View Full Version : گفتگو: طراحی رابط کاربری - UserInterface
ghasem110deh
پنج شنبه 26 آذر 1394, 17:37 عصر
من خودم اشق رنگ ابیم ولی گفتم اینبار تنوع ایجاد کنم این شروع برنامه جدیدمه نظرتون چیه؟
137498
اینم طیف ابیشه بنظرتون کدوم بهتره
137499
منم دارم از رنگ آبی (خصوصا واسه باتون) استفاده میکنم ...
ولی از رنگ آمیزی اولی بیشتر خوشم اومد (دومی بنظرم یکم چشم رو میزنه)
juza66
پنج شنبه 26 آذر 1394, 18:06 عصر
من خودم اشق رنگ ابیم ولی گفتم اینبار تنوع ایجاد کنم این شروع برنامه جدیدمه نظرتون چیه؟
137498
اینم طیف ابیشه بنظرتون کدوم بهتره
137499
سلام
اولی بهتره دومی چشم رو میزنه
javadghorbani27
پنج شنبه 26 آذر 1394, 18:34 عصر
سلام
طرح اول بهتره
دومی خیلی تیره است
حسین.کاظمی
پنج شنبه 26 آذر 1394, 20:38 عصر
137505
دوستان چطور میتونم یه همچین فرمی را طراحی کنم که دکمه ی close اش این شکلی باشه؟؟؟؟
و یه سوال دیگه
کدی یا راه حلی داره که حاشیه های چهار زاویه فرم را از نظر ارتفاع دستکاری کرد؟؟؟؟
qartallar
پنج شنبه 26 آذر 1394, 20:51 عصر
اره روی عکس خودم با فتو شاپ بلور کردم چون کارم رو هنوز کامل نکردم و تحویل ندادم
منظورم پشت فرم بلور شده اینه (تویی عکس زیر مشخصه) فکنم تویی عکس بالا چون خودمم بلور کردم مشخص نیست
این
137461
با سلام
طراحی فرمهات قشنگه برای اون شغل
بی زحمت فقط اگه ممکنه اون کمپوننت تاریخ را بزار منم بردارم. ازش خوشم اومده
ممنون میشم
juza66
پنج شنبه 26 آذر 1394, 21:51 عصر
سلام
تویی همین سایت برنامه نویس سورسش هست ولی من الان فقط کامپونت رو دارم ایناش
http://cdn.persiangig.com/download/MWjzjW/dl
Mahmoud Zaad
پنج شنبه 26 آذر 1394, 21:56 عصر
137505
دوستان چطور میتونم یه همچین فرمی را طراحی کنم که دکمه ی close اش این شکلی باشه؟؟؟؟
و یه سوال دیگه
کدی یا راه حلی داره که حاشیه های چهار زاویه فرم را از نظر ارتفاع دستکاری کرد؟؟؟؟
سلام
یه سوال ساده تا بعد راهنمایی کنم: این تصویر از چه اشکالی تشکیل شده؟
حسین.کاظمی
جمعه 27 آذر 1394, 11:53 صبح
سلام
یه سوال ساده تا بعد راهنمایی کنم: این تصویر از چه اشکالی تشکیل شده؟
خب یه مستطیل، یک مربع کوچک که زاویه های سمت چپ بالا و چپ پایینش گرد شده.........:لبخند:
Mahmoud Zaad
جمعه 27 آذر 1394, 12:53 عصر
خب یه مستطیل، یک مربع کوچک که زاویه های سمت چپ بالا و چپ پایینش گرد شده.........:لبخند:
ولی من یه مستطیل، یک ربع دایره و یک علامت ضربدر هم می بینم! (بیشتر هدفم این بود که ببینم چقدر با کلاسهای گرافیک آشنا هستید.)
خب راهنمایی کلی: برای کارهای گرافیکی از رویداد paint کنترل ها استفاده میشه که خود PaintEventArgs یک کلاس گرافیکه. حالا برای رسم شکل بالا دو راه وجود داره:
1- با مستطیل کاری نداریم چون همون فرم یا پنل هست. اما برای دکمه میشه یک یوزر کنترل به پروژه اضافه کرد و بعد رسم یه ربع دایره و پر کردن اون به رنگ قرمز با متد FillPie (کلا برای رسم یک برش از دایره از این متد استفاده میشه که قاعدتاً برش کامل میشه خود دایره!) و در آخر رسم یه آیکن برای علامت ضربدر با متد DrawImage یا رسم یک کاراکتر X با متد DrawString و در آخر کدنویسی برای حالت ها مختلف تغییر رنگ دکمه در رویدادهای کلیک، mouseOver و focus و ...
2- یک باتن رو با استفاده از GraphicsPath تغییر شکل بدی و به شکل یک ربع دایره در بیاری. در اینجا هم باید برای تغییر رنگ در حالت های مختلف کد نویسی انجام بشه.
در کل پیشنهاد می کنم در مورد گرافیک یه تحقیق انجام بدید. دوماً برای موفقیت در گرافیک باید یه مقدار ریاضی قوی و قدرت تجسم خوبی داشته باشید همینطور وقت مناسب برای تست کردن.
winner1
یک شنبه 29 آذر 1394, 00:18 صبح
http://uupload.ir/files/bryq_new.jpg
نظرتون چیه؟
juza66
یک شنبه 29 آذر 1394, 19:37 عصر
خوبه شده یعنی عالیه ولی بنظرم از فونت بی یکان استفاده کن تویی پروژه هات هم برای عدداش و هم برای نوشته هاش
حسین.کاظمی
یک شنبه 29 آذر 1394, 20:29 عصر
عالیه دوست عزیز!!!!!!
hosseines
یک شنبه 29 آذر 1394, 20:41 عصر
خیلی خوب بود..
winner1
دوشنبه 30 آذر 1394, 00:40 صبح
خوبه شده یعنی عالیه ولی بنظرم از فونت بی یکان استفاده کن تویی پروژه هات هم برای عدداش و هم برای نوشته هاش
اهان دمت گرم الان دانلود میکنم فقط واسه کلمات ربی و انگلیسیم مناسبه چون برنامم چند زبانس؟
saeedr22
دوشنبه 30 آذر 1394, 09:24 صبح
به نظرم جایی برای ایده گرفتن نداشت.چون این دیزان رو سال هاست تو آفیس می بینیم.و شما اصل راست به چپ بودن رو خیلی راحت از کنارش گذشتین.
winner1
دوشنبه 30 آذر 1394, 12:14 عصر
به نظرم جایی برای ایده گرفتن نداشت.چون این دیزان رو سال هاست تو آفیس می بینیم.و شما اصل راست به چپ بودن رو خیلی راحت از کنارش گذشتین.
کجای برنامه من شبیه افیسه:|
کدوم نسخش؟:متفکر:
Mori Bone
دوشنبه 30 آذر 1394, 14:41 عصر
سلام دوستان.
کسایی ک منتظره دیتپیکرم بودن مژده مژه بالاخره تمرکزمو گذاشتم روش و تمومش کردم تا لذت ببرید ازش:چشمک:
لطفا سوالات و پیشنهاداتون رو داخل تاپیک زیر مطرح کنید.
تقویم و Datepicker شمسی و زیبا (http://barnamenevis.org/showthread.php?514986-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D9%88-Datepicker-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7)
sg.programmer
دوشنبه 30 آذر 1394, 15:32 عصر
سلام
تویی همین سایت برنامه نویس سورسش هست ولی من الان فقط کامپونت رو دارم ایناش
http://cdn.persiangig.com/download/MWjzjW/dl
سلام این لینک مشکل داره؟؟؟
میشه دوباره قرار بدید؟ اسم کامپوننت را هم میتونید اعلام کنید تا پیداش کنم؟
butterfly8528
سه شنبه 01 دی 1394, 14:06 عصر
سلام خدمت اساتید عزیز و دوستان...
این چند اسکرین شات از اخرین کارم تویی برنامه های ویندوزی....
اکشن سنتر برنامه (مثه ویندوز 10)
http://bayanbox.ir/view/8369052152690010817/1.png
فرم اصلی - همیشه تکراری من :|
http://bayanbox.ir/view/8226782910466585139/22.png
فرم ثبت کاربران
http://bayanbox.ir/view/2264261689645768867/4.png
فرم ثبت ورود و خروج
http://bayanbox.ir/view/4215841105687109580/33.png
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن...
سلام جوزا جان،
طرح های شما واقعا زیبا و حرفه ایست.
اینجا یه مشکل کوچک وجود داره: آیکون مسیج باکس با طرح هم خوانی نداره.
WPF کار های شما ؟
abdullah20
سه شنبه 01 دی 1394, 16:06 عصر
خیر دوست عزیز طرح دوستمون wpf نیست از دات نت بار استفاده کردند
winner1
چهارشنبه 02 دی 1394, 22:57 عصر
137629
137630
137631
تقریبا نسخه نهایی
golbafan
جمعه 04 دی 1394, 14:26 عصر
137631
تقریبا نسخه نهایی
سلام
طرحت خیلی بهتر شده
کلا تغییرش دادی ... آفرین
توی این تصویر سوم برای کنترل های ورودی و دکمه های پایینشون همخوانی بیشتری ایجاد کنید
abdullah20
جمعه 04 دی 1394, 15:30 عصر
ی نکته ای در طراحی وجود داره اینه که سعی کنید برای خودتون یه طرح خاص داشته باشید وطرح مخصوص به خودتون را
البته درسته هر نرم افزار ظاهر خودش را میطلبه و مثلا یه نرم افزار تبدیل فایل با یه مدیا پلیر طرحشون کلا فرق داره ولی خب سعی کنید برای خودتون یه طرح داشته باشید
مثلا این طرح را ببینید که کلا برای هر نرم افزاری هم کاربرد داره:
137653
juza66
جمعه 04 دی 1394, 18:36 عصر
سلام
ویندوز درست کردی؟!! آخه اطلاعات وای فای اون بالا - ساعت وسط وسط صفحه وکلی امکانات ... خدایش خسته نباشید
winner1
جمعه 04 دی 1394, 21:53 عصر
ی نکته ای در طراحی وجود داره اینه که سعی کنید برای خودتون یه طرح خاص داشته باشید وطرح مخصوص به خودتون را
البته درسته هر نرم افزار ظاهر خودش را میطلبه و مثلا یه نرم افزار تبدیل فایل با یه مدیا پلیر طرحشون کلا فرق داره ولی خب سعی کنید برای خودتون یه طرح داشته باشید
مثلا این طرح را ببینید که کلا برای هر نرم افزاری هم کاربرد داره:
137653
الان بنظرت این طرح مناسب یه نرم افزاره؟ مگه ویندوز نوشتی که تصویر زمانه داره؟ ساعت تاریخ؟ یکم مطالعه داشته باشی بد نیست اقا
winner1
جمعه 04 دی 1394, 22:08 عصر
سلام
طرحت خیلی بهتر شده
کلا تغییرش دادی ... آفرین
توی این تصویر سوم برای کنترل های ورودی و دکمه های پایینشون همخوانی بیشتری ایجاد کنید
این یه نرم افزار دیگه هستش ممنون
Twoplus2010
شنبه 05 دی 1394, 04:38 صبح
سلام اساتید گرامی
این چند فرمی رو که طراحی کردم یه نگاه بندازید و نظرتونو بگید (ترکیب رنگ و زیبایی اشیا) متشکرم
Mahmoud Zaad
شنبه 05 دی 1394, 09:44 صبح
سلام اساتید گرامی
این چند فرمی رو که طراحی کردم یه نگاه بندازید و نظرتونو بگید (ترکیب رنگ و زیبایی اشیا) متشکرم
سلام
از خوب بودن که خوبه ولی ... :متفکر:
تو این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2270910&viewfull=1#post2270910) قبلاً معرفی شده بود.
و اینکه در فارسی معمولاً راست به چپ رعایت میشه مثلاً در اینجا چک باکس باید راست به چپ بشه.
abdullah20
شنبه 05 دی 1394, 10:19 صبح
الان بنظرت این طرح مناسب یه نرم افزاره؟ مگه ویندوز نوشتی که تصویر زمانه داره؟ ساعت تاریخ؟ یکم مطالعه داشته باشی بد نیست اقا
مگه این طرح چشه؟
یعنی چی ویندوز نوشتی؟
شما نمیخواد به من بگید برم مطالعه کنم به اندازه موهای سرتون کتاب خوندم
شما یه طرحی گذاشتید من اصلا اومدم ایرادی بگیرم یا بد صحبت کنم؟
خداییش این طرح شما با این طرح قابل مقایسه است؟
این طرح شما کاربر نمیتونه یک روز هم باهاش کار کنه و در عرض یک روز خسته میشه از کار کردن با نرم افزار
سلام
ویندوز درست کردی؟!! آخه اطلاعات وای فای اون بالا - ساعت وسط وسط صفحه وکلی امکانات ... خدایش خسته نباشید
الان منظور شما مثل winner1 بود؟
در ثانی این طرح من نیست
من برای تکمیل صحبتهام این تصویر ر اگذاشتم
NasimBamdad
شنبه 05 دی 1394, 10:30 صبح
سلام اساتید گرامی
با چی طراحی کردی؟
Mahmoud Zaad
شنبه 05 دی 1394, 12:59 عصر
جسارتاً به عنوان یه آدم بی طرف عرض می کنم: اولاً تصویری که آقا عبدالله گذاشتن ظاهراً در این برنامه به امکانات کنترل از راه دور نیاز هست مثل بلوتوث و احتمالاً به سایر امکانات هم نیاز بوده که طراحی شده همینطور ساعت هم شاید ضروری بوده چون نرم افزار اداری هست کارمندا هم که دقیق هستند (البته برای خروج از شرکت!) اما این طرح با توجه به تاریخش که خیلی خبری از طراحی فلت و متریال دیزاین نبود کار بدی هم نیست. اما فکر می کنم اگه اون تصویر پس زمینه رو ازش بگیریم چیزیش نمی مونه. فونت Tahoma هم فقط سایز 8ش قشنگه که متاسفانه بعضی از کاربرا چشمشون ضعیفه و باید فونت بزرگتر بشه. مخصوصاً اگه پس زمینه سفید باشه فونت هم که سفید هست چه شود! مگر اینکه برای این موضوع فکری شده باشه.
اما در کل میخواستم عرض کنم که ما باید ببینیم چه امکاناتی برای برنامه ضروری و مرتبط هست و همون رو طراحی کنیم مثلاً در نرم افزاری مثل پینت با توجه به کارش فقط ابزارهای مرتبط با طراحی وجود داره یا در نرم افزاری مثل فتوشاپ خبری از ابزارهای نامربوط نیست. مثلاً در یک نرم افزار حسابداری کاربر وارد برنامه میشه تا کارهای حسابداریش رو انجام بده نمیاد مثلاً اوقات شرعی ببینه یا فال حافظ بگیره! البته در نرم افزارهای ایرانی چون در حوزه مربوطه (مثلاً حسابداری) فقط به امکانات حداقلی قناعت میشه لذا با استناد به ضرب المثل "عقل مردم به چشمشونه" از این امکانات گول زننده که مرتبط به موضوع برنامه هم نیستند زیاد دیده میشه تا اون نقص پوشانده بشه. (نرم افزار حسابداری خارجی دیدم انقدر امکانات داشت که افسردگی گرفتم!)
بنابراین نمیشه به طور مطلق گفت هیچ کس نباید از ساعت و تاریخ در نرم افزارش استفاده کنه باید به نیازها توجه بشه. حتی در مورد اوقات شرعی که مثال زدم هم همین داستان وجود داره شاید شما برای جایی مثل بنیاد شهید نرم افزار بنویسید اینجا اگه امکان دیدن اوقات شرعی هم باشه احتمالا! استقبال بشه.
abdullah20
شنبه 05 دی 1394, 13:19 عصر
ممنون از شما جناب Mahmoud Zaad
ببینید
من نمیدونم اون دوستمون دلیلشون از امکانات ویندوز چی بود
مثلا از اون بالا
اون سیگنال مربوط به مودم جی اس ام هستش
بلوتوث هم خود نرم افزار باید بلوتوث داشته باشه برای خیلی از کارهاش
ایکن شبکه چون این نرم افزار در داخل چند شعبه نصب میشه و باید با هم ارتباط داشته باشن گذاشته شده که ارتباط بررسی بشه
و اصلا اینها ربطی به ویندوز نداره
ساعت هم که تمام نرم افزارها نیاز دارن
اون دکمه های پایین هم که کارشون مشخصه
اگر این دوستمون بدونه این چه نرم افزاری است و کارش چیه و چقدر بابتش هزینه شده و چقدر ازش درامد کسب شده هیچ موقع نمیاد اینطور حرف زنه
اصلا اشتباه از من بود که تصویر همچین نرم افزاری را داخل اینجا گذاشتم واقعا اشتباه کردم
اینجا محل قرار دادن ظاهر برنامه های فوق پیشرفته نیست در اینجا (البته به جز چند نفر از دوستان جناب اسد زاده،fastcode،گلباف و چند نفر دیگه )چند تا از دوستان دانشجو و تازه کار باید طرحشون را بذارن و برای همدیگر نظر بدن
سبک این نرم افزار هم اندروید هستش
این نرم افزار مربوط به کس دیگری است فقط برخی از امکاناتش را من کدنویسی کردم
محمد آشتیانی
شنبه 05 دی 1394, 14:50 عصر
سلام
از همه دوستان خواهش میکنم ، در مورد موضوع تاپیک بحث کنید.
بعنوان یک نکته ، بعضی از دوستان متاسفانه هر طور که دلشون میخواد و با هر لحنی در مورد کار سایرین قضاوت میکنن و کافیه فقط یک مورد انتقاد به کار خودشون بشه تا موضع گیری کنن ، نمونش هم توی همین تاپیک در صفحات قبل موجوده. قرار نیست با نظر دادنمون همه چیز رو یکباره زیر سوال ببریم (بنابراین لحن درست و نقد منصفانه رو همیشه مد نظر داشته باشید)
و اینکه به نظر بنده طرحی که آقای اسکندری گذاشته بودن (متاسفانه حذفش کردن)، طرح معقولی هست ، همیشه قرار نیست اتفاق ویژه ای در طرح بیفته ، همینکه یک محیط تمیز با ابزارهای در دسترس به کاربر بدید بهترین حالت میتونه باشه ، ضمن اینکه طراحی هایی که زیاد رنگی و شلوغ هستند به سرعت کاربر رو خسته میکنن.
بهترین راه امتحان کردن این مطلب اینه که چند روز به مدت ساعات کاری معمول ، با نرم افزار خودتون بصورت جدی کار کنید ، اون موقع متوجه منظور بنده خواهید شد.
امیدوارم از این به بعد شاهد این بحث ها نباشیم.
موفق باشید دوستان
Twoplus2010
شنبه 05 دی 1394, 15:46 عصر
با چی طراحی کردی؟
با wpf طراحی شده
winner1
شنبه 05 دی 1394, 17:53 عصر
ممنون از شما جناب Mahmoud Zaad
ببینید
من نمیدونم اون دوستمون دلیلشون از امکانات ویندوز چی بود
مثلا از اون بالا
اون سیگنال مربوط به مودم جی اس ام هستش
بلوتوث هم خود نرم افزار باید بلوتوث داشته باشه برای خیلی از کارهاش
ایکن شبکه چون این نرم افزار در داخل چند شعبه نصب میشه و باید با هم ارتباط داشته باشن گذاشته شده که ارتباط بررسی بشه
و اصلا اینها ربطی به ویندوز نداره
ساعت هم که تمام نرم افزارها نیاز دارن
اون دکمه های پایین هم که کارشون مشخصه
اگر این دوستمون بدونه این چه نرم افزاری است و کارش چیه و چقدر بابتش هزینه شده و چقدر ازش درامد کسب شده هیچ موقع نمیاد اینطور حرف زنه
اصلا اشتباه از من بود که تصویر همچین نرم افزاری را داخل اینجا گذاشتم واقعا اشتباه کردم
اینجا محل قرار دادن ظاهر برنامه های فوق پیشرفته نیست در اینجا (البته به جز چند نفر از دوستان جناب اسد زاده،fastcode،گلباف و چند نفر دیگه )چند تا از دوستان دانشجو و تازه کار باید طرحشون را بذارن و برای همدیگر نظر بدن
سبک این نرم افزار هم اندروید هستش
این نرم افزار مربوط به کس دیگری است فقط برخی از امکاناتش را من کدنویسی کردم
وقتی این امکانات رو ویندوز داره چرا از خود ویندوز اسستفاده نشه؟ ساعت البته نرم افزارهای ایرانیه که فقط ساع نشون میدن چون خود ویندوز ساعت رو نشون میده چه دلیلی داره به ساعت درضمن اینجا واسه رفع اشکال نرم افزاره منت عکس کارت و سر ما نزار فکر نکن کار شما به کارای ما برتری داره :چشمک: چرخ رو دوباره اختراع نکنین لطفا
winner1
شنبه 05 دی 1394, 17:55 عصر
سلام
از همه دوستان خواهش میکنم ، در مورد موضوع تاپیک بحث کنید.
بعنوان یک نکته ، بعضی از دوستان متاسفانه هر طور که دلشون میخواد و با هر لحنی در مورد کار سایرین قضاوت میکنن و کافیه فقط یک مورد انتقاد به کار خودشون بشه تا موضع گیری کنن ، نمونش هم توی همین تاپیک در صفحات قبل موجوده. قرار نیست با نظر دادنمون همه چیز رو یکباره زیر سوال ببریم (بنابراین لحن درست و نقد منصفانه رو همیشه مد نظر داشته باشید)
و اینکه به نظر بنده طرحی که آقای اسکندری گذاشته بودن (متاسفانه حذفش کردن)، طرح معقولی هست ، همیشه قرار نیست اتفاق ویژه ای در طرح بیفته ، همینکه یک محیط تمیز با ابزارهای در دسترس به کاربر بدید بهترین حالت میتونه باشه ، ضمن اینکه طراحی هایی که زیاد رنگی و شلوغ هستند به سرعت کاربر رو خسته میکنن.
بهترین راه امتحان کردن این مطلب اینه که چند روز به مدت ساعات کاری معمول ، با نرم افزار خودتون بصورت جدی کار کنید ، اون موقع متوجه منظور بنده خواهید شد.
امیدوارم از این به بعد شاهد این بحث ها نباشیم.
موفق باشید دوستان
ایشون وقتتی میاد اینجا مطلب اشتباه رو انتقال میده باید اشتباهشون گفته بشه وقتی تحملش رو ندارن تو بحث شرکت نکنن
abdullah20
شنبه 05 دی 1394, 18:09 عصر
جناب اشتیانی واقعا معذرت میخوام شما فرمودید دیگه این بحث را نکنیم و من هم ادامه نمیدم چون هرچی من بگم این دوستمون متوجه نمیشه
ولی ایشون یه چیزی گفتند که من اصلا به برنامه نویس بودن ایشون شک کردم و توان پاسخ گویی به ایشون را ندارم از تعجب
خواهش میکنم یکی از دوستان بیاد و پاسخ این دوستمون را بده
سوال ایشون:
وقتی این امکانات رو ویندوز داره چرا از خود ویندوز اسستفاده نشه؟
winner1
شنبه 05 دی 1394, 18:36 عصر
جناب اشتیانی واقعا معذرت میخوام شما فرمودید دیگه این بحث را نکنیم و من هم ادامه نمیدم چون هرچی من بگم این دوستمون متوجه نمیشه
ولی ایشون یه چیزی گفتند که من اصلا به برنامه نویس بودن ایشون شک کردم و توان پاسخ گویی به ایشون را ندارم از تعجب
خواهش میکنم یکی از دوستان بیاد و پاسخ این دوستمون را بده
سوال ایشون:
بنده یک فرده بی سواد اومدم برنامه شما رو میبینم اولین سوالی به ذهنم خطور میکنه اینه چرا وقتی میشه گوشه سمت راست تسک بار ساعت رو دید شما دوباره تو نرم افزارتون اوردین راجب تصویر زمینه اولا باعث مشکلاتی میشه از جمله پر زدن صفحه دوما اصلا اصولی نیست ما تصویر زمینه تو برنامون بزاریم چون بعد از یه مدت کاربر از دیدن اون تصویر خسته میشه
و واسش تکراریه به جای این کار میتونیم گجت طراحی کنیم رو خود پس زمینه ویندوز بیاد
golbafan
یک شنبه 06 دی 1394, 21:18 عصر
سلام دوستان عزیز
همه ما کارهامون مشکل داره و نمیشه ادعا کنیم کارهای ما کامله، ماکه هیچ... حتی بیل گیتس هم چنین ادعایی نمیتونه بکنه برای همین همش نسخه جدید ویندوز و آفیس رو بیرون میده. پس بیایم یکم حرفه ای تر عمل کنیم و بجای بی احترامی به سلیقه ی همدیگه فقط و فقط اونهم با لحن مودبانه نظر بدیم
آیا بهتر نیست از کسانی که جرات میکنن و طرحشون رو در معرض انتقاد امثال ما قرار میدن تشکر کنیم؟ حالا تشکر نمیکنیم حد اقل بی احترامی هم نکنیم.
برای مثال آقای winner شما طرح خودتون... از اولین باری که گذاشتید توی این تاپیک تا الان خیلی تغییر کرده و ماشاالله بهتر شده... درسته؟ خب اگر قرار بود با بی احترامی اون اول کسی برخورد کنه که شاید الان شما دیگه توی این تاپیک نمیومدید؟
اگر قرار باشه همه آدم ها سلیقشون یکسان باشه و مثل هم فکر کنن که هیچ وقت دنیا پیشرفت نمیکرد...
همتون ستاره بچینید... برنامه بنویسید... بوس بوس
golbafan
یک شنبه 06 دی 1394, 23:17 عصر
سلام
یه نرم افزار جدید و رایگان رو شروع کردم صرفا جهت fan
برنامه برای مدیریت پسورد مشابه نرم افزار keepass
137809
rahmatipoor
دوشنبه 07 دی 1394, 13:02 عصر
سلام
137809
با سلام
خیلی عالیه موفق باشید
juza66
سه شنبه 08 دی 1394, 07:06 صبح
سلام
فکر کردم برنامه keepass هستش بسیار زیبا و حرفه ای درستش کردین گلباف جان..
Amir4317
چهارشنبه 09 دی 1394, 13:22 عصر
سلام خیلی خوبه :چشمک:
ولی به نظرت مدیریت رمزها یه برنامه تمام صفحه میخواد؟
مطمئناً به ابن همه فضای کاری احتیاج نیست
مگه اینکه بخواد رمزهاش رو انشا کنه :لبخند:
اگه همه دکمه ها جمع و جورتر باشن و در یک پنجره شناور کنار صفحه با امکان کوچک شدن کنار ساعت ویندوز
خیلی بیشتر بکار میاد :متفکر:
golbafan
چهارشنبه 09 دی 1394, 18:18 عصر
سلام خیلی خوبه :چشمک:
ولی به نظرت مدیریت رمزها یه برنامه تمام صفحه میخواد؟
مطمئناً به ابن همه فضای کاری احتیاج نیست
مگه اینکه بخواد رمزهاش رو انشا کنه :لبخند:
اگه همه دکمه ها جمع و جورتر باشن و در یک پنجره شناور کنار صفحه با امکان کوچک شدن کنار ساعت ویندوز
خیلی بیشتر بکار میاد :متفکر:
سلام...
با برنامه های مدیریت پسورد کار کردین؟ :لبخند:
این موارد رو ببینید
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2407168,00.asp
هیچ کدوم توی سایزی که گفتید نیستند... لابد یه چیزی هست دیگه نه؟؟؟
Amir4317
چهارشنبه 09 دی 1394, 18:27 عصر
سلام
خیلی وقت بود سر نزده بودم برنامه هاتون رو دیدم
وسوسه شدم برنامه "شکارچی تصاویر بینگ (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138024&d=1451489222)" رو یکم تغییرش بدم.
