View Full Version : بازی های مبتنی بر فیزیک
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 17:36 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس.
یه سوالی برام پیش اومده بود و اون اینکه این بازی های مبتنی بر فیزیک در چه محیطی طراحی شده اند. آیا از نرم افزار خاصی برای طراحی این بازی ها استفاده میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مثلا بازی X Constructor که توی اون وزن و جاذبه و چگالی و اینا نقش دارند در چه محیطی طراحی شده اند؟
dalmif
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 17:47 عصر
سلام دوست عزیز
نمیدونم که درست سوالتون رو متوجه شدم یا نه.
ولی اگه منظورتون اینه که چجوری بازی هایی مثل ترافیک که با تکون دادن گوشی میتونی ماشین رو حرکت بدی هست. نمیدونم:لبخند::لبخند: ولی توی زمینه برنامه نویسی میشه بدست اورد که الان دقیقا z & x & y چند هست و طبق همون جسم رو حرکت داد اگه کدش رو خواستی بگو...
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 18:04 عصر
نه دوست عزیز. این بازی های دو بعدی که توشون قوانین فیزیک اجرا میشه چجوری این قوانین فیزیک پیاده سازی شده اند. منظورم این هست که آیا این بازی ها توی نرم افزار خاصی طراحی میشند یا برنامه نویس با خلاقیت چنین کارهایی رو انجام میده؟ مثلا بازی X construction یا خیلی از بازی های دیگه مانند World of goo یا angry birds که توی اون از قوانین پرتابه استفاده شده و باید مثل محیط واقعی درجه و قدرت ضربه رو خودت با استفاده از تجربیاتت تعیین کنی. می خواستم بدونم برای طراحی چنین بازی هایی باید یه محیط خاصی داشته باشیم یا با اکلیپس این کار رو انجام میدهند؟
hoseinharami
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 18:23 عصر
سلام
ببین اولا که کلا بازی رو به صورت داینامیک نوشتن :دی
بعد برای مثال توی انگری بردز تعریف شده که اگر با قدرت n و درجه x پرنده پرتاب شد ، طبق فرمول در لحظه a در X و Y فلان باشه
یعنی اینکه میگن فیزیک بازی ، یعنی اینکه طبق شرایط ، X و Y و Z رو برای متحرک تعیین کنی
برای مثال توی بازی Paranoid (پینگ پونگ قدیمی) اینطوریه که اگه توپ به دیوار بخوره ، X اون مثلا یک واحد اضافه میشه و Y اون هم یک واحد اضافه میشه
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 18:34 عصر
میشه بفرماییید angry birds توی چه محیطی پیاده شده. توی اکلیپس بوده آیا؟
storm_saeed
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 19:21 عصر
یکی از معروف ترین لایبرری های فیزیک box2d هست برین سایتش توضیحاتش رو بخونید
یکی از کاراش اینه که شما دو تا مستطیل بهش میدید و براشون تایپ سینماتیک داینامیک و ایستا تعریف میکنید خودش میتونه برخورد رو پیاده سازی کنه
majid_7
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 09:36 صبح
با تشکر از کاربر گرامی storm_saeed
اعتراف میکنم که خیلی حرفه ای هستید!:تشویق:
و خوشحالم که میتونیم توی این سایت از کمکهای شما استفاده کنیم.
اما یه انتقاد دارم ازتون اونم اینه که چرا همیشه دنبال کارهای سخت میرید؟(مثلا اون داستان libgdx رو من توی سایت خوندم،و نظرتون رو هم راجع به اینکه میخواید همیشه پایه ای و اصولی یاد بگیرید رو واقعا تحسین میکنم)
اما عصر سرعت اجازه اصولی یادگیری رو به انسان نمیده! اما توی طولانی مدت بسیار بهتر جوابگو هست
و اما واسه موضوع این تاپیک میخواستم بگم چرا از Unity3d و xna استفاده نکنیم!!!!؟
درسته یه خورده بازی هایی که با unity ساخته میشن حجمشون بالاتر از بازیهای کد نویسی خام هست ولی از اون طرف هم سرعت کار بالاتر هست هم دست آدم توی نرم افزارهای بصری بازتره!(مخصوصا که به راحتی با نرم افزار zbrush و ... هم تعامل برقرار میکنه)
ممنون میشم نظرات شما دوستان گرامی رو بدونم!
