ورود

View Full Version : راهنمایی برای آپلود سایت بر روی سرور اختصاصی

salmah
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 14:39 عصر
سلام میخواستم سایتم را بر روی سرور اختصاصی جایی که برنامه را نوشتم آپلود کنم
کلی سرچ کردم و این مطلب را پیدا کردم (http://support.iranhost.com/kb/a956/00-.aspx)
می خواستم ببینم این مراحل برای همه سرور ها همین جور هست
من اطلاعاتی درباره شبکه ندارم آیا نصب همه این مواردبر عهده برنامه نویس هست یا مسئول شبکه؟
آیاممکنه آسیبی برای اطلاعات سرور ایجاد بشه

و یه سوال دیگه اینکه تکلیف کانکشن استرینگ چی میشه؟:متفکر:

آیا نرم افزاری هست که بشه این محیط را شبیه سازی کرد

salibsatan
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 14:54 عصر
تا اونجایی که من می دونم
1-برای سرورهای ویندوزی همین مراحل هست(نصب dns و ویندوز و اس کیو ال و ...)
2-می تونید برای پیکر بندی سرور از مسئول شبکه کمک بگیرید.
3-شما باید اس کیو ال رو نصب کنی(همونطور که تو همون متن توضیح داده) آدرس سرور بانک هم لوکال میشه .

salmah
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 18:49 عصر
خب من میخوام یه ip توی سرور تعریف بشه و بعد با استفاده از اون ip به برنامه دسترسی داشته باشند . مراحلی که در آموزش هست مربوط به داشتن domain هست
حالا آیا نیاز به نصب DNS هست چون تا جایی که میدونم فکر کنم dns برای زمانی استفاده میشه که دامین خریداری کرده باشیم

و آیا نصب میل سرور و وبسایت پنل الزامی هست؟

aliasghar2
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 21:39 عصر
سلام
شما اگه میخاید یه سایت رو رو سیستم بالا بیارید میتونید تویه iis سرورتون اونو تنظیم کنید و ازش استفاده کنید
ولی اگه تویه سرور مجازی تون هاست درست کنید و چندین سایت رو داشته باشید به نظر من بهتره از وب سایت پنل استفاده کنید که امکانات فوق العاده ای هم بهتون میده راه اندازی ممکنه یکم واستون سخت باشه ولی بعدش فوق العاده راحتید اگه چنین کاری رو بکنید می تونید مدیریت هر سایت رو بدید خوده مشتری انجام بده و کارتون خیلی ساده تر میشه

salmah
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 22:24 عصر
سلام
شما اگه میخاید یه سایت رو رو سیستم بالا بیارید میتونید تویه iis سرورتون اونو تنظیم کنید و ازش استفاده کنید
ولی اگه تویه سرور مجازی تون هاست درست کنید و چندین سایت رو داشته باشید به نظر من بهتره از وب سایت پنل استفاده کنید که امکانات فوق العاده ای هم بهتون میده راه اندازی ممکنه یکم واستون سخت باشه ولی بعدش فوق العاده راحتید اگه چنین کاری رو بکنید می تونید مدیریت هر سایت رو بدید خوده مشتری انجام بده و کارتون خیلی ساده تر میشه

dns چه طور

aliasghar2
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 22:39 عصر
وقتی وب سایت پنل رو نصی میکنی برای تعیین دامین ها از dns استفاده میشه در واقع وقتی وب سایت پنل رو نصب میکنی باهاش درگیر میشی

salmah
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 23:16 عصر
وقتی وب سایت پنل رو نصی میکنی برای تعیین دامین ها از dns استفاده میشه در واقع وقتی وب سایت پنل رو نصب میکنی باهاش درگیر میشی
ممنون از راهنمایی هاتون

اگر سرور مجازی ساخته بشه همه این مراحل را میشه با ریموت انجام داد؟و نیاز نداره محلی که سرور هست حضور داشته باشم؟

aliasghar2
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 09:56 صبح
اگر سرور مجازی ساخته بشه همه این مراحل را میشه با ریموت انجام داد؟و نیاز نداره محلی که سرور هست حضور داشته باشم؟

حضور مهم نیست کافیه بهش ریموت بشی

salmah
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 22:58 عصر
سلام

امروز وارد محیط سرور شدم وخیلی از ابهامتم برطرف شد
کلا آمورش هایی که پیدا کردم تا یه مرحله ای را گفتن و همون نصب iis هست.بعدش دیگه معلوم نیست چه کار کنم............

الان .net framwork ,sql ,issروی سرور نصب شد.
دیتابیس را هم به sql اتچ کردم
ip تعریف شد
فایل پاپلیش شده وبسایت را هم به wwwroot>website اضافه کردم

کانکشن استرینگ را هم به این صورت تغییر دادم
connectionString="Data Source=نام آی پی;Initial Catalog=basdx;Integrated Security=True"

خب الان که آدرس را توی مرور گر میزنمInternet Explorer Can no میاره. به نظرتون اشکال از کجا هست

خودم احتمال میدم توی iisتنظیمی انجام نشده:متفکر:

m.hamidreza
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 16:40 عصر
در مورد DNS که پرسیدید اگر میخواید سایت با IP فقط بالا بیاد و رو Domain نباشه در IIS اونجایی که Add Website می کنید کافی هست Host Name رو خالی بذارید و فقط Ip Address رو انتخاب کنید.
شما بهتره اول یه صفحه HTML ساده رو در پوشه وب سایت قرار بدید و سعی کنید اول اونو بالا بیارین تا تنظیمات اولیه IIS تکمیل شه بعد برین رو سایت اصلی و دیتابیس.
پنل و میل سرور اختیاری هست. میل سرور Smarter نسخه Free داره که میتونید استفاده کنید.
موفق باشید.