View Full Version : ایا برای برنامه نویسی اندروید باید کل رفرنس اندروید رو بلد باشیم؟
اندرویدی
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 17:51 عصر
سلام. لطفا افرادی که سابقه ساختن برنامه و فرستادن اون به کافه بازار و یا مارکت دیگه ای رو دارند به این سوالم پاسخ بدهند. من وقتی رفرنس اندروید رو باز می کنم پر از پکیج و کلاس و اینترفیس و.... هست. شما برنامه نویس عزیزی که برای اولین بار برنامه ات رو نوشتی و فرستادی به یک مارکت اندروید. ایا نشستی تمام رفرنس ها رو یاد گرفتی. مثلا چه طور شد که متوجه می شدی باید کدوم کلاس ها و پکیج ها رو یاد بگیری؟؟ مثلا اون بار اولی که برنامه رو نوشتی و فرستادی کافه بازار و یا مارکت دیگه. چه طور شد که فهمیدی باید از چه کلاس هایی استفاده کنی برای برنامه ات و کدام ها رو یاد بگیری؟ ایا نشستی کل رفرنس ها رو خوندی و یاد گرفتی و بعد شروع به انتخاب این کردی که چه رفرنسی رو استفاده کنی؟ ببینید من الان می خوام برنامه ام رو پیاده سازی کنم. تو کد نویسی xml ها مشکلی ندارم . اما واقعا نمیدونم برای کد جاوای برنامه ام از چه چیزهایی استفاده کنم؟ ببینید همه ی رفرنس ها رو تو داکیومنت هست اما نمی دونم کدومش رو نیاز دارم. شما برای اولین بار که یک برنامه نوشتی که واقعا کار کنه(کاری به ساده و پیچیده بودن برنامه ندارم) چه طوری فهمیدی که چه کلاس هایی رو باید یاد بگیرید و و استفاده کنید؟ لطفا نسبت به تاپیک من بی توجه نباشید و لطفا یک برنامه نویس که کار ارائه داده به این تاپیک ام پاسخ بده. ممنون.
Raminab
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 18:41 عصر
سلام
خب به نظر من اول باید ی آشنایی با "برنامه نویسی " پیدا کرد , ینی بدونی الگوریتم چیه حلقه چیه شرط ها چیان و ....
بعد زبان جاوا رو در حد آشنایی با سینتکسش ( متغیر ها و توابع و حلقه ها و...) یاد بگیری . قدم بعدت آشنایی با برنامه نویسی شی گرا باشه.
حالا بیا و اندروید رو شروع کن . یه نمونه برنامه ی ساده رو بزار روبه روت , بعد مثلا میبینی برای منو از ی لیست استفاده کرده , میری تو داکیومنت نگا میکنی ببینی لیست چطوری پیاده سازی میشه! بعد که برنامه رو نوشتی میری سراغ ی برنامه ی بزرگتر :چشمک:
tux-world
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 21:38 عصر
قبل از هر چیز جاوا یاد بگیر. اندروید شروع کنی جاوا بلد نباشی خیلی به مشکل میخوری. شاید خیلی ها بگن اینطوری نیست ولی همونها سر یه چیز ساده مثل مقدار دهی تعریف کلاس و شی گرایی کلی مشکل دارن و همیشه در به در دنبال مقاله میگردن :لبخندساده:
EDRIS0131
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 06:49 صبح
با سلام
من خودم اندروید رو شروع کردم بدون اینکه یه خط جاوا بدونم
واقعا سخته
دوستان درست میگن جاوا یاد بگیرید بعد بیاید اندروید خیلی بهتره
جاوا هم واقعا سنگینه
دوستان بهم نخندیدا
اما کسایی که اصلا برنامه نویسی نمیدونند و صفر هستند
من پیشنهادم اینه که با html شروع کنند
هم راحته -هم اگه خطایی بکنن پروژشون کلا بهم نمیریزه-هم با تگ ها و دستورات اشنا میشن
و هم چون html توصیفی هست لذت بیشتری میبرند
و تو اندرویدم کاربرد داره
باز هم بهم نخندینا اما من که خودم جاوا اسکریپت زو خوندم یهتر تونستم جاوا رو بفهمم(میدونم جاوا اسکریپت اصلا جدا از جاواست)
اینا همه نظر و تجربه شخصی ممکنه علمی نباشه
majid_7
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 17:37 عصر
سلام
بدون دونستن جاوا و دستورات شی گرایی به هیچ وجه سراغ آندروید نرید.(ی توصیه دوستانه س :لبخندساده:)
ببینید براتون یه مثال میزنم
برای تعمیر یه ماشین چه چیزایی لازمه؟؟؟؟
- اول باید ببینید که کجاش خرابه
- بعد باید ببینید که چطوری میشه تعمیرش کرد.