(من خودم ایده ی چند تا بازی رو دارم ، چیزی که من تاحالا فهمیدم اینا بوده ، چون به نظرم اپلیکیشن نویسی برای آندروید اشباع شده (البته نه اپلیکیشن های خوب) باید دنبال سرگرمی رفت ، مخصوصا توی ایران)
ممنون میشم راهنماییمون کنید!
storm_saeed
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 16:40 عصر
با تشکر از کاربر گرامی storm_saeed
اعتراف میکنم که خیلی حرفه ای هستید!:تشویق:
و خوشحالم که میتونیم توی این سایت از کمکهای شما استفاده کنیم.
اما یه انتقاد دارم ازتون اونم اینه که چرا همیشه دنبال کارهای سخت میرید؟(مثلا اون داستان libgdx رو من توی سایت خوندم،و نظرتون رو هم راجع به اینکه میخواید همیشه پایه ای و اصولی یاد بگیرید رو واقعا تحسین میکنم)
اما عصر سرعت اجازه اصولی یادگیری رو به انسان نمیده! اما توی طولانی مدت بسیار بهتر جوابگو هست
و اما واسه موضوع این تاپیک میخواستم بگم چرا از Unity3d و xna استفاده نکنیم!!!!؟
درسته یه خورده بازی هایی که با unity ساخته میشن حجمشون بالاتر از بازیهای کد نویسی خام هست ولی از اون طرف هم سرعت کار بالاتر هست هم دست آدم توی نرم افزارهای بصری بازتره!(مخصوصا که به راحتی با نرم افزار zbrush و ... هم تعامل برقرار میکنه)
ممنون میشم نظرات شما دوستان گرامی رو بدونم!
(من خودم ایده ی چند تا بازی رو دارم ، چیزی که من تاحالا فهمیدم اینا بوده ، چون به نظرم اپلیکیشن نویسی برای آندروید اشباع شده (البته نه اپلیکیشن های خوب) باید دنبال سرگرمی رفت ، مخصوصا توی ایران)
ممنون میشم راهنماییمون کنید!
اگه یادتون باشه من اون موقع گفتم برای بازی های دو بعدی libgdx بهتره
اولا اولش سخته بعدش حتی از یونیتی هم سریع تر میتونید بازیتون رو بسازید
دوما libgdx رایگانه یونیتی نسخه pro اش پولیه
سوما نکته مهم اینه که وقتی شما یه چیز رو اصولی یاد بگیرید تو کارای سنگین تر و سختر راحت ترین مخصوصا تو بازی سازی که کلی مفاهیم سخت وجود داره و تو پروژه های سخت تر اگه دید بازی نداشته باشید براتون همه چیز گنگه
abbasi.naft
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 20:03 عصر
میشه بفرماییید angry birds توی چه محیطی پیاده شده. توی اکلیپس بوده آیا؟
سلام
با Unity ساخته شده.
http://studentguru.gr/b/dt008/archive/2014/07/28/angry-birds-clone-in-unity3d-source-code-included
http://noobtuts.com/unity/2d-angry-birds-game
موفق باشید
dasssnj
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 21:35 عصر
سلام
با Unity ساخته شده.
