View Full Version : مخفی کردن پنجره پروپرتیز
mohsenna30ri
یک شنبه 18 تیر 1385, 10:40 صبح
سلام
:گریه: :متفکر: چه جوری می توان از شر پنجره
properties
خلاص شد بالاخره هر کاری که انجام دادم اما بازم می شه این پنجره رو فعال کرد و خودتون بهتر می دونین می شه از اون طریق کد ها رو دسترسی داشت
کسی راه حلی نداره کمکم کنید
مرسی
شاپرک
یک شنبه 18 تیر 1385, 12:45 عصر
اگه منظورت دستکاری کد ها توی محیط برنامه نویسه ... خوب پسورد بذار .
mohsenna30ri
دوشنبه 19 تیر 1385, 08:27 صبح
سلام مجدد
اگر منظورتون پسورد شروع اکسسه که بعد از ورود می شه با آلت و اینتر به پنجره پروپرتیز دسترسی داشت
اگر غیر از اینه که دستی یک رمزی یا پسوردی برای این در نظر گرفت خوبه اما من بلد نیستم
می تونی یک مثال برام بفرستین - متشکرم
شاپرک
دوشنبه 19 تیر 1385, 08:36 صبح
در محیط کد نویسی :
tools>Propertis>Protection
moustafa
دوشنبه 19 تیر 1385, 09:36 صبح
مگه فایل را mde نمی کنی !!!
mohsenna30ri
دوشنبه 19 تیر 1385, 11:56 صبح
فایل رو می خوام MDE تحویل بدم اما الان آفیس 2003 دارم و این افیس اینکار رو نمی کنه
و نمی دونم که تو فرمت MDE پنجره پروپرتیز فعال می شه یا نه
فکر کنم راه حل آقای شاپرک خوبه اما کامل متوجه نشدم چه جوری این تغییرات رو بدم
در محیط کد نویسی : tools>Propertis>Protection
یعنی چه؟ من کدی واسه گزینه OnOpen فرمم نوشتم اما تو اون محیط کد نتونستم مسیر:
tools>Propertis>Protection
رو پیدا کنم اگر می شه کمی بیشتر توضیح بدین - متشکرم
شاپرک
دوشنبه 19 تیر 1385, 12:04 عصر
Office 2003 > Tools >Database Utilities > Make MDE Files
mohsenna30ri
دوشنبه 19 تیر 1385, 12:07 عصر
أقابه مسیری که أقای شاپرک گفته بود رسیدم فوق العاده بود اگر اطلاعات بیشتری که به قفل کردن برنامه کمک می کنه بدین متشکر می شم
مرسی
نمی دونین چقدر خوشحالم
mohsenna30ri
دوشنبه 19 تیر 1385, 12:20 عصر
من قبلا تو آفیس 2003 که از اینترنت آپدیت هم کرده بودم امتحان کردم این گزینه ساخت MDE فعال نبود اما الان با نصب ویندوز جدید و در نتیجه افیس 2003 جدید می بینم که می شه، نمی دونم چرا - اما به هر حال متشکرم
اما از شر پنجره پروپرتیز هنوز خلاص نشدم - حتی تو فرمت MDE
سنبله کار
دوشنبه 19 تیر 1385, 12:42 عصر
بهترین روش برای بستن همه چیز runtime است
mohsenna30ri
سه شنبه 20 تیر 1385, 11:31 صبح
بهترین روش برای بستن همه چیز runtime است
یعنی چه؟
لطفا بیشتر توضیح دهید یا یک مثال بدین که زیاد مزاحمتان نشم
سنبله کار
سه شنبه 20 تیر 1385, 11:39 صبح
اگر فایلتون با سوییچ runtime/ اجرا بشه برنامه شما در محیطی محافظت شده و بدون حتی یک اعلان اکسس فعال میشه .
برای این کار هم می تونید بوسیله Shortcut آدرس دهی کنید .
از شر همه پنجره های اضافی هم راحت می شید .
