ورود

View Full Version : درخواست آموزشهای سایت انکوکودر

ashkan99
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 16:24 عصر
سلام خدمت دوستان من به دنبال آموزش های سایت uncocoder.com میگردم تو سایت خودش آموزششاش خیلی گرونه 220 هزارتومن کسی هست که آموزش ها رو خریده باشه و بخاد به قیمت کمتر بفروشه بهم پیام خصوصی بده

hamedjj
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 16:28 عصر
در آموزشگاه های اندروید برای چند ساعت آموزش ابتدایی اندروید مبالغ 400 -500 هزار تومان دریافت میکنند.

حالا شما مبلغ 220 هزار تومان را برای 65 ساعت آموزش حرفه ای اندروید که روز به روز در حال افزایش است همراه با امکانات سایت گران میدانید!

همچنین اگر در هفته اول بعد از ثبت نام اقدام به خریداری نمایید 65 هزار تومان تخفیف دارید.

majid_7
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 17:09 عصر
بنده آموزشهای این سایت رو به تازگی خریداری کردم
اما متاسفم که نمیتونم در اختیارتون قرار بدم
چون به این عقیده دارم که اگر کپی کنمشون به سازنده خیانت کردم
بنده خدا کلی زحمت کشیده و این ویدیوهارو ساخته حالا شما میخواید به راحتی در اختیار داشته باشیدشون!!
این دور از انصافه

microcosm
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 17:32 عصر
توی خود سایت یک پیام خصوصی بهش بده و به مبلغ 155000 تومن ازش بخر !
دیگه ارزش داره ! هرچی سوال داشته باشی بهت جواب میدند و تمام آموزش ها هم کامل و از کیفیت بالایی برخوردارند ! فکر کنم قسطی هم بشه ازش خرید !
همین آموزش ها را در آموزشگاه ها حداقل 300 هزار تومن باید خرج کنی تازه بعدش دیگه هم بهشون دسترسی نداری تا سوالات و مشکلات برنامه نویسی خودتو ازشون بپرسی !
اگه میتونی پولشو جور کن و بخر .... !:متفکر:

EDRIS0131
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 20:46 عصر
من خودم برنامه نویسی اندروید کلاس رفتم
سی ساعت کلا ۱۲۰هزار شد
البته زیر نظر ارشاد و فناوری اطلاعات بود
ولی ساپورت بعد از دوره دیگه فقط یه قول الکی بوده
حالا باید دید ساپورتشون و اموزشاشون چطوره؟چطوره؟
الان اموزش های رایگان تو نت زیاد شده
کسانی که از این سایت پولی استفاده کردند
اگه لطف کنند سطح اموزش ها رو نسبت به اموزش های رایگان تو نت مقایسه کنند و به ما بگند ممنون میشم

tux-world
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 23:14 عصر
اگه لطف کنند سطح اموزش ها رو نسبت به اموزش های رایگان تو نت مقایسه کنند و به ما بگند ممنون میشم

بسیار عالی و در سطح بالا مباحث آموزشی زیاد و بسیار خوبی ارائه شده. خیالتون راحت

hamedjj
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 00:36 صبح
اگر به دنبال آموزش های رایگان هستید، آموزش های سایت لیندا را دریافت کنید
واقعا آموزش های بسیار خوب و با کیفیتی داره

تو سایت p30download می تونید پیدا کنید

tresa022
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 02:39 صبح
کسی که قراره برنامه نویسی کنه بهتره کمی راخ رو یاد بگیره بعد خودش بره بهترین مجموعه فارسی برای اندروید مخصوصا پایه ای یاد گرفتن اینجا پیدا میکنی من خودم مدیونشم
jafaripur.ir
رایگانه و عالیه خودت میفهمی چقد خوبه بعد هرچیزی تو اندروید دنبال میگیردی stackoverfolllow داره دیگه پس دنبال راه ساده نباش دنبال این باش که خودت یاد بگیری تا برنامه نویسیت هم پیشرفت کنه

majid_7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:00 صبح
م
الان اموزش های رایگان تو نت زیاد شده
کسانی که از این سایت پولی استفاده کردند