http://studentguru.gr/b/dt008/archive/2014/07/28/angry-birds-clone-in-unity3d-source-code-included
http://noobtuts.com/unity/2d-angry-birds-game
موفق باشید
انگری بردز با cocos 2d و بخشیش با اسکریپت Lua نوشته شده (البته کامل مطمئن نیستم . فکر کنم از نسخه ی متفاوتی استفاده کرده) . اون لینک هایی که گذاشتید مربوط به سورس های مشابه Angry birds هست و ربطی به نسخه ی اصلی که مربوط به سورس اصلی شرکت Rovio هست نداره . در کل اطمینان دارم با یونیتی ساخته نشده . (کافیه فایل APK بازی را با Winrar باز کنید و با فایل مربوط به بازی هایی که با یونیتی نوشته شدن مقایسه کنید)
abbasi.naft
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 23:46 عصر
انگری بردز با cocos 2d و بخشیش با اسکریپت Lua نوشته شده (البته کامل مطمئن نیستم . فکر کنم از نسخه ی متفاوتی استفاده کرده) . اون لینک هایی که گذاشتید مربوط به سورس های مشابه Angry birds هست و ربطی به نسخه ی اصلی که مربوط به سورس اصلی شرکت Rovio هست نداره . در کل اطمینان دارم با یونیتی ساخته نشده . (کافیه فایل APK بازی را با Winrar باز کنید و با فایل مربوط به بازی هایی که با یونیتی نوشته شدن مقایسه کنید)
ممنون استاد عزیز
از بابت اینکه ندانسته ، مطلب اشتباهی رو درج کردم ، پوزش میخوام.
ولی یادمه توی یکی از همین تاپیک ها بود که یک نفر دیگه هم به یونیتی اشاره کرده بودند که من با ذهنیتی که از اونجا داشتم ، سرچ زدم و این دو تا لینک رو گذاشتم ، ولی
ولی به قول معروف جلوی تفکر اشتباه رو از هر کجا که بگیری ، منفعته .:چشمک:
majid_7
جمعه 28 فروردین 1394, 09:09 صبح
اگه یادتون باشه من اون موقع گفتم برای بازی های دو بعدی libgdx بهتره
اولا اولش سخته بعدش حتی از یونیتی هم سریع تر میتونید بازیتون رو بسازید
دوما libgdx رایگانه یونیتی نسخه pro اش پولیه
سوما نکته مهم اینه که وقتی شما یه چیز رو اصولی یاد بگیرید تو کارای سنگین تر و سختر راحت ترین مخصوصا تو بازی سازی که کلی مفاهیم سخت وجود داره و تو پروژه های سخت تر اگه دید بازی نداشته باشید براتون همه چیز گنگه
متشکر و ممنون از راهنمایی تون
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد(در رابطه با unity و نسخه حرفه ایش):لبخندساده:
براتون امکان داره یه بازی خوب که با این موتور(libgdx) ساخته شده باشه معرفی کنید؟
(راستش میخوام ببینم که تهش میشه چی ساخت با این موتور بازی(میخوام بدونم میتونم واسه پیاده سازی بازی مد نظر خودم از این موتور استفاده کنم؟))
شرمنده ی سوال دیگه؟
نظرتون راجع به XNA چیه؟
ارزش یادگیری رو داره (چون بازی cut the rope رو باهاش ساختن) به نظر من که خوبه(چون میشه باهاش ایده ی بازیمو پیاده سازی کنم)
باز هم متشکر و ممنون
storm_saeed
جمعه 28 فروردین 1394, 09:57 صبح
معروف ترین بازی ساخته شده با libgdx , بازی معروف ingress (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress&hl=en)هست
هر بازی ای رو میشه زد باهاش کلا با انجین ها و فریمورک های معروف هر چیزی که مد نظرتون باشه رو میشه زد
abbasi.naft
جمعه 28 فروردین 1394, 11:44 صبح
نظرتون راجع به XNA چیه؟
سلام
اگه اشتباه نکنم ، مایکروسافت دیگه از XNA پشتیبانی نمیکنه و دیگه اون رو بروز رسانی نمیکنه.
پس با این تفاصیر ، میشه انتخاب بهتری هم داشت.
یک سوال برام پیش اومده ، از اونجایی که اینجا تاپیک اندروید هست و داره از XNA صحبت میشه ، آیا XNA خروجی اندروید هم میده که داریم در موردش اینجا صحبت میکنیم !!