- بعد باید وسایل مورد نیاز برای تعمیر رو جمع آوری کنی(آچار و ...)
- بعد باید سعی کنی که بر اساس اطلاعاتی که تو مرحله 2 جمع آوری کردی درستش کنی.
درسته که دفعه اول خیلی سخته ولی دفعات بعد راحت تر میشه و عادت میکنی به شرط اینکه همیشه سعی کنی بهتر از قبل کار کنی و سریعتر.
برای برنامه نویسی هم شبیه به همین مسئله باید عمل کنی.
میخوای چکار کنی؟با چی میخوای کار کنی؟ چقدر اطلاعات داری ؟ اطلاعات رو جمع و جور کنی؟ و در نهایت در راستای پروژه ای که میخوای استفاده کنی از ابزار و اطلاعاتی که جمع کردی استفاده کنی!
مثلا خیلی از دوستان ممکنه خیلی از ابزارها به کارشون نیاد، (خود شما هم میتونی یه سر به جعبه ابزار اکلیپس برای آندروید بزنی و بعدش به اپلیکیشن های ساخته شده ی گوشیت نگاه کنی،ببین چقد از اون ابزارها استفاده شده اند)
بنابراین نیازی نیست بشینی یه سره داکیومنت بخونی که بخوای یه برنامه ی ساده بنویسی یا حتی پیچیده، هرجا به مشکل برخوردی و خواستی حلش کنی بگرد بهترین راه رو پیدا کن برای حل کردنش
البته این رو بگم که حتما و حتما قبلش باید یه سری اطلاعات کلی داشته باشی راجع به کاری که میخوای بکنیااا :لبخندساده:
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
موفق باشی(شروع کن ، منتهی عجله نکن)
هزاره سوم
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 17:46 عصر
من شنیدم میشه برنامه های اندروید رو با زبان های دیگه پیاده سازی کرد.مثلا دات نت:متفکر:
یه سوال داشتم .میشهphp رو هم وارد بحث اندروید کرد؟
یا کلا بیخیال جاوا شد و با php کد نوشت؟ :لبخند:
barnamenevisjavan
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 18:33 عصر
من شنیدم میشه برنامه های اندروید رو با زبان های دیگه پیاده سازی کرد.مثلا دات نت:متفکر:
یه سوال داشتم .میشهphp رو هم وارد بحث اندروید کرد؟
یا کلا بیخیال جاوا شد و با php کد نوشت؟ :لبخند:
درحال حاظر با سی شارپ (توسط پروژه مونو) میشه کد نویسی کرد.
php فک نکنم بشه چون کلا بیس این زبان برای وب هستش.
زبان هایی که میشه باهاش برای اندروید کد زد :
سی شارپ
سی++
جاوا
Html,Css,Js,Ts توسط پروژه فونگپ
tux-world
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 18:41 عصر
با کیوت و بیسیک هم میشه ولی حجم برنامه رو به شدت میبره بالا. یه hello wolrd ساده تو کیوت ۱۰ مگ میشه
majid_7
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 22:11 عصر
دوستان b4Android رو بی خیااااال:لبخند:
یکی از دوستان یه مدت نشست یادش گرفت، الان کلا پشیموونه از این کار،
یه چیزایی رو که به سادگی میشه توی جاوا پیاده سازی کرد رو اونجا با هزار جور مشقت پیاده سازی میکرده!
به نظرم کلا بیسیک رو خط بگیرید
gjmkdyttyhujk
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 22:25 عصر
ببینید شما باید ببینید چی می خواهید بسازید. اگه یه برنامه می خواهید که دو تا اکتیویتی داشته باشه و یه باتن که با زدنش به صفحه بعدی میره 2 سه تا چیز بیشتر لازم نیست یاد بگیرید. ولی اگه می خواید واقعا از پس هر نوع برنامه ای بیایید و بتونید هر طرحی رو تبدیل به برنامه کنید اونوقت باید همیشه در حال یادگیری اندروید باشید. کلا ذات برنامه نویسی آزمون و خطا و تست و اینجور چیز ها است. چون که شما نمی تونید خطاهای زمان اجرا یا خیلی از خطاهای دیگه رو در کتاب ها پیدا کنید و یه بار برای همیشه بخونید و قال قضیه رو بکنید. باید باهاش درگیر بشید و قدم به قدم در طول زمان یاد بگیرید.
