View Full Version : درصد دریافتی برنامه نویس از درآمد شرکت
بمب منطقی
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 13:42 عصر
سلام:
من 3 سالی می باشد که در شرکتی مشغول به کار برنامه نویسی تحت اندروید،سی شارپ و دلفی می باشم. بعد این 3 سال شرکت تصمیم گرفته برای من علاوه بر حقوق، درصدی را نیز در نظر بگیرد.به تازگی یکی دو پروژه کلان و دولتی را نیز شرکت به من سپرده است و میخواهد قراردادی در این زمینه با من منقعد کند تا احیانا کار را نیمه کاره رها نکنم.
بنظر شما استاتید محترم انجمن و دارای تجربه در این زمینه، درصد دریافتی من از فروش و پشتیبانی نرم افزار هایی که صرفا برنامه نویسش خودم بودم را در قرارداد چند ذکر کنم؟ آیا قانونی برای درصد دریافتی برنامه نویس از فروش پروژه و پشتیبانی آن وجود دارد که با توسل به آن بتوانم روسای شرکت را به آن ملزم نمایم؟
اگر بتوانید تا پایان امروز به من پاسخ دهید ممنونتان میشوم.چون فردا جلسه می باشد.
با تشکر فراوان:خجالت:
بمب منطقی
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:34 صبح
خوب ممنون از راهنمایی هاتون! ولی اگه امکانش هست به این پاسخ بدین:
در جلسه ای که گذاشته شد گفته شد(ولی هنوز قرار دادی نوشته نشده و بهم فرصت فکر کردن دادن) که
1- برای من 35 درصد سود خالص در نظر گرفته شه ولی حقوق هم دریافت خواهم کرد اما من در زیان قرارداد هم شریک خواهم شد. آیا این درسته که در زیان هم منو شریک کنن؟ چون من که سهام دار شرکت نیستم!
2- از من سفته هم خواستن از بابت رعایت بند فنی قرارداد توسط من.بنظرتون تحویل بدم ؟ اگه نه بنظرتون چک بدم؟ و اگه آره در قسمت "از بابت" چک چی بنویسم؟
واقعیت،من زیاد به کافرمای دولتی و یا مدیرعامل شرکتم اعتماد ندارم ولی به کار خودم تا حد زیادی اعتماد دارم.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
m.hamidreza
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 10:03 صبح
سلام
به نظر من همیشه اینگونه قراردادها جای ابهامات زیادی داره. ساده ترینش اینه که سود و ضرر بیشتر وابسته به عملکرد فروش هست و تاثیر شما در استراتژی فروش حداقل است. یک محصول هر چقدر هم کامل و خوب باشه با یک فروش بد شکست میخوره. اونا چه تضمینی بابت فروش میدن؟ من پیشنهاد می کنم قرارداد بیش از یک سال ببندید حقوقتون را بالاتر ببرین و یه درصد پایین تر از 35 رو مثلاً 10 یا 7 برای پاداش شما در نظر بگیرن (در شرایط فروش خوب) و شما کاری به زیان نداشته باشین. همیشه هم کاری کنید که با اخراج شما نتونن کار رو پیش ببرن.
در مورد سفته حتماً قرارداد مطابق با بندهای وزارت کار باشه و در چک عین عبارت تضمین بابت شماره قرارداد اشاره شه و تعهدات طرفین هم دقیق و شفاف ذکر بشه. در این خصوص باید با یه مشاور حقوقی مشورت کنید(اول پیش نویس قرارداد رو تحویل بگیرین بعد با یه مشاور مشورت کنید).
موفق باشید.
kiya642
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 13:16 عصر
خوب ممنون از راهنمایی هاتون! ولی اگه امکانش هست به این پاسخ بدین:
در جلسه ای که گذاشته شد گفته شد(ولی هنوز قرار دادی نوشته نشده و بهم فرصت فکر کردن دادن) که
1- برای من 35 درصد سود خالص در نظر گرفته شه ولی حقوق هم دریافت خواهم کرد اما من در زیان قرارداد هم شریک خواهم شد. آیا این درسته که در زیان هم منو شریک کنن؟ چون من که سهام دار شرکت نیستم!
2- از من سفته هم خواستن از بابت رعایت بند فنی قرارداد توسط من.بنظرتون تحویل بدم ؟ اگه نه بنظرتون چک بدم؟ و اگه آره در قسمت "از بابت" چک چی بنویسم؟
واقعیت،من زیاد به کافرمای دولتی و یا مدیرعامل شرکتم اعتماد ندارم ولی به کار خودم تا حد زیادی اعتماد دارم.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز برخورد مدیریت و هیات مدیره شرکت شما با توجه به مطالب فوق کاملاً منطقی هستش و حتی می تونه خیلی سخت گیرانه با شما قراردادی در این زمینه بسته بشه که این بستگی به خیلی از فاکتورها داره . البته اگه قرار باشه سودی باشه پس طبیعی هستش که مطابق با موقعیت فعلی شما زیان هم تقسیم بندی بشه چرا که تنها در اینصورت هستش که شما احساس میکنید پروژه کاملاً ازآن خودتون هست ودلسوزانه تجربه و مطالعه تون رو براش صرف میکنید والبته با توجه به میزان تجربه شما باید بگم خیلی منصفانه هستش ولی تصمیم نهایی با خود شماست. واما در مورد چک یا سفته حتماً قسمت حواله کرد را خط بزنید و جلوی در وجه؛ بنویسید بایت تضمین انجام قرار نرم افزار شماره فلان با شرکت X.
موفق باشید.
reza_magical
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 03:34 صبح
سلام
من هم تو یک شرکت در کنار سه نفر دیگه کار میکنم. به نظر شما عزیزان سهم من از برنامه نویسی چند درصد باید باشه ؟ ضمنا در این شرکت حقوق ثابتی وجود نداره و در آخر هر ماه درآمدها را تقسیم بر 4 میشه بین ما 4 نفر.
زمان برنامه نویسی هم در ساعت کاری و غیز کاری هست .لپ تاپ هم از خودم هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.