با تشکر
majid_7
جمعه 28 فروردین 1394, 15:11 عصر
معروف ترین بازی ساخته شده با libgdx , بازی معروف ingress (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress&hl=en)هست
هر بازی ای رو میشه زد باهاش کلا با انجین ها و فریمورک های معروف هر چیزی که مد نظرتون باشه رو میشه زد
:متعجب: این بازی رو فقط با کدنویسی libgdx ساخته اند؟؟؟؟؟
محیط خاصی داره برای کدنویسی یا نه؟منظورم نرم افزار خاصی هست که باهاش کد نویسی کرد یا نه؟
میدونم میشه با یه سرچ پیدا کرد اما (چون شما کار کردید میخواستم بدونم که بهترینش کدومه؟)
واقعا ازتون متشکرم ، بسیار سپاسگذار جناب storm_saeed
انشاالله در آینده ای نه چندان دور بیشتر از معلومات جنابعالی استفاده خواهیم کردم
موفق باشید
storm_saeed
جمعه 28 فروردین 1394, 17:18 عصر
محیط خاصی داره برای کدنویسی یا نه؟منظورم نرم افزار خاصی هست که باهاش کد نویسی کرد یا نه؟
میدونم میشه با یه سرچ پیدا کرد اما (چون شما کار کردید میخواستم بدونم که بهترینش کدومه؟)
موفق باشید
رو اکلیپس زدن :لبخند:
majid_7
شنبه 29 فروردین 1394, 09:53 صبح
رو اکلیپس زدن :لبخند:
شوخی میکنید؟؟؟:گیج:
نمیخوام بگم امکان نداره!!!
چون هیچ اطلاعاتی از بازی سازی فعلا ندارم ،اونم جلوی اساتیدی مثل شما!!!
بازم ممنون از اینکه پاسخ دادید
ولی بازم نظرتون رو راجع به xna نگفتید؟:لبخند:
dasssnj
شنبه 29 فروردین 1394, 14:52 عصر
شوخی میکنید؟؟؟:گیج:
نمیخوام بگم امکان نداره!!!
چون هیچ اطلاعاتی از بازی سازی فعلا ندارم ،اونم جلوی اساتیدی مثل شما!!!
واقعا فکر می کنید برای نوشتن یک بازی به چیزی نیازی هست ؟ اصولا افرادی که تازه کار هستن یه مقدار اعتماد به نفس پایینی دارند . بهتون قول میدم که مهمترین چیز خود برنامه نویسه و در مرحله ی بعد موتور بازی سازی و در آخر محیط کد نویسی ! یعنی مطمئن باشید که اگه برنامه نویش به کارش وارد باشه ، همون بازی را توی NotePad هم می تونه بنویسه ! پس شروع به یادگیری کنید و زمانی که به مشکل بر می خورید به این فکر نکنید که بهتره سراغ یک موتور دیگه یا زبان برنامه نویسی دیگه (یا یه محیط کد نویسی دیگه !!!) بروید . من هم ابتدا همین اشتباه را کردم و چهار تا موتور با دو زبان برنامه نویسی مختلف را کار کردم . اما حالا که اصولی پیش میرم می بینم اون بازی که توی ذهنم داشتم (یا حتی بیشتر از اون) را می تونستم با همه شون پیاده کنم .
پس همین الان با یه تحقیق خوب و اصولی ، زبان و موتور متناسب با بازی تون را پیدا کنید و شروع به کار کنید . مطمئنم بعد از مدتی خودتون متوجه همه چیز میشید .
