ورود

View Full Version : سوال: آیا ساخت یک سایت، دقیقا مشابه یک سایت خارجی دیگر، طبق قوانین خارج از کشور جرم است؟

babak1
دوشنبه 31 فروردین 1394, 11:09 صبح
با سلام :
آیا ساخت یک سایت، دقیقا مشابه یک سایت خارجی دیگر، طبق قوانین مربوط به حوزه IT در خارج از کشور جرم است؟
ممنون

Omid Jackson
دوشنبه 31 فروردین 1394, 12:32 عصر
با سلام :
آیا ساخت یک سایت، دقیقا مشابه یک سایت خارجی دیگر، طبق قوانین مربوط به حوزه IT در خارج از کشور جرم است؟
ممنون

والله تو ایران که اینجور قوانین نیست و هر کی به هرکیه، یه سری یکی ادعا میکرد قالب زده (همینجا) بعد من رفتم کد های سایتش رو دیدم از پلاگین یه شخص خارجی استفاده کرده بود بعد لایسنس اون رو تغییر داده بود اسم خودش رو نوشته بود خب به این میگن دزدی ولی خیلیا فکر میکنن دزدی یعنی از خونه مردم بری بالا ولی داره بی اجازه از اون طرح کسی که زده استفاده میشه یا اگرم اجازه استفاده داده باشن میگن باید منبع رو ذکر کنین نه این که ازش استفاده کنی و در آخر اسم خودت رو بنویسی
دوست عزیز قانون و ... رو بیخیال ببین وجدانت چی میگه درسته و چی میگه غلط، از نظر من این کار غلطه ولی شاید از نظر کس دیگه غلط نباشه
در ضمن به این کار هم میگن rip کردن

golbafan
دوشنبه 31 فروردین 1394, 13:19 عصر
راحت باش
کافیه یک پیکسل تغییر بدی
اونوقت قانونا یه چیز دیگه میشه

دانیال دزفولی
دوشنبه 31 فروردین 1394, 13:35 عصر
گوگل نسبت به کپی رایت اقداماتی میکنه و سایت هایی که کپی رایت رو رعایت نکرده باشن جریمه میکنه

بیتا حکمت
دوشنبه 31 فروردین 1394, 13:44 عصر
فکر می کنم منظور استارتر ، قوانین ایران نیس بلکه قوانین خارج از کشوره .

babak1
دوشنبه 31 فروردین 1394, 14:45 عصر
راحت باش
کافیه یک پیکسل تغییر بدی
اونوقت قانونا یه چیز دیگه میشه

اگه اینطوریه چرا سامسونگ چنین کاری نکرد که اپل ازش شکایت نکنه؟

babak1
دوشنبه 31 فروردین 1394, 14:48 عصر
گوگل نسبت به کپی رایت اقداماتی میکنه و سایت هایی که کپی رایت رو رعایت نکرده باشن جریمه میکنه

منم دقیقا میخوام بدونم که آیا این مسئله شامل قوانین کپی رایت در آمریکا میشه یا خیر؟ منظورم دقیقا این هستش که اگر شما بخواین از ایده کلی یه سایت استفاده کنین و اون رو با یک سری تغییرات کوچیک (حالا نه اینکه دیگه دقیقا مشابه اون سایت باشه) ارائه کنید مشکلی به وجود میاد؟

babak1
دوشنبه 31 فروردین 1394, 14:51 عصر
والله تو ایران که اینجور قوانین نیست و هر کی به هرکیه، یه سری یکی ادعا میکرد قالب زده (همینجا) بعد من رفتم کد های سایتش رو دیدم از پلاگین یه شخص خارجی استفاده کرده بود بعد لایسنس اون رو تغییر داده بود اسم خودش رو نوشته بود خب به این میگن دزدی ولی خیلیا فکر میکنن دزدی یعنی از خونه مردم بری بالا ولی داره بی اجازه از اون طرح کسی که زده استفاده میشه یا اگرم اجازه استفاده داده باشن میگن باید منبع رو ذکر کنین نه این که ازش استفاده کنی و در آخر اسم خودت رو بنویسی
دوست عزیز قانون و ... رو بیخیال ببین وجدانت چی میگه درسته و چی میگه غلط، از نظر من این کار غلطه ولی شاید از نظر کس دیگه غلط نباشه
در ضمن به این کار هم میگن rip کردن

من میخوام با انجام تغییراتی یه سایت جدید ارائه بدم .در واقع میخوام از ایده اصلی فقط استفاده کنم.

2undercover
دوشنبه 31 فروردین 1394, 14:57 عصر
منم دقیقا میخوام بدونم که آیا این مسئله شامل قوانین کپی رایت در آمریکا میشه یا خیر؟ منظورم دقیقا این هستش که اگر شما بخواین از ایده کلی یه سایت استفاده کنین و اون رو با یک سری تغییرات کوچیک (حالا نه اینکه دیگه دقیقا مشابه اون سایت باشه) ارائه کنید مشکلی به وجود میاد؟

بستگی داره منظورتون از شبیه بودن و از تغییرات چی هست؟!

خوب مثلا یکی اومده اولین فروشگاه اینترنتی لوازم دسته دوم رو زده دلیل نمیشه که دیگه هیچ کس دیگه ای نتونه این کار رو بکنه. اگر هم بکنه خوب محکوم به شکست هست و اصلا نیاز به پیگیری برای جلوگیری از کپی پیدا نمیکنه. ولی خوب اگر بیاد یک سری مزایا یا ویژگی جدید رو ارائه بده (اگر منظورتون از تغییرات اینه؟!) خوب نباید مشکلی وجود داشته باشه.

مثلا همین سایت های برون سپاری کار (فریلنسینگ) خوب تعداد زیادی سایت برای این کار در همون آمریکا و اروپا وجود داره و مشکلی هم از لحاظ کپی رایت نیست و رقابت شون هم سر امکانات و مزایا و این جور چیز ها هست. کما این که اگر یک سایت وجود می داشت و انحصار دستش بود می تونست به راحتی استثمار بکنه کار فرما و کسی که کار رو انجام میده با انحصاری که دستش بود.

ولی خوب اگر منظور شما این هست که عینا بیاید یک سایت رو کپی بکنید از روی قالب سایت خوب مطمئنا این مشکل داره میشه.

Omid Jackson
دوشنبه 31 فروردین 1394, 15:59 عصر
من میخوام با انجام تغییراتی یه سایت جدید ارائه بدم .در واقع میخوام از ایده اصلی فقط استفاده کنم.
ایده گرفتن فرق داره، همه از یه جا ایده میگیرن
مثل این میمونه گوگل و بینگ از هم شکایت کنن بگن اون یکی موتور جستجو رو از من کپی کرده!!!
این دیگه کپی نیست، اون کار رو انجام میدن ولی با خدمات متفاوت
خب شما میخواین از اون سایت اصلی ایده بگیرین ولی توش تغییرات ایجاد کنین، یک نسبت مشابه اختراع و ابتکار داره
تا جایی که میدونم حتی مجاز هستیم که لوگوی یک برند معروف رو برعکس کنیم و استفاده کنیم (خیلی وقت پیش یک مقاله راجع بهش خوندم) حتی تغییر هم ندیم ولی برعکس کنیم (منظور سر و ته هست)

mehbod.rayaneh
دوشنبه 31 فروردین 1394, 22:53 عصر
درود
برای من جالب بودن، شمام 1 نگاهی بندازید
http://www.originalwork.ir/
http://sallar.me/1392/10/19/copyright/
موفق باشید