ورود

View Full Version : یه پیشنهاد

ali-baba
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 13:39 عصر
سلام و ببخشید...
نمیدونم جایی درستی دارم میگم یا نه ...
ولی به نظرم بهتره یه سایت شبیه به codeProject ایجاد کنید.
البته تلفیقی از Code Project و GitHub
که بچه ها و هر کسی که مشکلی داره بتونه اونجا از راهنما های قدم به قدمی که تهیه میشه استفاده کنه.
اینطوری هم یه انسجام در برنامه نویسی پیش میاد و هم اینکه به جای سوال پرسیدن، اول طرف یه نگاهی به اونجا میندازه... بعد تویه وب رو سرچ می کنه و بعد اگه بازم جوابش رو نگرفت میاد و سوال می پرسه.
چون خیلی ها بیشتر مشکل کد دارند تا مشکل مفهوم که بخواد کسی بهشون توضیحات کامل بده.
مثلا من خودم بعضی مشکلاتم رو با صرف وقت چند هفته حل کردم که به نظرم بهتره این مشکلات رو یه جا به صورت گام به گام درست کنیم و بذاریم که دیگه کسی نخواد وقت الکی برای رفع اون مشکلات بذاره و بره سراغ موضوعات مهمتر....
یعنی مثلا وقتی من یه مشکلی رو حل کردم...بیام اون مشکل رو به صورت دایکومنت در بیارم و تویه سایت بذارم. و بعد مدیران سایت اگه دیدن که دایکومنت من خوبه و میشه گذاشت روی سایت اون رو از طرف من آپلود می کنند...
اینطوری هم اون راهنما به نام من ثبت میشه (که بیشتر مشکلات سر همن به نام بودن هستش) و هم انگیزه تویه من برای کار های بعدی ایجاد میشه و هم اینکه یه منبع رایگان برای همه به وجود میاد.
باتشکر...

dasssnj
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 14:46 عصر
سلام.

این موضوع را بیاد در بخش گفتگو با مسئولین سایت مطرح کنید !!!!

ali-baba
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 15:02 عصر
آدرسش کجاست؟؟؟ :لبخند:

محمد فدوی
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 17:02 عصر
سلام و ببخشید...
نمیدونم جایی درستی دارم میگم یا نه ...
ولی به نظرم بهتره یه سایت شبیه به codeProject ایجاد کنید.
البته تلفیقی از Code Project و GitHub
که بچه ها و هر کسی که مشکلی داره بتونه اونجا از راهنما های قدم به قدمی که تهیه میشه استفاده کنه.
اینطوری هم یه انسجام در برنامه نویسی پیش میاد و هم اینکه به جای سوال پرسیدن، اول طرف یه نگاهی به اونجا میندازه... بعد تویه وب رو سرچ می کنه و بعد اگه بازم جوابش رو نگرفت میاد و سوال می پرسه.
چون خیلی ها بیشتر مشکل کد دارند تا مشکل مفهوم که بخواد کسی بهشون توضیحات کامل بده.
مثلا من خودم بعضی مشکلاتم رو با صرف وقت چند هفته حل کردم که به نظرم بهتره این مشکلات رو یه جا به صورت گام به گام درست کنیم و بذاریم که دیگه کسی نخواد وقت الکی برای رفع اون مشکلات بذاره و بره سراغ موضوعات مهمتر....
یعنی مثلا وقتی من یه مشکلی رو حل کردم...بیام اون مشکل رو به صورت دایکومنت در بیارم و تویه سایت بذارم. و بعد مدیران سایت اگه دیدن که دایکومنت من خوبه و میشه گذاشت روی سایت اون رو از طرف من آپلود می کنند...
اینطوری هم اون راهنما به نام من ثبت میشه (که بیشتر مشکلات سر همن به نام بودن هستش) و هم انگیزه تویه من برای کار های بعدی ایجاد میشه و هم اینکه یه منبع رایگان برای همه به وجود میاد.
باتشکر...

سلام. اولا همونطور که گفته شد اگر دارید این پیشنهاد رو به barnemenevis.org می‌دید باید اون رو با مدیران اینجا مطرح کنید و البته چندان هم امیدوار نباشید!
ثانیا پیشنهاد شما چندان به پروژه‌ای مثل گیتهاب مربوط نمی‌شه. بهتره آرزو کنیم یه ویکی خوب فارسی برای برنامه‌نویسا ایجاد بشه و بعد آرزو کنیم ما ایرانیا ویکی‌نویسی رو تمرین کنیم و ترویج بدیم.
از اونجایی که توی ایران برنامه‌نویسا یه صنف نیستن و هیچوقت دید هم‌صنفی به همدیگه نداشتن همه فقط دنبال اینیم که مشکلات خودمون رو - از هر راهی - حل کنیم که پروژه‌مون رو تحویل بدیم، پول در بیاریم و غیره... و ناگفته نماند که در هرصورت با انجام هر فعالیتی فرم اینجا (یا هرجای دیگه) از فروم بودن خارج می‌شه.
برای تست این موضوع هم کافیه یه نگاه اجمالی به فعالیت همین انجمن که یکی از انجمن‌های مطرح برنامه‌نویسی هست داشته باشید. در زمان انجام پروژه‌های دانشجویی یا امتحانات و امثالهم اینجا خیلی خیل شلوغ‌تر و فعال‌تر از حالت معموله. و این یعنی متاسفانه ارزشی برای صنف برنامه‌نویس و کلا این کامیونیتی قائل نیستیم و فقط نیتمون حل کردن مشکل خودمونه.

به‌هرحال همونطور که این دیدگاه یه روزه به‌وجود نیومده، مسلما در کوتاه‌مدت هم حل نمی‌شه و حالا‌حالاها باید زحمت کشیده بشه برای اصلاحش.