View Full Version : ُساخت آلارم در برنامه
ellipGroup
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 21:22 عصر
سلام من برنامه ای نوشتم الان میخام داخل برنامه از کاربر تاریخ و زمان هایی رو دریافت کنم و دقیقا توی اون تایم ، آلارم بزنم و یه متن خاص رو توی نوتیفیکیشن نشون بدم
اولا این اطلاعات رو کجا ذخیره کنم ؟ تاریخ و زمان ها رو که کاربر وارد میکنه رو میگم (دیتابیس ؟)
دوما من چطوری میتونم همیشه چک کنم ببینم ساعت و تاریخ سیستم برابر با ساعت و تاریخ هایی هست که کاربر زمانی وارد کرده و الان شروع کنم به آلارم دادن ؟
ممنون میشم کمک کنید
tux-world
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 08:32 صبح
اول اینکه باید تو دیتابیس بزارید. دوم اینکه وقتی آلارم رو برای زمان خاصی تعیین میکنید خودش تو تسک یه وطیفه ایجاد میکنه نیازی به هربار چک کردن تاریخ نیست. ضمن اینکه اگه برای یه سال دیگه ست بکنید و گوشی رو خاموش هم بکنید باز اون موقع میتونه روشن بشه و آلارم بده
#root#
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 18:34 عصر
ضمن اینکه اگه برای یه سال دیگه ست بکنید و گوشی رو خاموش هم بکنید باز اون موقع میتونه روشن بشه و آلارم بده
طبق مستندات اندروید و تجربیات خودم این قسمت از صحبت هاتون صحیح نیست.
Registered alarms are retained while the device is asleep (and can optionally wake the device up if they go off during that time), but will be cleared if it is turned off and rebooted.
dalmif
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 18:39 عصر
یعنی اگر گوشی رو خاموش کنیم دیگه هشدار از بین میره؟؟؟؟
نه!!! کمک!!
#root#
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 18:45 عصر
یعنی اگر گوشی رو خاموش کنیم دیگه هشدار از بین میره؟؟؟؟
نه!!! کمک!!
بله بعد از روشن شدن دستگاه توسط کاربر باید Alarm ها رو دوباره تنظیم کنید.
معمولاً با BroadcastReceiver برای اکشن BOOT_COMPLETED فالگوش میزارن و اونجا کار بالا رو انجام میدن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.