View Full Version : برسی روش های در آمد زایی از برنامه نویسی
keyhan.taktaz
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 00:25 صبح
دوستان این تاپیک رو زدم روی روش های درآمد زایی از برنامه نویسی بحث کنیم.
تورو خدا اگه کسی راهی داره بگه تا ما از فقر و بیچارگی در بیایم.
1- کار در شرکت های داخلی (متوسط درآمد 1.5 میلیون)
2 - انتشار برنامه در کافه بازار (متوسط درآمد 1 میلیون ماهانه)
3 - کار به صورت پروژه ای (نمیدونم چقدر)
4- کار در سایت های فریلنسر خارجی (نمیدونم چقدر)
5 - کار در گوگل پلی (آکانت و پیمنت دارم نمیدونم چی بذارم تا موفق شم!)
6 - کار در شرکت های خارجی به صورت دورکاری و تمام وقت (بالای 260 میلیون سالیانه اگه حساب ارزی داشته باشی و انگلیسی بلد باشی و شرکتی پیدا کنی که با ایران مشکل نداشته باشه)
بیاید رو اینا بحث کنیم دوستان، من کلی هزینه کردم اکانت گوگل پلی پیدا کردم و حساب ارزی یکی از اقوام مقیم اروپا، ولی اصلا نمیدونم چی بذام، چی درست کنم ، ای بابا.تورو خدا کمکم کنید ، اگه کسی سابقه داره کمکم کنه من بهش 400 تومن نقدی میدم اگه بم مشاوره بده.
حاظرم 3 ماه حقوقمو برای کسی که راه و روش بهم یاد بده بدم.
من برنامه نویس خیلی حرفه ای هستم و انگلیسیم عالیه ، ولی راه پول درآوردن رو نمیدونم، ایده هم اصلا نمیتونم بدم!
مشاوره بدید لطفا
این لیست تخصص های منه
PHP (more than 6 Years)
- Zend
- Yii
- Phalcon
- Joomla
- Wordpress
- Drupal
Java
Android
IOS
Swift
JavaScript
CSS
HTML
.Net family
Hosting
Security
Web Services
MYSQL
NOSQL
SQLITE
amir6771
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 01:12 صبح
اگه قرار باشه تو ایران کار کنی کار شرکتی رو توصیه نمیکنم چون حقوق بالایی نداره! همونطور که خودتم گفتی
به نظر من (خودم اینطور ترجیح میدم) که با انتشار اپ تو مارکت ها کار کنم.مارکت بازار تا حدی درآمدزاست ولی گوگل پلی واقعا بهتره! اینکه میگی اکانت داری تو گوگل پلی هم که عالیه!
ولی تفاوت گوگل پلی و مارکت های داخلی مثه بازار اینه که اونجا هر اپی نمیفروشه!
به شدت باید ایده ات خلاقانه و نو باشه...اونا بابت هر اپلیکیشنی پول نمیدن! مثه بازار نیس که طرف 4 تا مطلب کپی میکنه از اینترنت میشه اپ بعد میاد میزاره برا فروش...
البته همون میانگین درآمد از مارکت داخلم بستگی به برنامه نویس و ایده اش داره.من میشناسم کسایی رو که ماهی 7 یا 8 تا در میارن از کافه بازار...
و البته كسايي رو هم ميشناسم كه بعد از يه سال هنوز درآمدشون تو بازار به حد تصفيه حساب نرسيده...
در کل خلاق بودن و ماهر بودن برنامه نویس دو فاکتور مهم تعیین کننده درآمدش هستن...
keyhan.taktaz
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 13:42 عصر
up.....................
dalmif
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 18:47 عصر
سلام دوست عزیز
ببخشید اگه میشه بگید کدوم رو الان می خواهید
مشاوره یا ایده؟؟
بیان کنید تا دوستان اگه تونستن راهنماییتون کنند.
Life.with.your.codes
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 19:33 عصر
مشاوره ميخواد ايشون انگار دوست عزيز
HAMID484
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 10:09 صبح
منم چند سالی هست که تجربه کاری دارم و الان ب این نتیجه رسیدم که کارهای مربوط به دیتابیس درآمدش بیشتره
نه پشتیبانی نرم افزار ها که فقط ی TSQL بلد باشی
منظورم کارهایی مثل BI و این چیزاس. و شرکتها هم خوب پول میدن بابت. رقم های میلیونی
kamal_s67
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 12:07 عصر
من برعکس شما هستم دوست عزیز
چندین ایده خوب هم برای بازار ایران و هم برای خارج از کشور دارم ولی نمیدونم چه جوری باید این ایده ها رو پیاده سازی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:متفکر::متف کر::متفکر::متفکر:
keyhan.taktaz
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 12:08 عصر
من برعکس شما هستم دوست عزیز
چندین ایده خوب هم برای بازار ایران و هم برای خارج از کشور دارم ولی نمیدونم چه جوری باید این ایده ها رو پیاده سازی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:متفکر::متف کر::متفکر::متفکر:
ایده از شما کار و انتشار از من.شراکتی
gilas1368
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 12:22 عصر
دوستان این تاپیک رو زدم روی روش های درآمد زایی از برنامه نویسی بحث کنیم.