موفق باشید .
majid_7
شنبه 29 فروردین 1394, 17:01 عصر
واقعا فکر می کنید برای نوشتن یک بازی به چیزی نیازی هست ؟ اصولا افرادی که تازه کار هستن یه مقدار اعتماد به نفس پایینی دارند . بهتون قول میدم که مهمترین چیز خود برنامه نویسه و در مرحله ی بعد موتور بازی سازی و در آخر محیط کد نویسی ! یعنی مطمئن باشید که اگه برنامه نویش به کارش وارد باشه ، همون بازی را توی NotePad هم می تونه بنویسه ! پس شروع به یادگیری کنید و زمانی که به مشکل بر می خورید به این فکر نکنید که بهتره سراغ یک موتور دیگه یا زبان برنامه نویسی دیگه (یا یه محیط کد نویسی دیگه !!!) بروید . من هم ابتدا همین اشتباه را کردم و چهار تا موتور با دو زبان برنامه نویسی مختلف را کار کردم . اما حالا که اصولی پیش میرم می بینم اون بازی که توی ذهنم داشتم (یا حتی بیشتر از اون) را می تونستم با همه شون پیاده کنم .
پس همین الان با یه تحقیق خوب و اصولی ، زبان و موتور متناسب با بازی تون را پیدا کنید و شروع به کار کنید . مطمئنم بعد از مدتی خودتون متوجه همه چیز میشید .
موفق باشید .
متشکرم و بسیار سپاسگذارم از راهنمایی خوبتون
به نظر شما بهترین موتور بازی چیه؟ برای ساخت بازی شبیه به خروس جنگی خودمون یا cut the rope ؟
قبلش باید بگم تا حدودی (نه برای ساخت بازی) سی شارپ و جاوا یاد دارم( با سی پلاس هم میونه ی خوبی ندارم متاسفانه :ناراحت:)
با یونیتی میونه م خوبه ، منتهی میخوام بچه حرف گوش کنی باشم و طبق نظر جناب storm_saeed از پایه و اصولی یاد بگیرم،
ممنون میشم راهنماییم کنید(البته اگه کسی رو توی شرایط من ببیند ، به نظرتون چقدر طول میکشه که بتونه یه بازی شبیه به بازیهایی که گفتم بسازه، حداقلش )
dasssnj
شنبه 29 فروردین 1394, 17:58 عصر
به نظر شما بهترین موتور بازی چیه؟
به نظر من بهترین موتور بازی سازی وجود نداره . انتخاب موتور بستگی به بازی و خود برنامه نویس داره .
برای ساخت بازی شبیه به خروس جنگی خودمون یا cut the rope ؟
شما ابتدا موتور را انتخاب کن ، بعد یادش بگیر ، بعد حرفه ای شو .....
برای ساخت این بازی ها مطمئن باشید دست کم به یه تیم قوی برنامه نویسی مسلط به موتور مربوطه و یک یا چند گرافیست ماهر لازمه . در غیر این صورت اگه بخواهید یکی دو نفری این جور بازی ها را بسازید ، نمی تونید .
قبلش باید بگم تا حدودی (نه برای ساخت بازی) سی شارپ و جاوا یاد دارم( با سی پلاس هم میونه ی خوبی ندارم متاسفانه :ناراحت:)
زبان که مربوط به موتوری که انتخاب می کنید میشه . بهتره بعد انتخاب موتور ، یه اموزش کامل هم برای زبان برنامه نویسیش ببینید چون بحث مهمیه .
سی ++ هم وقتی توی بازی سازی حرفه ای شدید حتما به سمتش میرید . چون بازی هایی که با سی ++ نوشته میشن از لحاظ سرعت و پرفرمنس یه سر و گردن از بقیه زبان ها بالاترن .
ممنون میشم راهنماییم کنید(البته اگه کسی رو توی شرایط من ببیند ، به نظرتون چقدر طول میکشه که بتونه یه بازی شبیه به بازیهایی که گفتم بسازه، حداقلش )
دنبال زمان و عجله نباشید . این طور که معلومه راه درازی در پیش دارید . پس تلاش و صبر دو اصل مهم براتون محسوب میشه
(برای تشکر هم کافیه دکمه تشکر را کلیک کنید:لبخندساده:)
abbasi.naft
شنبه 29 فروردین 1394, 19:25 عصر
دوست گلم ، مجید آقا به لینک زیر برید و ببینید که برای تهیه یه صحنه کوچیک ۱۵ میلیون قطعه گیاه و درخت استفاده شده که اصلا شوخی نیست.
