ورود

View Full Version : کلاس های جاوا روی اندروید؟

Blogeen
یک شنبه 30 فروردین 1394, 21:21 عصر
سلام رفقا ، ببخشین نرم افزارای اندروید فقط باید apk باشن؟ apk باشن یعنی تحت android sdk هستن دیگه نه؟ آیا میشه مثلا یک فایل class که واسه ویندوز ساختیمو بیاریم رو اندروید استفاده بکنیم؟
باتشکر

tux-world
یک شنبه 30 فروردین 1394, 21:48 عصر
خوب نه. شما فقط میتونید با استفاده از سی شارپ برای اندروید کد بنویسید ولی باید شرایط اندرویدی رو توش رعایت کنید. اندروید لینوکس هستش ونمیتونید کتابخونه های خاصی از ویندوز رو توش اجرا کنید مگر اینکه گفتم کلاس خاصی باشه که اون هم استفادش شرایطی داره

Blogeen
یک شنبه 30 فروردین 1394, 21:57 عصر
خوب نه. شما فقط میتونید با استفاده از سی شارپ برای اندروید کد بنویسید ولی باید شرایط اندرویدی رو توش رعایت کنید. اندروید لینوکس هستش ونمیتونید کتابخونه های خاصی از ویندوز رو توش اجرا کنید مگر اینکه گفتم کلاس خاصی باشه که اون هم استفادش شرایطی داره

ممنون دوست من ، ولی منظور من از فایل class فالای اجرایی جاوا هست
باتشکر

Blogeen
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:00 عصر
یعنیر مثلا فایل کلاسی که با JDK ، و بدون SDK کامپایل کردم و به صورت پکیج myprogram.class در آوردمو تو اندروید اجرا بکنم.

tux-world
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:11 عصر
اونا رو میتونید به صورت فایل jar تو برنامتون استفاده کنید مشکلی نیست :لبخندساده:

Blogeen
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:21 عصر
اونا رو میتونید به صورت فایل jar تو برنامتون استفاده کنید مشکلی نیست :لبخندساده:

البته من جاوا رو حرفه ای کار نکردم و اونم دوسال پیش بوده ،تو ویندوز که jar نبودن درسته همون class بودن؟؟
حالا یعنی پسوند فایلو بکنم jar ? اون وقت رو اندروید اجرا میشه؟؟
مچکر

tux-world
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:30 عصر
خوب نه دیگه باید تو ایکلیپس یا ابزارهایی از این دست اونا رو تبدیل به فایل ترجمه شده jar بکنید

Blogeen
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:34 عصر
تو ویندوز که jar نبودن درسته همون class بودن؟؟

ببخشین نرم افزارای اندروید فقط باید apk باشن؟ apk باشن یعنی تحت android sdk هستن دیگه نه؟

tux-world
یک شنبه 30 فروردین 1394, 22:58 عصر
بلی درسته. apk همون فایل زیپ هستش فرمتش ولی اندروید اون رو به عنوان فایل نصبی میشناسه. محتوای فایل هم یه پک آماده سازی شده برای ماشین بهبود یافته جاوا برای اندروید هستش :لبخندساده:

Blogeen
دوشنبه 31 فروردین 1394, 08:24 صبح
پس اگه فایلای jar رو میشه استفاده کرد دیگه apk واسه چیه؟ android sdk واسه چیه؟
شما تو این چنتا تاپیک فقط منو دست انداختی تاپیکامو خراب کردی، دیده بودم سوال کننده سوالشو درست نپرسه ولی ندیده بودم جواب دهنده تکه تکه و بی معنی بخواد جواب بده ،واقعا انتظار بیش تری داشتم ، تو پروفایل هرکی بری میگه هکرم ، مدیر تیم نرم افزاریم ، مدیر سایتم لیس تخصص اینقدس:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون وقت دریغ از یه جواب درست حسابی

Todco.ir
دوشنبه 31 فروردین 1394, 08:59 صبح
با سلام.
دوست عزیز شما نیاز به نصب اندروید NDK دارید.
درواقع اندروید NDK یکی از ابزارهای کاربردی SDK میباشد که به شما امکان استفاده از کتابخانه های مختلف را میدهد که شامل: اجازه ساخت فعالیت ها، رسیدگی به ورودی کاربر، استفاده از سنسورهای سخت افزار، منابع نرم افزار و دسترسی بیشتر، و از همه مهم تر زمانی که شما به زبان های C,C# برنامه نویسی می کنید.
برای نحوه ای راه اندازی NDK به ادرس زیر مراجع کنید:
http://shareprogrammingtips.com/c-language-programming-tips/how-can-i-write-applications-in-c-or-c-for-android/

tux-world
دوشنبه 31 فروردین 1394, 09:04 صبح
دوست عزیز شما هیج اطلاعی از ساختار apk و jar ندارید. کسی هم شما رو دست ننداخته. جوابهایی که دادم کاملا درسته. بهتره شما هم در مورد اینا یه تحقیقی بکنید منابع انگلیسی بسیار عالی هستن بخونید بعد به حرف من میرسید. شما میتونید تو جاوا کلاسهایی بنویسید که نیاز دارید همیشه استفاده کنید. توصیه میکنم شی گرایی رو به دقت تمام تر مطالعه کنید مجددا. apk کل پروژه نصبی شما در قالب فایل dex هستش که نیازی نمیبینم توضیح بدم:لبخندساده: