ورود

View Full Version : ساخت سرور برای پرداخت درون برنامه ای

mnakhaeipoor
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 14:15 عصر
سلام
من این سوال رو توی تاپیک روش درست عرضه نرم افزار (http://barnamenevis.org/showthread.php?492733-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1) هم مطرح کرده بودم اما متاسفانه به نتیجه نرسیدم :گریه:
اما بریم سر اصل مطلب!
اگر به مستندات پرداخت درون برنامه ای بازار رجوع کرده باشید یه قسمتش گفته که :
"در عمل، شما باید تایید امضا را روی یک سرور و نه روی دستگاه انجام دهید. پیاده سازی فرآیند تایید روی یک سرور، شکستن فرآیند تایید را برای مهاجمان با مهندسی معکوس روی فایل apk مشکل می‌کند. اگر پردازش امنیتی را به سرور خود منتقل کردید، مطمئن شوید که ارتباط بین دستگاه و سرور شما امن است."
حالا این وسط سوال من اینه که :
1- این سروره رو چه شکلی باید درست کنیم؟؟
2- چطوری تایید امضا رو روی اون سروری که ساختیمش انجام بدیم؟؟
3- وبه طور کلی چطوری پردازش امنیتی رو روی سروری که خودمون درست کردیم انجام بدیم؟؟
اگر منبعی هم در این رابطه ذکر کنید کافیه
با تشکر...

dalmif
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 16:56 عصر
سلام
منظورتون پرداخت درون برنامه ای برای کافه بازار؟؟
یا چیزه دیگه ای هست

djtrex
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 17:59 عصر
اگه پرداخت درون برنامه ای برای کافه بازار هست و زبان سمت سرورتون php :
http://barnamenevis.org/showthread.php?482457-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-Lucky-Patcher&p=2191988&viewfull=1#post2191988

برای اینکار شما از api کافه بازار استفاده می کنید بهتره ابتدا مستنداتشو اینجا بخونید:
http://pardakht.cafebazaar.ir/doc/developer-api/?l=fa

mnakhaeipoor
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 10:24 صبح
سلام
منظورتون پرداخت درون برنامه ای برای کافه بازار؟؟
یا چیزه دیگه ای هست
آره
خود بازار گفته بعد از تایید عملیات پرداخت روی سرور بازار خودتون هم یکبار دیگه پرداخت شدن رو روی سرور خودتون چک کنید
حالا من سوالم درمورد سروری هست که خودمون باید بسازیمش

mnakhaeipoor
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 10:57 صبح
اگه پرداخت درون برنامه ای برای کافه بازار هست و زبان سمت سرورتون php :
http://barnamenevis.org/showthread.php?482457-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-Lucky-Patcher&p=2191988&viewfull=1#post2191988

برای اینکار شما از api کافه بازار استفاده می کنید بهتره ابتدا مستنداتشو اینجا بخونید:
http://pardakht.cafebazaar.ir/doc/developer-api/?l=fa
تو اون دو تا لینکی که گذاشتید چیزی مربوط به سوالم پیدا نکردم
سوال من نحوه ساخت سرور بود...

djtrex
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 13:12 عصر
تو اون دو تا لینکی که گذاشتید چیزی مربوط به سوالم پیدا نکردم
سوال من نحوه ساخت سرور بود...

اگه منظورتون سورس کد آماده هست خوب مطمئنا چیز زیادی پیدا نمی کنید ولی اگه منظورتون روند تایید سمت سرور هست من یه دیاگرام برای محصولات مصرف شدنی درست کردم توی همون لینک اول هم هست ( +‌ یه پکیج برای php که با api بازار کار میکنه )

130713

اینکه سمت سرور چه کار باید بکنید یعنی دیزان سمت سرور شما چی باشه به این بستگی داره که محصولات شما مصرف شدنی هست یا خیر یا اشتراکی. اپتون آنلاین هست یا آفلاین. برای کاربرتون حساب کاربری در نظر گرفتید یا خیر.

dalmif
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 13:30 عصر
اگه براتون زیاد مهم نیست از همون api بازار استفاده کنید خودش کارش رو انجام میده لازم به خرج زیادی و زحمت الکی نیست.
شایدم اشتباه میگم ولی نظر بنده اینه.

mnakhaeipoor
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 15:44 عصر
اگه منظورتون سورس کد آماده هست خوب مطمئنا چیز زیادی پیدا نمی کنید ولی اگه منظورتون روند تایید سمت سرور هست من یه دیاگرام برای محصولات مصرف شدنی درست کردم توی همون لینک اول هم هست ( +‌ یه پکیج برای php که با api بازار کار میکنه )

130713

اینکه سمت سرور چه کار باید بکنید یعنی دیزان سمت سرور شما چی باشه به این بستگی داره که محصولات شما مصرف شدنی هست یا خیر یا اشتراکی. اپتون آنلاین هست یا آفلاین. برای کاربرتون حساب کاربری در نظر گرفتید یا خیر.
من محصول مصرف شدنی ندارم اشتراک هم ندارم فقط میخوام طرف پول رو که پرداخت کرد نرم افزار براش فعال بشه
منظورم هم روند تایید سمت سرور نیست سورس کد هم نمیخوام
فقط دارم میپرسم اون سروری که بازار گفته برا امنیت بیشتر خودتون ایجادش کنید و بعد از پرداخت توسط سرور بازار یک بار دیگه عملیات رو تو سروری که ایجاد کردید هم تست کنید رو چه شکلی باید درست کنم
همین...

c0mmander
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 16:33 عصر
من محصول مصرف شدنی ندارم اشتراک هم ندارم فقط میخوام طرف پول رو که پرداخت کرد نرم افزار براش فعال بشه
منظورم هم روند تایید سمت سرور نیست سورس کد هم نمیخوام
فقط دارم میپرسم اون سروری که بازار گفته برا امنیت بیشتر خودتون ایجادش کنید و بعد از پرداخت توسط سرور بازار یک بار دیگه عملیات رو تو سروری که ایجاد کردید هم تست کنید رو چه شکلی باید درست کنم
همین...

دوست عزیز شما این تاپیک رو ندیدی؟؟؟؟ : http://barnamenevis.org/showthread.php?488813-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-api-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1&highlight=api+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1

aliireza
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 18:27 عصر
شما یه هاست میخرید (مثلا هاست لینوکس که سالیانه از ۴۰ هزار تومن داریم به بالا) و با زبان برنامه نویسی سمت سرور (مثل php) اون چیزی که می‌خواید رو پیاده سازی می‌کنید. از برنامه درخواست‌هاتون رو به اون سرور ارسال می‌کنید و از سرور درخواست‌ها رو می‌گیرید و روی اون‌ها پردازش انجام می‌دید.
در کل یک توصیه دوستانه دارم و اینکه اگر تا بحال برنامه‌نویسی سمت سرور انجام ندادید بهتره بی‌خیالش بشید چون دردسرهای خاص خودش رو داره. یا اینکه بدید کسی که تخصص داره براتون انجام بده.
موفق باشید.

mnakhaeipoor
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 14:38 عصر
شما یه هاست میخرید (مثلا هاست لینوکس که سالیانه از ۴۰ هزار تومن داریم به بالا) و با زبان برنامه نویسی سمت سرور (مثل php) اون چیزی که می‌خواید رو پیاده سازی می‌کنید. از برنامه درخواست‌هاتون رو به اون سرور ارسال می‌کنید و از سرور درخواست‌ها رو می‌گیرید و روی اون‌ها پردازش انجام می‌دید.
در کل یک توصیه دوستانه دارم و اینکه اگر تا بحال برنامه‌نویسی سمت سرور انجام ندادید بهتره بی‌خیالش بشید چون دردسرهای خاص خودش رو داره. یا اینکه بدید کسی که تخصص داره براتون انجام بده.
موفق باشید.
الهی که خیر ببینی دادا
دقیقا دنبال یه چنین جوابی بودم
راستی اگر‌هاست رایگان بگیرم عیبی‌ داره؟

c0mmander
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 14:59 عصر
الهی که خیر ببینی دادا
دقیقا دنبال یه چنین جوابی بودم
راستی اگر‌هاست رایگان بگیرم عیبی‌ داره؟

اگر کاربراتون کمه و فقط برای خرید میخواید استفاده کنید نه .. اما اگر کاربرا تعدادشون بالاست برای موارد دیگه رو هم میخواهید استفاده کنید. به هیچ عنوان به درد نمیخورد چون یک مدتی که بگذره از هاست و دامینتون رو بلوک میکنه.

mnakhaeipoor
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 15:16 عصر
اگر کاربراتون کمه و فقط برای خرید میخواید استفاده کنید نه .. اما اگر کاربرا تعدادشون بالاست برای موارد دیگه رو هم میخواهید استفاده کنید. به هیچ عنوان به درد نمیخورد چون یک مدتی که بگذره از هاست و دامینتون رو بلوک میکنه.
به جهات امنیتی هم فرقی ندارن؟
کی هاستمو بلوک میکنه؟:عصبانی:

c0mmander
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 18:03 عصر
به جهات امنیتی هم فرقی ندارن؟
کی هاستمو بلوک میکنه؟:عصبانی:

امنتیت چندان فرقی نداره مگر اینکه اینکه هکر بخواد کل سرور رو بگیره .. چون سایت شما برای سنجش یک صفحه بیشتر نیست و هیچ باگی هم نداره.
در ضمن اون سایت داخل سایت ها موتور جستجو بارگذاری نمیشه پس هکر هم از طریق ها جستجو به سایت شما نمی رسن.
در نهایت این قدر بی کار الاف باشه برنامه شما رو دی . کد . کنه و سایت شما پیدا کنه خود با یک تغییری کلا برنامه شما هاپولی میکنه دیگه چه کاری که سایت رو دربیاره بره هک کنه به خاطر یک برنامه (اونم تازه با مبلغ چو .. مثقالی):بامزه:
کسی هایت رو نمیبنده من چندبار تست کردم هاست به دلیل استفاده از مصرف بیش از اندازه از پردازنده (پهنای باند) بلوک میشه تا ماه دیگه بعضی از این خارجی ها هم یکم سیستمشون آدم تره پردازنده رو از پهنای باند جدا کردن. و فقط 24 ساعت در ضمن کسی بلوکه میکنن سیستم یک تمام صفحات شما رو خیلی شیک پیک به یک صفحه دیگه هدایت میکنه که نمیذاره هیچ کاری انجام بشه.