Rezaguitar
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 22:27 عصر
علاوه بر زبانهایی که دوستان گفتن با دلفی هم میشه اندروید نوشت.
اگر مفاهیم شی گرایی و برنامه نویسی رو میدونید و با یه زبان پایه مثل c++ آشنایی دارید میتونید در عرض چند روز با جاوا و اندروید راه بیفتید.میتونید از فیلمهای آموزشی مثل لیندا هم استفاده کنید.
gjmkdyttyhujk
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 22:38 عصر
یه چیزی هم که از گفته هاتون فهمیدم اینکه فرض کنید شما داخل یه اکتیویتی هستید می خواهید برید اکتیویتی دیگه ای و نمی دونید چیکار بکنید که برید اکتیویتی دیگه ای. خب تو اینجور مواقع شما باید سرچ کنید تو اینترنت. فرض کنید به انگلیسی سرچ کنید how to go to another activity java android . خب یه چیزهایی دستتون میاد. بعد اگه مثال کاملی گیرتون اومد که دقیقا مشکل شما بود که چه بهتر. وگرنه باید مثل تکه های پازل مطالب رو به هم وصل کنید تا به جوابی که می خواهید برسید. این رو هم بگم که این چیزی که شما می پرسید کار هر روز من و اکثر برنامه نویس هاست. من مثلا دو سه روز پیش می خواستم تصاویرم رو تو گریدویو نشون بدم(شناسایی مسئله یا مشکل). و چون تصاویرم حجیم بود باید یه کارهایی روش انجام میدادم یا به ترتیب لودشون می کردم که بعد از جستجو و پرسش و جمع اوری مطالب به نتیجه ای که می خواستم رسیدم. شما هم باید اول ببینید چی می خواهید بعد با توجه به اون تلاش کنید. در کل امیدوارم تو این زمینه موفق باشید.
هزاره سوم
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 23:52 عصر
ممنون از دوستان که لطف کردن و نظراتشون رو دادن و تبادل اطلاعات کردیم
بله بنده هم با سی پلاس کار کردم و هم با سی شارپ و هم با php با شی گرایی هم کاملا اشنا هستم
راستش مدتی هست یادگیری رو شروع کردم و در حد ساخت یک بازی ساده یا یک ماشین حساب یاد گرفتم
همینجوری خواستم بدونم با زبان های دیگه چطور هست و نظر باقی دوستان رو بدونم.
به نظر من هم بهتره با جاوا کار کرد چون نهایتا اگر سوالی و مشکلی در زمینه کد های جاوا پیدا کردید خیلی راحت میشه جاوا نویس هایی که در زمینه موبایل فعال بودن رو پیدا کنیم تا سی پلاس کار هایی که در زمینه موبایل فعال بوده اند.
majid_7
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 21:54 عصر
ممنون از دوستان که لطف کردن و نظراتشون رو دادن و تبادل اطلاعات کردیم
بله بنده هم با سی پلاس کار کردم و هم با سی شارپ و هم با php با شی گرایی هم کاملا اشنا هستم
راستش مدتی هست یادگیری رو شروع کردم و در حد ساخت یک بازی ساده یا یک ماشین حساب یاد گرفتم
همینجوری خواستم بدونم با زبان های دیگه چطور هست و نظر باقی دوستان رو بدونم.
به نظر من هم بهتره با جاوا کار کرد چون نهایتا اگر سوالی و مشکلی در زمینه کد های جاوا پیدا کردید خیلی راحت میشه جاوا نویس هایی که در زمینه موبایل فعال بودن رو پیدا کنیم تا سی پلاس کار هایی که در زمینه موبایل فعال بوده اند.
ببینید من فقط یه چیز رو میدونم اونم اینه که کسی که چیزی رو میسازه بهترین روش استفاده از اون رو بلده
شرکت گوگل وقتی میگه جاوا یعنی فقط جاوا
موفق باشید
Danial_abdi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 07:56 صبح
قبل از هر چیز جاوا یاد بگیر. اندروید شروع کنی جاوا بلد نباشی خیلی به مشکل میخوری. شاید خیلی ها بگن اینطوری نیست ولی همونها سر یه چیز ساده مثل مقدار دهی تعریف کلاس و شی گرایی کلی مشکل دارن و همیشه در به در دنبال مقاله میگردن :لبخندساده:
رو من برای یک موافقت خیلی عظیم برای نظرت حساب کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.