تورو خدا اگه کسی راهی داره بگه تا ما از فقر و بیچارگی در بیایم.
1- کار در شرکت های داخلی (متوسط درآمد 1.5 میلیون)
2 - انتشار برنامه در کافه بازار (متوسط درآمد 1 میلیون ماهانه)
3 - کار به صورت پروژه ای (نمیدونم چقدر)
4- کار در سایت های فریلنسر خارجی (نمیدونم چقدر)
5 - کار در گوگل پلی (آکانت و پیمنت دارم نمیدونم چی بذارم تا موفق شم!)
6 - کار در شرکت های خارجی به صورت دورکاری و تمام وقت (بالای 260 میلیون سالیانه اگه حساب ارزی داشته باشی و انگلیسی بلد باشی و شرکتی پیدا کنی که با ایران مشکل نداشته باشه)
بیاید رو اینا بحث کنیم دوستان، من کلی هزینه کردم اکانت گوگل پلی پیدا کردم و حساب ارزی یکی از اقوام مقیم اروپا، ولی اصلا نمیدونم چی بذام، چی درست کنم ، ای بابا.تورو خدا کمکم کنید ، اگه کسی سابقه داره کمکم کنه من بهش 400 تومن نقدی میدم اگه بم مشاوره بده.
حاظرم 3 ماه حقوقمو برای کسی که راه و روش بهم یاد بده بدم.
من برنامه نویس خیلی حرفه ای هستم و انگلیسیم عالیه ، ولی راه پول درآوردن رو نمیدونم، ایده هم اصلا نمیتونم بدم!
مشاوره بدید لطفا
این لیست تخصص های منه
PHP (more than 6 Years)
- Zend
- Yii
- Phalcon
- Joomla
- Wordpress
- Drupal
Java
Android
IOS
Swift
JavaScript
CSS
HTML
.Net family
Hosting
Security
Web Services
MYSQL
NOSQL
SQLITE
دوست خوبم
خوشحالم ک اینهمه زبان رو بلدید
اما ی چیزی، شما گفتید ک برنامه نویس خیلی حرفه ای هستید (اینم عالیه) اما توی تمام این زمینه ها در حد خیلی عالی میدونید؟
چیزی ک من میدونم اینه ک افرادی ک حتی عالین ( ن خیلی عالی) میتونن ماهی 3 ب بالا در بیارن (تو همین ایران خودمون)
بنده مطمئنم ک شما ب کار کاملا اشراف دارید اما بهتون توصیه میکنم اگر واقعا در حد عالی هستید ی شرکت بزنید و شروع ب کار کنین
درآمدتون خیلی بیشتر خواهد شد
keyhan.taktaz
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 12:39 عصر
من تو 18 سالگی یه شرکت زدم.ولی متاسفانه تو شهر ما و کشور ما فرهنگ نرم افزار و اینجور چیزا وجود نداره
همه نرم افزار های دولتی هم روی پارتی هستن، مثلا نرم افزار ها و پورتال های دانشگاهی فقط به آشنا داده میشه ( در نهایت با کلی ضرر مالی جمع کردم بساط رو!)
بله من رو همشون در حد حرفه ای هستم.
هیچ کلاسی هم نرفتم تا الان به جز دوره های امنیتی شریف اونم فقط برای مدرک که هیچوقت به دردم نخورد!
تو تهران شاید بالای 3 تومن باشه ولی تو شهر ما 1 تومن هم نمیدن!
مگر اینکه سرمایه داشته باشم و یه تیم بزنم واسه انشار برنامه روی مارکت های جهانی.
که سرمایه میخواد حد اقل 100 میلیون تا یه تیم خوب تشکیل بدم.چون تنهای کاری نمیشه کرد ( حداقل دو گرافیست و دو برنامه نویس لازمه)
خلاصه هیچی دیگه دارم الکی عمرم رو تلف میکنم.21 سال هم سن دارم.
kamal_s67
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 08:46 صبح
من مشکلی با این کار ندارم که ایده از من و کار شما و در کل شراکتی
ولی این شراکتی یعنی چی ؟ از کجا باید مطمئن بشیم که بعد از چند سال کلا یکی از دو طرف نزنه زیر حرفهاش؟
البته ما قبلا در این مورد از طریق پیام خصوصی با هم صحبت کرده بودیم و در نهایت شما جوابی نداده بودید؟
keyhan.taktaz
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 12:04 عصر
واقعیتش هیچ تضمینی در قانون فعلی کشور وجود نداره و هیچ قانون خوبی در مورد نرم افزار وجود نداره.
majid_7
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 20:13 عصر
سلام
با استاد http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE
مشورت کنید ، مطمئنم راهکار خوبی بهتون پیشنهاد میده
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.