PDA

View Full Version : مشكل با سايت stackoverflow

amir6771
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 13:45 عصر
دوستان چرا من نميتونم هيچ سوالي بپرسم تو اين سايت؟

هر جور تغييري هم ميدم باز عيب ميگيره از سوالم! :افسرده: شيوه خاصي داره سوال پرسيدن تو اين سايت؟ دائم از متن سوال عيب ميگيره و ميگه مطابق استانداردهاي ما نيست!

ممنون ميشم راهنمايي كنين چطور سوالمو بپرسم:قلب:

storm_saeed
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 15:37 عصر
اولا باید قبل سوال پرسیدن سرچ کنید چون اکثرا دیگه جوابای مشابه هست و سوال تکراری نپرسید
دوما تو صورت سوال نباید درخواست کدو اینا کنید باید کد خودتون رو بزارید و بگید کجاشو مشکل دارید

در واقع باید دقیقا بگید کجا رو مشکل دارید و براش چیکار کردید که نتونستید رفعش کنید

اگه صورت سوالیم که پرسیدید رو میزاشتید بهتر بود
این لینک رو هم ببینید
http://stackoverflow.com/help/how-to-ask

tux-world
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 16:18 عصر
دوستان چرا من نميتونم هيچ سوالي بپرسم تو اين سايت؟
سوالتون رو هم باید ساده، کامل، توضیح قشنگ دقیق همراه با کد اگه دارید و باید دقیق بگید مشکلتون چیه. اونجا پرسیدن به این راحتی نیست انقدر بهتون منفی میدن پرت میکنن آدمو بیرون :قهقهه:

M0TR!X
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 16:50 عصر
سلام.

جدیدا دیگ زیاد کمک نمیکنن.از بس سوالات تکراری زیاد شده....

یه مسئله ای که خودم زیاد مواجه شدم اینه که از کارکترهایی مثل علامت سوال و علامت تعجب و ... نباید چند تا کنار هم استفاده کنی. مثلا عنوان رو یه چیزی زدی اخرش بیشتر از یه علامت سوال بزاری ایراد میگیره.مثلا اینطوری

can you help me with this sample code???

سه تا علامت سوال رو ایراد میگیره باید یدونه بزاری.حتی داخل متنی که مینویسی باید رعایت کنی.کدت رو داخل تگ بزاری و چندتا نکته دیگ

gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 17:01 عصر
سوالتون رو هم باید ساده، کامل، توضیح قشنگ دقیق همراه با کد اگه دارید و باید دقیق بگید مشکلتون چیه. اونجا پرسیدن به این راحتی نیست انقدر بهتون منفی میدن پرت میکنن آدمو بیرون :قهقهه:

جسارت نشه خدمت شما و سوال کننده. ولی بعضی ها اینجا رو با محفل های دوستانه شون و یا چت روم ها اشتباه گرفتن. همه جوره صحبت انجام میشه بجز صحبت های تخصصی. به نظر من مدیران این سایت باید محدودیت هایی برای پرسش کردن ایجاد کنند. توی سایت هایی مانند stackoverflow یا codeproject و امثال اینها افراد بیکار نیستند که به هر سوالی از هر نوعی پاسخ بدند. در واقع پاسخ هم نمیدند. واقعا که سروری در جهان کردن حق اونهاست چون میدونند چیکار میکنند. توی این سایت ها جواب دهنده ها(غیر ایرانی ها) به سوال ها به این دلیل جواب میدند که تجربه خودشون زیاد بشه. انگار که خودشون با اون مشکل روبرو شدن. میدونید که هزاران خطا ممکنه وجود داشته باشه ولی ما بهش برخورد نکردیم. اونها با یه تیر ده تا نشون میزنند.هم سایتشون معروف شده. هم برنامه نویس ها رو کمک می کنند. هم اجر اخروی و دنیوی براشون داره. هم تجربشون توی اون مطلب زیاد میشه و خیلی نتایج دیگه ولی توی سایت های فارسی شاید 10% بازده اون سایت ها هست. من توی codeproject زمانی که C# کار میکردم خیلی سوال می پرسیدم. و وقتی هم سوال می پرسیدم چون طرز رفتار کاربرا رو میدونستم که جای تنبلی آدم رو پر نمی کنند و از این دست صحبت ها همیشه تلاش خودم رو توی کدنویسی انجام میدادم و اگه واقعا واقعا نمی تونستم مشکلم رو حل کنم و از مطالب موجود تو اینترنت هم نمی تونستم کارم رو راه بندازم تو اون جور موارد که مشکل داشتم و توی دردسر افتاده بودم سوالمو می پرسیدم و راهنمایی هم میشدم. ولی اینجا...:افسرده:

amir6771
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 17:57 عصر
دوستاي عزيزم من يه بار سوالم رو كه اونجا مطرج كردم براتون مينويسم ببينين ميتونين سر در بيارين كه چرا عيب ميگيره؟