نسخه در حال حاضرش اینه:
138020
این طرح رو زدم:
138022
چطوره؟
Amir4317
چهارشنبه 09 دی 1394, 18:32 عصر
سلام...
با برنامه های مدیریت پسورد کار کردین؟ :لبخند:
سلام
نه کار نکردم!
هیچ کدوم توی سایزی که گفتید نیستند... لابد یه چیزی هست دیگه نه؟؟؟
نه بابا هیچی لابد نیست!
خلاقیت هم یعنی همین دیگه ! :چشمک:
کوچیک و جم و جور و راحت در دسترس
لفظ "مدیریت" یه جور جو میده لامصب کار رنگ و بوی پروژههای نفتی میگیره
نه بابا بیاین سادهش کنیم:شیطان:
البته این نظر من میتونه به عنوان یک آپشن به اون فرم اصلی اضافه بشه
مثلاً یه حالت تک سرچ باشه توش اسم سایت با کلیدمون رو بزنیم رمز رو بجوره سریع بیاره بالا
golbafan
چهارشنبه 09 دی 1394, 20:35 عصر
سلام
نه کار نکردم!
نه بابا هیچی لابد نیست!
خلاقیت هم یعنی همین دیگه ! :چشمک:
کوچیک و جم و جور و راحت در دسترس
لفظ "مدیریت" یه جور جو میده لامصب کار رنگ و بوی پروژههای نفتی میگیره
نه بابا بیاین سادهش کنیم:شیطان:
البته این نظر من میتونه به عنوان یک آپشن به اون فرم اصلی اضافه بشه
مثلاً یه حالت تک سرچ باشه توش اسم سایت با کلیدمون رو بزنیم رمز رو بجوره سریع بیاره بالا
بسیار عالی ایده خوبیه اتفاقا
از ایده شما هم استفاده میکنم تا موقعی که برنامه رو کنار ساعت ویندوز مینیمایز کردیم (tray icon) و روش کلیک کردیم یک فرم کوچیک برای جستجو نشون بده...
تشکر فراوان
تموم شد میزارم اینجا دانلود کنید
golbafan
چهارشنبه 09 دی 1394, 20:38 عصر
سلام
وسوسه شدم برنامه "شکارچی تصاویر بینگ (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138024&d=1451489222)" رو یکم تغییرش بدم.
نسخه در حال حاضرش اینه:این طرح رو زدم:چطوره؟
کاری به ui ندارم ولی من خیلی دوست داشتم بتونم تصاویر بینگ رو داشته باشم!!!
اییییوووووللللل
راستی نمیشه اون لوگوی بینگ رو حذف کرد؟
Mori Bone
شنبه 12 دی 1394, 19:37 عصر
کاری به ui ندارم ولی من خیلی دوست داشتم بتونم تصاویر بینگ رو داشته باشم!!!
اییییوووووللللل
راستی نمیشه اون لوگوی بینگ رو حذف کرد؟
اون لوگو قبل از این عکس روی سرور بارگزاری بشه به عکس اضافه شده و کاریش نمیشه کرد مگر اینکه عکسی رو ک مد نظرتون هست رو با فتوشاپ ردیفش کنید و استفاده کنید ک البته عکسهای دریافتی کیفیت آنچنانی ندارن. کاره دگ ای هم ک میشه کرد اینکه عکس رو به موتور های جستجو بدیم و عکس شبیه اون رو دریافت کنیم و راه های دگر ...
Amir4317
شنبه 12 دی 1394, 19:52 عصر
:اشتباه:
UI ?
NasimBamdad
شنبه 12 دی 1394, 23:45 عصر
سلام
نسخه در حال حاضرش اینه:
138020
این طرح رو زدم:
138022
چطوره؟
دومی winform هست؟
winner1
یک شنبه 13 دی 1394, 16:31 عصر
کنترل منو رو طوری نوشتم که بشه دسته بندی کرد منو هارو اینطوری بنظرم مرتبتره
138162
ghasem110deh
یک شنبه 13 دی 1394, 18:31 عصر
کنترل منو رو طوری نوشتم که بشه دسته بندی کرد منو هارو اینطوری بنظرم مرتبتره
الان منو بهتر شده ... منتها در همین حد به نظرم خوبه (شلوغ تر نشه)
----------------------
و یه حالت یکنواختی هم داره (البته کلا فقط از یک فرم عکس میزاری) و منم رو همین یه فرم با عقل ناقص خودم نظر میدم !
اگه من بخوام این طرح رو ویرایش کنم رنگ زمینه رو روشن میکنم (نه همین رنگ بصورت کمرنگ - یک رنگ روشن مثل cntrol light light خود ویژوال استادیو) و از رنگ اصلی واسه حاشیه کنترل هایی مثل تکست باکس و باتون ها و ... استفاده میکردم !
البته شاید امتحان کرده باشی ... ولی یه عکس با این تغییرات هم بزار ببینیم چی میشه !
در کل جالب شده :)
winner1
یک شنبه 13 دی 1394, 18:54 عصر
الان منو بهتر شده ... منتها در همین حد به نظرم خوبه (شلوغ تر نشه)
----------------------
و یه حالت یکنواختی هم داره (البته کلا فقط از یک فرم عکس میزاری) و منم رو همین یه فرم با عقل ناقص خودم نظر میدم !
اگه من بخوام این طرح رو ویرایش کنم رنگ زمینه رو روشن میکنم (نه همین رنگ بصورت کمرنگ - یک رنگ روشن مثل cntrol light light خود ویژوال استادیو) و از رنگ اصلی واسه حاشیه کنترل هایی مثل تکست باکس و باتون ها و ... استفاده میکردم !
البته شاید امتحان کرده باشی ... ولی یه عکس با این تغییرات هم بزار ببینیم چی میشه !
در کل جالب شده :)
اره تست کردم بنطرم جالب نیومد البته یلیقست ولی نشد رو جزییات کار کنم این کار باید 15 روزه جمع میشد
ghasem110deh
یک شنبه 13 دی 1394, 19:02 عصر
اره تست کردم بنطرم جالب نیومد البته یلیقست ولی نشد رو جزییات کار کنم این کار باید 15 روزه جمع میشد
اگه وقت داری ، یکم بیشتر روش کار کن ...
حیفه (چون wpf کار میکنی)
هم فال هم تماشا (هم میشه نسخه جدید معرفی کرد و هم خودتون هم موارد بیشتری رو تمرین میکنید)
------------------------------
من الان دارم با اندروید سر و کله میزنم !
هر چی خواستیم از این xml و تگ و ... فرار کنمی نشد :قهقهه:
winner1
یک شنبه 13 دی 1394, 19:09 عصر
اگه وقت داری ، یکم بیشتر روش کار کن ...
حیفه (چون wpf کار میکنی)
هم فال هم تماشا (هم میشه نسخه جدید معرفی کرد و هم خودتون هم موارد بیشتری رو تمرین میکنید)
------------------------------
من الان دارم با اندروید سر و کله میزنم !
هر چی خواستیم از این xml و تگ و ... فرار کنمی نشد :قهقهه:
اینا گه wpf نیستن اینا ویندوز فرمن هم مطبم هم این ویندوز فرم wpf رو ادامه ندادم به دلایلیی
winner1
یک شنبه 13 دی 1394, 19:20 عصر
138168
بیا اینم یه عکس دیگه
Amir4317
یک شنبه 13 دی 1394, 19:47 عصر
دومی winform هست؟
بله دیگه!
[wpf خطرناکه حسن:عصبانی++:]
138168
بیا اینم یه عکس دیگه
از طرح کادرهای پیامت خیلی خوشم اومد، خیلی قشنگن.
فقط یکم ویرایش و پیرایش میخوان. :چشمک:
طرح کلی نرم افزارت شبیه به وردپرس شده،
یه سر بهش بزن یه نخود کپی کنی بد نیست. :لبخند:
چند تا تم رنگی هم براش بزار
(پیشنهاد سلیقهای من:
بین جدول و محتوای بالا یکم جای تنفس بزار ، به اندازه ارتفاع یک TextBox نگران اسکرول خوردنش نباش،
کلاً جاشون عوض بشه بهتره
فیتِ فیت پنجره هم نباشه یکم Padding بهش بده؛
اینجوری از شلوغی ظاهری و سردرگمی کاربر کم میشه و حوزهی مدیریت توی چارچوب ذهنیش راحت تر میشینه
(داشتن کادر بد نیست البته اینجا قشنگ تر هم شده)
رنگ منوی بالا رو با منوی کناری عوض کن، پس زمینه هم خیلی روشن تر باشه بهتره لایتِ لایت :متفکر: )
.
winner1
دوشنبه 14 دی 1394, 09:36 صبح
بله دیگه!
[wpf خطرناکه حسن:عصبانی++:]
از طرح کادرهای پیامت خیلی خوشم اومد، خیلی قشنگن.
فقط یکم ویرایش و پیرایش میخوان. :چشمک:
طرح کلی نرم افزارت شبیه به وردپرس شده،
یه سر بهش بزن یه نخود کپی کنی بد نیست. :لبخند:
چند تا تم رنگی هم براش بزار
(پیشنهاد سلیقهای من:
بین جدول و محتوای بالا یکم جای تنفس بزار ، به اندازه ارتفاع یک TextBox نگران اسکرول خوردنش نباش،
کلاً جاشون عوض بشه بهتره
فیتِ فیت پنجره هم نباشه یکم Padding بهش بده؛
اینجوری از شلوغی ظاهری و سردرگمی کاربر کم میشه و حوزهی مدیریت توی چارچوب ذهنیش راحت تر میشینه
(داشتن کادر بد نیست البته اینجا قشنگ تر هم شده)
رنگ منوی بالا رو با منوی کناری عوض کن، پس زمینه هم خیلی روشن تر باشه بهتره لایتِ لایت :متفکر: )
.
کار تو 15 روز باید جمع میشد واسه همین هنوز رو ظاهرش کار نکردم اینا هول هولکیه ورد پرس سایته یا نر افزار؟ اگه سایته لطفا ادرسش رو بزارین برم نگاه کنم
ghasem110deh
شنبه 19 دی 1394, 21:46 عصر
سلام به همه ...
این داشبورد چطوره ؟ نسبت به قبلی بهتر شده یا بدتر :لبخند:
فقط اون فضای خالی رو چه موردی رو نمایش بدم (یعنی بعنوان کاربر چی دوست دارین پیش چشم تون باشه)
----
و البته یه مشکل کوچیک هم تو نمودار داره که اگه محور X از 9 تا بیشتر بشه یکی در میون نشون میده :
http://barnamenevis.org/showthread.php?516270-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-X-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-!
golbafan
شنبه 19 دی 1394, 22:32 عصر
سلام قاسم عزیز
طراحیش دیگه خیلی حرفه ای شده. بنظرم بیشتر از این روی طراحیش کار نکن و وقتتو بزار برای امکانات و راحتی استفاده از نرم افزار
همچنین گزارشات چاپی کامل و مورد نیاز انباردار و مدیران
و کار با بارکدخوان و RFID که الان برای انبار یک امر ضروری هست
winner1
یک شنبه 20 دی 1394, 11:52 صبح
سلام قاسم عزیز
طراحیش دیگه خیلی حرفه ای شده. بنظرم بیشتر از این روی طراحیش کار نکن و وقتتو بزار برای امکانات و راحتی استفاده از نرم افزار
همچنین گزارشات چاپی کامل و مورد نیاز انباردار و مدیران
و کار با بارکدخوان و RFID که الان برای انبار یک امر ضروری هست
قضیه RFID چیه دقیقا؟
محمد رضا فاتحی
یک شنبه 20 دی 1394, 12:03 عصر
RFID یه تکنولوژی ارتباطی بی سیمه... اگه دقت کرده باشین بعضی از پارکینگها ، کتابخانه ها و ... از این روش برای احراز هویت استفاده میکنن...
یه کد روی کارت نوشته می شه و توسط دستگاههای کارت خوان RFID خوانده می شه...
winner1
یک شنبه 20 دی 1394, 18:45 عصر
سلام
137809
کار که حاضر شد خبر بدین شیرش کنم
golbafan
یک شنبه 20 دی 1394, 22:03 عصر
برای دوستانی که نیاز به دریافت کد یونیک رایانه دارند
http://barnamenevis.org/showthread.php?516452-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%AF-%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1&p=2296234#post2296234
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 21 دی 1394, 09:26 صبح
سلام به همه ...
این داشبورد چطوره ؟ نسبت به قبلی بهتر شده یا بدتر :لبخند:
فقط اون فضای خالی رو چه موردی رو نمایش بدم (یعنی بعنوان کاربر چی دوست دارین پیش چشم تون باشه)
----
و البته یه مشکل کوچیک هم تو نمودار داره که اگه محور X از 9 تا بیشتر بشه یکی در میون نشون میده :
http://barnamenevis.org/showthread.php?516270-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-X-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-!
سلام قاسم جان.
میبینم که هر روز داری به زیبایی برنامه خودت اضافه میکنی. برنامه خوبی شده ساده و زیبا.
stabesh
دوشنبه 21 دی 1394, 09:31 صبح
سلام
اگر بخواهیم بدون استفاده از کامپوننت و بدون استفاده از WPF فرم طراحی کنیم و خودمون کنترل بسازیم چیکار باید کرد؟
متشکرم
ghasem110deh
دوشنبه 21 دی 1394, 10:04 صبح
سلام
اگر بخواهیم بدون استفاده از کامپوننت و بدون استفاده از WPF فرم طراحی کنیم و خودمون کنترل بسازیم چیکار باید کرد؟
متشکرم
سلام
اینجا رو یه نگاه بندازین :
http://www.hazeldev.com/winforms-themes.html
http://www.hazeldev.com/files/theme/software_monoflattheme.png
sg.programmer
دوشنبه 21 دی 1394, 20:19 عصر
آیکون های بکار رفته در این عکس ها از چه نوعی می باشند
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138290&stc=1&d=1452364249
http://www.hazeldev.com/files/theme/software_monoflattheme.pnghttp://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138290&stc=1&d=1452364249
CsharpNevisi
دوشنبه 21 دی 1394, 21:58 عصر
یه نرم افزار قدیمی :D
138326
138327
138328
138329
138330
ghasem110deh
سه شنبه 22 دی 1394, 00:40 صبح
آیکون های بکار رفته در این عکس ها از چه نوعی می باشند
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138290&stc=1&d=1452364249
http://www.hazeldev.com/files/theme/software_monoflattheme.pnghttp://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138290&stc=1&d=1452364249
آیکون ها فلت هستن ... هم رنگی ها و هم سفید ها !
