ورود

View Full Version : بازار کار اندروید

kahkeshane2012
سه شنبه 25 فروردین 1394, 09:12 صبح
با سلام احترام. دوستان بنده سی شارپ ای اس پی کارم و پایگاه هم روی لینک و اس کیو ال تسلط دارم.
میخام که وارد دنیای اندروید بشم اما نمیدونم بازار کار کدوم نرم افزار بیشتر و بهتر است مثلا نت بینز یا اکلیپس، کار با c# mono چطوره؟؟؟ ؛وقتی دانشجو بودم با نتبینز کار کردم اما من میخام نیاز بازار کار دربیارم، و اگر دوستانی از شهر قم هستن و اطلاعاتی در این زمینه دارن بدن واقعا ممنون میشم.
با تشکر.

!Hidden Hacker
سه شنبه 25 فروردین 1394, 22:43 عصر
با سلام احترام. دوستان بنده سی شارپ ای اس پی کارم و پایگاه هم روی لینک و اس کیو ال تسلط دارم.
میخام که وارد دنیای اندروید بشم اما نمیدونم بازار کار کدوم نرم افزار بیشتر و بهتر است مثلا نت بینز یا اکلیپس، کار با C#‎‎‎ mono چطوره؟؟؟ ؛وقتی دانشجو بودم با نتبینز کار کردم اما من میخام نیاز بازار کار دربیارم، و اگر دوستانی از شهر قم هستن و اطلاعاتی در این زمینه دارن بدن واقعا ممنون میشم.
با تشکر.

درسته من مال قم نیستم ولی میتونم حدوداً پاسختون رو بدم

ببینین اندروید بازار کار گرمی داره فعلاً.البته به شرط:
1-داشتن ایده ای خوب
2-طراحی خوب

نت بینز هم چی بگم والا...کارایی آن چنانی نداره برا اندروید.یعنی بهتره بگم هیچ کارایی نداره
إکلیپسم خیلی خوبه و به نظر خودم بهترین IDE اندرویده

شما براحتی میتونین از اندروید پول در بیارین ولی یکم طول میکشه تا خم و چم کار دستتون بیاد
در مورد زبان برنامه نویسی دسکتاپ یعنی #C نظری ندارم.به نظر من بازار فعلی اندروید حداقل تو ایران از #C بهتره
حالا این نظر شخصی منه

mnakhaeipoor
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 10:31 صبح
میخام که وارد دنیای اندروید بشم اما نمیدونم بازار کار کدوم نرم افزار بیشتر و بهتر است مثلا نت بینز یا اکلیپس، کار با C#‎ mono چطوره؟؟؟ ؛وقتی دانشجو بودم با نتبینز کار کردم اما من میخام نیاز بازار کار دربیارم، و اگر دوستانی از شهر قم هستن و اطلاعاتی در این زمینه دارن بدن واقعا ممنون میشم.
با تشکر.
متوجه نمیشم :متفکر:
NetBeans و Eclipse که IDE هستن چه ربطی به بازار کار دارن !!!

abbasi.naft
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 10:37 صبح
سلام
حق با شماست ، اینها IDE هستند.
ولی منظور دوستمون امکانات این دو محیط بود که کدنویسی ، دیباگ و ... توی کدوم محیط بهتر و راحت تره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته هر کسی نظر خاص خودش رو داره ، و نظرش هم محترمه.
به من باشه ، میگم اندروید استودیو.
ولی این فقط یه نظر شخصی هست و بس . و نیت تحمیل کردنش رو هم ندارم.

موفق باشید

!Hidden Hacker
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 12:38 عصر
سلام
حق با شماست ، اینها IDE هستند.
ولی منظور دوستمون امکانات این دو محیط بود که کدنویسی ، دیباگ و ... توی کدوم محیط بهتر و راحت تره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته هر کسی نظر خاص خودش رو داره ، و نظرش هم محترمه.
به من باشه ، میگم اندروید استودیو.
ولی این فقط یه نظر شخصی هست و بس . و نیت تحمیل کردنش رو هم ندارم.

موفق باشید

اندروید استودیو خیلی باگ داره هنوز دوست من
و مشکلاتش دردسر سازه برای یه کاربر تازه کار

اندرویدی
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 16:40 عصر
اندروید استودیو خیلی باگ داره هنوز دوست من
و مشکلاتش دردسر سازه برای یه کاربر تازه کار

IDE فقط اندروید استودیو و بس. من خودم نو اموزم و اما سر اینکه اندروید رو تو نت بینز استفاده کنم دهم سرویس شد. همش باید می رفتم مشکلات نصب رو تو stackoverflow نگاه می کردم. اقا رقتم یک اندروید استودیو رو دانلود کردم همه چیز اماده بود. فقط تنها تنظیمی که داشت تنظیمات environment ویندوز بود با یک سرچ کوچولو راه حل رو پیدا کردم و تونستم برنامه نصب شده رو بالا بیارم.

kahkeshane2012
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 22:35 عصر
افرین abbasi.naft (http://barnamenevis.org/member.php?348261-abbasi-naft) ؛ و شرکت ها بیشتر با کدوم کار میکنن !!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون از پاسخ همه.

abbasi.naft
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 23:41 عصر
سلام
خواهش میکنم ، kahkeshane2012 (http://barnamenevis.org/member.php?274133-kahkeshane2012) محترم

البته نظرات و سلایق متفاوته (ومتاسفانه در پاره ای موارد از روی تعصب)
همونطور که دوست گلمون ، جناب !Hidden Hacker (http://barnamenevis.org/member.php?354284-!Hidden-Hacker)
فرمودند ، محیطی که من استفاده میکنم ، خالی از اشکال و باگ نیست.
برای شروع و تا درگیر کار بزرگ نشدید ، و به دنبال کسب تجربه هستید ، تقریبا میشه از هر IDE ای استفاده کرد و کسب تجربه و علم کرد.

اما بعد از اینکه اصول اولیه رو یاد گرفتید ، اون موقع هست که بر اساس نیازتون و آشنایی بیشتری که پیدا کردید ، میتونید ، یک محیط رو انتخاب و بصورت حرفه ای اون رو دنبال بکنید.

شرکتها هم همین وضع رو دارند ، البته با این تفاوت که همیشه به دنبال جدیدترین ها نیستند و به دنبال پایدارترین محیط هستند که نواقص اون توسط دیگر تست کننده ها مرتفع و حل شده باشد.

موفق باشید