PDA

View Full Version : سوال: کمک در تکمیل پروژه

NitroPlus
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 14:56 عصر
سلام دوستان
من دارم روی پروژه پایانی کارشناسیم کار می کنم این پروژه سامانه مدیریت تاکسی سرویس های سطح شهر هست (به زبان PHP)
بانک طراحی شده رو برای مدیریت 1 تاکسی سرویس هست اما چون n تا تاکسی سرویس قراره اینجا عضو بشن و حسابشون رو مدیریت کنن این مسئله سوالی رو برام مطرح کرده
جداول ما عبارت است از:

× جدول تاکسی سرویس
× جدول رانندگان
× جدول مشتریان
× جدول سرویس

آیا ساختار این بانک باید عوض شه؟
به ازای هر کاربری که عضو میشه آیا جداول بالا باید اختصاصی هر کاربر ساخت بشه؟

تصورم بر این هست دیتا بیس کار ما از لحاظ ساختار و عملکرد شبیه به انجمن ها یا شبکه های اجتماعی عمل می کنه درسته؟
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم پروژه گیر کرده

Omid Jackson
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 16:01 عصر
سلام دوستان
من دارم روی پروژه پایانی کارشناسیم کار می کنم این پروژه سامانه مدیریت تاکسی سرویس های سطح شهر هست (به زبان PHP)
بانک طراحی شده رو برای مدیریت 1 تاکسی سرویس هست اما چون n تا تاکسی سرویس قراره اینجا عضو بشن و حسابشون رو مدیریت کنن این مسئله سوالی رو برام مطرح کرده
جداول ما عبارت است از:

× جدول تاکسی سرویس
× جدول رانندگان
× جدول مشتریان
× جدول سرویس

آیا ساختار این بانک باید عوض شه؟
به ازای هر کاربری که عضو میشه آیا جداول بالا باید اختصاصی هر کاربر ساخت بشه؟

تصورم بر این هست دیتا بیس کار ما از لحاظ ساختار و عملکرد شبیه به انجمن ها یا شبکه های اجتماعی عمل می کنه درسته؟
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم پروژه گیر کرده

دوست عزیز اینجا تالار طراحی سایت هستش و کد های مربوط به کلاینت ساید قرار میگیره، سوال شما ربطی به این تالار نداره و حتی PHP هم نیست، سوال هم مربوط به دیتابیس هست که کلا ربطی به اینجا نداره، سوالتون رو در تالار پایگاه داده ها (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?71-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87) مطرح کنین تا زودتر به جواب برسید

NitroPlus
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 16:45 عصر
مرسی منتقل شد

behzadamin12
سه شنبه 09 تیر 1394, 16:42 عصر
آره
باید از چندین جدول استفاده کنی
تا اطلاعات به صورت تکراری ذخیره نشه
من دقیقا همین کاررو برای یک سایت تاکسیرانی انجام دادم