ورود

View Full Version : بررسی امکان فروش اپ به صورت آزاد. (خارج از مارکت ها)

EHSAN99100
یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 19:09 عصر
دوستان تا حالا کسی دنبال این بوده که بخواد اپ یا نرم افزار خودش رو خارج از مارکت های معمول مثل بازار یا حتی گوگل پلی بفروشه؟
یک نمونه که من خودم دیدم به این صورت بود که شم اپ رو دانلود می کردید و بعد برای استفاده ازش باید یک پسورد می خریدی.
دوستان میشه بیان و خوبی ها و بدی های این روش رو بررسی کنند؟
و این که چطور میشه به لحاظ فنی همچین چیزی رو پیاده کرد.

hamedjj
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 02:37 صبح
در کنار مارکت اندرویدی برنامه را خارج از مارکت تبلیغ کنید خوب است اما فقط خارج از مارکت بخواهید برای برنامه خودتان بازاریابی کنید نسبت به هزینه تبلیغات توصیه نمیشود.

amir6771
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 09:57 صبح
دوستان تا حالا کسی دنبال این بوده که بخواد اپ یا نرم افزار خودش رو خارج از مارکت های معمول مثل بازار یا حتی گوگل پلی بفروشه؟
یک نمونه که من خودم دیدم به این صورت بود که شم اپ رو دانلود می کردید و بعد برای استفاده ازش باید یک پسورد می خریدی.
دوستان میشه بیان و خوبی ها و بدی های این روش رو بررسی کنند؟
و این که چطور میشه به لحاظ فنی همچین چیزی رو پیاده کرد.

من يكي دوتا برنامه ديدم كه خارج از ماركت ميفروختن ولي به اينصورت كه شما ميگي نبودن

شيوه كارشون به اين شكل بود يك سايت برا اپليكيشن ميساختن، بعد از طريق اون سايت و به وسيله درگاه بانكي بايد خريد رو انجام ميدادي و بعدش لينك دانلود برنامه رو بهت ميداد...كه خوب همونطور كه دوستمون گفت اين روش يه هزينه اضافي برا تبليغات برنامه لازم داره چون برنامه شما و سايتي كه برنامه رو توش براي فروش گذاشتين رو كسي نميشناسه ولي بازار روي حداقل 10 ميليون گوشي اندرويدي نصبه! و اين خودش بهترين تبليغ برا برنامه است!

EHSAN99100
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 10:33 صبح
من حرف شما رو قبول دارم ولی توجه کنید که اینجوری شما لازم نیست 40% بدید به مارکت ها که همون رو صرف تبلیغات می کنید و جدای از اون آزادی عمل بیشتری هم خواهید داشت.
من به فکر استفاده از این روش به عنوان مکمل هستم.

من يكي دوتا برنامه ديدم كه خارج از ماركت ميفروختن ولي به اينصورت كه شما ميگي نبودن شيوه كارشون به اين شكل بود يك سايت برا اپليكيشن ميساختن، بعد از طريق اون سايت و به وسيله درگاه بانكي بايد خريد رو انجام ميدادي و بعدش لينك دانلود برنامه رو بهت ميداد.

این دوستتون برای اپ هیچ رمزی نمی گذاشت؟ بعد جلوی کپی غیر قانونی اونو چطور میگرفت؟

majid_7
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 10:55 صبح
سلام
این روزها همه میخوان از دست بازار فرار کنند شما چطور؟
چندین تاپیک در همین رابطه و شبیه به این موضوع زده شد هیچ کدوم هم به نتیجه ای نرسیده تا حالا!!! :ناراحت:

EHSAN99100
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 11:16 صبح
سلام
این روزها همه میخوان از دست بازار فرار کنند شما چطور؟
چندین تاپیک در همین رابطه و شبیه به این موضوع زده شد هیچ کدوم هم به نتیجه ای نرسیده تا حالا!!! :ناراحت:

مجید عزیز من قصد فرار از بازار رو ندارم ولی همونطور که بالا اشاره کردم این روش هم میتونه به عنوان یک روش مکمل مورد استفاده قرار بگیره که اتفاقا مزایای زیادی هم داره .

majid_7
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 18:05 عصر
مجید عزیز من قصد فرار از بازار رو ندارم ولی همونطور که بالا اشاره کردم این روش هم میتونه به عنوان یک روش مکمل مورد استفاده قرار بگیره که اتفاقا مزایای زیادی هم داره .

میدونم دوست من
به شخصه باید بگم که هزینه پرداخت تبلیغات برای نرم افزار رو ندارم، همونطور که کاربران گرامی آقای hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj) و amir6771 (http://barnamenevis.org/member.php?358108-amir6771) گفتند، هزینه ی تبلیغات بسیار زیاده، بسیار بسیار زیاده!
مگه اپلیکیشن تون خودش بیاد واسه خودش تبلیغات کنه، مثلا دست به دست بچرخه و ازش تعریف بشه تا همه بیان ازش استفاده کنند!!!
اما این که گفتید 40% به مارکت ها ندیم رو کاریش نمیشه کرد!
فکر کنید دارید هزینه ی تبلیغات نرم افزار تون رو پرداخت میکنید
اگه بخواید خارج از چارچوب و محدودیتهای مارکتها کار کنید اجازه فعالیت بهتون نمیدن(طبیعی هم هست).
پس باید خودتون تبلیغات کنید و هزینه ش رو به دوش بکشید که دست آخر هم فکر نمیکنم چیزی عاید تون بشه!
(چقد گفتم تبلیغات!!! :لبخند:)

EHSAN99100
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 21:16 عصر
حالا جدا از سود و ضررش کسی نظری راجب پیاده سازیش نداره؟

esikley
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 00:10 صبح
بصورت کلی مثلا همین نرم افزار موبایل یاب ک خارج از بازار تبلیغات خوبی انجام داد توی سایت های ایرانی و استقبال هم شد
جدا از این میتونی از ایمیل مارکینگ ویا جاهایی ک خدمات موبایلی ارایه میدن مثلا برنامه جوری باشه ک هر فروشنده ی درصدی شاملش بشه اینطور بتونی با استفاده از بازاریاب ها نرم افزارت رو تو شهرت بعد توی استانت تبلیغ کنی توی روزنامه ها هم میشه با قیمت کم تبلیغ کرد
این نظر شخصی منه و ی نظر کلی هست و ممکنه بنظر عزیزان هیچ خاصیتی نداشته باشه ولی این روش ها ،روشهای معمولی هستن جهت تبلیغ .
موفق باشید