ورود

View Full Version : پیش فرض استخدام برنامه نویس وب و ویندوز

only_for_you
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 12:01 عصر
شرکت داده پرداز مبین جهت تکمیل کادر فنی خود به به تعدادی برنامه نویس در تهران با یکی شرایط زیر نیاز دارد:

برنامه نویس ویندوز اپلیکیشن مسلط به زبان برنامه نویسی C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ مبتنی بر DOT NET Framework 3.5 , 4.0 و بانک اطلاعاتی
تسلط بر JQuery و آشنایی با HTML5 و CSS3
آشنایی با SEO

حقوق 2 میلیون به بالا + اضاف کاری و مزایا
متقاضیان محترم می توانند رزومه و سوابق کاری خود را در فرم ضمیمه درج و به آدرس ایمیل mobinsoft2014@gmail.com ارسال نمایند.
با تشکر

only_for_you
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 11:20 صبح
با سلام
دوستان هنوز ردیف های شغلی موجود هست
من نمی دونم چرا کسی استقبال نمی کنه!

DevexpresFarsi
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 11:55 صبح
سلام
آخه دوست عزیز با این مبلغ حقوقی که شما برای استخدام افراد مسلط به سی شارپ در نظر گرفتید، توی تهران طرف فقط می تونه دز هر سه وعده غذایی فقط آب میل کنه و باز هم جوابگوی هزینه هاش نیست. در هرصورت هر چه خود صلاح میدانید.
موفق باشید.

keyhan.taktaz
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 13:17 عصر
مطمئن باشید الان برنامه نویس حرفه ای کمتر از 2.5 پیدا نمیشه ، اگه پیدا کردی مطمئن باش برنامه نویس پیدا نکردی.

only_for_you
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 16:43 عصر
سلام
آخه دوست عزیز با این مبلغ حقوقی که شما برای استخدام افراد مسلط به سی شارپ در نظر گرفتید، توی تهران طرف فقط می تونه دز هر سه وعده غذایی فقط آب میل کنه و باز هم جوابگوی هزینه هاش نیست. در هرصورت هر چه خود صلاح میدانید.
موفق باشید.

مطمئن باشید الان برنامه نویس حرفه ای کمتر از 2.5 پیدا نمیشه ، اگه پیدا کردی مطمئن باش برنامه نویس پیدا نکردی.
دوستان عزیز
ممنون از توجهتون
اما دقت کنید من گفتم حقوق پایه 1 میلیون با سایر مزایاش همون 2 و خورده ای در میاد برادر من!
حالا من تصحیح می کنم که سو تفاهم پیش نیاد