ورود

View Full Version : سوال: چاپ گرفتن موارد جستجو شده

Juventus FC
جمعه 28 فروردین 1394, 13:20 عصر
درود

وقتی ما یک دیتاگرید داریم که رکورد ها رو از پایگاه داده میخونه و نمایش میده بعد با استفاده از چند تکست باکس یک جستجو طراحی میکنیم که مثلا یکی از اون موارد جستجو، جستجو "از تاریخ" "تا تاریخ" است و روی جستجو کلیک میکنیم موارد جستجو شده که خواستیم نمایش داده میشه ، برای مثال :

از تاریخ : 1394/01/01
تا تاریخ : 1394/01/20

ما جستجو کردیم و مواردی که خواستیم درون دیتاگرید نمایش داده شده، حالا چه طور میتونیم دقیقا موارد جستجو شده رو چاپ کنیم چون اگر دستور چاپ به صورت معمولی بنویسیم ، تمام اطلاعاتی که درون پایگاه داده و مثلا جدول TABLE1 وجود داره چاپ میشه و اصلا کاری به مواردی که جستجو شده نداره.

isaac23
جمعه 28 فروردین 1394, 13:49 عصر
از چه نرم افزاری واسه چاپ استفاده میکنی ؟

Juventus FC
جمعه 28 فروردین 1394, 14:37 عصر
با Data Report خود VB6

ahmad abdoli
جمعه 28 فروردین 1394, 19:44 عصر
سلام

ببین مثلا اگر با ابزار adodc جستجو کرده باشی همون رو وصل کن به datareport

Set DataReport.DataSource = Adodc2

vbhamed
یک شنبه 30 فروردین 1394, 07:14 صبح
سلام

از هر ابزاری برای گزارش استفاده می‌کنید معمولا به وسیله ای به بانک اطلاعاتی شما متصل میشه که اون هم یک دستور Sql رو برای اتصال داره و باید دستور Sql اون رو مطابق با جستجوی خودتون تنظیم کنید

ضمنا به خاطر محدودیت های Data Report بهتره از همین الان به فکر یک گزارشگر دیگه مثل Fast Report یا کریستال ریپورت باشید

shirinsin
دوشنبه 12 مرداد 1394, 10:31 صبح
سلام سوالی داشتم
فرض کنید بخوایم از رکوردها پرینت بگیریم اما من میخوام اطلاعاتم رو با یه ویرایش خاصی چاپ کنه. مثل حکم کارگزینی یک اداره یا مثلا کارنامه یه دانش آموز یا برگه انتخاب واحد یک دانشجو که نام و نام خانوادگی و ش.ش و نام پدر و این چیزا ثابت باشه و اطلاعات متقابلش موقع چاپ جلوش بیاد . الان سوالم این هس که چطور اون فرم رو میتونم طراحی کنم که ازش موقع چاپ و ریپورت استفاده کنم.

vbhamed
سه شنبه 13 مرداد 1394, 05:38 صبح
سلام
برای این کار هنگام ثبت در دیتابیس از جداول پدر و فرزند استفاده میشه و در گزارشگرها از گزارش های نوع Master-Details
یعنی اطلاعات ثابت مثل نام و ... در یک جدول و اطلاعات متغیر مثل نمرات دانشجو در جدول فرزند ثبت میشه و با یک Id به جدول پدر مرتبط میشه و در هنگام گزارش نیز با توجه به نوع گزارشگر همین ارتباط برقرار میشه، اکثر گزارشگرهای معروف نیز خودشون نمونه مثال برای این کارها دارن