ورود

View Full Version : استفاده از چندین اپلیکیشن

kingsezar
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 17:48 عصر
با عرض و خسته نباشید . دوستان امکانش هست که از دو اپلیکیشن گوشی در یک پروژه استفاده کرد ؟
یعنی اپلیکیشن دومی داخل اولی باشه . مثلا اپلیکیشن دوم شما یک اپلیکیشن هست که کارش شمارش هست و اپلیکیشن اول یک دکمه هست که وقتی کلیک کنی روش اپلیکیشن دوم اجرا بشه

ممنون میشم جواب بدید

kingsezar
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 21:14 عصر
دوستان کسی پاسخ رو بلد نیست؟

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 12:03 عصر
دوستان نیاز شدید دارم بهش :ناراحت:

#root#
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 12:08 عصر
با فرض اینکه هر اپ رو یک apk در نظر بگیرم شدنی نیست، مگر اینکه دومی از شکم اولی کپی بشه جایی مثل کارت حافظه بعد نصب بشه بعد اجرا بشه (که نصب خوشبختانه با اطلاع کاربر انجام میشه).

اگر مسئله رو بیشتر باز کنید، شاید بیشتر بشه کمک کرد.

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 12:29 عصر
با فرض اینکه هر اپ رو یک apk در نظر بگیرم شدنی نیست، مگر اینکه دومی از شکم اولی کپی بشه جایی مثل کارت حافظه بعد نصب بشه بعد اجرا بشه (که نصب خوشبختانه با اطلاع کاربر انجام میشه).

اگر مسئله رو بیشتر باز کنید، شاید بیشتر بشه کمک کرد.
دوست عزیز شما فرض کن شما یک apk1 داری که یک اکتیویتی داره که یک دکمه داره . وقتی روی دکمه کلیک کنی apk 2 که داخل همون apk1 هست اجرا بشه .(پروژه های هر دو اپلیکیشن هم موجود هست)
برای نصبش هم مشکلی نیست که با اطلاع کاربر باشه

#root#
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 13:31 عصر
الان واضح تر شد، کدوم مرحله رو مشکل دارید الان؟ (البته باید بار اول نصب بشه بعد دوباره با اون دکمه اجرا بشه یا کاربر خودش بعد نصب اجرا کنه)

نصب برنامه با Intent (http://stackoverflow.com/questions/4967669/android-install-apk-programmatically)

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 13:47 عصر
الان واضح تر شد، کدوم مرحله رو مشکل دارید الان؟ (البته باید بار اول نصب بشه بعد دوباره با اون دکمه اجرا بشه یا کاربر خودش بعد نصب اجرا کنه)

نصب برنامه با Intent (http://stackoverflow.com/questions/4967669/android-install-apk-programmatically)
باید با برنامه اولی نصب بشه . دوست عزیز بزار ساده ترش کنیم . چظور دوتا apk رو با هم ترکیب کنیم و یکی بشن که بتونن همدیگه رو صدا کنن . البته سورس هردوتا apk موجود هست . میشه همچین کاری ؟

#root#
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 15:14 عصر
باید با برنامه اولی نصب بشه . دوست عزیز بزار ساده ترش کنیم . چظور دوتا apk رو با هم ترکیب کنیم و یکی بشن که بتونن همدیگه رو صدا کنن . البته سورس هردوتا apk موجود هست . میشه همچین کاری ؟

در این لحظه من اعتراف میکنم که قادر به درک این مسئله (ساده یا پیچیده) نیستم.

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 15:41 عصر
در این لحظه من اعتراف میکنم که قادر به درک این مسئله (ساده یا پیچیده) نیستم.
خوب ساده ترش میکنیم :لبخند: دوست عزیز دوتا اکتیویتی داریم یکی توی پروژه ی الف ، یکی تو پروژه ب ، میخوایم اکتیویتی پروژه الف یک دکمه داشته باشه که هروقت کلیک کنن روش اکتیویتی پروژه ب اجرا بشه
اگه باز متوجه منظورم نشدید شمارتون رو بفرستید برام بیزحمت تماس بگیرم خدمتتون نیاز شدیدی به جوابش دارم . ممنون

dalmif
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 15:41 عصر
فکر کنم اگه درست متوجه شده باشم این منظورشونه که با یک Intent برنامه ای که خودشون می خوان (و روی گوشی کاربر نصب هست) اجرا کنن
درسته؟

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 15:42 عصر
فکر کنم اگه درست متوجه شده باشم این منظورشونه که با یک Intent برنامه ای که خودشون می خوان (و روی گوشی کاربر نصب هست) اجرا کنن
درسته؟
توی پست بالا بهتر توضیح دادم یک نگاه کنید بیزحمت

dalmif
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 16:05 عصر
ببینید شما می خواهید اون اکتیوتی رو نمایش بدید یا کاملا وارد اون نرم افزار دومی بشید؟؟

kingsezar
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 16:08 عصر
ببینید شما می خواهید اون اکتیوتی رو نمایش بدید یا کاملا وارد اون نرم افزار دومی بشید؟؟
فرقی نداره هرکدوم رو بشه انجام داد کارم رو راه میندازه

roboman78
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 21:51 عصر
سلام شما میتونید از تابع setpackgae استفاده کنین البتع برای رفتن به نرم افزار دیگه

final String ZXING = "com.google.zxing.client.android";Intent intent = new Intent(ZXING + ".SCAN"); intent.setPackage(ZXING);

http://stackoverflow.com/questions/9595911/in-android-how-can-i-specify-which-activity-should-handle-my-intent