mohsenna30ri
چهارشنبه 21 تیر 1385, 05:37 صبح
مرسی امتحان می کنم
mohsenna30ri
چهارشنبه 21 تیر 1385, 05:50 صبح
من که نتونستم سوئیچ
runtime /
رو اجرا کنم - نمی دونم چرا ! شاید باید یک فاصله خالی می انداختم اما اینها رو هم امتحان کردم
اگر یک مثال بفرستین متشکرم
سنبله کار
چهارشنبه 21 تیر 1385, 09:20 صبح
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\MSACCESS.EXE yuorfilename.mdb /runtime
mohsenna30ri
چهارشنبه 21 تیر 1385, 10:31 صبح
مرسی از راهنمایی تان
خیلی جالب بود
اگر راه حل دیگری که کاربر رو محدود کنه و اساسی باشه سراغ داشتی خبرم کن - متشکرم
سنبله کار
شنبه 07 مرداد 1385, 08:10 صبح
روش جالبتر اونکه شما می توانید برنامه را هنگام اجرا چک کنید که اگر کاربر اونو بدون runtime اجرا کرده بود خارج شده و به صورت runtime اجرا شود
شاپرک
شنبه 07 مرداد 1385, 08:38 صبح
چطور باید چک کرد ؟
سنبله کار
یک شنبه 08 مرداد 1385, 08:39 صبح
مخصوص حرفه ای کارهای اکسس
SysCmd(acSysCmdRuntime)
شاپرک
یک شنبه 08 مرداد 1385, 11:26 صبح
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\MSACCESS.EXE yuorfilename.mdb /runtime
من نتونستم این خط رو Run کنم ...دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
سنبله کار
یک شنبه 08 مرداد 1385, 13:07 عصر
1- همانطور که ملاحظه می کنید در بخش اول آدرس محل نصب اکسس آمده است ممکن است شما آفیس خود را در جای دیگری نصب کرده باشید.
2- نام فایل خود را به همراه آدرس محل استقرار آن بیاورید
حتما جواب خواهید گرفت
موفق باشید
شاپرک
یک شنبه 08 مرداد 1385, 13:52 عصر
به جای yourfilename مسیر قرار میگیره ؟
Ali_Fallah
یک شنبه 08 مرداد 1385, 19:42 عصر
سلام
میشه کمی در مورد runtime هم به من توضیح بدید که اصلاً چی هست و کجا وچه جوری باید ازش استفاده کرد.
سنبله کار
دوشنبه 09 مرداد 1385, 08:34 صبح
به جای yourfilename مسیر قرار میگیره ؟
مسیر و نام فایل مثلا
c:\db1.mdb
سنبله کار
دوشنبه 09 مرداد 1385, 08:45 صبح
سلام
میشه کمی در مورد runtime هم به من توضیح بدید که اصلاً چی هست و کجا وچه جوری باید ازش استفاده کرد.
در راهنمای اکسس توضیح جامعی در این باره آمده که مطالعه آن خیلی سودمند خواهد بود .
اما در یک جمله می توان گفت هنگامی شما علاقمند به توزیع و انتشار نرم افزار طراحی شده توسط خودتان در محیط اکسس هستید این گزینه به شما کمک می کند تا دسترسی های جانبی از کاربر گرفته شده و برنامه به صورت یک نرم افزار قابل قبول در اختیار کاربران قرار گیرد .
ناگفته نماند که در سی دی آفیس با اجرای ACCESSRT.MSI روی سیستم کاربر می توانید بدون نصب اکسس از برنامه های خود به صورت runtime استفاده کنید .
Ali_Fallah
دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:38 صبح
سنبله کار عزیز از راهنمایی شما ممنونم
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید
که این ACCESSRT.MSI بصورت فایل نصبی هست ؟ و اینکه در CD - آفیس قرار داره و نحوه بکار گیری آن
ممنون.
سنبله کار
دوشنبه 09 مرداد 1385, 13:24 عصر
دوست خوبم!
داخل سی دی آفیس در این شاخه FILES\ACCRT دو تا فایل داری که با اجرای ACCESSRT.MSI ( که فایل نصبی هست ) روی کامپیوتر کاربر اکسس به صورت runtime فعال می شه و با اجرای فایل خودت فقط به صورت یک برنامه بدون امکان تغییرات و دسترسی به منوها کاربر می تونه استفاده کنه .
یادت باشه که اگر روی سیستم خودت نصبش کنی اکسست تبدیل می شه و دیگه نمی تونی طراحی کنی .
اما برای اینکه اون حالت رو تجربه کنی بدون خراب شدن اکسست می تونی از سوئیچ مورد اشاره در بالا استفاده کنی .
موفق باشی .
شاپرک
سه شنبه 10 مرداد 1385, 07:30 صبح
مسیر و نام فایل مثلا
c:\db1.mdb
نمیدونم مشکل از کجاست آخه منم همین کار رو کردم ..!!!!!
daglararan
سه شنبه 10 مرداد 1385, 09:21 صبح
ایاامکان داره این کارو با یک نمونه فایل توضیح بدین؟
سنبله کار
سه شنبه 10 مرداد 1385, 12:03 عصر
نمیدونم مشکل از کجاست آخه منم همین کار رو کردم ..!!!!!
پیشنهاد می کنم یک shortcut از فایلتون بسازید بعد آدرس کامل فایل msaccess.exe را قبل از آن داخل target مربوط به shortcut قرار دهید و بینشون یک blank بگذارید در انتها هم بعد از یک blank دیگر runtime/ را اضافه کنید دیگه باید جواب بده .
