View Full Version : سوال: error ها موجود در اکلیپس و راه حل آن
ali commando
جمعه 28 فروردین 1394, 10:35 صبح
سلام ، روی سیستم من اکلیپس و jdk نصب بود پاکشون کردم که بتونم آخرین ورژنشون رو نصب کنم و ورژن لونا ی اکلیپس و آخرین ورژن jdk که 64 بیتی هستن نصب کردم ، سیستم و ویندوزم هم 64
بیتی هست الان هرچی مینویسم خطا میده حتی برنامه هایی را که قبلا نوشته بودم رو هم باز نمیکنه
خواهشا کمک فرمایید:گریه::گریه::گریه:
-سیّد-
شنبه 29 فروردین 1394, 15:02 عصر
اول: چه خطایی میده؟ روی کدهای جاوا خطا میده؟ یعنی زیر همهشون خط میکشه میگه «نمیفهمم چی نوشتی!»؟
دوم: توی منوی Preferences => Java => Installed JREs یه نگاه بندازید، ببینید آیا JRE رو شناخته یا نه.
سوم: آیا از workspace قدیمی (مال eclipse قبلی) استفاده میکنید یا یه workspace جدید ساختید؟
چهارم: اگر یه پروژهی جدید new کنید (Java project)، یه کلاس ایجاد کنید و توش یه main بذارید، آیا همچنان ارور میده؟
ali commando
شنبه 29 فروردین 1394, 23:48 عصر
سید جان متشکرم
راستش آره وقتی کلاس جدید هم تعریف میکنم بازم همین مشکل را دارم
دوباره نسخه ی دیگه ی jdk و اکلیپس رو دارم دانلود میکنم شاید اشکال از jdk من باشه
بازم از جوابت متشکرم اگه راه حل های دیگه ای به ذهنت رسید ممنون میشم منو بی بهره نذاری
-سیّد-
یک شنبه 30 فروردین 1394, 09:20 صبح
راستش آره وقتی کلاس جدید هم تعریف میکنم بازم همین مشکل را دارم
دوباره نسخه ی دیگه ی jdk و اکلیپس رو دارم دانلود میکنم شاید اشکال از jdk من باشه
بازم از جوابت متشکرم اگه راه حل های دیگه ای به ذهنت رسید ممنون میشم منو بی بهره نذاری
خواهش میکنم
من ۴ تا سؤال پرسیدم شما یکیشو جواب دادی! :)
مهمتر از همه سؤال ۲ بود:
دوم: توی منوی Preferences => Java => Installed JREs یه نگاه بندازید، ببینید آیا JRE رو شناخته یا نه.
ali commando
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 10:24 صبح
عزیز آره JRE رو نشناخته بود ظاهرا ورژن بالاتری داشت
بازم متشکرم
Moslem_Pc
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 01:47 صبح
سلام ، روی سیستم من اکلیپس و jdk نصب بود پاکشون کردم که بتونم آخرین ورژنشون رو نصب کنم و ورژن لونا ی اکلیپس و آخرین ورژن jdk که 64 بیتی هستن نصب کردم ، سیستم و ویندوزم هم 64 بیتی هست الان هرچی مینویسم خطا میده حتی برنامه هایی را که قبلا نوشته بودم رو هم باز نمیکنه خواهشا کمک فرمایید:گریه::گریه::گریه:دوس ت عزیز آیا بعد از نصب نسخه جدید، تغییرات لازم رو توی بخش Environment Variables دادید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.