ورود

View Full Version : ار سال اس ام اس

raha_jon
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 09:52 صبح
سلام خسته نباشید
ببخشید کدی هست که بشه اس ام اسی ارسال کرد که در نرم افزار ارسال اس ام اس گوشی نمایش داده نشه؟
ینی با دسترسی ارسال اس ام اس پیام بفرستیم و در برنامه ی اس ام اس نمایش داده نشه
ممنون

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 09:55 صبح
باید توی فایل منیفست، اون قسمتی ک broadcast پیامتون رو تعریف کردید خاصیت priority رو براش set کنین
مقدارشم باید بیشترین مقداره ممکنه باشه تا اول برنامه شما رو اون پیام دسترسی داشته باشه

raha_jon
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:06 صبح
تشکر از جوابتون اما آخه می خواهیم ما اس ام اس ارسال کنیم جوری که در گوشی ذخیره نشه هدف این نیست که اس ام اس دریافت کنیم
ممنون

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:12 صبح
اها
پس من بد متوجه شدم
عذر میخوام

تا جایی ک من میدونم اماکنش نیس
ببینید شما ب سرور ارسال پیامتون میگید ی پیام با این متن برای این شماره بفرست
وقتی فرستاد دیگ دست خوده کاربر پاک کردنش
شما نمیتونید بهش دسترسی داشته باشید
البته تا جایی ک من میدونم
اگ اطلاعات ارسالیتون مهمه میتونید اونا رو با ی کد رمز کنین در نتیجه ی سری دیتای نامفهوم برای مخاطب ارسال میشه ک در اولین حرکت پاکش میکنه

ali_khodayar
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:17 صبح
شاید باید بعد از اینکه پیام رو ارسال کردی ، پاکش کنی.

لینک (http://stackoverflow.com/questions/8614211/deleting-android-sms-programatically)

raha_jon
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:19 صبح
ممنون از جوابتون
میشه اس ام اس ها را خوند و اگه مثلا به شماره ی خاصی اس داده شه بود اون را پاک کرد؟

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:30 صبح
شاید باید بعد از اینکه پیام رو ارسال کردی ، پاکش کنی.

لینک (http://stackoverflow.com/questions/8614211/deleting-android-sms-programatically)

ی سوال برا من پیش اومد
وقتی شما هیچگونه appای روی گوشی کاربر ندارید ینی عملا هیچگونه دسترسی ای ب گوشی کاربر ندارید، پس از کجا و چطوری میشه پیام رو پاک کرد؟
نکنه ب BTS ی Command ارسال میکنین ک بره و برای این شماره این پیام رو پاک کنه!!!!

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:32 صبح
ممنون از جوابتون
میشه اس ام اس ها را خوند و اگه مثلا به شماره ی خاصی اس داده شه بود اون را پاک کرد؟

آخه شما میگید هیچگونه appای روی گوشی ندارید، با این شرایط چطور میخواید پیام های روی گوشی مخاطب رو بخونید و پیام موردنظرتون رو پاک کنین
جدای از بحث حریم خصوصی، عملا اینکار امکانپذیر نیست

raha_jon
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:38 صبح
وای چقد سخته مطالبش

راستش داشتم ارسال اس ام اس را یاد می گرفتم یوهو به این بر خوردم

وقتی با دسترسی اس ام اس ارسال کردم گفتم شاید به برنامه ی ارسال اس ام اس گوشی نره اما دیدم رفت حالا واسم سوال شد که چیکار میشه که که به اس ام اسی که از طریق دسترسی ارسال اس ام اس ارسال میشه دیده نشه
همین

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:42 صبح
وای چقد سخته مطالبش

راستش داشتم ارسال اس ام اس را یاد می گرفتم یوهو به این بر خوردم

وقتی با دسترسی اس ام اس ارسال کردم گفتم شاید به برنامه ی ارسال اس ام اس گوشی نره اما دیدم رفت حالا واسم سوال شد که چیکار میشه که که به اس ام اسی که از طریق دسترسی ارسال اس ام اس ارسال میشه دیده نشه
همین

ببینید روی تمام گوشی های اندرویدی ی broadcast برای گوش دادن اینک پیام جدید اومده یا ن وجود داره
حالا چ میخواد برای ی app باشه یا توسط خوده app پیشفرض باشه

در هر صورت برنامه از طریق اون سرویس متوجه میشه ک پیام دریافتی داره و نمایشش میده
پس عملا نمیشه جلوش رو گرفت
مگر اینک برید و هسته رو دستکاری کنین و اون سرویس رو پیدا کنین و بهش بگید از این شماره (ک معمولا نمیشه زیاد روی این شماره ها حساب باز کرد) اگ پیام دریافت کردی پاکش کن
البته من نمیدونم روش بالا اجرایی هست یا خیر

ali_khodayar
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 11:33 صبح
برنامه که باید روی گوشی نصب بشه.

شما باید چک کنی که اگر شماره مد نظرت پیام ارسال کرده بود ، پاک بشه.

hamedg1366
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 23:54 عصر
امکان پذیر هس ؛ با کمک اینتنت و بدون نیاز به مجوز ارسال اس ام اس؛ کدش الان در خاطرم نیس توی سایت StackOver... دنبالش بگردین

raha_jon
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 08:07 صبح
خوب با اینتنت که کار بر خیلی راحت متن پیامو میبینه