ایاامکان داره این کارو با یک نمونه فایل توضیح بدین؟
دوست دارم اینکار رو بکنم اما آخه آدرس دهی نمونه نداره
Ali_Fallah
سه شنبه 10 مرداد 1385, 13:59 عصر
دوست خوبم!
داخل سی دی آفیس در این شاخه FILES\ACCRT دو تا فایل داری که با اجرای ACCESSRT.MSI ( که فایل نصبی هست ) روی کامپیوتر کاربر اکسس به صورت runtime فعال می شه و با اجرای فایل خودت فقط به صورت یک برنامه بدون امکان تغییرات و دسترسی به منوها کاربر می تونه استفاده کنه .
یادت باشه که اگر روی سیستم خودت نصبش کنی اکسست تبدیل می شه و دیگه نمی تونی طراحی کنی .
اما برای اینکه اون حالت رو تجربه کنی بدون خراب شدن اکسست می تونی از سوئیچ مورد اشاره در بالا استفاده کنی .
موفق باشی .
باسلام مجدد
درسته آدرس دهی نمونه نداره ولی با نوشتن یک آدرس فرضی میشه مطلب رو رسوند
من خودم برنامه رو نصب کردم ولی چون با این برنامه کارنکرده بودم هیچ تغییری در اکسس احساس نکردم
سنبله کار
سه شنبه 10 مرداد 1385, 14:10 عصر
باسلام مجدد
درسته آدرس دهی نمونه نداره ولی با نوشتن یک آدرس فرضی میشه مطلب رو رسوند
من خودم برنامه رو نصب کردم ولی چون با این برنامه کارنکرده بودم هیچ تغییری در اکسس احساس نکردم
درورد
آدرس فرضی در صفحه دوم گذاشته بودم http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=250736&postcount=15
ضمنا وقتی برنامه access runtime نصب بشه دیگه نیازی به استفاده از سوئیچ نیست .
سوئیچ برای وقتی است که شما برنامه اکسس را به طور کامل روی سیستم دارید و می خواهید شرایط runtime را تست کنید .
موفق باشید
شاپرک
سه شنبه 10 مرداد 1385, 14:26 عصر
ممنون حل شد
سنبله کار
سه شنبه 10 مرداد 1385, 14:56 عصر
خواهش می کنم .
روش چک کردن را هم بررسی کردید ؟ http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=251013&postcount=19
mohsenna30ri
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 06:49 صبح
فکر کنم اگر نام فایلتان دارای فاصله خالی باشد یا مسیر نصب آفیستان دارای فاصله خالی باشد باید عبارت مسیر اکسس و نام فایلتان را داخل گیومه قرار دهید
Ali_Fallah
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 08:28 صبح
من خودم افیس را از سیستم حذف کردم بعدش فایل Runtime را نصب کردم که جواب داد ولی در مورد اینکه با شورت کات ودادن مسیر نتونستم اگه ممکنه راهنمائیم کنید(البته در صورت نصب آفیس)
mohsenna30ri
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:41 صبح
در مورد ران تایم یک مبحث جدید ایجاد شده که دوستان می تونند به اون مراجعه کنند و مطلب رو دنبال کنند
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=49826
سنبله کار
شنبه 21 مرداد 1385, 10:17 صبح
من خودم افیس را از سیستم حذف کردم بعدش فایل Runtime را نصب کردم که جواب داد ولی در مورد اینکه با شورت کات ودادن مسیر نتونستم اگه ممکنه راهنمائیم کنید(البته در صورت نصب آفیس)
این مراحل رو انجام بدید http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=251760&postcount=30 سپس قبل و بعد از هر یک از بخشهای آدرس " بگذارید حتما جواب می دهد .
mohammadgij
شنبه 21 مرداد 1385, 16:52 عصر
Tools>StartUp>Allow Default ShortCut Menus تیکش رو بردار.
واسه بستن Shift هم از کد زیر استفاده کن. فقط حتما یه کپی از برنامت بردار بعد این کارا رو انجام بده
'********************* Lock Shift ***************
Dim pr
For Each pr In CurrentProject.Properties
If pr.Name = "AllowBypassKey" Then
CurrentProject.Properties.Remove ("AllowBypassKey")
End If
Next
CurrentProject.Properties.Add "AllowBypassKey", False
Exit Sub
'********************* End Lock Shift ***************
hamed_air_line
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 13:23 عصر
أقابه مسیری که أقای شاپرک گفته بود رسیدم فوق العاده بود اگر اطلاعات بیشتری که به قفل کردن برنامه کمک می کنه بدین متشکر می شم
مرسی
نمی دونین چقدر خوشحالم
زیاد خوشحالی نکن
چون اگر طرف پیله باشه با برنامه هائی میشه رمز برنامه را باز کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.