ورود

View Full Version : منوی مراحل بازی هایی مثل هندونه و یا آفتابه

Abbas Naghdi
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 23:47 عصر
سلام بچه ها .
به نظرتون به همچین منو هایی چطور درست میکنند ؟
منظورم منوی مراحل بازی هاست کثل آفتابه و ...

130692

godofphp
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 02:34 صبح
کدوم منو ؟؟؟
وسط صفحه خانه های مراحل هست رو میگی ؟

Abbas Naghdi
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 22:22 عصر
کدوم منو ؟؟؟
وسط صفحه خانه های مراحل هست رو میگی ؟

آره دقیقا همون رو میگم

Abbas Naghdi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 01:27 صبح
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپ
-------------------------------------------------------------------------------------
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپ
-------------------------------------------------------------------------------------

Abbas Naghdi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 11:48 صبح

Abbas Naghdi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 20:08 عصر

godofphp
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 21:21 عصر
دوست عزیز شما باید با فرگمنت کار کنی و اون قسمت ها رو با viewpager آنجام بدی سرچ بزنی نمونه فراوانه من خودم با یوتیوب یاد گرفتم

godofphp
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 21:27 عصر
قسمت هایی باید بصورت استاتیک باشه و قسمت های بصورت دینامیک لینک (http://stackoverflow.com/questions/21816650/activity-layout-with-static-and-dynamic-fragments)
قست هایی که دینامیک هست یعنی همون مراحل باید با Viewpager مثل اسلاید در بیاری که سوایپ کنی به سمت راست یا چپ لینک (http://stackoverflow.com/questions/23859235/android-swipe-view-with-view-pager)

godofphp
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 21:28 عصر
کلا باید سر و ته فرگمنت و viewpager رو بلد باشی بعد میتونی رو اکتیویتی ها مانور بدی در ضمن با این دانش میخاستی کلاینت مارکت ااندرویدی درست کنی ؟

dalmif
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 08:03 صبح
سلام دوست عزیز
من این برنامه رو تبدیل به سورسش کردم (قبلا) که ببینم با چی زده بوده؟
یادم میاد که فرگمنت درست کرده بود و همه این ها رو به صورت ImageView ساخته بود اما شما می تونی با GrideView بسازی مشکلی هم پیش نمیاد.
بعد برای صفحات مراحل از ViewPager استفاده می کنی

Abbas Naghdi
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 19:50 عصر
با تشکر از شما خودم با یه روش بهتر انجام دادم .

کلا باید سر و ته فرگمنت و viewpager رو بلد باشی بعد میتونی رو اکتیویتی ها مانور بدی در ضمن با این دانش میخاستی کلاینت مارکت ااندرویدی درست کنی ؟

این گفته های شما رو من مدونستم ... فکر میکردم یه کامپوننت یا یه روش خواص هست . خوشبختانه خوم با یه روش بهتر درست کردم دیشب . در کل خوشحالم شما استاد کامل اندروید هستید .

در آخر ساختش خیلی راحته . یه طوری میشه کنترل ها رو تولید کرد در حین اجرا که نیاز به Fragment هم نباشه .

gilar1360
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 20:56 عصر
خوب راه حلش را بگید تا ما هم یاد بگیریم

godofphp
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 00:44 صبح
تاپیک میزنی بییییپ بییییپ راه میندازی هی کمک میخای بعد از اینکه کمک رو گرفتی به جای تشکر کردن میایی پز میدی که من بلد بودم و احتیاجی به شما نبود
راه حل پیدا کردی همینجا بزار همه ببینند
یا اینکه اصلا تاپیک نزن

Abbas Naghdi
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 11:50 صبح
تاپیک میزنی بییییپ بییییپ راه میندازی هی کمک میخای بعد از اینکه کمک رو گرفتی به جای تشکر کردن میایی پز میدی که من بلد بودم و احتیاجی به شما نبود
راه حل پیدا کردی همینجا بزار همه ببینند
یا اینکه اصلا تاپیک نزن

دوست من شما دعوا دارین ؟

از ImageVIew و Lyout استفاده کردم ... و layout رو در ViewGroup فراخانی کردم و طی تقسین بندی و یه عملیات ریاضی اون یه لایوت رو شماره گزاریش رو تغیر میدم با هر بار کشیدن به چپ و راست .
هر layout باید شامل 16 خونه باشه که merge 5 dp بخوره و با همه سایز ها کنار بیاد .

اونم بیپ بیپ نبود آپدیت بود شما هم لطف کن دگه جواب بنده رو هیچ جا نده ... خیلی ادعات میاد . :)