View Full Version : انتخاب key برای table
hamid_0341
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 13:14 عصر
با سلام
میخواستم بدونم برای انتخاب key در یک تیبل بهتر است که همیشه از id استفاده کنیم یا خیر !
مثلا برای مشخصات کاربران میشود فیلد کد ملی را key قرارداد ولی ممکن است یک جا اشتباها این فیلد دو بار تکرار شود ، روشی هست که از ترکیب دو فیلد key انتخاب شود یا بهتر است همیشه در تیبل id گذاشت ؟
adineh67
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 22:47 عصر
سلام
دوست عزیز از نظر من بهترین روش در نظر گرفتن id هست تصور کنید یه جایی نیاز هست کد ملی رو ویرایش کنید این خیلی اشتباست که چیزی که نیاز به تغییر و ویرایش داره رو شناسه درنظر بگیرید میتونید کلید اصلی رو ترکیبی هم در نظر بگیرید ولی تجربه ی من میگه هیچی همون شناسه مجزا نمیشه که حتی میتونید تعیین کنید که سیستم خودش بصورت اتوماتیک به هر رکورد شناسه بده و خودتونو درگیرش نکنید.
موفق باشید
SabaSabouhi
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 09:29 صبح
با سلام
میخواستم بدونم برای انتخاب key در یک تیبل بهتر است که همیشه از id استفاده کنیم یا خیر !
مثلا برای مشخصات کاربران میشود فیلد کد ملی را key قرارداد ولی ممکن است یک جا اشتباها این فیلد دو بار تکرار شود ، روشی هست که از ترکیب دو فیلد key انتخاب شود یا بهتر است همیشه در تیبل id گذاشت ؟
سلام
ضمن تایید نوشتههای دوستمون adineh67 اضافه میکنم که
کلید اصلی فقط و فقط کلید اصلی هست، به هیچ عنوان از کلید اصلی برای کار دیگه استفاده نکن.
اگه میخوای حکم کنی که مثلاً کد ملی یکتا هست، این کار رو با یه اندیس یکتا انجام بده.
صبا صبوحی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.