ورود

View Full Version : ایراد کافه بازار از دسترسی اجرا شدن در هنگام راه‌اندازی!

esideli
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:31 صبح
سلام،

دوستان من یه برنامه برای بازار فرستاده بودم که بدون مشکل هم داره کار می کنه. الان اومدم سیستم پارس رو توش پیاده سازی کردم که بتونم برای کاربر نوتیفیکیشن بفرستم. طبق سیستم پارس یه سری دسترسی باید به فایل مانیفست اضافه بشه که یکیش دسترسی اجرا در هنگام راه اندازی هست. الان بازار گیر داده که این دسترسی ربطی به کاربرد اصلی برنامه نداره و باید برش داری.

یعنی بازار گفت:

با توجه به اینکه دسترسی‌ «اجرا شدن در هنگام راه‌اندازی» مرتبط با کاربرد
اصلی برنامه نمی‌باشد، لازم است این دسترسی را از برنامه حذف نمایید.

بعد من بشون گفتم :

من از سیستم پارس برای ارسال نوتیفیکیشن به برنامه استفاده کرده ام. حال این دسترسی یعنی اجرا شدن در هنگام راه اندازی مربوط به سیستم پارس می باشد و
کاربرد دیگری ندارد.

بعد بازار گفت :

همکار گرامی، لطفاً در خصوص محتوای اعلان‌های ارسالی و ارتباط اعلان‌ها با کاربرد اصلی برنامه توضیحات لازم را ارائه فرمایید.

بعد من به بشون گفتم:

همان طور که گفتم دسترسی اجرا در هنگام راه اندازی مربوط به سیستم پارس و ارسال نوتیفیکیشن است و کاربرد دیگری ندارد. موارد استفاده هم جنبه اطلاع رسانی دارد. مثلا اعلام منتشر شدن نسخه جدید برنامه یا اعلام منتشر شدن یک برنامه جدید یا اعلام هرگونه خبر مرتبط با برنامه. همانطور که می دانید این روش سریع ترین و راحت ترین روش ارتباط با کاربر است.

الان بازار گفته:

همکار گرامی، همان‌طور که پیش‌تر در نتیجه‌ی بررسی به اطلاع شما رسید، ارسال اعلان به منظور تبلیغ برنامه‌های دیگر شما از کاربردهای اصلی برنامه محسوب
نشده و لازم است دسترسی «اجرا شدن در هنگام راه‌اندازی» را از برنامه حذف نمایید. لطفاً این نکته را مدنظر قرار دهید که می‌توانید اعلان‌های مورد
نظر خود را پس از اجرای برنامه توسط کاربر، ارسال نمایید. بسته‌ی به‌روزرسانی برنامه پس از اعمال تغییرات مورد نیاز در اسرع وقت بررسی خواهد
شد.

دوستان الان به نظرتون من چی کار کنم؟ چطوری بازار رو راضی کنم به این دسترسی گیر نده؟ میشه کاری کنم که این نوتیفیکیشن بشه جزء کاربرد اصلی برنامه؟ لطفا یه راهی پیشنهاد بدین که بتونم از سیستم پارس استفاده بکنم بازار هم گیر نده.

مرسی.

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:38 صبح
داداش این بازار بیشعورتر از این حرفاس
ب نظر من منتشم نکش
اینهمه مارکت دیگ
بذار تو بقیه مارکتا
منم همین مشکل شما برام پیش اومد
بجاش رفتم گذاشتم روی بقیه مارکت ها
ضمن اینکه با کمک دوستان توی شبکه های اجتماعی موبایل و ... ی تبلیغات مناسب انجام دادم
برنامه امم خداروشکر گرفت و مشکلی براش پیش نیومد

تو دنیای امروزی ک اینهمه ارتباطات گسترده اس
شما نیاز ب بازار ندارید دیگ
ی تیزر 5-6 دقیقه از برنامه اتون بسازید و کارش رو توضیح بدید بعدم با کمک دوستانتون پخش کنین توی شبکه های اجتماعی موبایل و کامپیوتر
ب جان خودم بیشتر از بازار درآمدزایی میکنه
ضمن اینک مالیات و درصد بازارو و.... رو هم نداره

esideli
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 10:52 صبح
داداش این بازار بیشعورتر از این حرفاس
ب نظر من منتشم نکش
اینهمه مارکت دیگ
بذار تو بقیه مارکتا
منم همین مشکل شما برام پیش اومد
بجاش رفتم گذاشتم روی بقیه مارکت ها
ضمن اینکه با کمک دوستان توی شبکه های اجتماعی موبایل و ... ی تبلیغات مناسب انجام دادم
برنامه امم خداروشکر گرفت و مشکلی براش پیش نیومد