سرچ بزنید مشابه هشون بسیاره :)
قشنگ و خوش رنگه ... با کنترل و آیکون های درشت
ولی از جدید ها هم بزارین :لبخند:
CsharpNevisi
سه شنبه 22 دی 1394, 10:57 صبح
قشنگ و خوش رنگه ... با کنترل و آیکون های درشت
ولی از جدید ها هم بزارین
الان رو وب اپلیکیشن و اندروید اپلیکشن کار میکنم .. اگه میخوایید از اونا بزارم :D
vB.N3T
سه شنبه 22 دی 1394, 12:13 عصر
138326
138327
138328
138329
138330
مهندس منوها رو با چه کامپوننتی زدی؟
sg.programmer
سه شنبه 22 دی 1394, 22:44 عصر
الان رو وب اپلیکیشن و اندروید اپلیکشن کار میکنم .. اگه میخوایید از اونا بزارم :D
آره اگه میتونید قرار بدید
golbafan
سه شنبه 22 دی 1394, 22:59 عصر
سلام
احتمالا devexpress هست با تم اسکین افیس 2010 آبی
CsharpNevisi
چهارشنبه 23 دی 1394, 10:13 صبح
RibbonControl ... DevComponent .. Theme Office2010 .. yeki az modehaye namayesh Menu
همین :لبخند:
آره اگه میتونید قرار بدید
فعلا این سه تا رو میزارم بقیه شو با اندروید بعدا وقت کردم میزارم
138362
138363
138364
ghasem110deh
چهارشنبه 23 دی 1394, 10:27 صبح
فعلا این سه تا رو میزارم بقیه شو با اندروید بعدا وقت کردم میزارم
طرح های حرفه ای هستن :لبخند:
مخصوصا سومی !
zidanerfan
چهارشنبه 23 دی 1394, 22:13 عصر
بنام خدا سلام :دی
اول از همه ممنونم از استاد کامبیز اسدزاده که منو با دنیای سی پلاس پلاس در چارچوب کیوت آشنا کرد منم یه طرح کوچولو زدم با کیو ام ال که هنوز خیلی از کاراش مونده چارت و منوی سمت راست و فرمای برنامه تازه فقط LoginForm و MainForm رو دارم طراحی میکنم این صفحه اصلی بنظرتون خوب شده ؟ اون کادر سفید پایینش هم میخوام یه چارت بزارم که اونجا خالی نشه :لبخند:
138371
ghasem110deh
چهارشنبه 23 دی 1394, 22:58 عصر
اول از همه ممنونم از استاد کامبیز اسدزاده که منو با دنیای سی پلاس پلاس در چارچوب کیوت آشنا کرد منم یه طرح کوچولو زدم با کیو ام ال که هنوز خیلی از کاراش مونده چارت و منوی سمت راست و فرمای برنامه تازه فقط LoginForm و MainForm رو دارم طراحی میکنم این صفحه اصلی بنظرتون خوب شده ؟ اون کادر سفید پایینش هم میخوام یه چارت بزارم که اونجا خالی نشه :لبخند:
آفرین :تشویق:
دارم وسوسه میشم منم بیام سمت کیوت و سی ++
ظاهرا مثل wpf (حتی بیشتر و راحت تر) دست آدم رو باز میکنه برای طراحی
zidanerfan
چهارشنبه 23 دی 1394, 23:19 عصر
آفرین :تشویق:
دارم وسوسه میشم منم بیام سمت کیوت و سی ++
ظاهرا مثل wpf (حتی بیشتر و راحت تر) دست آدم رو باز میکنه برای طراحی
سپاسگذارم داداش
wpf زیاد کار نکردم ولی خدا وکیلی بگیم کیفیتی که Qml داره همراه با سرعت که در پایان میبینی آسمان و زمینه با خروجی wpf در سی شارپ :لبخند: خب کیفیت کنار سرعت و بعدشم CrossPlatform باعث وسوسه میشه ایشالا که مهاجرت میکنی ولی خب تا ایران هستیم باید سی شارپ زبان پیشفرض هر برنامه نویس ایرانی باشه :گیج:
پسرک کنجکاو
چهارشنبه 23 دی 1394, 23:39 عصر
ببخشید دوستان براای اموزشWPF چه باید کرد
golbafan
پنج شنبه 24 دی 1394, 10:30 صبح
بعنوان کسی که تازه شروع کرده خیلی عالی هست
مخصوصا انتخاب رنگ ها
بخاطر ترکیب رنگ خاکستری و آبی
احتمال زیاد میدم که کار گرافیک هم میکنی شما...
هر کسی این چیزا رو نمیدونه مگر اینکه مدتها با فتوشاپ کار کرده باشه
winner1
پنج شنبه 24 دی 1394, 11:19 صبح
مخصوصا انتخاب رنگ ها
متریال رو سرچ کنین وساتون ترکیب این رنگ ها رو میاره
zidanerfan
پنج شنبه 24 دی 1394, 17:38 عصر
مخصوصا انتخاب رنگ ها
بله خب تا حدی فتوشاپ هم کار کردم نه در حد حرفه ای ولی خب نظر شخصی بنده اینو میگه یه برنامه ماشین حساب ساده رابط کاربری خوبی داشته باشه رنگ بندیش جذاب باشه واسه دانلود بزاری همه دانلود میکنن نه بخاطر کارش بخاطر رنگو روش و جذابیتش ، که همه اونارو مدیون فتوشاپ هستم :D
stabesh
یک شنبه 27 دی 1394, 08:43 صبح
سلام
یه کم در مورد طراحی منوها و فرمها که کاربر پسندتر باشند میشه صحبت کنید؟
برای اینکه فرمها شلوغ نشه چیکار میشه کرد؟
به هر حال وقتی فیلدهای یه جدول زیاده فرم شلوغ میشه!!
golbafan
یک شنبه 27 دی 1394, 10:47 صبح
سلام
یه کم در مورد طراحی منوها و فرمها که کاربر پسندتر باشند میشه صحبت کنید؟
برای اینکه فرمها شلوغ نشه چیکار میشه کرد؟
به هر حال وقتی فیلدهای یه جدول زیاده فرم شلوغ میشه!!
سوالتون خیلی کلی هست!
تو این تاپیک نمونه های زیادی رو میشه دید که مواردی که گفتید رو طراح حل کرده من چند نمونه برات میزرام:
مثلا چندین مورد برای نمایش منو توضیح داده شده: بعنوان مثال میتونید از ribbon یا sidebar و یا ترکیب اینها استفاده کنید
138448
138449
یا برای وقتی که فیلدها زیاد هستند اونها رو بین چند تا تب تقسیم کنید و ...
138450
138451
یکم هوشمندی و سلیقه چاشنی کار کنید...
sg.programmer
یک شنبه 27 دی 1394, 15:15 عصر
سلام خیلی زیباست
این گرید را از چه کامپوننتی استفاده کردید
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=138449&d=1453017698
golbafan
دوشنبه 28 دی 1394, 13:35 عصر
سلام خیلی زیباست
این گرید را از چه کامپوننتی استفاده کردید
سلام
از ehlib استفاده کردم
ولی بخاطر همخوانی با برنامه، کمی این کامپوننت رو تغییر دادم
behzad_lover
دوشنبه 28 دی 1394, 16:17 عصر
سلام و خسته نباشید...
دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه رنگ پس زمینه هدر های کنترل SideBar DotnetBar رو عوض کنم؟!؟ (کملا سردرگم شدم...)
138481
همین استایل...
zidanerfan
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 13:15 عصر
:لبخند: ساخت فرم ورود برای برنامه ام چطوره بنظرتون ؟ هنوز بصورت حرفه ای کی ام الو یاد نگرفته ام اول پی اس دی لاگین رو ساختم بعدم در محیط برنامه نویسی کیوت کد نویسی کردم و این در اومد
138537
یه انیمیشنی هم بهش دادم که بنظر خودم جذاب تر شده
دیدن از آپارات : http://www.aparat.com/v/QeRwS
juza66
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 16:11 عصر
:لبخند: ساخت فرم ورود برای برنامه ام چطوره بنظرتون ؟ هنوز بصورت حرفه ای کی ام الو یاد نگرفته ام اول پی اس دی لاگین رو ساختم بعدم در محیط برنامه نویسی کیوت کد نویسی کردم و این در اومد
138537
یه انیمیشنی هم بهش دادم که بنظر خودم جذاب تر شده
دیدن از آپارات : http://www.aparat.com/v/QeRwS
انیمشنت جالب بود ولی ای کاش برای پس زمینه ات یک عکس در نظر بگیری بنظرم قشنگ تره
یا اگر بدون زمینه است و مستقیم روی دسکتاپ اجرا میشه از feedin - feedout استفاده کنی بهتره
behzad_lover
پنج شنبه 01 بهمن 1394, 23:30 عصر
سلام و خسته نباشید...
دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه رنگ پس زمینه هدر های کنترل SideBar DotnetBar رو عوض کنم؟!؟ (کملا سردرگم شدم...)
138481
همین استایل...
خیلی ممنون از راهنمایی های سازندتون!!!
juza66
جمعه 02 بهمن 1394, 01:16 صبح
خیلی ممنون از راهنمایی های سازندتون!!!
سلام
خوب حتمن دوستان نیاز ندونستن (حالا خودم رو میگم) و تغییر نداند و یا امکان تغییرش وجود نداشت که راهنماییتون نکردند. ولی یه چیزی که از این منو یادمه با تغییر استایل StyleManger کامپومنت میشد رنگ کل فرم و اون ایتم رو تغییر داد به هر حال دوستان اگر بدونند حتمن راهنمایی و کمک میرسوندند
NasimBamdad
جمعه 02 بهمن 1394, 01:53 صبح
انیمشنت جالب بود ولی ای کاش برای پس زمینه ات یک عکس در نظر بگیری بنظرم قشنگ تره
یا اگر بدون زمینه است و مستقیم روی دسکتاپ اجرا میشه از feedin - feedout استفاده کنی بهتره
اینو برای WinForms نمیشه انجام داد؟
zidanerfan
جمعه 02 بهمن 1394, 11:45 صبح
اینو برای WinForms نمیشه انجام داد؟
بنظر بنده بیخیال Winform بشی بهتره ! برو سمت Wpf که میشه خروجی گرافیکی و مدرنی باهاش ساخت تو وین فرم زیاد نمیشه رو کنترل ها مانور داد به فرض مثال اگه یه کنترل بسازی که بگ گراند گرافیکی داشته باشه (این کنترل رو ابتدا برنامه نویس با فتوشاپ میسازه و یه شکل کلی از اون رو در نظر میگیره بعد در محیط برنامه نویسی کد نویسی هاشو انجام میده) باید تو وین فرم عین عکس بگ گراند رو برای کنترل بزاری که اصلا استاندارد نیست و سرعت مطلوبی هم نداره ، اما تو Wpf شما دستت باز تره و میتونی با استفاده از Shape ها و کد نویسی ایکس ام ال همه جوره کنترلتو گرافیکی و زیبا کنی ، اگه واقعا ظاهر برنامه واست مهمه من Qml رو بهتون پیشنهاد میکنم بر پایه جاوا اسکریپت هست و همیشه UI / UX فوق العاده ای باهاش طراحی کرد
roo.row
جمعه 02 بهمن 1394, 11:59 صبح
با سلام دوستان یکم خوب کار کردن منم یه چیزی بزارم بد نیست :
البته کلید های میانبر رو از همین تاپیک کپی براداری کردم
این یه برنامه تولید محتواس که تقریبا تموم شده ولی خوب اگه ایده ای داشتید بفرمائید
138561
--------------------------------------------------------------------------
138562
-------------------------------------------------------------------------
138563
-----------------------------------------------------------------------
138564
----------------------------------------------------------------------
138565
138566
--------------------------------------------------------------------
138567
که البته ازهیچ چیز جز ویژوال استودیو درش استفاده نشده
بقیه برنامه هم با تم office ساخته شده واین فقط پنل شروع هست
نظرتون رو برای بهبود بدید
با تشکر
winner1
جمعه 02 بهمن 1394, 14:23 عصر
این یه برنامه تولید محتواس که تقریبا تموم شده ولی خوب اگه ایده ای داشتید بفرمائید
138561
138562
138563
138564
138565
138566
138567
با تشکر
فلت دیزاین خوبیه ولی زیادی شلوغه از شلوغیش کم کن
Mori Bone
جمعه 02 بهمن 1394, 14:38 عصر
138561
138562
138563
138564
138565
138566
138567
با تشکر
سلام. خسته نباشی. یه نکته خیلی مهم اینکه فلت دیزاین رو باید با روانشناسی رنگ همراه کرد و بدون روانشناسی رنگ طراحی فلت واقعا بد در واقع افتضاح میشه:افسرده: توی طراحی شما تضاد رنگ بیداد میکنه:چشمک:
موفق باشید
roo.row
جمعه 02 بهمن 1394, 16:46 عصر
با سلام
رنگ از منو مربوطه قابل تنظیم هست اگر بر روی ... روبروی ان کلیک کنید لنواع رنگ ها هارمونیک رو خواهید دید
ولی در زمینه رنگ آیکون ها با شمام وافقم
با تشکر
winner1
جمعه 02 بهمن 1394, 19:08 عصر
با سلام
رنگ از منو مربوطه قابل تنظیم هست اگر بر روی ... روبروی ان کلیک کنید لنواع رنگ ها هارمونیک رو خواهید دید
ولی در زمینه رنگ آیکون ها با شمام وافقم
با تشکر
کلا رنگ ایکون ها و غیره منطورشونه یکم بیشتر کن بیس کارت خوبه یکم از شلوغیش کم کن
momimomi
جمعه 02 بهمن 1394, 22:13 عصر
سلام دوستان
اینم تصویر صفحه اصلی آخرین پروژه من
البته در حال تکمیل و تغییر است
لطفا از نظرات خود مرا مطلع سازید
با تشکر
138577
winner1
جمعه 02 بهمن 1394, 23:27 عصر
سلام دوستان
با تشکر
138577
اگه کار جدیده فقط میتونم بگم بروز شو همین
roo.row
شنبه 03 بهمن 1394, 22:20 عصر
سلام دوستان
با تشکر
138577
با سلام
این طراحی منسوخ شده و بسیار قدیمی هست اگر با c# باشه شما جای مانور خیلی بیشتری دارید
با تشکر
FastCode
یک شنبه 04 بهمن 1394, 11:30 صبح
آپدیت طرح قبلی,
در این طرح دکمه ها به منو منتقل شده. همه اشیا URL دارند. و همه فیلد ها, حتی انواع بسته بندی ساده و چند سطحی هم module هستند و در زمان اجرا لود میشن.فرمهای ثبت و ویرایش دقیقا یک شکل هستند.
