View Full Version : ارسال داده ار یک لیست ویو به لیست ویو دیگر
android69
سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 23:13 عصر
دراین مثال لیستی از کتاب هارو داریم میخام با کلیک روی هر کدوم از کتاب ها که در لیست کتاب ها هستند به لیست ویو دیگه ای برم و فصل های مربوز به اون کتاب رو به کاربر نشون بدم
ممنون میشم راهنمایی کنی اطلاعات از دیتا بیس همگی خونده میشن .
130533
tux-world
سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 23:25 عصر
سلام. تو انگلیسی به اینا میگن nested listview مقاله های زیادی تو نت هستش پیدا نکردید فردا بگید لینک مناسب بدم
alireza142
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 09:34 صبح
من هم برای یک کتاب به این مورد نیاز داشتم. nested listview رو نمیدونم چیه اما من مشکلم رو این جوری حل کردم. ابتدا یک فایل اکسل ( البته بعدا به فرمت sql تبدیلش کردم و گذاشتمش در برنامه) تهیه کردم و موضوعات رو به گونه ای چیدم که هر موضوع یا پدر داره یا فرزند یا هر دوتاشون رو داره ...!!! حالا یعنی چی این؟
ببین موضوعات اول که لیست میشن(همون عنوان درس های شما) فقط فرزند دارند و پدر ندارن. پس اینا در لیست اول نشون داده میشن.(کوئری که به بانک زدم آیتم هایی رو که پدر ندارن در لیست ویو اول نمایش میده)
بعد روی هرکدوم میزنم، میره به فرزند های اون موضوع و اسم همون موضوع رو هم سر عنوان صفحه نمایش میده.واین کار دائما ادامه پیدا میکنه تا دیگه یه موضوع فرزند نداشته باشه و این یعنی که این جا بن بست موضوعاته و حالا دیگه باید به اکتیویتی نمایش محتوا پرتاب بشیم...! ( روی هر لیست که کلیک میشه ، چک میکنم که آیا فرزند داره یا نه : اگه داشت، لیست جدید میشه و اگه فرزند نداشت، به صفحه نمایش مطالب میره)
نمونه اکسلی که درست کردم با توجه به موضوعات شما میشه یه چیزی شبیه به این تصویر زیر :
130547
اگه خواستید از این روش برید، چند نکته یادتون باشه:
- نام اسامی منحصر به فرد باشه
- سلول های خالی رو 0 بذارید بهتره
- داشتن یا نداشتن پدر یا فرزند رو با 1 و 0 نشون دادم
- فقط موضوعاتی که فرزند ندارند، فایل نمایش محتوا (در اینجا html) دارن.
- در ایجاد این فایل نهایت دقت رو داشته باشید. بقیه اش میمونه فقط کوئری زدن ها به بانک
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.