ورود

View Full Version : سوال: پنجره پاپاپ

asma69
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 23:01 عصر
سلام خسته نباشین...من یک برنامه با php نوشتم که اطلاعات وارد شده توسط کاربران رو در مدیریت به مدیر نمایش میده و زمانی ک مدیر دکمه ی ویرایش رو انتخاب می کنه، براش یک پنجره پاپاپ ک کد جاوا اسکریپته باز میشه ک لینک میشه به صفحه ای ک مربوط ب ویرایش اطلاعاته....

این پنجره پاپاپ من دو تا مشکل داره ک هرچی کار کردم و هرچی سرچ کردم.. مشکلم حل نشد و گفتم مشکلم رو این جا مطرح کنم تا کمکم کنید...

مشکل: 1- نوار آدرس بالای پنجره حذف نمیشه....خصوصیتی به اسم Location داره ک در صورتی ک مقدارش 0 باشه نوار ادرس نباید نمایش داده شه ولی این خصوصیت در مرورگر اینترنت اکسپلورر جواب میده اما در کروم جواب نمیده و همچنان نوار ادرس رو نمایش میده...

2- میخوام تا زمانی ک کاربر پنجره رو نبسته، نتونه به پنجره زیری دسترسی داشته باشه...
اینم کدش هست...

<a rel="nofollow" href="update.php?code=<?php echo $show["NationalCode"];?>" onClick="javascript:void window.open(this.href,'NewWindow','width=700,heigh t=500,toolbar=1,menubar=0,location=0,status=1,scro llbars=1,resizable=1,left=0,top=0');return false;">ویرایش</a>

ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه...خیلی لازم دارم...

arenaw
شنبه 29 فروردین 1394, 09:32 صبح
سلام. مشکل اولتون فکر نمیکنم حل شدنی باشه.
ولی راجع به مشکل دومتون، این کار از این روش شدنی نیست. برای این کار باید از دیالوگ هایی مثل jQueryUI (https://jqueryui.com/dialog/) استفاده کنید.

asma69
شنبه 29 فروردین 1394, 11:58 صبح
سلام. مشکل اولتون فکر نمیکنم حل شدنی باشه.
ولی راجع به مشکل دومتون، این کار از این روش شدنی نیست. برای این کار باید از دیالوگ هایی مثل jQueryUI (https://jqueryui.com/dialog/) استفاده کنید.

سلام.. خیلی ممنونم.. من از کدهایی ک با jquery هست هم دانلود و استفاده کردم. اما اینجا میخوام داخل یک پنجره یک صفحه جدید بازشه...مثلا صفحه اپدیت کاربران و ادامه مراحل هم داخل پنجره پاپاپ انجام بگیره....اما تو کدهایی ک با jquery هست..فقط میشه داخل پنجره متن مورد نظر رو قرار داد نمیشه گفت محتوای یک صفحه دیگه رو داخل پنجره بازکنه...یا شاید هم من نمی دونم به چه شکل؟
ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنین...مرسی

asma69
دوشنبه 31 فروردین 1394, 12:32 عصر
سلام...خواهش می کنم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه کمکم کنه....خیلی لازم دارم...ممنون میشم...