فرم اصلی برنامه تقریبا همه shortcut های firefox رو داره.
Ctrl N,Ctrl H,Ctrl W,Ctrl Q, ...
دکمه های prev/next برای هر تب
دکمه up
صفحه history و about و database و ...
امکان web browsing و نمایش چاپ در تب ها
multi tab/multi window
FastCode
یک شنبه 04 بهمن 1394, 15:51 عصر
آپدیت طرح قبلی, در این طرح دکمه ها به منو منتقل شده. همه اشیا URL دارند. و همه فیلد ها, حتی انواع بسته بندی ساده و چند سطحی هم module هستند و در زمان اجرا لود میشن.فرمهای ثبت و ویرایش دقیقا یک شکل هستند. فرم اصلی برنامه تقریبا همه shortcut های firefox رو داره. Ctrl N,Ctrl H,Ctrl W,Ctrl Q, ... دکمه های prev/next برای هر تب دکمه up صفحه history و about و database و ... امکان web browsing و نمایش چاپ در تب ها multi tab/multi window و یک تصویر برای دوستانی که نمیتونن ویدئو رو دانلود/باز کنند (در این تصویر یکی از فیلد های تغیییر کرده)
دوستان عزیزی که نمونه های رو دیدند لطفا نظراتشون رو بیان کنند.
momimomi
دوشنبه 05 بهمن 1394, 23:30 عصر
سلام مجدد
به دلیل عدم فرصت و هزینه بالای تغییرات اساسی، به منظور کاربر پسند شدن برنامه تغییرات جزئی اعمال شد.
به نظرتون بهتر شد؟
138654
yasin-shadow
دوشنبه 05 بهمن 1394, 23:36 عصر
سلام دوستان و برنامه نویسان عزیز
آقایون من برای طراحی رابط کاربری برنامه های ک ب زبان سی شارپ هستن خواستم از Microsoft blend 2015 استفاده کنم
ولی بعد طراحی نمیدونم چطوری باس کدها رو برد تو برنامه ی ک قبلاً نوشتم
ولی اگه تو نرم افزار بلند blend طراحی رو کردم و بعدش Edit for visual studio رو زدم بعزی از کدا تغییر میکنه مثلا عینه اینه ک میخوای با یه زبان متفوت برنامه نویسی کنی
خلاصه کلام من میخوام تو blend طراحی کنم تو سی شارپ هم کد نویسی
و روش این کارو میخواستم
ممنون:خجالت:
momimomi
سه شنبه 06 بهمن 1394, 10:15 صبح
سلام
فقط DEV مابقیش عکس و استایل فرم ، تکس باکس ها و اون BLUR شدن پشت فرم هم از کلاسی که دوستان تویی همین تایپیک اعلان کردن استفاده کردم.
من هرچی گشتم کد
BLUR شدن پشت فرم رو پیدا نکردم میشه مجددا کدهاشو درج کنید
ممنون
ghasem110deh
سه شنبه 06 بهمن 1394, 10:46 صبح
همه اشیا URL دارند. و همه فیلد ها, حتی انواع بسته بندی ساده و چند سطحی هم module هستند
قشنگ شده :)
ولی واسه من اون دو تا مهمه که چجو ر پیاده کردین ؟! :متفکر:
ghasem110deh
سه شنبه 06 بهمن 1394, 10:48 صبح
من هرچی گشتم کد
BLUR شدن پشت فرم رو پیدا نکردم میشه مجددا کدهاشو درج کنید
ممنون
این بلور کردن :
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2271939&viewfull=1#post2271939
و اینم تاریک کردن : (سایه انداختن)
http://barnamenevis.org/showthread.php?512242-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%28%D8%A8%D9%86%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%29&p=2280341&viewfull=1#post2280341
winner1
سه شنبه 06 بهمن 1394, 12:38 عصر
سلام مجدد
به دلیل عدم فرصت و هزینه بالای تغییرات اساسی، به منظور کاربر پسند شدن برنامه تغییرات جزئی اعمال شد.
به نظرتون بهتر شد؟
138654
بیس طرحت کهنست به روز شو
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 01:57 صبح
اینم کار جدیدم البته هنوز شروعش هست
سی شارپ - ویندوز فرم -
http://uupload.ir/files/bksy_08-11-1394_02-35-31_ق-ظ.jpg
FastCode
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 08:50 صبح
قشنگ شده :)
ولی واسه من اون دو تا مهمه که چجو ر پیاده کردین ؟! :متفکر:
اینطوری:
static readonly Uri uri = new Uri ("espand://accounting/fund/insert");
public override Uri BaseUri {
get {
return uri;
}
}
IContent alterWindow = SchemeHandlerInterfaceInstance.CreateContent (Domain, DatabaseSelection, null, new Uri (string.Format ("espand://accounting/person/alter?Row={0}", System.Web.HttpUtility.UrlEncode (selectedObject.GID.ToString ()))));
ChildNavigator.Navigate (alterWindow, NavigationMode.Default, true);
alterWindow.ObjectCreated += AlterWindowObjectCreated;
البته نزدیک بیست سی هزار خط دیگه هم وسطش هست ولی اصلش اینه.
نمونه برای سوال دومتون:
protected override IContent OnCreateContent (DatabaseSelection databaseSelection, IChildNavigator childNavigator, Uri uri)
{
var arguments = uri.GetQueryArguments ();
ProductPackaging productPackaging;
Guid? product;
productPackaging = UriArgumentParserInterfaceInstance.GetObject <ProductPackaging> (ModuleInstance.Domain, arguments, databaseSelection, "Row");
product = UriArgumentParserInterfaceInstance.GetObject <Guid?> (ModuleInstance.Domain, arguments, databaseSelection, "ProductPackaging");
if (product != null) {
return new PackagingContainer (ModuleInstance.Domain, databaseSelection, uri, product.GetValueOrDefault ());
}
if (productPackaging != null) {
return new PackagingContainer (ModuleInstance.Domain, databaseSelection, uri, productPackaging);
}
throw new ArgumentException ();
}
همونطور که میبینید یک module مجزا هست و بسته به یک سری پارامتر دیگه که جای دیگه تعیین میشن انتخاب میشه.(اون دو خط که product و productPackaging رو انتخاب میکنه برای حالت insert/update هست)
ورودی module هایی که یک جا استفاده میشن تقریبا با هم یکی هستند و پارامتر های هم نام دارند.
mojtaba0912433
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 09:28 صبح
در نگاه به نظر قشنگ هست ولي به مرور زمان براي كاربر شايد خسته كننده بشه
Mahmoud Zaad
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 10:08 صبح
سی شارپ - ویندوز فرم -
دوتا نکته به نظرم میرسه، یک اینکه الان همه نوشته های شما از هدر گرید و مشخصات اشخاص همه با یه فونت و یه رنگه اینا باید با هم فرق کنه. در واقع اونهایی که نقش لیبل دارن (مثل نوشته هدر) یک رنگ باشن و مشخصات اشخاص هم رنگ دیگه. دوم اینکه توی گرید سطر فعال (انتخاب شده) باید پر رنگ باشه و سطرهای انتخاب نشده کم رنگ. در اینجا سطر فعال باید سفید باشه و بقیه سطرها (خاکستری؟). شما برعکس عمل کردید. منطقش هم ساده است، شما وقتی کتاب می خونید سطر مهم رو های لایت میکنید کم رنگش که نمی کنید.
FastCode
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 10:35 صبح
سلام مجدد
به نظرتون بهتر شد؟
138654
بله. خیلی بهتره شده.
اگر میتونید اندازه دکمه های بالا رو مساوی کنید. یا برای نوشته ها یک مقدار مارژین بزارید.
و فکر میکنم در فارسی تصاویر باید سمت راست نوشته ها باشه. میتونید هر دو شکلش رو بزارید که مقایسه کنیم.
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 11:01 صبح
منو هارو دراپ دانی کردم رو لینک کلیک کنین بیاد
http://uupload.ir/files/age1_08-11-1394_11-26-49_ق-ظ.jpg
golbafan
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 15:14 عصر
یک مشکلی که در طراحی بعضی دوستان مشاهده میشه اینه که نرم افزار تحت ویندوز رو طوری طراحی میکنن که انگار یک صفحه وب هست و درنتیجه کار اونطور که باید خوب از آب درنمیاد و مشتری رو اذیت میکنه
لطفا دقت کنید این اشتباه رو نکنید.
طراحی فلت درسته که قشنگه اما اگر برنامه شما رو بشکل یک نرم افزار وب دربیاره درواقع شما دارید UX رو فدای UI میکنید. چرا؟
چون برنامه تحت ویندوز برای کار زیاد و روزمره توسط اپراتور ها هست درحالی که برنامه های وب بیشتر برای مدیریت و گزارشگیری :-)
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 15:26 عصر
یک مشکلی که در طراحی بعضی دوستان مشاهده میشه اینه که نرم افزار تحت ویندوز رو طوری طراحی میکنن که انگار یک صفحه وب هست و درنتیجه کار اونطور که باید خوب از آب درنمیاد و مشتری رو اذیت میکنه
لطفا دقت کنید این اشتباه رو نکنید.
طراحی فلت درسته که قشنگه اما اگر برنامه شما رو بشکل یک نرم افزار وب دربیاره درواقع شما دارید UX رو فدای UI میکنید. چرا؟
چون برنامه تحت ویندوز برای کار زیاد و روزمره توسط اپراتور ها هست درحالی که برنامه های وب بیشتر برای مدیریت و گزارشگیری :-)
کی گفته که نباید برنامه تحت ویندوز شکل وب باشه؟؟ طبق کدوم دلیل همین الان اگه میشد از متتریال گوگل تو ویندوز فرم سی شارپ استفاده کرد با سر میرفتم سمتش لطف کنین این ایده ها که فقط نشون از سلیقتون داره ندین کاربر یه ادم معمولیه حتی شاید بیشتر مواقع فرق وب و ویندوز رو ندونه ولی زیبایی رو درک میکنه درضمن جایی نخوندم فلت ماله وب فقط نمیدونم منطق شما چیه؟؟؟
NasimBamdad
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 16:04 عصر
منو رو با چی درست کردی ؟ میشه بگی؟
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 16:06 عصر
منو رو با چی درست کردی ؟ میشه بگی؟
با خلاقیت (باتون و پنل)
zidanerfan
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 17:05 عصر
کی گفته که نباید برنامه تحت ویندوز شکل وب باشه؟؟ طبق کدوم دلیل همین الان اگه میشد از متتریال گوگل تو ویندوز فرم سی شارپ استفاده کرد با سر میرفتم سمتش لطف کنین این ایده ها که فقط نشون از سلیقتون داره ندین کاربر یه ادم معمولیه حتی شاید بیشتر مواقع فرق وب و ویندوز رو ندونه ولی زیبایی رو درک میکنه درضمن جایی نخوندم فلت ماله وب فقط نمیدونم منطق شما چیه؟؟؟
سلام دوستان ،
نحوه حرف زدن شما اصلا مناسب نیست اینجا یک مکان دوستانه هست و همه نظراتشون و چیزایی که یاد گرفتن رو میان به دوستان دیگه میگن حالا نظر شخصی باشه یا هر چی نباید به این شکل جواب داد منم یه جورایی با گفته آقا گلبافان موافقم رابط کاربری تو وب و نرم افزار ویندوز متفاوته ! درست میگه تو ویندوز دوستان تو فرم لاگین "بخاطر سپردن نام کاربری و رمز عبور" رو قرار دادن مثل وب که اصلا به کار برنامه ویندوزیی نمیاد ! تجربه کاربری و رابط کار تو برنامه نویسی وب و برنامه ویندوزی میتونه متفاوت باشه !
NasimBamdad
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 18:38 عصر
با خلاقیت (باتون و پنل)
ئه ؟واقعا فکر کردم همش رو با GridView درست کردی . خوب مرد مومن بگو حوصله ندارم توضیح بدم .
در ضمن یه پیشنهاد برات دارم .
طراحی که میکنی چند نفر تازه وارد و کاربر ساده،،، با چند نفر متخصص بده چک کنن
به نظر من طراحی فلت برای وب خوبه بیشتر برای ویندوز زیاد جالب نیست . نظر شخصیه . اما بدان که نرم افزار برای خودت طراحی نمی کنی که خوشت بیاد
کلا این طراحی فلت رو خیلیا جذبش نشدن ،، به نظر منم زود چشم رو خسته می کنه و رنگ بندی که انتخاب می کنی هم شرط هست .
به نظرم دورش رو برای WinForm خیت بکش . من خودمم برای وب هم نمی پسندمش
نظر شخصی 1!
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 19:09 عصر
سلام دوستان ،
نحوه حرف زدن شما اصلا مناسب نیست اینجا یک مکان دوستانه هست و همه نظراتشون و چیزایی که یاد گرفتن رو میان به دوستان دیگه میگن حالا نظر شخصی باشه یا هر چی نباید به این شکل جواب داد منم یه جورایی با گفته آقا گلبافان موافقم رابط کاربری تو وب و نرم افزار ویندوز متفاوته ! درست میگه تو ویندوز دوستان تو فرم لاگین "بخاطر سپردن نام کاربری و رمز عبور" رو قرار دادن مثل وب که اصلا به کار برنامه ویندوزیی نمیاد ! تجربه کاربری و رابط کار تو برنامه نویسی وب و برنامه ویندوزی میتونه متفاوت باشه !