سوالم اينه: من يه پرژوه ي فون گپ توي eclipse ايجاد كردم و فايل index.html اون رو با notepad++ ويرايش كردم و برنامه ام رو ساختم.حالا ميخوام ازش خروجي apk بگيرم.ولي وقتي روي export تو ايكليپس كليك ميكنم خطاي compile ميده.حالا چطور فايل apk برنامه ساخته شدم رو به دست بيارم؟

متني كه به انگليسي توي stackoverflow نوشتم:
عنوان سوال:Export a phonegap project in eclipse

متن سوالم:I started a phonegap project in eclipse.and then i edited the index.html file with notepad++ , now i want to build .apk file of my application and publish it but when i want to export it in eclipse it says:compile error
?what should i do now? how can i get the apk file of my app

storm_saeed
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 19:17 عصر
خب حق دارن بندگان خدا :لبخند: نه کدی نه چیزی نمیتونن حدس بزنن مشکلتون دقیقا چیه

amir6771
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 19:28 عصر
خب حق دارن بندگان خدا :لبخند: نه کدی نه چیزی نمیتونن حدس بزنن مشکلتون دقیقا چیه

نه جدي خيلي گنگ و مبهمه ؟:لبخند:

خوب مشكلم همينه ديگه؟ كد چي مثلا براش بزارم؟ اخه به كدنويسي مربوط نميشه! مشكل يه خطا تو eclipse هست!
اصلا چطور ميفهمه من سوالم گنگه كه اجازه پرسيدن و نميده؟:متفکر: خو چطور بپرسم آخه:گریه: لازم دارم جوابشو:گریه: تو انجمن هاي ايراني هم كه قربونشون برم يه نفر بلد نبود جواب مارو بده ما دست به دامن اين خارجي ها نشيم:ناراحت:

M0TR!X
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 22:53 عصر
امیر جان جاش اینجا نیس.ولی وقتی اکسپورت میکنی ارور میده یعنی برنامه مشکل داره.تا مشکل برطرف نشه apk هم کار نخواهد کرد بلفرض شما apk رو گیر اوردی.

شاخه bin رو ببین اونجا فایل apk ذخیره میشه.حتما نباید اکسپرت کنی

amir6771
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 23:19 عصر
امیر جان جاش اینجا نیس.ولی وقتی اکسپورت میکنی ارور میده یعنی برنامه مشکل داره.تا مشکل برطرف نشه apk هم کار نخواهد کرد بلفرض شما apk رو گیر اوردی.

شاخه bin رو ببین اونجا فایل apk ذخیره میشه.حتما نباید اکسپرت کنی

دادا من معمولا هر سوالی که برام پیش میومد خودم میرفتم دنبالش که حلش کنم منتظر کمک بقیه نمیموندم.ولی این یکی امونم رو بریده دیگه!
اینه که الان تو چنتا انجمن و سایت داخلی و خارجه پرسیدم جواب نگرفتم! الانم دنبال پرسیدن تو سایت stack ام. آخه خیلی کم پیدا میشن کسایی که با فون گپ اپ بنویسن...
دادا از کجا بفهمم برنامه چه مشکلی داره که خروجی نمیده؟ چطور بفهمم eclipse به چی برنامه گیر داده؟ تو پوشه bin هم نبود

tux-world
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 08:17 صبح
جسارت نشه خدمت شما و سوال کننده. ولی بعضی ها اینجا رو با محفل های دوستانه شون و یا چت روم ها اشتباه گرفتن.