به نظر بنده آموزشهاش خیلی خوبه(مخصوصا برای کسایی که تازه دارن یاد میگیرن مثل خودم)
هنوز به تست پشتیبانیش نرسیدم
(من آموزشهای لیندا و pluralsight و ... رو هم دارم و دارم همزمان نگاه میکنم)
به نظرم یکی از بهترین منابع فارسی باشه ویدیوهاشون

majid_7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:03 صبح
کسی که قراره برنامه نویسی کنه بهتره کمی راخ رو یاد بگیره بعد خودش بره بهترین مجموعه فارسی برای اندروید مخصوصا پایه ای یاد گرفتن اینجا پیدا میکنی من خودم مدیونشم
jafaripur.ir
رایگانه و عالیه خودت میفهمی چقد خوبه بعد هرچیزی تو اندروید دنبال میگیردی stackoverfolllow داره دیگه پس دنبال راه ساده نباش دنبال این باش که خودت یاد بگیری تا برنامه نویسیت هم پیشرفت کنه

به نظر بنده ویدیوهای آقای جعفری پور بسیار خوبن اما نه برای کسایی که میخوان تازه یاد بگیرن
من خودم تمام ویدیوهای آموزشش ایشون رو دارم
حتی ویدیوی آموزش کار با وب سرویس هاشون رو(که رایگان نبود ! :لبخند: ، خریدم)
خیلی خوب کد می نویسن اما متاسفانه کم توضیح میدن
من خودم به شخصه برای کسایی که تازه میخوان بیان توی برنامه نویسی آندروید فعالیت کنند، توصیه ش نمی کنم!

majid_7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:07 صبح
اگر به دنبال آموزش های رایگان هستید، آموزش های سایت لیندا را دریافت کنید
واقعا آموزش های بسیار خوب و با کیفیتی داره

تو سایت p30download می تونید پیدا کنید

بله ، من خودم ویدیوهای لیندا رو دارم، خیلی خوب و روون یاد میده ، اما مشکل اصلی ما (البته توی شهرستان هایی غیر از تهران و شهرهای بزرگ صنعتی) اینه که دیر به فکر آموزش زبان افتادیم و الان سختمونه که بخوایم ویدیوهای انگلیسی رو نگاه کنیم
ولی انصافا ویدیوهای لیندا خیلی خوب آموزش میده ، همه رو یه دور دیدم!
ممنون ازتون جناب آقای hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj) بابت پیشنهاد این سری مجموعه ی آموزشی

omid_cr77
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:30 صبح
سلام خدمت دوستان من به دنبال آموزش های سایت uncocoder.com میگردم تو سایت خودش آموزششاش خیلی گرونه 220 هزارتومن کسی هست که آموزش ها رو خریده باشه و بخاد به قیمت کمتر بفروشه بهم پیام خصوصی بده
از بعضی از دوستان بعیده که همه چیزو مفت میخوان بدست بیارن.استاد آقاجانی 64 ساعت آموزش اندروید دادن که شامل تقریبا تمام مباحث میشه.شما یه کلاس ساده مقدماتی برین حداقل 300 تومن ازتون میگیرن.حالا ایشون اومده از اول آموزش داده تا آخرش اونوقت میگین گرونه

EDRIS0131
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 12:39 عصر
به فارسی هست؟ یا انگلیسی

EDRIS0131
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 12:40 عصر
چک کردم این سایت رو
jafaripur.ir
چرا آندروید نوشته ؟
آندروید تلفظ میشه یا اندروید؟

majid_7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 13:59 عصر
به فارسی هست؟ یا انگلیسی
فارسی ...
مسئول خود سایتش درستش کرده

majid_7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 14:01 عصر
چک کردم این سایت رو
jafaripur.
چرا آندروید نوشته ؟
آندروید تلفظ میشه یا اندروید؟