بحث این نیست کی چی میگه کی درست میگه کی اشتباه بحث اینه شما یه مطلب نشون من بدین که گفته باشه فلت یو ای فقط مخصوص وب هستتش من عناصر رایج ویندوز رو استفاده کردم باتون منو گرید حالا چیش وب هست نمیدونم رنگ بندیش فللت یو ایه ممکن بود متریال باشه در من من تو حرفای خودم مشکلی نمیبینم
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 19:14 عصر
ئه ؟واقعا فکر کردم همش رو با GridView درست کردی . خوب مرد مومن بگو حوصله ندارم توضیح بدم .
در ضمن یه پیشنهاد برات دارم .
طراحی که میکنی چند نفر تازه وارد و کاربر ساده،،، با چند نفر متخصص بده چک کنن
به نظر من طراحی فلت برای وب خوبه بیشتر برای ویندوز زیاد جالب نیست . نظر شخصیه . اما بدان که نرم افزار برای خودت طراحی نمی کنی که خوشت بیاد
کلا این طراحی فلت رو خیلیا جذبش نشدن ،، به نظر منم زود چشم رو خسته می کنه و رنگ بندی که انتخاب می کنی هم شرط هست .
به نظرم دورش رو برای WinForm خیت بکش . من خودمم برای وب هم نمی پسندمش
نظر شخصی 1!
ممنون حتما راجبش فکر میکنم
momimomi
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 21:09 عصر
به نظرم زمینه تیره و نوشته های سفید به مرور زمان کاربر رو خسته میکنه
winner1
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 21:36 عصر
به نظرم زمینه تیره و نوشته های سفید به مرور زمان کاربر رو خسته میکنه
نرم افزار فتوشاپ کل زمینش مشکیه ولی ندیدم کسی راجبش شکایتی بکنه به هر حال ممنون بابت نظراتت در ضمن تو گوکل بزنین فلت یو ای ببینین چه تعداد نرم افزار چه دستاپ چه وب و چه اندروید تو این طرح هست من خودمم یکی از طرفدارای این طرحم منتها فقط از رنگ بندیش استفاده میکنم سایر عناصر رو دوست دارم با خلاقیت خودم بسازم باید شجاع بود
سعی میکنم هر بار یه طرح متفاوت بزنم که کلی چیز جدید به دست میاری
NasimBamdad
جمعه 09 بهمن 1394, 11:09 صبح
یه مشکلی که در این طراحی شما دیدم این هست که حد و مرزی برای کنترل ها نیست . یعنی انگار همه بهم چسبیده هستند . اگه میشد یه Border برای کنترل های باشه یا اینکه به صورتی از هم جدا بشن و حدود هر کنترل مشخص بشه فکر کنم طراحی بهتری میشه و اینکه همه کنترل ها نوک تیز هستند گوشه هاشون . اینم حل بشه خیلی تفاوت میکنه
golbafan
شنبه 10 بهمن 1394, 00:05 صبح
سلام
من قصد ناراحت کردن دوستانم رو ندارم و مطالبی که میگم رو بزارید روی حساب تجربه ام
بعنوان برنامه نویس کار همه شما رو تحسین میکنم و کردم
اما این مطالب رو از دید مشتری و بازار فروش عرض میکنم
و جمله آخر من رو کاش با دقت میخوندید چون من نگفتم که طراحی فلت فقط مخصوص وب هست. بلکه گفتم اگر طراحی فلت ما باعث بشه برنامه شبیه به وب بشه و UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر اشتباه میریم
واقعا الان در بازارهای نرم افزار، این مسایلی که میگم مطرحه و باعث شکست و پیروزی کمپانی ها شده و میشه
موفق باشید...
{در ضمن نرم افزارهای گرافیکی رو برنگ تیره در میارن تا فوکوس کاربر روی کارش بهتر باشه ولی این موضوع برای برنامه های دیتابیسی درست نیست}
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 01:12 صبح
سلام
من قصد ناراحت کردن دوستانم رو ندارم و مطالبی که میگم رو بزارید روی حساب تجربه ام
بعنوان برنامه نویس کار همه شما رو تحسین میکنم و کردم
اما این مطالب رو از دید مشتری و بازار فروش عرض میکنم
و جمله آخر من رو کاش با دقت میخوندید چون من نگفتم که طراحی فلت فقط مخصوص وب هست. بلکه گفتم اگر طراحی فلت ما باعث بشه برنامه شبیه به وب بشه و UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر اشتباه میریم
واقعا الان در بازارهای نرم افزار، این مسایلی که میگم مطرحه و باعث شکست و پیروزی کمپانی ها شده و میشه
موفق باشید...
{در ضمن نرم افزارهای گرافیکی رو برنگ تیره در میارن تا فوکوس کاربر روی کارش بهتر باشه ولی این موضوع برای برنامه های دیتابیسی درست نیست}
شما گفتین نرم افزار ما شبیه وب شده یعنی فلت ماله وب اگه میخواین حرفون رو پس بگیرین بدونین واسم مهم نیست نگفتم هدف نرم افزار طراحی فتوشاپ چیه گفتم کسی از تیرگیش شکایتی نکرده
اینی که شما تو نرم افزار من میبنین ترکیب رنگ مثل همه ی چیزایی که شما هم تو برنامتون استفاده میکنین باتون تکس باکس و غیر و غیره که ترکیب رنگشون اینطوریه پس با نظرتون مخالفم و اگه قراره مخالفت اینجا به معنی ناراحت شدن باشه که میگین پس بزارین به حساب ناراحت شدن درضمن همیشه تجربه درست نیست بلکه اماره که درسته میشه بگین کی و کجا امار گرفتین اگه اماری دارین عنوان کنین که مردم از طرح فلتت تو نرم افزار دستکتاپ به مرور زمان خسته میشن ممنون و مثلا میشه بگین چه اشکالی داره سرچ باکس من شبیه یه سرچ باکس تو صفحات وب باشه و در حالی که کاربر میدونه این قسم واسه جستجو
138736
NasimBamdad
شنبه 10 بهمن 1394, 01:13 صبح
من از خیلیا نظر سنجی کردم از عام مردم ،، نرم افزار فلت خسته می کنه آدم رو
به نظرم طراحی فلت و کلن دیزاین فلت از نظر من شکست خورده
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 01:18 صبح
من از خیلیا نظر سنجی کردم از عام مردم ،، نرم افزار فلت خسته می کنه آدم رو
به نظرم طراحی فلت و کلن دیزاین فلت از نظر من شکست خورده
امار میشه بدین و بگین تو کدوم نرم افزارتون فلت استفاده کردین؟؟؟ که دیدین مردم خسته شدن؟؟ اگه امار رسمی دارین اریه بدین وگرنه چرا دارین فلت یو ای رو که جدیدا خیلی مورد توجه میبرین زیر سوال؟؟
NasimBamdad
شنبه 10 بهمن 1394, 01:21 صبح
امار میشه بدین و بگین تو کدوم نرم افزارتون فلت استفاده کردین؟؟؟ که دیدین مردم خسته شدن؟؟ اگه امار رسمی دارین اریه بدین وگرنه چرا دارین فلت یو ای رو که جدیدا خیلی مورد توجه میبرین زیر سوال؟؟
عزیز دلم طراحی FLAT نه ماله بابای منه ،،، نه شما طراحش هستیم . به نظر بنده روش غیرت نداشته باشیم .
قضیه مهم تر از همه چیز بازار کاره . بنده همین طراحی های شما رو ،، اونا که تو نت زیاده ، نشون مردم و مشتری هام دادم . عموما آدم های کد نویس نیستند . عام و مشتری های بنده
و یه سری هم دوستان کد نویس هم نشون دادم ،، استقبال نشد .
ولی آمار گیری سراسر ایران و اینا نداشتم . بگم توی برنامه 90 آمار گیری کردم یا آمار جهانی داشته
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 01:49 صبح
عزیز دلم طراحی FLAT نه ماله بابای منه ،،، نه شما طراحش هستیم . به نظر بنده روش غیرت نداشته باشیم .
قضیه مهم تر از همه چیز بازار کاره . بنده همین طراحی های شما رو ،، اونا که تو نت زیاده ، نشون مردم و مشتری هام دادم . عموما آدم های کد نویس نیستند . عام و مشتری های بنده
و یه سری هم دوستان کد نویس هم نشون دادم ،، استقبال نشد .
ولی آمار گیری سراسر ایران و اینا نداشتم . بگم توی برنامه 90 آمار گیری کردم یا آمار جهانی داشته
شما وقتی میای اینجا میگی پرسیدم همه میگن بده دو نفر میخونن اشتباه برداشت میکنن شما وقتی اماری ندارین واسه زیر سوال بردن یه قضیه نباید نسبت بهش اقدام کنین کافیه گوکل کنی ببینی چه مقدار فلت مطرحه الان پس بحثی نمیمونه وقتی حرفاتون هیچ مدرکی پشتش نیست و میشه این حرفارو به هزار شکل زد به هر حال طراحیه فلت برای وب انردوید و دستکتاپ هستش و جزو ایده های خوبه که الان مورد توجه مثل متریال مثل همون تقویمی که دوستمون طراحی کرده بود تو همین سایت و همین تاپیک ارایه دادن یا فرم هایی که طراحی کرده بود با فلت اون موقع یادتون نبود بگین بده حالا میگین به هر حال
Mahmoud Zaad
شنبه 10 بهمن 1394, 11:19 صبح
دوستان عزیز بحث رو انقدر کش ندید، به هر حال همه قبول دارند که طراحی ها از طراحی های صنعتی و اتومبیل ها و لباس ها و ساختمان ها و نرم افزارها مدرن شدن و چاره ای نیست و ما هم باید مدرن بشیم. بالاخره شما وقتی نرم افزار رو می بینید باید متوجه بشید مال چه قرنی هست! دقیقاً مثل ماشین، شما یک ماشین رو ببینید قطعاً از روی ظاهرش با یکی دو سال خطا متوجه میشید مال چه سالی هست ولی در نرم افزارهای ایرانی من که متوجه نمیشم چون همه مثل همند! دیگه کم کم وقت استفاده از کامپوننت ها مفتی داره به سر میاد. تا چند سال آینده که بازار اشباع بشه اونوقت خلاقیت، کیفیت و طراحی هست که تعیین کننده میشه بر خلاف امروز ایران که فقط "کار راه انداز بودن" کافیه! و شانس با ما یار هست و کشور فارسی زبان که حرفی برای گفتن در نرم افزار داشته باشه، وجود نداره.
اما اینجا چندتا بحث وجود داره
1- در عین زیبایی، اصول همچنان باید رعایت بشه. همونطور که آقای گلبافان گفتن یک تفاوت هایی بین طراحی وب و دستکتاپ هست. فرق عمده این دو در اینه که برنامه های دسکتاپ معمولاً برای ورود اطلاعات و عملیات کاربردی استفاده میشن کاربرها عموماً برای انجام کارهای اداری، حسابداری و ... به نرم افزار دسکتاپ نیاز دارن. بنابراین باید سادگی در استفاده و سرعت در اینها وجود داشته باشه. استفاده از شورتکات های صفحه کلید ضروری هست و صفحه ای که خسته کننده نباشه. چون بر خلاف وب که ما سر فرصت و بیشتر برای سرگرمی میریم در اینجا کاربر با مدیرش حرفش شده با همکارش گیس و گیس کشی راه انداخته حالا باید با این لامصب هم کار کنه. بنابراین بیشتر و قبل از هر چیز باید برنامه کار خودش رو به درستی انجام بده و با روان کاربر بازی نکنه.
2- مردم در برابر چیزهای جدید مقاومت میکنند. چون مردم اکثراً نه از طراحی نرم افزار سر در میارن و نه حتی از کار خودشون کامل با خبر هستن. مثلاً شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه در سایتها وقتی قالب عوض میشه کلی کامنت میاد که همون قبلی بهتر بود و چرا قالب رو عوض کردید در صورتیکه بعداً با همون عادت میکنن و راضی هم خواهند بود.
3- خیلی هم نباید به مردم توجه کرد؛ فرض کنید میخواید یه نرم افزار برای موسسات تبلیغاتی بنویسید برای اینکار با یک دفتری که کار گرافیکی انجام میده مشورت می کنید. اون از دید خودش و با سلیقه خودش میگه من به این امکانات نیاز دارم در صورتیکه اون نرم افزار فقط به درد خودش می خوره چون شرکتهای بزرگی هستن که کاری که این دفتر انجام میده براشون شوخی هست و به امکانات خیلی بیشتری نیاز دارن. بنابراین با حرف یک نفر دو نفر نمیشه یه طراحی انجام داد. و باید با چند ده نفر مشورت بشه.
4- همیشه باید پلن B وجود داشته باشه، یعنی شما باید قالبهای مختلف داشته باشید که کاربر بتونه قالب خودش رو جایگزین کنه یا تنظیمات خاص خودش رو انجام بده. به هر حال همه مثل هم نیستند و نمیشه استبداد صغیر راه انداخت که همه باید از همین طرح استفاده کنن.
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 13:55 عصر
دوستان عزیز بحث رو انقدر کش ندید، به هر حال همه قبول دارند که طراحی ها از طراحی های صنعتی و اتومبیل ها و لباس ها و ساختمان ها و نرم افزارها مدرن شدن و چاره ای نیست و ما هم باید مدرن بشیم. بالاخره شما وقتی نرم افزار رو می بینید باید متوجه بشید مال چه قرنی هست! دقیقاً مثل ماشین، شما یک ماشین رو ببینید قطعاً از روی ظاهرش با یکی دو سال خطا متوجه میشید مال چه سالی هست ولی در نرم افزارهای ایرانی من که متوجه نمیشم چون همه مثل همند! دیگه کم کم وقت استفاده از کامپوننت ها مفتی داره به سر میاد. تا چند سال آینده که بازار اشباع بشه اونوقت خلاقیت، کیفیت و طراحی هست که تعیین کننده میشه بر خلاف امروز ایران که فقط "کار راه انداز بودن" کافیه! و شانس با ما یار هست و کشور فارسی زبان که حرفی برای گفتن در نرم افزار داشته باشه، وجود نداره.