http://zoomg.ir/2015/04/17/28042/unreal-encourages-filmmakers-to-use-its-game-engine/
این درسته که یه فیلم کوتاهه ، ولی برای ساخت یه بازی عالی ، اونم توی بازار ایران که بهترین بازی های خارجی رو با کمتر از ده هزار تومان میشه تهیشون کرد ، واقعا کار آینده داری میتونه باشه اونم برای تیم یک یا دو نفره؟؟
همونطور که استاد
dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) گفتند ، سعی کنید بهترین انتخا رو در همین اول راه داشته باشید تا خدایی نکرده به سمت شکست پیش نروید.
ممنون
Vahid2016
شنبه 29 فروردین 1394, 20:43 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس.
یه سوالی برام پیش اومده بود و اون اینکه این بازی های مبتنی بر فیزیک در چه محیطی طراحی شده اند. آیا از نرم افزار خاصی برای طراحی این بازی ها استفاده میشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مثلا بازی X Constructor که توی اون وزن و جاذبه و چگالی و اینا نقش دارند در چه محیطی طراحی شده اند؟
سلام ،
محیط و زبان مهم نیست ، باید فیزیک بلد باشید ، در این زمینه شاید مجموعه ای از شبیه سازی پدیده های فیزیک (http://phet.colorado.edu/en/simulations/category/physics) سایت دانشگاه Colorado براتون جالب توجه باشه که جنبه آموزشی دارن ، اکثرا با Java نوشته شده و همچنین مجموعه ی دیگری از همین شبیه سازی ها (http://faraday.physics.utoronto.ca/PVB/Harrison/Flash/) رو می تونید در سایت دانشگاه تورنتو ببینید ،که اینا با ActionScript توسط یکی از اساتید همون دانشگاه ساخته شده ،
hoseinharami
شنبه 29 فروردین 1394, 20:53 عصر
موفق باشید
تا اونجایی ک من می دونم ، موتور های بازی سازی اینطوری اند که به برنامه نویسی نیاز دارند و گرافیک و برنامه نویسی رو با هم قاطی می کنند
شاید این بازی هم همینطوری باشد
برای مثال موتور unity
dasssnj
شنبه 29 فروردین 1394, 21:02 عصر
سلام ،
محیط و زبان مهم نیست ، باید فیزیک بلد باشید ، در این زمینه شاید مجموعه ای از شبیه سازی پدیده های فیزیک (http://phet.colorado.edu/en/simulations/category/physics) سایت دانشگاه Colorado براتون جالب توجه باشه که جنبه آموزشی دارن ، اکثرا با Java نوشته شده و همچنین مجموعه ی دیگری از همین شبیه سازی ها (http://faraday.physics.utoronto.ca/PVB/Harrison/Flash/) رو می تونید در سایت دانشگاه تورنتو ببینید ،که اینا با ActionScript توسط یکی از اساتید همون دانشگاه ساخته شده ،
سلام .
فیزیک بلد باشیم ؟؟؟
چرخ را که کسی از اول اختراع نمی کنه !
تا box2d هست دیگه کی میاد با فیزیک بشینه همچین چیزی طراحی کنه ؟ اونم برای یه بازی ساده ؟
Vahid2016
شنبه 29 فروردین 1394, 21:28 عصر
سلام .
فیزیک بلد باشیم ؟؟؟
تا box2d هست دیگه کی میاد با فیزیک بشینه همچین چیزی طراحی کنه ؟ اونم برای یه بازی ساده ؟
کاملا درسته ، یه بازی مثلا سونیک ، فیزیک بلد بودن نمیخواد (مثال گفتم)، البته ریاضی میخواد ، تو این بازی کننده براش مهم نیست که وقتی می پره بالا با چه سرعتی بیاد پایین و.. ، فقط میخواد بازیش رو بکنه ، و البته تو بیش تر بازی ها فیزیک به نوعی هست اما برنامه نویسای معمول بازی قرار نیست اونارو با مقیاس دقیق رعایت بکنن یا بدونن تو بطن توابعی که استفاده می کنن چی میگذره، ولی چون احساس کردم دوستمون به فیزیک و قوانین اشاره کردن گفتم شاید ایشون کارای علمی پژوهشی میخوان انجام بدن..
hoseinharami
شنبه 29 فروردین 1394, 21:29 عصر
سلام .