سلام نه بابا مشکلی نیست. اتفاقا من هم چندین بار به مدیرای این فروم تذکر دادم ولی خبری نشده. دوستان یه خورده کم لطفی میکنن به جای سرچ کردن و گشتن میان یه سوال بدون کد بدون خطا بدون توضیح میپرسن میرن. اینا باید پاک بشه و اخطار داده بشه به کاربرا. ما هم خداییش داریم از وقتمون میزنیم و برای اینکه کمکی کرده باشیم به دوستان به اینجا سرمیزنیم. اتفاقا سایتهایی مثل استک یا کدپرجکت قوانین بسیار منظمی دارن وباید اینجا هم اعمال بشه

tux-world
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 08:20 صبح
نه جدي خيلي گنگ و مبهمه ؟:لبخند: برای اونا آره. اونا مثل ما ایرانی ها باهوش نیستن که حدس بزنن واقعا قضیه چی میتونه باشه ضمن اینکه فرهنگ ما رو هم ندارن متوجه بشن. گفتم باید دقیق و کامل همراه با خطا. مشکلات و حتی راههای که رفتید رو باید بگید. چند تا منفی خوردید؟ لینک بدید یه منفی بدم. :قهقهه:

amir6771
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 11:09 صبح
سلام نه بابا مشکلی نیست. اتفاقا من هم چندین بار به مدیرای این فروم تذکر دادم ولی خبری نشده. دوستان یه خورده کم لطفی میکنن به جای سرچ کردن و گشتن میان یه سوال بدون کد بدون خطا بدون توضیح میپرسن میرن. اینا باید پاک بشه و اخطار داده بشه به کاربرا. ما هم خداییش داریم از وقتمون میزنیم و برای اینکه کمکی کرده باشیم به دوستان به اینجا سرمیزنیم. اتفاقا سایتهایی مثل استک یا کدپرجکت قوانین بسیار منظمی دارن وباید اینجا هم اعمال بشه

الان به نظرت اين جواب شما مرتبط با موضوع تايپيك هست؟ شما كه اينقدر نگران بي نظم شدن انجمن هستي يه نگاه به جواباي خودت بكن.

من يه سوال در مورد سايت stackoverflow پرسيدم كه از تجربه بچه ها استفاده كنم.اونوقت حالا همه يادشون افتاده كه بايد نظم رعايت بشه در اين انجمن! چت نبايد بشه! همه اين تذكرات مياد در تايپيكي كه هيچ ارتباطي نداره مطرح ميشه!

اگه خيلي تايپيك باعث ناراحتي تون شده و عامل بي نظمي انجمن، تايپيك من هست ببندينش...من كه نه از اين تايپيك نه از چند تا سوال ديگه اي كه تو اين انجمن مطرح كردم جوابي نگرفتم...

stackoverflow علاوه بر نظمش برنامه نويساي حرفه اي تري هم داره!

موفق باشين

Abbas Naghdi
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 12:33 عصر
چه بحثیه اصلا !

مشکل اول اینه شما ها سواد انگلیسیتون خوب نیست و میرید سراق گوگل ... خب معلومه دگه ... یکی از سوالای اونا رو با گوگل ترجمه کنید ببینید پیزی میفهمید . مشکل ترجمه نیست مشکل فعل و فاعله ... شاید یه جمله درست باشه اما هر کلمه جای و مکانی دارد .

مشکل دوم اینه سوالای ابکی میپرسید ... اول سرچ کنید بعد .... زیادم Stackoverflow رو بزرگ نکنید همشون مثل منو شما هستن ... از هر کشوری دلیل نمیشه چون ایرانی نیستن بهتر از ما باشن .
اتفاقا شما برای یه جمله نقطه نزار یا غلط بنویس یا کلا سوال برعکس بپرس در 80 درصد مواقع ما میفهمیم ولی بلد نیستیم جواب بدیم :)

بعدشم سوالاتونو مرحله مرحله بپرسید :

من یه برنامه نویس اندروید هستم .
و در حال تولید یک نرم افزار موبایلی هستم.
و برای این نرم افزار قرار هست یک قابلیت تولید کنم برای ارسال پیامک.
اما نمیدانم چطور باید این قابلیت را اظافه کنم !
آیا شما میتوانید به من کمک کنید ؟
آیا نمونه کدی در این باره وجود دارد ؟
لطفا اگر میتوانید به من کمک کنید .

اگرم از گوگل استفاده میکنید فارسی کتابی بنویسید نه فارسی عامیانه