ورود

View Full Version : سوال: آیا کیوتی و سی پلاس رو یاد بگیرم؟ (لطفا تجربیاتتون رو انتقال بدید)

Mori Bone
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 16:46 عصر
سلام. وقت بخیر
یه ماهی میشه که استارت سی پلاس رو زدم. میخواستم اینو بپرسم که برم دنباله کیوتی؟ چرا برم؟ اگه کیوتی رو فول بشم آیند شغلیش چطوره؟ اصلا بهم پروژه میدن؟ چه نوع پروژه ای میدن؟

اصلا کیوتی نه. برم دنباله سی پلاس؟ چرا برم؟ آینده شغلیش چطوره؟ چه نوع پروژه های میدن دسته یه سی پلاس پلاس کار؟

نظرتون درباره جاوا چیه؟ آخه شنیدم بیشتر سیستم های پرداخت و شناسایی رو با جاوا مینوسن(سیستم های کارت خوان brt و اگه اشتباه نکنم دستگاه های کارتخوان بانکها)
اینطور که معلومه جاوا هم جلوی سی پلاس حرفی واسه گفتن داره!!!!!!

لطفا رو هوا و تعصب پاسخ ندید.:چشمک: کلا میخوام ببینم با تجربه ها نظرشون چیه، چون این انجمن پره از با تجربه.(یه ذره تجربه به من مبتدی بدید که چیزی نمیشه:بوس::قلب:)

chikar
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 12:15 عصر
با وجودی که از افراد با تجربه کمک خواستید، ولی من مبتدی نظرم رو می گم!
ببنید اینکه چرا C++‎‎‎‎‎‎ رو یادبگیرید دلایل متعددی داره که راجع بهش تو همین سایت خیلی بحث های خوبی شده مثلا کراس پلتفرم هست، می شه هم سطح بالا هم سطح پایین باهاش برنامه نوشت، سرعت بالایی داره، و هزار دلیل دیگه که خودتون بهتر می دونید،
یکی از بهترین بحث ها راجع به اینکه چرا C++‎ رو انتخاب کنیم می تونید در این لینک مشاهده کنید. (http://barnamenevis.org/showthread.php?139445-%D8%A7%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-C-C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86&p=655859&viewfull=1#post655859)
حالا چرا کیوت ، چون کیوت اومده با همین C++‎‎‎‎‎‎‎‎ یه سری کلاس ساخته که نیاز شما رو تو بسیاری از موارد برطرف می کنه، تقریبا برای همه چی کیوت کلاس داره، دیتابیس، گرافیک، شبکه، بازی و...
شما می گید اگه کیوت رو فول بشم تمومه؟ نه کیوت هم مطمئنا تو همه چیز که بهترین نیست، مثلا برای کار با شبکه کتابخونه های قوی تر از کیوت وجود داره، پس بهتره شما C++‎‎‎‎‎‎‎‎ رو فول بشید و حین کار با کیوت اگه نیازتون بر طرف نشد از کتابخونه های دیگه C++‎‎‎‎‎‎‎‎ که زیاد هم هستند بهره ببرید
نکته دیگه اینکه کیوت open source هست و در حال گسترش،
حالا آیا اصلا بریم سراغ جاوا؟ ببنید این می شه گفت سلیقه ای هست که طرف بر حسب نیاز و علاقه اش چی رو انتخاب کنه، مثلا من اگه بگم جاوا سرعتش پایین تره یا برای سطح پایین برنامه نویسی باهاش نسبت به C++‎‎‎‎‎‎‎‎ ضعیف تره، شما هزار تا دلیل میاری که نه کی می گه! اگه شما با جاوا برای اندورید برنامه می نویسید، برای کارت خوان عابر بانک برنامه می نویسید با C++‎‎‎‎‎‎‎‎ هم می تونید ...
آینده شغلی C++‎‎‎‎‎‎‎‎ به نظرم کاملا واضح است، ببینید C++‎‎‎‎‎‎‎‎ یه زبان همه منظوره است، همه نوع پروژه ای رو می تونید باهاش کار کنید، شما دارید یک زبانی رو انتخاب می کنید که باهاش سیستم عامل نوشتند، قوی ترین نرم افزار های دنیا رو باهاش ساختند، به دلیل کراس پلتفرم بودنش هر جایی می شه ازش استفاده کرد، بانک ها، شرکت ها، خودرو ها، سخت افزارها، و..،
لیستی از کتابخانه های C++‎‎‎‎ (http://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs)

hosseinam1370
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 20:04 عصر
داداش با یاد گرفت سی++ یا سی ، هیچوقت ضرر نمیکنید، سی++ به شما دید برنامه نویسی و قدرت میده ، من خودم رشته ام برق هست ، و به این دلیل:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81988.0

اومدم سراغ سی و سی++ و از این بابت هم خیلی خوشحالم .

فکرشو بکن یه زبان بلدی و برای بیشتر پلتفرم ها کد میزنی ، و این یعنی قدرتی که کیوت به آدم میده.

این از دید برقی.

موفق باشی.