PDA

View Full Version : سوال: تگ h1 دور تگ title

ravand
سه شنبه 25 فروردین 1394, 10:02 صبح
سلام
یه بار در کدهای یه وبلاگ دیدم یه نفر امده بود تگ های <h1> را دور تگ های <title> قرار داده بود. من امدم حذفش کردم گفتم باید دور تگ عنوان سایت باشه نه در قسمت تگ <title> بعد از چند وقت امدم دیدم یه نفر دیگه توی قالب وردپرس هم همین کار رو کرده بود. آیا این کار درسته ؟ میگن برای سئو این کار رو میکنن. نظرتون چیه؟

<h1><title>عنوان</title></h1>
متشکرم.

alireza_s_84
سه شنبه 25 فروردین 1394, 11:39 صبح
سلام
یه بار در کدهای یه وبلاگ دیدم یه نفر امده بود تگ های <h1> را دور تگ های <title> قرار داده بود. من امدم حذفش کردم گفتم باید دور تگ عنوان سایت باشه نه در قسمت تگ <title> بعد از چند وقت امدم دیدم یه نفر دیگه توی قالب وردپرس هم همین کار رو کرده بود. آیا این کار درسته ؟ میگن برای سئو این کار رو میکنن. نظرتون چیه؟

<h1><title>عنوان</title></h1>
متشکرم.
کاملا کار اشتباهی هست. یکی اینکه Html semantic رو کاملا نقض میکنه.
H1 یعنی Head Line اول یا سرخط اصلی و باید برای مهمترین عنوان موجود در صفحه بکار برده بشه و در هر صفحه یکبار بیشتر بکار نره.
Title مشخص کننده عنوان یک سند هست و هیچ ارتباطی به سرخط موضوع نداره.
برای سئو بهتره که در H1 مطلبی قرار داده بشه که مهمترین و کلیدی ترین موضوع در اون سند باشه.
در HTML5 بهتره از تگ هایی که برای اینکار اضافه شدن استفاده بشه برای مثال:
<article> <header>
<h2>عنوان مطلب</h2>
<time>زمان ارسال</time>
</header>
<p>
محتوای پست
</p>
<footer>
<a href="#">نظرات</a>
<span>امتیاز</span>
</footer>
</article>

Omid Jackson
سه شنبه 25 فروردین 1394, 13:08 عصر
متاسفانه مشکل اصلی اینه که هر کسی با دانش خیلی کم اولین کاری که میکنه آموزش دادن هست (معمولا برای نمونه کار اولین کاری که میکنن سایت آموزشی میزنن که خودشون یاد بگیرن)، خوب یه سایتی یه آموزش غلط بذاره چند نفر مبتدی هم میخونن و اون رو تکرار میکنن که باعث میشه این اشتباهات رخ بده
برای اینکه به گوگل کلمات کلیدی رو معرفی کنیم از یک سری روش ها استفاده میکنیم مثل heading ها، حالا خود گوگل به جز اونایی که ما معرفی میکنیم خودش از استاندارد استفاده میکنه (منظورم همون title هست) شما رو با عنوان سایت ایندکس میکنه (پس نیاز به معرفی به موتور های جستجو نداریم)
حالا اضافه بر اون ما heading هم معرفی میکنیم و دیگه نیاز نیست کاری که خود گوگل انجام میده رو بهش تاکید کنیم فقط قصد از اون کار برای معرفی کلمات (یا عنوان های) بیشتر هست
تقریبا میشه گفت تایتل عنوان سایت رو میرسونه و heading عنوان اون بخش رو، یعنی جزئی تر میشه اشاره به اون قسمت

f_talebi
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:22 عصر
سلام منم تقریبا مشابه این مینویسم برای عنوان مطلب های سایت . اینجوری مینویسم :

<h3>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php the_title(); ?>
</a>
</h3>

این درسته ؟
یه سوال دیگه هم داشتم، این که وقتی از hها استفاده میکنیم حتما باید از h1 شروع بشن که از نظر سئو خوب باشه یا از هرکدوم که شروع بشن فرقی نداره و مهم ترتیب هستش ؟

حالا که نگاه میکنم میبینم برای عنوان منوهای چپ و راست هم از hها استفاده کردم، مثلا آخرین مطالب و ... این درسته آیا؟ یا اینکه خودم عنوانو بنویسم و بهش استایل بدم ...:متفکر:

دانیال دزفولی
سه شنبه 25 فروردین 1394, 17:02 عصر
h1 برای عنوان اصلی وبسایت (1 بار)
h2 توضیحات وبسایت
h3 عنوان های فرعی
h4 عنوان مطالب

<?php?>
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 12:01 عصر
یک سوال :
سایت دانلود ها الان تو صفحه اصلی خودش کلی h1 استفاده کرده . ( برید تو سایتش و view page source رو بزنید و بعدش F3 رو بزنید و توش H1 رو سرچ کنید .)

مگه نباید تو هر صفحه تنها یک بار از این تگ استفاده کرد ؟ :اشتباه:

alireza_s_84
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 18:32 عصر
یک سوال :
سایت دانلود ها الان تو صفحه اصلی خودش کلی h1 استفاده کرده . ( برید تو سایتش و view page source رو بزنید و بعدش F3 رو بزنید و توش H1 رو سرچ کنید .)

مگه نباید تو هر صفحه تنها یک بار از این تگ استفاده کرد ؟ :اشتباه:

خب کار اشتباهی کرده ، سایت دانلودها که مرجع نیست تا هر چی بنویسه ما مهر تایید بزنیم. حالا به سبب ارائه خدماتش پر بازدید هست ولی دلیلی بر درستی محتوای و کدهای اون نیست