ورود

View Full Version : درخواست کد

stranger!!!!
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 18:07 عصر
سلام خدمت همه بزرگواران
من هیچ تخصصی در زمینه برنامه نویسی ندارم اما علاقه مند ب یاد گیری ان هستم میخوام شروع به برنامه نویسی کنم
میخوام که کمک کنید
اول ی کد میخوام که شماره بهش میدیم برامون بلاک کنه و رد تماس بده ب عبارتی لیست سیاه شماره میخوام
دوم میخوام ی سری عکس از اینترنت دانلود بشه روی مموری کپی بشه بعد توی برنامه به ترتیب نمایش بده بعد فایل بندی هم باشه یعنی برای فایل A در صورت موجود نبودن روی مموری کلیدی به اسم دانلود موجو باشه و در صورت موجود بودن کلیدی به اسم مشاهده و همچنین فایل b,c,و...........
یا اینکه از توی خود برنامه عکسا رو کپی کنه روی روی مموری به صورت فایل بندی بعد واسم نشون بده هر فایل عکسای مربوط به خودش
البته ترتیب نمایش عکسا مهمه در هر دو صورت
با تشکر از همه دوستان

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 18:55 عصر
چیز دیگه ای لازم نیست؟:لبخند:

ho3ein.3ven
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 18:55 عصر
سلام

اگر چیزه دیگه ای هم نیاز دارین بگین انجام میدیم .:لبخند:

aliblk10
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 19:20 عصر
دوست عزیز این چیزی که شما میخواین یه پروژه اس نه یه کد.
بهتره برنامه نویسی رو از ابتدا بصورت اصولی یاد بگیرین

stranger!!!!
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 20:35 عصر
دوست من خب تازه شروع کردم بلد نیستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم میخوام یاد بگیرم اگر هم توضیح نمیدین که ی منبع مرفی کنید یاد بگیرم چون دنبال یادگیری هستم تو شهرستان هم هستم کلاس نیس که برم کلاس و ...

stranger!!!!
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 20:47 عصر
دوست عزیز این چیزی که شما میخواین یه پروژه اس نه یه کد.
بهتره برنامه نویسی رو از ابتدا بصورت اصولی یاد بگیرین

دوست من این اینایی که خواستم که همه رو نمیخوام یکیش هم راهنمایی کنید ممنون میشم من 3 مورد نوشتم حالا دیگه به شما ارتباط داره کودومو راهنمایی کنید

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 21:06 عصر
دوست من این اینایی که خواستم که همه رو نمیخوام یکیش هم راهنمایی کنید ممنون میشم من 3 مورد نوشتم حالا دیگه به شما ارتباط داره کودومو راهنمایی کنید

شما باید ابتدا اصول برنامه نویسی رو یاد بگیرید. بعد که اصول برنامه نویسی رو یاد گرفتید خواهید فهمید که برای انجام کارهاتون باید سرچ کنید. سرچ کنید. شما خواهید فهمید که برای انجام کارهاتون چندین روز معطل بمونید و بعد وقتی از همه چیز و همه کس ناامید شدید یهویی(اینجاش خیلی مهمه) یه جرقه ای تو ذهنتون میزنه و جواب رو خودتون پیدا می کنید. بله شما باید این راه ها رو طی کنید تا به یه متخصص کامپیوتر تبدیل بشید. الکی که نیست.بله.

stranger!!!!
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 21:20 عصر
شما باید ابتدا اصول برنامه نویسی رو یاد بگیرید. بعد که اصول برنامه نویسی رو یاد گرفتید خواهید فهمید که برای انجام کارهاتون باید سرچ کنید. سرچ کنید. شما خواهید فهمید که برای انجام کارهاتون چندین روز معطل بمونید و بعد وقتی از همه چیز و همه کس ناامید شدید یهویی(اینجاش خیلی مهمه) یه جرقه ای تو ذهنتون میزنه و جواب رو خودتون پیدا می کنید. بله شما باید این راه ها رو طی کنید تا به یه متخصص کامپیوتر تبدیل بشید. الکی که نیست.بله.

من که میگم سر رشته ندارم این نیس که اصصلا بلد نباشم کار کرذم میخوامی یرنامه بنویسم با ایده ای که دارم اون چیزهایی که خواستم حداقل یکیش برای اجرا کردنش لازمه مصلا چطوز شماره مورد نظر رد تماس داده بشه اکتیویتی و ui و مولرد دیگه جای خودش انجام میدم

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 21:44 عصر
من که میگم سر رشته ندارم این نیس که اصصلا بلد نباشم کار کرذم میخوامی یرنامه بنویسم با ایده ای که دارم اون چیزهایی که خواستم حداقل یکیش برای اجرا کردنش لازمه مصلا چطوز شماره مورد نظر رد تماس داده بشه اکتیویتی و ui و مولرد دیگه جای خودش انجام میدم

یه سر به این بزن.
http://stackoverflow.com/questions/9904426/how-to-block-a-mobile-number-call-and-message-receiving-in-android-application-d

stranger!!!!
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 22:08 عصر
یه سر به این بزن.
http://stackoverflow.com/questions/9904426/how-to-block-a-mobile-number-call-and-message-receiving-in-android-application-d

ممنون که راهننمایی کرذین و مص دوستان دیگه متلک نگفتین

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 22:36 عصر
ممنون که راهننمایی کرذین و مص دوستان دیگه متلک نگفتین

دوست عزیز من شما باید تلاش کنید و زمانی که به مشکل برخوردید(یعنی اینکه یه کاری رو کردید ولی به نتیجه ای نرسیدید) اونوقت سوال خودتون رو بپرسید، قطعا دوستان در اینجا جواب کامل و جامعی به شما خواهند داد. ولی قبل انجام دادن هرگونه کاری درخواست کد کامل داشته باشی به معنی این هست که دیگران کار شما رو انجام بدند و به شما تحویل بدند که روال کار اینجا و همه ی فروم های برنامه نویسی چه ایرانی و چه خارجی این نیست. حتی توی سایت StackOverflow سوال پرسیدن یه روشی داره و شما هرگونه سوال نمیتونی بپرسی. هم سیستم ایراد میگیره و هم کاربرا جواب نمیدند. خب زیاد حرف زدم. ان شاالله موفق و سربلند باشید.:لبخندساده:

gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 10:04 صبح
سلام
در برنامه نوسی اندروید
ایا میشه به جای متن
یه pdf روکه قبلا داریم گذاشت؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
melikam@mihanmail.ir

شما برای سوالتون یه تاپیک جداگانه ایجاد کنید.