PDA

View Full Version : نحوه کار با get و post

maxvel
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 18:40 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

در IntelliJ

میخوام یه سرولت طراحی کنم که اطلاعات request ارسالی توسط کاربر رو روی صفحه نمایش بده! یعنی اگه کاربر چیزی رو get و یا post کرد اونو روی صفحه وب نشون بده (Web application)

پیشاپیش ممنون

dasssnj
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 20:47 عصر
سلام .

ایجاد تاپیک هایی با موضوع یکسان در بخش های مختلف خلاف قوانینه و باعث حذف شدن تاپیک های اضافی میشه . ضمنا برای حل کردن مشکلات تون خودتون سعی کنید کد بنویسید و هر جا مشکل داشتید در بخش مربوطه بپرسید نه اینکه انتظار داشته باشید کاربر ها از صفر تا صد مسائل شما را حل کنند .

این بار تذکر و دفعه بعد تاپیک حذف خواهد شد.

موفق باشید .

maxvel
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 13:02 عصر
دوست عزیز درسته که مدیر بخشی اما انقدر سخت گرفتن هم جایز نیست! من تازه میخوام کارمو شروع کنم احتیاج به یه نمنونه مثال اولیه دارم که فقط بدونم این متد ها چطور کار میکنن! شما اگه دوست ندارید کمک کنید نکنید اما دیگه چرا مانع کمک بقیه میشید؟؟؟ والا ما که با اون اکانتمون تو بخش VB هر کمکی از دستمون برمیومد میکردیم کاریم به جزئیات قضیه نداشتیم! مطمئن باشید اگه بلد بودم مینوشتم و دیگه این همه وقتمو نلف نمیکردم

dasssnj
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 14:11 عصر
دوست عزیز درسته که مدیر بخشی اما انقدر سخت گرفتن هم جایز نیست! من تازه میخوام کارمو شروع کنم احتیاج به یه نمنونه مثال اولیه دارم که فقط بدونم این متد ها چطور کار میکنن! شما اگه دوست ندارید کمک کنید نکنید اما دیگه چرا مانع کمک بقیه میشید؟؟؟ والا ما که با اون اکانتمون تو بخش VB هر کمکی از دستمون برمیومد میکردیم کاریم به جزئیات قضیه نداشتیم! مطمئن باشید اگه بلد بودم مینوشتم و دیگه این همه وقتمو نلف نمیکردم

قوانین سایت را که من وضع نکردم . مدیران کل سایت یه سری قوانین برای سایت گذاشتن که در بخش اصلی جاوا هم من به خیلی هاشون اشاره کردم (تاپیک قوانین تالار) . ضمنا اگه من تذکر نمی دادم خود کاربر ها این را بهتون تذکر می دادند ، وقتی اینجور تاپیک ها زیاد بشه باعث نا رضایتی کاربران بخش میشه .

سعی کنید با استفاده از چیزی که استاد بهتون یاد داده پیش برید و خودتون تا جای ممکن کد بنویسید . کدی که برای شما بنویسند اونقدرا به یادگیری شما کمک نمی کنه .

maxvel
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 16:32 عصر
عزیزم اصلا زبان من این نیست و اینم خارج از درسه وگرنه اگه یکمم بلد بودم با سرچ تو گوگلم میشد درش بیارم