View Full Version : حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا
aliblk10
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 16:34 عصر
سلام دوستان
طبق تحقیقاتی که انجام دادم از اندروید 4.4 به بالا دستور /abortBroadcast(); که برای حذف پیام های دریافتی قبل از رسیدن به اینباکس گوشی هست جواب نمیده و پیام ها به اینباکس گوشی میرسه.
ولی برنامه همراه بانک ملت که با پیامک دستوراتش رو ارسال و دریافت میکنه اثری از پیام ها در لیست ارسالی و دریافتی بجا نمیزاره.
کسی میدونه چطوری میشه در این نسخه های اندروید اینکارو کرد که پیام های به اینباکس نرسه و ارسالی ها رو هم تو بخش SEND ها نمایش نده؟
mohajer68
شنبه 20 تیر 1394, 17:13 عصر
این سوال منم هست
اگر کسی بلده لطفا بگه
shahab.es
دوشنبه 02 شهریور 1394, 17:54 عصر
سلام دوستان
خدا خیرتون بده
اگه کسی میدونه راه حلی، قرارش بده، ممنون میشیم
خیلی خیلی ببخشید که تاپیک قدیمی رو میارم بالا
hosssein.a
جمعه 14 اسفند 1394, 01:05 صبح
سلام این مشکل من هم هست .
یه جایی خوندم که نوشته باید برنامه دیفالت را تغییر بدید ولی اسم اپ داخل اون لیست نیست یه سرچ انجام دادم نوشته باید داخل فایل منیفست دسترسی های android.permission.BROADCAST_WAP_PUSH و android.permission.BROADCAST_SMS را ایجاد کنید این کار رو که انجام می دم ارور می ده و می نویسه این دسترسی ها رو فقط به برنامه های سیستمی اعطا می کنم :گریه::گریه::گریه::گریه:
اگر کسی راه حلی پیدا کرده بگه لطفا:متفکر:
#root#
جمعه 14 اسفند 1394, 02:13 صبح
سلام این مشکل من هم هست .
یه جایی خوندم که نوشته باید برنامه دیفالت را تغییر بدید ولی اسم اپ داخل اون لیست نیست یه سرچ انجام دادم نوشته باید داخل فایل منیفست دسترسی های android.permission.BROADCAST_WAP_PUSH و android.permission.BROADCAST_SMS را ایجاد کنید این کار رو که انجام می دم ارور می ده و می نویسه این دسترسی ها رو فقط به برنامه های سیستمی اعطا می کنم :گریه::گریه::گریه::گریه:
اگر کسی راه حلی پیدا کرده بگه لطفا:متفکر:
راه حل همونیه که گفتید و اینجا (http://android-developers.blogspot.hu/2013/10/getting-your-sms-apps-ready-for-kitkat.html) توضیح داده شده، این خطاهایی هم که گفتید اگر اشتباه نکنم توسط IDE گرفته میشه،
ولی مانع اینکه شما برنامه رو کامپایل کنید نمیشه، میتونید اجراش کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.