View Full Version : سوال : نحوه ایجاد یک سایت با قابلیت اجرا بر روی موبایل
shahram_vzvz
جمعه 28 فروردین 1394, 18:15 عصر
با سلام
می خواستم بپرسم که یک سایت که قابلیت اجرا بر روی موبایل بصورت مشاهده موبایلی را داشته باشد چکار باید بکنم ؟؟؟
با چه نرم افزاری بنویسم ؟
سایتی مثلا یک فروشگاه اینترنتی یا مشابه این که بانک اطلاعاتی کوچکی داشته باشد .
منظور از اجرا شدن روی موبایل این است که مثلا سایت فیسبوک را که با گوشی یاز میکنیم به اینصصورت آدرس تغییر میکنه و طراحی ظاهری اش هم تغییر میکند : m.facebook.com
ممنون میشمم من و در این پروژه دانشجوییم راهنماییم کنید .
پیام حیاتی
جمعه 28 فروردین 1394, 22:02 عصر
مباحث واکنش گرا یا responsive را مطالعه کنید.
Omid Jackson
شنبه 29 فروردین 1394, 01:10 صبح
با سلام
می خواستم بپرسم که یک سایت که قابلیت اجرا بر روی موبایل بصورت مشاهده موبایلی را داشته باشد چکار باید بکنم ؟؟؟
با چه نرم افزاری بنویسم ؟
سایتی مثلا یک فروشگاه اینترنتی یا مشابه این که بانک اطلاعاتی کوچکی داشته باشد .
منظور از اجرا شدن روی موبایل این است که مثلا سایت فیسبوک را که با گوشی یاز میکنیم به اینصصورت آدرس تغییر میکنه و طراحی ظاهری اش هم تغییر میکند : m.facebook.com
ممنون میشمم من و در این پروژه دانشجوییم راهنماییم کنید .
خیر، دوستمون هم فرمودن که راجع به responsive مطالعه کنید و برای آسونتر شدن کار از بوت استرپ استفاده کنین
responsive نسبت به رزولوشن واکنش نشون میده و از کلاس های مرتبط با اون رزولوشن استفاده میکنه و دیگه اسکرول افقی نمیخوره، فقط بالا و پایین میشه و همه کلاس ها در یک فایل CSS قرار دارن
shahram_vzvz
شنبه 29 فروردین 1394, 10:16 صبح
مباحث واکنش گرا یا responsive را مطالعه کنید.
خیر، دوستمون هم فرمودن که راجع به responsive مطالعه کنید و برای آسونتر شدن کار از بوت استرپ استفاده کنین
responsive نسبت به رزولوشن واکنش نشون میده و از کلاس های مرتبط با اون رزولوشن استفاده میکنه و دیگه اسکرول افقی نمیخوره، فقط بالا و پایین میشه و همه کلاس ها در یک فایل CSS قرار دارن
اولا ممنون بابت پاسخهاتون دوستان
فقط من میخوام در صورت امکان با Adobe Dreamweaver بنویسم و آشنایی کاملی ندارم متاسفانه
اگه در این موردی که فرمودین لینکی در این انجمن دارین که من مطالعه کنم ممنون میشم .
میشه دوستان جواب بدین و راهنمایی کنید؟ مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.