ورود

View Full Version : برنامه نویسی بدون نیاز به .net ، sql ،......

safa55
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 14:26 عصر
سلام دوستان
بنده تا الان بیشتر با c# کار می کردم ولی حالا چون برای setup درست کردن برنامه های c# نیاز است که پیش نیاز های آن هم پیش اش باشند تا نصب شوند باعث شده که c# را کنار بگذارم.
به نظر شما دوستان اگر بخواهیم برنامه ای درست کنیم که مثلا دیتابیس داشته باشه و گزارش هم بده در کدام محیط بهتر است برنامه نویسی کنیم؟ v c++ یا vb و یا ....
مثلا دیتابیس حدودا 20 هزار رکورد و گزارش هم داشته باشه. والبته در زمان publish هم هیچ چیز پیش نیازی برای نصب نخواد. مثل .netframework ، sql express و....
منظورم این است که اگر مثلا برنامه 20 مگ است به همان اندازه نیز فایل setup اش باشه.
به نظر خودم استفاده از sqlite برای دیتابیس خوبه ولی برای report باید چکار کرد؟ و در کدام زبان برنامه نویسی؟

safa55
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 10:37 صبح
کسی نیست؟؟؟؟
سوال نا مفهومه؟؟؟

ali chegini
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 01:05 صبح
سلام. اگر از دات نت استفاده نکنی و از mfc یا win32 استفاده کنی نیاز به دات نت نیست.
اما باید vcredist_x86 یا vcredist_x64 رو نصب کنی با توجه به ورژن مورد استفاده. حجمش کمه معمولا زیر 10 مگ.
استفاده از sqlite نیاز به نصب چیزی نداره فقط باید کتاب خانه مورد نظر قرار بگیره البته اگر استاتیک کامپایل کنی اونم نیاز نیست.
زمانی که ستاپ می سازی حالت فشرده سازی را روی زیاد قرار بده .

safa55
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 11:44 صبح
سلام. اگر از دات نت استفاده نکنی و از mfc یا win32 استفاده کنی نیاز به دات نت نیست. اما باید vcredist_x86 یا vcredist_x64 رو نصب کنی با توجه به ورژن مورد استفاده. حجمش کمه معمولا زیر 10 مگ. استفاده از sqlite نیاز به نصب چیزی نداره فقط باید کتاب خانه مورد نظر قرار بگیره البته اگر استاتیک کامپایل کنی اونم نیاز نیست. زمانی که ستاپ می سازی حالت فشرده سازی را روی زیاد قرار بده .
مرسی دوست عزیز
تا جائی که من جستجو کردم و اطلاع دارم بیشتر شرکت های نرم افزاری خارجی خروجی نرم افزارهاشون برای نصب نیاز به نصب بودن هیچ frame work و یا سایر چیزها نداره. و توی هر سیستم عاملی از xp گرفته تا win 10 به خوبی کار می کنه و هم کم حجم است و هم سریع اجرا می شه.
با این حال نشان میده که این شرکت ها اصلا از C#‎ و مشابه استفاده نمی کنند. نمی دونم چرا خیلی ها چسبیدن به C#‎ ؟؟!!!
به احتمال خیلی زیاد راحت بودنش است.
ولی مثلا اگر برنامه ای رو با C#‎ بنویسی و دیتابیس و گزارش هم داشته باشی باید framework نصب کنی (300 تا 400 مگ) و بعد حداقل sql express نصب کنی و .... در صورتی که کل حجم برنامه نوشته شده فوق اش 20 مگ خواهد بود.