ورود

View Full Version : نحوه ایجاد حرفه ای فایل apk در اندروید استودیو (هرچند سوال ساده ایه ولی لطفا توجه کنید)

اندرویدی
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 19:02 عصر
سلام. راستش دوستان من وقتی یک پروؤه ای رو با اندروید استودیو می سازم همون برنامه معروف Hello رو می سازه. اما جالبش اینجاست که همینکه کار ساخت پروژه تموم میشه اندروید استودیو اتوماتیک کامپایل می کنه و یک فایل apk ای رو در پوشه درست می کنه. ببینید من سوالم اینه: عزیزانی که برنامه نویسی اندروید به صورت حرفه ای می کنند و apk نهایی برنامه ای که نوشتند رو تولید کنند در اندروید استودیو چه طور این کار رو انجام می دهند؟ الان مثلا تو منوی build یک ایتمی وجود داره به این نام: generate signed apk و من وقتی رو این گزینه کلیک می کنم یک دیالوگی باز میشه که چند تا فیلد داره که از اون ها سر در نمیارم. من فقط می خوام بدونم شما عزیزی که کدنویسی رو تموم کردی و می خوای برای کافه بازار و یا هر مارکت دیگه ای اون رو اپلود کنی چه طوری این فایل apk رو می سازی؟ ممنون.

rezaricky
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 20:15 عصر
سلام ، آموزش ایجاد Signed APK:
http://www.techotopia.com/index.php/Generating_a_Signed_Release_APK_File_in_Android_St udio

gjmkdyttyhujk
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 20:47 عصر
روی پروژه کلیک راست کنید و از منوی باز شده Android Tools سپس export signed application package یا export unsigned application package را انتخاب کنید و و بعد امضای برنامه اگه export signed application package رو انتخاب کرده باشید و وارد کردن مشخصات برنامه و در اخر کلیک بر روی finish.(این finish رو زدن خیلی مهمه).:لبخند: