ورود

View Full Version : خطای جاوا اسکریپت

asma69
یک شنبه 30 فروردین 1394, 12:39 عصر
سلام...خسته نباشین....من یک برنامه نوشته بودم با php..با مرورگر گوگل کروم مشکل نداره اما با مرورگر اینترنت اکسپلورر بعضی کدهای جاوا اسکریپت و phpم اجرا نمیشه....
داخل صفحم از این لیستهای کشویی استفاده کردم....spry acording ک داخل دریم ویور هست گزاشتم......هروقت صفحم رو تو دریم ویور باز می کنم با این پیغام ک عکسش رو قرار دادم مواجه میشم.....گفتم شاید مشکل اجرا نشدن کدهام از این پیغام باشه......

کسی می تونه راهنماییم کنه ک این پیغام برای چیه؟ باید چکار کنم ک مشکلم برطرف شه.....

خیلی لازم دارم ....لطفا اگه می تونید کمکم کنید....رو برنامم خیلی وقت گزاشتم ولی الان به مشکل خورده....

130434

asma69
دوشنبه 31 فروردین 1394, 12:30 عصر
سلام. خسته نباشین...خطایی ک عکسش رو در این جا قرار دادم برطرف شد..اما دوتا مشکلی ک گفتم هنوز پابرجاست..
مشکل این بود ک من تگ <form> رو در داخل spry باز کرده بودم ولی بعد از spry بسته بودم....ینی مشکل از این بود ک تگ ها رو در جای مناسبی باز و بسته نکرده بودم....ولی حل شد....
اگه برای اون دوتامشکل می تونید کمک کنید، ینی هنوزم با اینترنت اکسپلورر بعضی از کدهای جاوا اسکریپت و phpم اجرا نمیشه.. لطف کنید راهنمایی کنید..ممنون

asma69
سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 16:54 عصر
سلام. خواستم بگم دوتا مشکل دیگمم برطرف شد....مشکل از کدهای جاوا اسکریپتم بود ک برطرف شد...دیگه مشکلی نداره الان و کدهام به درستی اجرا میشه..