View Full Version : سوال: چطور میتونم در اکسس روی یه رکوردی جستجو کنم
rero.639
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 15:22 عصر
با سلام دوستان
من میخوام تو اکسس یه امکاناتی فراهم کنم که بشه رکورد مربوطه رو جستجو کنه. من گزارش گرفتنش رو بلدم درست کنم اما اینکه بشه بجای گزارش یه فرمی باز بشه که فقط مشخصات اون رکورد رو به من نشون بده وجود نداره یا بشه چه امکانی درست کرد که برای جستجو از کنترل+f استفاده نشه
ممنون میشم
mohsen1393
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 08:13 صبح
با سلام دوستان
من میخوام تو اکسس یه امکاناتی فراهم کنم که بشه رکورد مربوطه رو جستجو کنه. من گزارش گرفتنش رو بلدم درست کنم اما اینکه بشه بجای گزارش یه فرمی باز بشه که فقط مشخصات اون رکورد رو به من نشون بده وجود نداره یا بشه چه امکانی درست کرد که برای جستجو از کنترل+f استفاده نشه
ممنون میشم
سلام شما باید از کوئری استفاده کنید.
rero.639
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 15:36 عصر
سلام شما باید از کوئری استفاده کنید.
دوست عزیز ممنون اینو که میدونم
میخوام با فرم باز بشه
tanha50
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 16:44 عصر
دوست عزیز ممنون اینو که میدونم
میخوام با فرم باز بشه
با سلام
دوست عزیز ببین این به دردت میخوره
یا علی
rero.639
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 20:00 عصر
با سلام
دوست عزیز ببین این به دردت میخوره
یا علی
با سلام
دوست عزیز اینی که فرستادی رو من سر در نیاوردم این یه فرم مربوط به معدل و میانگین میشه و با چیزی که من میخوام خیلی فرق میکنه من میخوام تو دیتابیسم یه امکان جستجو قرار بدم بطوری که ریپورت درست نکنم که بخواد مشخصات طرف رو بده(تنها جهت دیدن و چاپ) بلکه میخوان مشخصاتش تو یه فرم جداگانه ای نمایش داده بشه تا بشه جدا از دیدن مشخصات ویرایش اون همونجا انجام بشه
با تشکر
tanha50
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 22:53 عصر
با سلام
دوست گرامی نمونه ای که برای جنابعالی فرستادم خیلی ساده است در باکس جستجو نام فرد را وارد می کنید و اینتر را می زنید رکورد مورد نظر در فرم نمایش داده می شه و می تونید اطلاعات اون رکورد رو ویرایش کنید . به هر حال اگر نمونه فایل خودتون رو آپلود کنید شاید بهتر راهنمایی شوید
یا علی
rero.639
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 10:38 صبح
سلام دوست گرامی
ممنون از اینکه لطف میکنین و به سوالات من جواب میدین. حرف شما کاملا درسته اما من میخوام که اسم مورد نظر رو تو یه کمو باکس انتخاب یا توی تکس باکس نوشته و با زدن دگمه کاماند فرمی باز بشه که اصلاعات اون رکورد مربوطه رو بهت بده. فرآیندش عین ساخت یه گزارش گیری با کوئری هست فقط اینجا دیگه ما ریپورت نداریم و فرمی باز میشه که بعد از روئیت اطلاعات مربوط به اون رو یا ویرایش میکنیم و یا بدون ویرایش میبندیم. من خودم برای اینکه بخوام یه رکورد مربوطه ای رو جستجو و ویرایش کنم کنترل +f رو میگیرم خواستم اینجوری باشه. یا اینکه یه کلید ترکیبی برای این کار تو اکسس تعریف بشه.
بازم ممنونم دوست عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.