اندروید
چه فرقی میکنه ....؟؟
به چی گیر دادیااااا!!!!!

dalmif
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 14:19 عصر
بنده خدا فهمید اشتباه کرده دیگه انقدر سرزنش لازم نبود هااا.:چشمک:
فکر کنم خجالت کشیده دیگه نمیاد توی این انجمن:لبخند:

REAL7MADRID
پنج شنبه 09 مهر 1394, 17:54 عصر
شما میتونید منو معرفی کنید حداقل یه تخفیفی بگیریم؟:قلب:

REAL7MADRID
پنج شنبه 09 مهر 1394, 17:55 عصر
در آموزشگاه های اندروید برای چند ساعت آموزش ابتدایی اندروید مبالغ 400 -500 هزار تومان دریافت میکنند.

حالا شما مبلغ 220 هزار تومان را برای 65 ساعت آموزش حرفه ای اندروید که روز به روز در حال افزایش است همراه با امکانات سایت گران میدانید!

همچنین اگر در هفته اول بعد از ثبت نام اقدام به خریداری نمایید 65 هزار تومان تخفیف دارید.
شما میتونید منو معرفی کنید حداقل یه تخفیفی بگیریم؟

REAL7MADRID
پنج شنبه 09 مهر 1394, 17:56 عصر
توی خود سایت یک پیام خصوصی بهش بده و به مبلغ 155000 تومن ازش بخر !
دیگه ارزش داره ! هرچی سوال داشته باشی بهت جواب میدند و تمام آموزش ها هم کامل و از کیفیت بالایی برخوردارند ! فکر کنم قسطی هم بشه ازش خرید !
همین آموزش ها را در آموزشگاه ها حداقل 300 هزار تومن باید خرج کنی تازه بعدش دیگه هم بهشون دسترسی نداری تا سوالات و مشکلات برنامه نویسی خودتو ازشون بپرسی !
اگه میتونی پولشو جور کن و بخر .... !:متفکر:
شما میتونید منو معرفی کنید حداقل یه تخفیفی بگیریم؟:چشمک:

REAL7MADRID
پنج شنبه 09 مهر 1394, 17:58 عصر
بنده آموزشهای این سایت رو به تازگی خریداری کردم
اما متاسفم که نمیتونم در اختیارتون قرار بدم
چون به این عقیده دارم که اگر کپی کنمشون به سازنده خیانت کردم
بنده خدا کلی زحمت کشیده و این ویدیوهارو ساخته حالا شما میخواید به راحتی در اختیار داشته باشیدشون!!
این دور از انصافه

REAL7MADRID
پنج شنبه 09 مهر 1394, 18:01 عصر
از بعضی از دوستان بعیده که همه چیزو مفت میخوان بدست بیارن.استاد آقاجانی 64 ساعت آموزش اندروید دادن که شامل تقریبا تمام مباحث میشه.شما یه کلاس ساده مقدماتی برین حداقل 300 تومن ازتون میگیرن.حالا ایشون اومده از اول آموزش داده تا آخرش اونوقت میگین گرونه

ghader62
جمعه 10 مهر 1394, 11:10 صبح
دوست عزیز من قبلا با جناب آقاجانی(سایت uncocoder) کار کردم پشتیبانی ایشون قبلنا حرف نداشت الان رو نمیدونم ولی کلا آدم کار درستی هستند.

mojtaba5
جمعه 10 مهر 1394, 14:35 عصر
من آموزشهای ایشون رو دارم
متاسفانه اصلا خوب درس نمیدن
مطالبشون انسجام نداره
پروژه محور نیست
و مشکل خیلی بزرگ اینکه صدای لب و دهنشون خیلی رو اعصاب هست.