View Full Version : ابزار های گرافیکی
s.a.s.a.n
جمعه 28 فروردین 1394, 13:45 عصر
سلام . لطفا به طور ساده و برای یه مبتدی جواب بدید !!
برای کارای گرافیکی ( نه اینکه کل برنامه فقط کارای گرافیکی باشه ) برا اندروید چه کارهایی میشه کرد ؟ مثلا animation ها و شکل ها و اینا ...
منظورم اینه مثلا برای وب معمولا از java script و خیلی چیزای دیگه برای کارای گرافیکی استفاده میشه . حالا توی اندروید باید با همین xml و جاوا کار کنیم ؟
این همه برنامه خیلی قشنگ که میسازن همه ی کارای dsign اش با xml و java هست ؟
مثلا چند جا به من گفتن phone gap استفاده کن که راحت بتونی از java script واینا استفاده کنی ولی اصلا نفهمیدم وکسی توضیح نداد قراره چیزی که با javascript نوشتم چطوری با code behind ارتباط داشته باشه و ...
لطفا کمک کنید !
c0mmander
شنبه 29 فروردین 1394, 05:56 صبح
سلام من با فون گپ کار نکردم نمیدونم چطرویاست. اما برای گرافیک یا از استایل باید استفاده کرد یا همون طور که گفتید از xml و جاوا کنترل های موجود رو سفارشی کرد. و یا باید به کل یک کنترول را با امکانات و گرافیک مورد نیاز پیاده سازی کرد. من ابزاری رو برای طراحی ندیدم که باید یک کنترل رو بسازه و شما اون رو استفاده کنید.
البته جاوا کتابخانه های زیادی داره و کنترله ها و لابری های گرافیکی بسیار زیادی هست که میتونید خیلی راحت از اونها استفاده کنید.
حتی من به برنامه بازار هم مشکوکم چون این گرافیکشو (گرافیک نسخه قبلیش که از متریال استفاده نکرده بود) انگار جای دیگه هم دیده بودم سرورشو ... چون رنگ ها حالت ها و همه چیزش برام خیلی آشنا بود.
tux-world
شنبه 29 فروردین 1394, 07:08 صبح
بازار از کتابخونه های متریال استفاده کرده و قالبش شبیه گوگل پلی هستش. برای کارای گرافیکی نمیتونید از فون گپ استفاده کنید ولی تو جاوا به راحتی میتونید هر کاری دوست داشتید انجام بدید
s.a.s.a.n
یک شنبه 30 فروردین 1394, 17:38 عصر
سلام من با فون گپ کار نکردم نمیدونم چطرویاست. اما برای گرافیک یا از استایل باید استفاده کرد یا همون طور که گفتید از xml و جاوا کنترل های موجود رو سفارشی کرد. و یا باید به کل یک کنترول را با امکانات و گرافیک مورد نیاز پیاده سازی کرد. من ابزاری رو برای طراحی ندیدم که باید یک کنترل رو بسازه و شما اون رو استفاده کنید.
البته جاوا کتابخانه های زیادی داره و کنترله ها و لابری های گرافیکی بسیار زیادی هست که میتونید خیلی راحت از اونها استفاده کنید.
حتی من به برنامه بازار هم مشکوکم چون این گرافیکشو (گرافیک نسخه قبلیش که از متریال استفاده نکرده بود) انگار جای دیگه هم دیده بودم سرورشو ... چون رنگ ها حالت ها و همه چیزش برام خیلی آشنا بود.
از راهنماییتون و اینکه جواب دادید خیلی ممنونم . خیلی چیزا برام روشن شد .
s.a.s.a.n
یک شنبه 30 فروردین 1394, 17:40 عصر
بازار از کتابخونه های متریال استفاده کرده و قالبش شبیه گوگل پلی هستش. برای کارای گرافیکی نمیتونید از فون گپ استفاده کنید ولی تو جاوا به راحتی میتونید هر کاری دوست داشتید انجام بدید
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید . خیلی راحت شد کارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.