PDA

View Full Version : سوال: وظایف یک طراح در پروژهای کاری

abbas27
سه شنبه 25 فروردین 1394, 21:04 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان-چنتا سوال داشتم و ار دوستان راهنمایی میخوام.
1-میخوام بدونم این آگهی های استخدام که میزنن به یک css کار نیازمندیم باید در چه حد css رو بلد باشیم که بگن مسلط هسیم؟
2-وقتی میخوایم یه سایت رو طراحی کنیم چه قسمتهایش توسط طراح باید طراحی بشه؟مثلا چه صفحاتی رو باید طراحی و تحویل بده و در چه مدت زمانی؟صفحه index,insert,...?
3-آیا طراحی فرم های ورود داده هم به عهدمون هست؟
4-چه مواردی رو باید بلد باشیم که وسط کار نمونیم؟
5-حقوقی که میدن حداقل چقد هست؟
من واسه دله خودم تو خونه کار میکنم ولی وقتی یه آگهی کار میبینم میگم اونا یکی رو میخوان که همه کاره باشه واسه همین میترسم جلو برم.
این هم صفحه ای که خودم طراحی کردم.همراه با اسلاید هست که با جی کوئری نوشته شده البته اسلایدها رو خودم ننوشتم.

لطفا نظرتون رو هم درباره تصویر زیر بگید.البته سایز مرورگر رو کوچیک کردم که اینجوری شده

130342

سعید کشاورز
سه شنبه 25 فروردین 1394, 22:32 عصر
1) اون کسی که طراح هست فقط کارش css نیست..باید html و css و جی کوئری رو مسلط باشه..اینهایی که گفتم حداقل ها بود.باید در حدی بلد باشی که بتونی از پس یه پروژه بر بیای..کمترین و راحت ترین پروژه ها سایت های شرکتی هستن که چیز خاصی ندارن برای کد زنی..شما باید حداقل بتونی همچین سایت هایی طراحی کنی..
2)شما به عنوان طراح باید تمام ظاهر سایت رو تحویل برنامه نویستون بدی..این یعنی چی؟ یعنی اینکه فرم ها چه شکلی باشن..دکمه ها چه استایلی داشته باشن..برنامه نویس دیگه ظاهر سایت رو تغییر نمیده..میاد بین کد هایی که شما نوشتی کدهای سمت سرور تزریق میکنه..
3)طراحی کل ظاهر سایت بر عهده شماست..یعنی هر چیزی که توی صفحه میبینی..از هدر بگیر تا فوتر
4)توی مورد اول گفتم حداقل ها چیا هستن..بیشتر توضیح میدم..بستگی به پروژه داره..شما اول از همه باید ابزار شناس خوبی باشی..منظورم از ابزار اره و میخ و بیل نیستا :لبخند: مثلا شما باید یه آرشیو از منو های خوشگل داشته باشی که بر اساس نیاز پروژه ازش استفاده کنی..انواع اسلایدر هارو داشته باشی...حالا این وسط مشتری یه چیز خاصی بخواد چی؟ اونوقت شما باید یه Searcher قوی باشی..بدونی نیازت رو توی کدوم سایت می تونی بر طرف کنی..
5) بستگی به جاش داره...باور کن مورد داریم 400 میده ماهی مورد هم دارین 2 تومن میده:لبخند:
همه اولش واسه دل خودشون کار میکنن..اما اگه میخای پیشرفت کنی باید پشتکار داشته باشی..
اما اینم بهت بگم چه زمانی موفق میشی؟ شما کار طراحی کن بزار همینجا بچه ها نظر بدن..از نظر های بچه میتونی بفهمی کارت در چه سطحیه..
این طرحی هم که زدی واسه شروع خوبه اما به درد مشتری نمیخوره چون با وجود طراح های خوب سطح توقع اونا هم بالا میره به مراتب....

به نظرم شغل خوبی میتونه باشه..آینده داره و اینکه بعد از اینکه توی Client Side قوی شدی خسته میشی و رو میاری به سمت سرور..اونوقت کلی پیشرفت میکنی و پول بیشتری گیرت میاد..
موفق باشی

abbas27
سه شنبه 25 فروردین 1394, 22:52 عصر
یه سوال دیگه.اعتبار سنجی سمت کلاینت هم از وظایف طراح هس؟

سعید کشاورز
سه شنبه 25 فروردین 1394, 22:56 عصر
یه سوال دیگه.اعتبار سنجی سمت کلاینت هم از وظایف طراح هس؟
بستگی داره اعتبار سنجی در چه حدی باشه..ولی مثلا شما یه فرم تماس با مارو در نظر بگیر...باید قبل از ارسال اعتبار سنجی بشه که طراح خیلی راحت میتونه این کار رو بکنه..