ورود

View Full Version : سوال: چجوری میتونم این فرم رو راست چین کنم؟

ali.motevali67
جمعه 28 فروردین 1394, 02:48 صبح
درود
این فرم با بوت استرپه چجوری میتونم فیلدهای این فرم رو راست چین کنم؟ و اینکه پوزیشن هر فیلدی درست باشه.اگر میشه راهنماییم کنید.ممنون میشم
http://imobileyab.com/user/product/addProduct
سورس اصلی و انگلیسی فایل

Omid Jackson
جمعه 28 فروردین 1394, 13:58 عصر
سورس رو ندیدم ولی برای فارسی کردن باید اولا از direction: rtl استفاده کنین
دوما هرجا که float: left بود بکنین float: right و برعکس
کار ساده ای هست، با find and replace میتونین این جایگزینی رو انجام بدین

ali.motevali67
جمعه 28 فروردین 1394, 16:13 عصر
درستش کردم .فقط یک نکته ای چجوری میتونم label رو نزدیک فرم کنم و ببرم راست؟و تکست باکس رو چپتر بیارم و تویک راستا باشن؟سورس آنلاین هست.دوستان یک راهکار پیشنهاد بدین.ممنون

fary_programming
جمعه 28 فروردین 1394, 16:32 عصر
درستش کردم .فقط یک نکته ای چجوری میتونم label رو نزدیک فرم کنم و ببرم راست؟و تکست باکس رو چپتر بیارم و تویک راستا باشن؟سورس آنلاین هست.دوستان یک راهکار پیشنهاد بدین.ممنون

شما اگر از مرورگر کروم یا فایرفاکس استفاده میکند .میتونید روی قست مربوطه کلیک راست کنید و کدهای css قسمت مربوطه تغییر بدین وقتی به شکل دلخواه درآمد آدرس فایل مربوطه در قسمت راست این کد ها میبینید میتوانید در هاست فایل مورد نظر را پیدا کرده و تغییرات را اعمال کنید.البته به صورت راحت تر اگر بخواهید این کار را انجام بدین .میتوانید از افزونه فایرباگ که مخصوص فایرفاکس هست استفاده کنید.

ali.motevali67
جمعه 28 فروردین 1394, 19:21 عصر
اگه آیدی خودمو به فیلید که میخوام پوزیشنش رو بدم مشکل داره؟یا باید کلاس های خود بوت استرپ باشه؟

Omid Jackson
شنبه 29 فروردین 1394, 01:04 صبح
اگه آیدی خودمو به فیلید که میخوام پوزیشنش رو بدم مشکل داره؟یا باید کلاس های خود بوت استرپ باشه؟

نه میتونین این کار رو بکنین، شاید عمل نکنه کدتون ولی با اضافه کردن important! کد عمل میکنه
در کل چیزی که فراموش کردم بگم، شما وقتی replace میکنین right رو مثلا به r2l تغییر بدین و بعدش left رو به right تغییر بدین و بعد از اون r2l رو به right
اگر برنامه نویسی کار کرده باشین برای swap کردن همچین الگوریتمی مینویسیم، اگر margin-right یا padding-right و... داده باشن هم عوض میشه
و اینکه دوستمون هم گفتن فایرباگ رو نصب کنین باهاش کار کنین یا inspect element خود مرورگر رو استفاده کنین، بهتون میگه توی کدوم فایل هست و این کلاس خط چندم قرار داره