اما اینجا چندتا بحث وجود داره
1- در عین زیبایی، اصول همچنان باید رعایت بشه. همونطور که آقای گلبافان گفتن یک تفاوت هایی بین طراحی وب و دستکتاپ هست. فرق عمده این دو در اینه که برنامه های دسکتاپ معمولاً برای ورود اطلاعات و عملیات کاربردی استفاده میشن کاربرها عموماً برای انجام کارهای اداری، حسابداری و ... به نرم افزار دسکتاپ نیاز دارن. بنابراین باید سادگی در استفاده و سرعت در اینها وجود داشته باشه. استفاده از شورتکات های صفحه کلید ضروری هست و صفحه ای که خسته کننده نباشه. چون بر خلاف وب که ما سر فرصت و بیشتر برای سرگرمی میریم در اینجا کاربر با مدیرش حرفش شده با همکارش گیس و گیس کشی راه انداخته حالا باید با این لامصب هم کار کنه. بنابراین بیشتر و قبل از هر چیز باید برنامه کار خودش رو به درستی انجام بده و با روان کاربر بازی نکنه.
2- مردم در برابر چیزهای جدید مقاومت میکنند. چون مردم اکثراً نه از طراحی نرم افزار سر در میارن و نه حتی از کار خودشون کامل با خبر هستن. مثلاً شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه در سایتها وقتی قالب عوض میشه کلی کامنت میاد که همون قبلی بهتر بود و چرا قالب رو عوض کردید در صورتیکه بعداً با همون عادت میکنن و راضی هم خواهند بود.
3- خیلی هم نباید به مردم توجه کرد؛ فرض کنید میخواید یه نرم افزار برای موسسات تبلیغاتی بنویسید برای اینکار با یک دفتری که کار گرافیکی انجام میده مشورت می کنید. اون از دید خودش و با سلیقه خودش میگه من به این امکانات نیاز دارم در صورتیکه اون نرم افزار فقط به درد خودش می خوره چون شرکتهای بزرگی هستن که کاری که این دفتر انجام میده براشون شوخی هست و به امکانات خیلی بیشتری نیاز دارن. بنابراین با حرف یک نفر دو نفر نمیشه یه طراحی انجام داد. و باید با چند ده نفر مشورت بشه.
4- همیشه باید پلن B وجود داشته باشه، یعنی شما باید قالبهای مختلف داشته باشید که کاربر بتونه قالب خودش رو جایگزین کنه یا تنظیمات خاص خودش رو انجام بده. به هر حال همه مثل هم نیستند و نمیشه استبداد صغیر راه انداخت که همه باید از همین طرح استفاده کنن.
اقای گلبافان اشاره به این داشتند که فلت ماله وب اگه خوب دقت کنین متوجه میشین دوسان اینجا میگن کاربرا خوشون نمیاد میگی سند حرفت چیه میگه از یکی دو نفر پرسیدم راجب کمپوننت های اماده کاملا باهاتون موافقم چون مهمترین لذت برنامه نویسی که خلاقیت باش رو میگیره و محدود میکنه برنامه نویس رو به تم های اماده
با اینکه یه طرح اگه بار اول خوب ازش استقبال نشه دلیل شکستش نیست مردم خلق و خویی دارن
ولی من معتقدم فلت تو دستکتاپ میتونه به خوبی استفاده بشه متریال که جای خود دارد منتها نباید رو کارایی برنامه اثیر بزاره هر چند سیستم ها دیگه به جایی میرسن که زیاد بحث منابع مطرح نباشه
zidanerfan
شنبه 10 بهمن 1394, 13:59 عصر
طراحی تخت خیلی هم دلنشین و جذابه Material Design رو ببینید چه یه برنامه نویسی باشی چه یه کارگر مجذوبش میشی چون علاوه بر رنگبندی طراحیش فوق العاده زیباست و یه جوریه که آدم جذبش میشه خودم هر روز کاریم با گوشیم ندارم منو هارو باز میکنم به طراحی ها زیبا و رنگبندی بی نظیرش نگاه میکنم :D ، شما چه تو وب چه تو برنامه ویندوزی از طراحی فلت استفاده کنید یه جوری که رنگبندیش جذاب باشه مطمئن باش نظر مشتری رو هم جلب میکنه ، طراحی تخت وقتی خسته کننده میشه که برنامه نویس نمیدونه چجوری رنگ هارو در کنار هم قرار بده ، پس مشکل طراحی تخت نیست که خسته کننده است مشکل من و شما هستیم که با رنگبندی و طراحی گرافیک UX,UI آشنایی زیادی نداریم بنظر من برنامه نویس حتما باید در کنار برنامه نویسی تا حدی گرافیست هم باشه ...
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 14:24 عصر
طراحی تخت خیلی هم دلنشین و جذابه Material Design رو ببینید چه یه برنامه نویسی باشی چه یه کارگر مجذوبش میشی چون علاوه بر رنگبندی طراحیش فوق العاده زیباست و یه جوریه که آدم جذبش میشه خودم هر روز کاریم با گوشیم ندارم منو هارو باز میکنم به طراحی ها زیبا و رنگبندی بی نظیرش نگاه میکنم :D ، شما چه تو وب چه تو برنامه ویندوزی از طراحی فلت استفاده کنید یه جوری که رنگبندیش جذاب باشه مطمئن باش نظر مشتری رو هم جلب میکنه ، طراحی تخت وقتی خسته کننده میشه که برنامه نویس نمیدونه چجوری رنگ هارو در کنار هم قرار بده ، پس مشکل طراحی تخت نیست که خسته کننده است مشکل من و شما هستیم که با رنگبندی و طراحی گرافیک UX,UI آشنایی زیادی نداریم بنظر من برنامه نویس حتما باید در کنار برنامه نویسی تا حدی گرافیست هم باشه ...بله موفقم ولی یه جای حرفت اشتباهه رفیق لازم نیست برنامه نویس گرافیست باشه چون مثلا همین طرح فلت با یه جستجو ساده میشه ترکیبات رنگیش رو بدست اورد
zidanerfan
شنبه 10 بهمن 1394, 14:26 عصر
نظرتون چیه راجع به این ؟؟ قبلا هیچ انیمیشنی نداشت الان تازه دارم کم کم انیمیشن اضافه میکنم به برنامه :D اخه انیمیشن رو دوس دارم :بامزه:
میخوام گرید و منو ها همشون بعد ورود به صورت انیمیشن ظاهر بشن بنظر قشنگتر میشه
http://www.aparat.com/v/Ce43c
zidanerfan
شنبه 10 بهمن 1394, 17:12 عصر
بله موفقم ولی یه جای حرفت اشتباهه رفیق لازم نیست برنامه نویس گرافیست باشه چون مثلا همین طرح فلت با یه جستجو ساده میشه ترکیبات رنگیش رو بدست اورد
روانشناسی رنگ ها چیزی نیست که با یه جستجو به دست بیاد ، به فرض مثال تو اینترنت نوشته که رنگ برنامه یا سایتی که واسه یه رستوران یا یه شرکت میخوای طراحی کنی رو چه رنگی انتخاب کن مسلما نه پس باید خودت رنگ شناس باشی ، نظر شخصی من اینو میگه که باید برنامه نویس خوب گرافیست هم باشه به فرض مثال یه گرافیست میتونه یه طراحی برای برنامه یا وبسایتش درست کنه اونو به برنامه نویس بده که تبدیلش کنه به برنامه یا وبسایت ولی یه برنامه نویس به ندرت پیش میاد کدهاشو ببره پیش یه طراح یا گرافیست و بگه واسه این کدهایی که نوشتم یه طراحی با رنگبندی مناسب انتخاب کن ...
Mahmoud Zaad
شنبه 10 بهمن 1394, 17:24 عصر
طراحی تخت خیلی هم دلنشین و جذابه Material Design رو ببینید چه یه برنامه نویسی باشی چه یه کارگر مجذوبش میشی چون علاوه بر رنگبندی طراحیش فوق العاده زیباست و یه جوریه که آدم جذبش میشه خودم هر روز کاریم با گوشیم ندارم منو هارو باز میکنم به طراحی ها زیبا و رنگبندی بی نظیرش نگاه میکنم :D ، شما چه تو وب چه تو برنامه ویندوزی از طراحی فلت استفاده کنید یه جوری که رنگبندیش جذاب باشه مطمئن باش نظر مشتری رو هم جلب میکنه ، طراحی تخت وقتی خسته کننده میشه که برنامه نویس نمیدونه چجوری رنگ هارو در کنار هم قرار بده ، پس مشکل طراحی تخت نیست که خسته کننده است مشکل من و شما هستیم که با رنگبندی و طراحی گرافیک UX,UI آشنایی زیادی نداریم بنظر من برنامه نویس حتما باید در کنار برنامه نویسی تا حدی گرافیست هم باشه ...
درسته منم طبق گفته دوستمون که در مورد گوشه باتن ها گفته بودن، به چیزی که فرمودید فکر کردم، اگر طراحی اصولی باشه واقعاً کاربر براش مهم نیست که این طراحی فلت هست یا گوشه باتن گرده یا نیست اصلاً با اسم فلت هم شاید آشنا نباشه، کارایی و زیبایی برای کاربر مهمه. و اینکه ما نمیتونیم درست طراحی کنیم از مطالعه کم هست و استفاده از رنگهای نامناسب که کاربر رو خسته میکنه بنابراین مشکل از طراحی تخت یا متریال نیست مشکل از طراحه. به قول حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ، از میان برخیز.
در مورد رنگها در پست آخرت هم باهات موافقم یا حداقل به این سادگی نیست که با دیدن نمونه در اینترنت بشه به این بحث مسلط شد مگر اینکه دقت بالا و تجربه زیاد داشته باشی.
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 18:29 عصر
درسته منم طبق گفته دوستمون که در مورد گوشه باتن ها گفته بودن، به چیزی که فرمودید فکر کردم، اگر طراحی اصولی باشه واقعاً کاربر براش مهم نیست که این طراحی فلت هست یا گوشه باتن گرده یا نیست اصلاً با اسم فلت هم شاید آشنا نباشه، کارایی و زیبایی برای کاربر مهمه. و اینکه ما نمیتونیم درست طراحی کنیم از مطالعه کم هست و استفاده از رنگهای نامناسب که کاربر رو خسته میکنه بنابراین مشکل از طراحی تخت یا متریال نیست مشکل از طراحه. به قول حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ، از میان برخیز.
در مورد رنگها در پست آخرت هم باهات موافقم یا حداقل به این سادگی نیست که با دیدن نمونه در اینترنت بشه به این بحث مسلط شد مگر اینکه دقت بالا و تجربه زیاد داشته باشی.
بله با تفاسیر شما تخصص یعنی کشک کار تیمی یعنی کشک برنامه نویس هم باید گرافیست باشه هم کد نویس هم طراح کلا همه کارارو خودش بکنه نه؟ دمتون گرم
Mahmoud Zaad
شنبه 10 بهمن 1394, 18:46 عصر
بله با تفاسیر شما تخصص یعنی کشک کار تیمی یعنی کشک برنامه نویس هم باید گرافیست باشه هم کد نویس هم طراح کلا همه کارارو خودش بکنه نه؟ دمتون گرم
من اصلاً در کجای حرفام حرف از تخصص و کار تیمی زدم، یا گفتم برنامه نویس باید گرافیست باشه؟
ببین ما اینجا در مورد واقعیات حرف میزنیم در مورد ایده آل ها حرف نمی زنیم، یعنی اینکه در شرایط فعلی ایران چند درصد برنامه نویس ها گرافیست دارن یا اصلاً چند درصد کار تیمی در زمینه برنامه نویسی داره انجام میشه؟ من فکر میکنم خیلی کم هست شاید خیلی دست بالا بگم 20-30 درصد کار تیمی انجام میشه و شاید 5 درصد گرافیست در تیم وجود داشته باشه. خود شما یا من، هم برنامه می نویسیم هم دیزاین می کنیم، غیر از اینه؟ خب من هم در مورد شخص یا اشخاصی که هم برنامه نویسی میکنن و هم دیزاین، نظر دادم و گفتم این شخص برای موفقیت باید طرحش اصولی باشه، کاربر در نرم افزارش از کلمه های "نچ"، "اه"، "ای بابا" و "لا اله الا الله" استفاده نکنه و از ترکیب رنگ و مباحث گرافیکی سررشته داشته باشه که تبحر در این زمینه هم به تجربه کافی یا دقت زیاد نیاز داره. شما الان موضعت مشخص نیست فقط میخوای یه جوری طرف مقابل رو از میدون به در کنی.
winner1
شنبه 10 بهمن 1394, 20:00 عصر
http://designmodo.github.io/Flat-UI/
منطق و رنگ بندی های فلت
golbafan
شنبه 10 بهمن 1394, 22:31 عصر
سلام به همه :-)
چند نکته خطاب به دوست خوبم آقای winner1
1- من هیچ جای پست هام ، خطابم به شخص خاصی نبوده
2- هیچ جا هم نگفتم طراحی فلت مال وب هست و مال ویندوز نیست
3- اما گفتم اگر طراحی فلت باعث بشه نرم افزار ویندوزی شبیه وب بشه و بازهم اگر UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر رو اشتباه میریم
چند نکته برای همه دوستان و همینطور خودم:
1- بهرحال نرم افزار مال شماست و دلیلی نداره از نظرات ما ناراحت بشید و موضع بگیرید
2- اگر دوست دارید کسی اشکال کارتون رو نگه لطفا اینجا پست نگذارید
3- اینجا کسی وقت اضافی برای بحث و حاشیه درست کردن نداره
4- اگر دوست دارید فقط تعریف و تمجید بشنوید که دیگه مساله فرق میکنه!!!