فیزیک بلد باشیم ؟؟؟
ولی خداییش برای بازی های ساده ای که با 50 تا خط نهایتا میشه نوشتشون دیگر استفاده از برنامه جانبی کار اضافیه
مثلا تنها کاری که تو بازی قراره بکنه اینه که اگر x = 1000 شد x رو بکنه 999 که مثلا انگار توپ خورده به دیوار و برگشته
dasssnj
شنبه 29 فروردین 1394, 21:33 عصر
کاملا درسته ، یه بازی مثلا سونیک ، فیزیک بلد بودن نمیخواد (مثال گفتم)، البته ریاضی میخواد ، تو این بازی کننده براش مهم نیست که وقتی می پره بالا با چه سرعتی بیاد پایین و.. ، فقط میخواد بازیش رو بکنه ، و البته تو بیش تر بازی ها فیزیک به نوعی هست اما برنامه نویسای معمول بازی قرار نیست اونارو با مقیاس دقیق رعایت بکنن یا بدونن تو بطن توابعی که استفاده می کنن چی میگذره، ولی چون احساس کردم دوستمون به فیزیک و قوانین اشاره کردن گفتم شاید ایشون کارای علمی پژوهشی میخوان انجام بدن..
بله . موافقم.
ممنون از لینک هایی که گذاشتید .
البته کار اون استاید هم قابل تحسینه ، اما اینکه برای ساخت یه بازی در حد متوسط همچین کاری انجام بشه اصلا نمی صرفه ، توسعه ی اون پروژه های فیزیک برای افرادی که لایبرری می سازند مناسبه . مثل همین box2d که گفتم . برای بازی ساز ها نوشتن فیزیک می تونه سخت تر از ساختن بازی باشه . بهترین راه استفاده از تجربیات و دست اورد های اون اساتیده .
Vahid2016
شنبه 29 فروردین 1394, 21:34 عصر
ولی خداییش برای بازی های ساده ای که با 50 تا خط نهایتا میشه نوشتشون دیگر استفاده از برنامه جانبی کار اضافیه
مثلا تنها کاری که تو بازی قراره بکنه اینه که اگر x = 1000 شد x رو بکنه 999 که مثلا انگار توپ خورده به دیوار و برگشته
آره درسته ، ولی تا حالا سعی کردین یه بازی مثل بیلیارد درست بکنین؟
hoseinharami
شنبه 29 فروردین 1394, 21:53 عصر
آره درسته ، ولی تا حالا سعی کردین یه بازی مثل بیلیارد درست بکنین؟
نه دیگه اون که ساده نیست چون ممکنه به 5 تا توپ همزمان بخوره با موقعیت ای مختلف و...
ولی برای بازی های ساده خوبه مثل بازی های پروژه های دانشجویی :)
یا بازی هایی که قبلا ساخته میشد : Snake , Paranoid
storm_saeed
شنبه 29 فروردین 1394, 22:50 عصر
نه دیگه اون که ساده نیست چون ممکنه به 5 تا توپ همزمان بخوره با موقعیت ای مختلف و...
ولی برای بازی های ساده خوبه مثل بازی های پروژه های دانشجویی :)
یا بازی هایی که قبلا ساخته میشد : Snake , Paranoid
پروژه ترم یک ما بیلیارد بود فیزیکش ماکزیمم ۲۰ خط میشد
majid_7
یک شنبه 30 فروردین 1394, 09:17 صبح
با تشکر از تمامی دوستان که باعث شدن همه چیز رو ساده نپندارم :لبخند:
واقعا دم همه تون گرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.