوشنبه 24 فروردین 1394, 13:34 عصر
با سلام
اراده میخواد و دلی دریایی تا منتظر هر اتفاقی باشی و هر سختی برات شیرین بیاد و گرنه به قول دوست گرامیمون زده میشی
دنیای خیلی وسیعیه
تو هر شاخه ای از زبان ها که بهش علاقه داشتی میتونی حتی تنها کار کنی
حتی نشسته تو خونه و بدون اوقات کاری مشخص!
محدودیت سنی هم نداره
میتونی با دانشگاه بری جلو...میتونی خودت آزاد کار کنی دوست من
الان ارگان ها و نهاد های مختلف نیرو جذب میکنن و میشه گفت تنها رشته ایه که حتی مدرک و استخدامی رسمی هم میدن بهتون بعضی جاها
نمونش دعوت به همکاری هایه که تو خود همین سایت هست و هر از چند گاهی نیرو جذب میکنن و فقط علم واسشون مهمه نه سن
تو همه جای دنیا این مطرحه
بالاتر از هر چی اخلاق و سپس علم فرده
بقیه فاکتور ها بی اهمیتن به شرط کامل بودن دو مورد بالا
نگران نباش.این ترس اول تو هر کسی هست
ولی ترس پوچی بیش نیست
لهش کن و ازش بگذر..بعداً میفهمی ترس بیخودی بوده
در زمینه آینده شغلیشم که دیگه نیازی به گفتن چیزی نیست!
چون همه چیش اونقدر واضحه که گفتن هر حرفی خرابش میکنه

j_naroogha@yahoo.com
دوشنبه 24 فروردین 1394, 14:12 عصر
راستش اگه بخواد روال به همین صورت که هست پیش بره و تغییری اتفاق نیفته آینده برنامه نویسی خوب نیس
متاسفانه هیچ صنفی برای نظارت نیس.
طرف با 30 تومن ادعا میکنه سایت مینویسه! بعدش که چک میکنی یه cms خام رو داره تحویل میده...
با این اوضاع وقتی هم قیمت منصفانه میدی مشتری فکر میکنه داری ازش پول اضافی میگیری !
اکثر کسایی هم که ادعای برنامه نویسی میکنن با علم کامپیوتر آشنا نیستن....
برنامه نویسی مربوط به رشته کامپیوتره و آگاهی نداشتن از کامپیوتر باعث سر در گمی میشه....

!Hidden Hacker
دوشنبه 24 فروردین 1394, 14:37 عصر
حق بده دوست من!
برنامه نویسی وب چیزیه که دیگه واقعاً میشه گفت اشباع شده و دیگه بزور یه کاربر معمولی و استارتر ازش میتونه نون در بیاره
چون این کاربران استارتر دارن کار همو خراب میکنن و پیش مشتری ها نسبت به هم بی اعتمادی بوجود میارن با نمونه کارهای سبک و بی کیفیت
البته اینا همه و گفته های شما میشه گفت مال یه کاربر معمولی و تازه کاره.اگه واقعاً علم کسی بالا باشه و نمونه کارهای خوب و شناخته شده ای داشته باشه و تعریف شدن ازش زیاد باشه ، مشتری هرکی باشه در حد وسعش از جون و دل بهش هرچی بخواد میده چون میدونه پولی که میده درست میده و بجا میده
ولی بقیه شاخه ها مثل اندروید و زبان های برنامه نویسی دسکتاپ اینطور و به این آسونی نیست خراب کردن و شدنش پیش مشتریان و بازار فروش

در مورد این چیزا هم دیگه بحث نشه.چون تاپیک به انحراف کشیده میشه بحثش:لبخندساده:

ghazal_mohammady
دوشنبه 24 فروردین 1394, 23:36 عصر
خیلی ممنونم از پاسخ ها و راهنمایی ها
ولی خب من الان تحصیلات تکمیلی نرم افزار رو به پایان رسوندم
اما هیچ جا برام کار نیست فقط سابقه میخوان و بس
درسته در سطح دانشگاه خیلی عالی بودم ولی انگار برای اشتغال این معیار مهم نیست
اجازه ایجاد سابقه هم نمیدن
به جاهایی که برای کاراموزی هم میرن اعتماد ندارم
شرکت های مهم هم کاراموز نمیگیرن
یکی مثل من که علمو داره ولی سابقه رو نداره باید چیکار کنه؟

!Hidden Hacker
سه شنبه 25 فروردین 1394, 01:42 صبح
شروع به فعالیت آزاد کنین اگه میتونین
یعنی اگر زبانی بلدین در زمینش فعالیت کنین

اگه بلدم نیستین میشه یاد گرفت.سراغ زبان های بازار دار برین.مثلاً اندروید
میشه نرم افزاری طراحی کنین و با پولش اگه زیاد باشه مقدمات کار بزرگتری فراهم کنین

sun2rise
دوشنبه 31 فروردین 1394, 02:56 صبح
داداش من بیست سالمه و با نهاد های بزرگی هم قرارداد بستم اصلا سن و سال مطرح نیست تو این کار فقط باید تخصص داشته باشی
اگه میتونی تخصص داشته باشی برنامه نویسی میتونه شغل اول باشه ولی اگه نتونی تخصص داشته باشی باعث دردسر هم میشه