تو دنیای امروزی ک اینهمه ارتباطات گسترده اس
شما نیاز ب بازار ندارید دیگ
ی تیزر 5-6 دقیقه از برنامه اتون بسازید و کارش رو توضیح بدید بعدم با کمک دوستانتون پخش کنین توی شبکه های اجتماعی موبایل و کامپیوتر
ب جان خودم بیشتر از بازار درآمدزایی میکنه
ضمن اینک مالیات و درصد بازارو و.... رو هم نداره

خیلی ممنون برادر. میتونی آدرس تیزر خودت رو به من بدی یه ایده ازش بگیرم؟ من یه برنامه دیگه هم نوشتم که بازار کلا منتشرش نکرد گفت موضوعت مناسب نیست بعد فرستادم برای مایکت، مایکت بدون ایراد زود تایید کرد ولی توی مایکت اصلا به چشم نمیاد یعنی زیاد کاربر نداره و بقول خودت باید تبلیغ کنم. اگه توی بازار بود ها خیلی معروف می شد.

gilas1368
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 11:03 صبح
خیلی ممنون برادر. میتونی آدرس تیزر خودت رو به من بدی یه ایده ازش بگیرم؟ من یه برنامه دیگه هم نوشتم که بازار کلا منتشرش نکرد گفت موضوعت مناسب نیست بعد فرستادم برای مایکت، مایکت بدون ایراد زود تایید کرد ولی توی مایکت اصلا به چشم نمیاد یعنی زیاد کاربر نداره و بقول خودت باید تبلیغ کنم. اگه توی بازار بود ها خیلی معروف می شد.

چون در حال تغییرش هستیم اجازه بدید تا کاملش کنیم بعد ب روی چشم
اما حتما نباید تیزر باشه
شما ی بروشور ساده طراحی کنین و بزنید توی تابلوی اعلانات مجتمع های مسکونی (اینم برا من خوب جواب داد :لبخندساده:)

esideli
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 11:12 صبح
چون در حال تغییرش هستیم اجازه بدید تا کاملش کنیم بعد ب روی چشم
اما حتما نباید تیزر باشه
شما ی بروشور ساده طراحی کنین و بزنید توی تابلوی اعلانات مجتمع های مسکونی (اینم برا من خوب جواب داد :لبخندساده:)

باشه. هر وقت آماده شد لطفا لینکش رو برام بفرست. حقیقتش یکم عجله دارم فقط خواستم یه ایده بگیرم همین. بروشور هم چیز خوبیه هر جا مرتبط با برنامه باشه یه بروشور بزنیم. مرسی.

dalmif
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 14:09 عصر
سلام دوست عزیز
این پارس چیه؟
میشه لینک سایتش رو بدی؟
ممنون.

esideli
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 14:59 عصر
سلام دوست عزیز
این پارس چیه؟
میشه لینک سایتش رو بدی؟
ممنون.

سلام،

یه سیستم برای ارسال نوتیفیکیشن به برنامه هست. یه سری کتابخانه و کد به برنامه اضافه میکنی و تمام. آموزشش توی همیم انجمن هست. اینم سایتش:
https://www.parse.com/

iman0111
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 21:10 عصر
دوست خوبم میشه بگی برای اجرای برنامه زمان بوت سیستم از برادکست استفاده کردین به نظر من اگه به توصیه های گیلاس خان توجه کنی و به اونا عمل کنی بهتره تا بخوای هی با بازار سروکله بزنی ومنت بکشی اصن ارزش نداره .. ممنون

esideli
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 04:13 صبح
دوست خوبم میشه بگی برای اجرای برنامه زمان بوت سیستم از برادکست استفاده کردین به نظر من اگه به توصیه های گیلاس خان توجه کنی و به اونا عمل کنی بهتره تا بخوای هی با بازار سروکله بزنی ومنت بکشی اصن ارزش نداره .. ممنون

من دسترسی رو حذف کردم. تنها مشکلی که پیش میاد اینه که اگه کاربر گوشیش رو خاموش و روشن کنه باید یک بار برنامه رو باز کنه تا نوتیفیکیشن ها دریافت بشن. حتی اگه برنامه هم ببنده همنون یه بار برای فعال شدن نوتیفیکیشن ها کافیه. توی فکر تیزر و بروشور هم هستم.