ورود

View Full Version : تاپیک ها و پست های حذف شده = شلوغی ،+، عدم نمایش تالارهای اضافه

#target
یک شنبه 23 فروردین 1394, 23:01 عصر
سلام

درخواست داشتم اول اینکه اگه امکانش هست برای کاربران امکان بذارین که سایه تاپیک های و پست های حذف شده رو نمایش رو بتونه غیر فعال کنه ، چون خیلی اتفاق افتاده ی فروم بدلیل تاپیک های زیاد حذف شده فقط خاکستری رنگه که این تاپیک بدلیل ... حذف شده یا داخل یک تاپیک کلی فضا به این که فلان پست حذف شده اختصاص داده میشه بعضی اوقات.

دوم قبلا امکانی رو دیدم (شاید همینجا) که میشد فروم های صفحه اول رو برای خودت فیلتر کنی که فقط مورد نیازها بیاد و صفحه اصلی سایت خلوت بشه ، خب من با سه چهار تا فروم سر کار دارم اگه بشه بقیه رو در صفحه اصلی خودم نبینم بهتر و خلوت تره

راستی فسلفه وجود اسم تاپیک یا فروم در URL چیه ؟ خیلی الکی بلند و طولانی در حالی که بدون اونم جواب میده !
مثلا
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?17-گفتگو-با-مسئولین-سایت،-درخواست-و-پیشنهاد
و
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?17
دومی بهتره و برای ویرایش دستی خیلی راحت تره

خیلی ممنون

!Hidden Hacker
یک شنبه 23 فروردین 1394, 23:55 عصر
با سلام
البته اونطور که من متوجه شدم قراره که امکان حذف تاپیک برای تالارها برداشته بشه
و بعصی از تالارها حتی در حال حاضرم این امکان رو ندارن که حتی نوشته رو ویرایش کنین
در مورد کلاً حذف شدن پست های حذف شده هم حق با شماست
بعضی از تاپیک ها همش پست حذف شدست!
نظر من اینه که اگه کاربری پستش رو حذف میکنه ؛ پستش به لینکی در همون صفحه منتقل داده بشه به اسم صفحه پست های حذف شده.که در این صورت اگه کسی خواست پست حذف شده بقیه کاربرا رو هم ببینه بتونه و اینکار شاید باعث شرمندگی اون کاربر از پست نامناسبش و یا خطاش بشه که دیگه تکرارش نکنه.در صورتی که در حال حاضر شاید برای خیلی از کاربران سؤال باشه که چرا اون پست ها حذف شده و بخوان بدونن...!

نمیدونم منظور سؤال آخرتون رو متوجه شد یا نه.در مورد امکان خلوت کردن صفحه اصلی سایت هنوز این امکان وجود داره.نمیدونم منظورتون همین Button هست یا نه؟

130289

#target
دوشنبه 24 فروردین 1394, 00:14 صبح
ممنون از پاسختون
خب در مورد تاپیک های حذف شده کاربر نتونه مدیرا که میتونن مثلا در بحش C معمولا نصف صفحه تاپیک حذف شده هست توسط مدیران بدلیل درخواست حل تمرین خب به من کاربر اینا ربط نداره که بخواد نصف صفحه به این اختصاص داده بشه فلان کاربرا تاپیک ژدن برا حل تمرین !
و همینطور در مورد پست های داخل صفحه مجددا در تالار c تاپیک برنامه های نوشته شده توسط کاربران . ی نگاهی بندازی بیشترش پست حذف شده است که گاها پست های موجود در بین پست حذف شده گم میشم
سوال اخر منظور مخفی کردن تاپیک ها ؟ نمیدونم کجا دیدم بود ولی تو تنظیماتش بود! صفحه اصلی کلا چند تا فروم میومد اون گزینه شما گفتی انگار میبره بالا صفحه یا مخفی کزدن موقته ؟ انگار

!Hidden Hacker
دوشنبه 24 فروردین 1394, 00:20 صبح
نه تو تنظیمات من ندیدم اونجور امکانی باشه
فکر کنم دائمی باشه اون مخفی کردن
در ضمن شما میتونی با راست کلیک روی Tab مربوطه و انتخاب Pin Tab با هر بار باز کردن مرورگر به آخرین تغییرات و مکانی که بودین دسترسی داشته باشین.اینطوری اون مخفی کردنم دائمی میشه

#target
دوشنبه 24 فروردین 1394, 00:27 صبح
خب من از جاهای مختلف میام البته این مسیله برام مهم نبود صرفا گفتم چون جایی دیدم این امکانو ولی یادم نیست کجا گفتم شاید چنین امکانی وجود داشته باشهمن عادت دارم با اعداد دستی وارد کردن تو فروم ها میرم مثلا 45 برای c برای همین سوال کردم URL به اون طولاین چرا ..