5- همه موفق باشید
winner1
یک شنبه 11 بهمن 1394, 01:05 صبح
سلام به همه :-)
چند نکته خطاب به دوست خوبم آقای winner1
1- من هیچ جای پست هام ، خطابم به شخص خاصی نبوده
2- هیچ جا هم نگفتم طراحی فلت مال وب هست و مال ویندوز نیست
3- اما گفتم اگر طراحی فلت باعث بشه نرم افزار ویندوزی شبیه وب بشه و بازهم اگر UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر رو اشتباه میریم
چند نکته برای همه دوستان و همینطور خودم:
1- بهرحال نرم افزار مال شماست و دلیلی نداره از نظرات ما ناراحت بشید و موضع بگیرید
2- اگر دوست دارید کسی اشکال کارتون رو نگه لطفا اینجا پست نگذارید
3- اینجا کسی وقت اضافی برای بحث و حاشیه درست کردن نداره
4- اگر دوست دارید فقط تعریف و تمجید بشنوید که دیگه مساله فرق میکنه!!!
5- همه موفق باشید
نکته اول من نگفتم شما با منین من از فلت دفاع کردم شما حرفی که زدین رو دوباره بخونین من اهل ارف نیستم شما طاهرا از اینکه باهاتون مخالف شده ناراحتین نه من شمارو میشناسم نه شما من و پس مشکلی با شخص شما ندارم من از فلت یو ای دفاع کردم
golbafan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 09:13 صبح
سلام
به نرم افزارهای معروف تحت ویندوز در حوزه data entery نگاه کنید
https://www.google.com/search?q=report+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD2I6WsNPKAhXMOxoKHdibAtAQ_AUIBygB&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=data+entry+software
https://www.google.com/search?q=accounting+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8k-30rdPKAhUClHIKHS-iBP4Q_AUICigE&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=accounting+software+sap
https://www.google.com/search?biw=1600&bih=767&tbm=isch&q=accounting+software+quickbooks&revid=149148548&sa=X&ved=0ahUKEwi7kZvIrdPKAhWH7RQKHdEsCAAQ1QIIGw&dpr=1
https://www.google.com/search?biw=1600&bih=767&tbm=isch&q=microsoft+accounting+software&revid=149148548&sa=X&ved=0ahUKEwi7kZvIrdPKAhWH7RQKHdEsCAAQ1QIIIQ&dpr=1
https://www.google.com/search?biw=1600&bih=767&tbm=isch&q=peachtree+accounting+software&revid=149148548&sa=X&ved=0ahUKEwi7kZvIrdPKAhWH7RQKHdEsCAAQ1QIIJA&dpr=1
https://www.google.com/search?q=accounting+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8k-30rdPKAhUClHIKHS-iBP4Q_AUICigE&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=accounting+software+tally
فلت نیستند؟ چرا؟ چون کاربر دائم با ورود اطلاعات سرو کار داره و فکرش به زیبایی و این چیزا نیست. بلکه براش مهمه که بین کنترل ها فاصله مشخصی باشه تا جلوی دوباره کاری رو بگیره و چشمش خسته نشه
حالا به برنامه های معروف در حوزه reporting نگاه بندازین
https://www.google.com/search?q=domo+dashboard&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiVq5nNr9PKAhXMXBQKHbDXDjMQ_AUIBygB&biw=1600&bih=767
https://www.google.com/search?q=report+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD2I6WsNPKAhXMOxoKHdibAtAQ_AUIBygB&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=report+dashboard+software
فلت هستند! چون ارائه گزارش موقعی موثرتر میشه که زیبایی بیشتری در رنگ ها و زمینه کار گزارش باشه و کسی که میخواد گزارش رو به همکارانش نشون بده یک حس باحال و خاص به بیننده ها انتقال بده
بد نیست یک نگاهی به نرم افزارهای گرافیکی بندازیم
https://www.google.com/search?q=report+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD2I6WsNPKAhXMOxoKHdibAtAQ_AUIBygB&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=photo+editing+software
https://www.google.com/search?q=report+software&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD2I6WsNPKAhXMOxoKHdibAtAQ_AUIBygB&biw=1600&bih=767#tbm=isch&q=video+editing+software
تیره هستند؟ واقعا چرا؟ چون چشم کاربر نباید به رنگ های دیگه ای غیر از رنگ تصاویری که باهاش کار میکنه توجه داشته باشه. حتما دیدین که در برخی سایت های نمایش فیلم یک آپشنی هست برای تیره کردن زمینه سایت و افزایش فوکوس روی فیلم. یا مثلا در سینما برق ها رو خاموش میکنن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
zidanerfan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 12:34 عصر
سلام ،
آقای گلبافان ، من با شما موافقم ولی باید قبول کنیم که سادگی در برنامه های ویندوز بخاطر سر و کار داشتن کاربر با داده و افزودن و ویرایش و غیره نیست ، بلکه اول از همه چی بخاطر تکنولوژی و یا زبانیه که من ازش استفاده میکنم و دوم که میتونه دلیل اول هم باشه ناتوانی "من" در برنامه نویسه ! اگه ابزار برنامه نویسی مثل اچ تی ام ال و سی اس اس تو وب ، کار طراحی رو واسه من برنامه نویس راحت کنه به صورتی که بتونم خودم استایل سفارشی برای کنترل ها درست کنم بنظرت من از استایل پیشفرض استفاده میکنم ؟؟ وقتی میبینیم که اکثر برنامه های مدیرتی با سی شارپ Winform طراحی میشن دست برنامه نویس هم بسته است و قاعدتا باید از استایل و لایه بندی و کنترل هایی استفاده کنه که توسط اون زبان یا ابزار برنامه نویسی ساپورت بشه ، چون WPF یه مقدار سخت تره کسی سراغش نمیره پس "باید" منتظر یه محیط ساده و بی روح برای برنامه اش باشه
شما برو ببین با html5 , css3 و Jquery چه طراحی های زیبای تو وب انجام میدن ، تو همین سایت های ایرانی خودمون یه سایت های هست که هر روز میرم و از لایه بندی و طراحیش لذت میبرم ، مطمئن باش اگه برنامه نویسی ویندوز هم با Css و Html بود الان تو همین ایران خودمون هم یه مورد برنامه ساده نمیدیدی ، (من خودم وقتی تازه کار بودم میرفتم دنبال گرد کردن باتن یا افکت دادن به دکمه و ... حتی تو تازه کار بودنم دنبال زیبایی هم بودم که مطمئنم واسه اکثر برنامه نویس ها هم این روال صدق میکنه )، حالا با اومدن تکنولوژی و فناوری های جدید برنامه نویسی مطمئنم دوره این برنامه های ساده و بی روح و خسته کننده هم به پایان میرسه
zidanerfan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 12:50 عصر
دوست عزیز ، شما انگار اینجا کلا کارت اینه بیای حرف دهن این و اون بزاری ، در مورد نظر شخصی دیگران فقط میتونی بگی مخالفم دیگه الکی سنگ اندازی نکن ، من که نمیام به زور بگم باید گرافیست بشی ، طرز حرف زدنتم اصلا جالب نیست ، کار گروهی چه ربطی به گرافیست بودن داره اخه ! :اشتباه:
golbafan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:03 عصر
سلام
موضوع صحبت من شرایط کاربرد نرم افزار هست و استفاده از حالت فلت یا غیر فلت
صحبت من سر فلت و غیر فلت هست و نه زیبایی و زشتی
{نمیدونم چرا ما دقتمون اینقدر کم شده و جملات همدیگه رو اشتباه تفسیر میکنیم}
من نمیدونم کجا گفتم که برنامه ویندوزی نباید زیبا باشه؟ حتی نگفتم که فلت نباشه. اگر تصاویر کارهای من رو در همین تاپیک مشاهده کنین متوجه منظورم میشین.
ببینید همین برنامه quickbooks که لینک تصاویرش در بالا هست برای قسمت data entry این شکلیه:
138750
میبینید که فلت نیست درحالی که زیبا هست
حالا چرا فلت نیست؟
اما همین برنامه قسمت ریپورتش فلت هست:
138751
آیا میشه گفت برنامه نویسهاش توان کافی ندارند؟ برای همین غیر فلت طراحی میکنن؟
golbafan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:14 عصر
برای مثال این کار من رو ببینید که یک برنامه محاسباتیه به اسم نمودار
حالا فرض کنید من میخواستم اونر رو برنگ تیره طراحی کنم
آیا واقعا خوب بود؟
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128439&d=1423852400
(http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128439&d=1423852400)
اگر فکر میکنید تیره برای برنامه های محاسباتی خوبه باید بگم اشتباهه
دلیل: شاید بد نباشه یک نگاهی به طراحی نرم افزارهای matlab, mathematica, maple بندازیم
golbafan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:31 عصر
سلام
یک برنامه حسابداری قدیما نوشته بودم که چهل تم مختلف داشت تا ظاهر برنامه دل کاربر رو نزنه
اگر دست کاربر رو برای انتخاب سلیقه اش باز بزاریم خیلی کمک میکنه
چند تا از اون ها:
138757
138758
138756
138752
138753
138754
138755
zidanerfan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:34 عصر
فلت نیستند؟ چرا؟ چون کاربر دائم با ورود اطلاعات سرو کار داره و فکرش به زیبایی و این چیزا نیست.
شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه
آیا میشه گفت برنامه نویسهاش توان کافی ندارند؟ برای همین غیر فلت طراحی میکنن؟
خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...
golbafan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:42 عصر
شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه
خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...
درست میفرمایید :-)
البته من هم مثل شما به UX و UI همیشه باهم توجه دارم و نه به تنهایی
تفاوت طراحی در wpf و winform از زمین تا آسمونه
الان متوجه منظور شما شدم
اما مبحث زیبایی شناسی و روانشناسی رنگ بنظرم فراتر از اینهاست
همچنین ux که اشاره فرمودید
zidanerfan
یک شنبه 11 بهمن 1394, 14:54 عصر
UX , UI
138759
ghasem110deh
یک شنبه 11 بهمن 1394, 15:10 عصر
UX , UI
اون قسمت برندینگ رو دقت کنید دوستان ... من دارم سعی میکنم رو برنامه هام (تو هر زمینه ای که هست) از یه طراجی استفاده کنم (طبیعتا یه تغییراتی هم بسته به نیاز بش میدم)
ولی الان تو دو سه تا برنامه مختلف (که هیچکدوم تموم نشده :قهقهه: ) از یه طراحی استفاده کردم که اگه کسی ببینه متوجه میشه که این چند تا برنامه کار یه نفر یا یه گروه است !!!
بجای اینکه هر دفعه یه طرح از اول پیاده کنم (البته گسترش و تکمیل کردن جای خودش)
rahmatipoor
دوشنبه 12 بهمن 1394, 11:26 صبح
سی شارپ - ویندوز فرم -
سلام میشه بفرمایید که شما از چه فونتی توی برنامه تون استفاده کردید؟
rahmatipoor
دوشنبه 12 بهمن 1394, 11:57 صبح
همچنین یه نکته هم عرض کنم
آقای winner1
دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید
winner1
دوشنبه 12 بهمن 1394, 13:14 عصر
همچنین یه نکته هم عرض کنم
آقای winner1
دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید
از تعارفات خوشم نمیاد فونتم Sego ui هستش البته فکر کنم املاییش رو درست ننوشته باشم به هر حال اونه
golbafan
دوشنبه 12 بهمن 1394, 13:27 عصر
یک تصویر جالب
که نشون میده چقدر ui و ux به هم مربوط هستند
حتی در طراحی بدن انسان
138772
با این حساب
اگر ui مناسب نداشته باشه مورد توجه قرار نمیگیره
و اگر ux اش مناسب نباشه بزودی از بین میره و نمیتونه کارهاشو درست انجام بده
rahmatipoor
سه شنبه 13 بهمن 1394, 23:03 عصر
آقای winner1
از پاسختون خیلی ممنونم
مطلبی هم که توی پست قبلی گفتم فقط یه تذکر دوستانه بود تا روند خوب و سازنده ای که این تاپیک داره همچنان ادامه داشته باشه و خدای نکرده متوقف نشه و یا کدورتی پیش نیاد
ما از مطالبی که آقای گلبافان ، شما و سایر دوستان توی این تاپیک تا حالا مطرح کردید خیلی استفاده کردیم
winner1
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 16:42 عصر
138797
138798
138799
golbafan
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 20:16 عصر
سلام آقا بهنام
اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود... :لبخند:
و اما طراحی شما:
1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست :تشویق:
2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)
winner1
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 20:47 عصر
سلام آقا بهنام
اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود... :لبخند:
و اما طراحی شما:
1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست :تشویق:
2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)
سلام ممنون اینا برمیگرده به عملکرد پروژه یعنی کاربر خودش همه ی این هارو تو بخش فرم ها و سوالاتعریف میکنه یعنی همه سوالات رو خود کاربر تعریف میکنه در واقع یه برنامه جامع واسه جمع اوریه اطلاعات هستش مثل پرسش نامه واسه همینه گزینه هارو من ازمایشی اینطوری نوشتم ولی رو پیش فرضش همه رسمیه مثلا اره و نه اصلا جالب نیست واسه تاریخم نمیدونم یه نوع تاریخ هم به نوع سوالات اضافه بکنم یا نه ولی فکر کنم اضافه کنم بهتر باشه در کل تو برنامه میشه n فرم تعریف کرد و هر فرم سوالات خودش رو داشته باشه
winner1
سه شنبه 20 بهمن 1394, 01:54 صبح
دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
138899
tdodangeh
سه شنبه 20 بهمن 1394, 10:06 صبح
سلام، من برنامه نويسي در سي شارپ رو شروع كردم، قبلن برنامه هاي زيادي در محيط vb6 نوشتم مي خوام تمام اون برنامه ها رو در يك برنامه (در واقع سيستم جامع) قرار بدم و در سازمانمون راه اندازي كنم ،بنظر شما من كه اول راه هستم در محيط windowsformapplication كار كنم يا WPFapplication
hamid_hr
سه شنبه 20 بهمن 1394, 13:15 عصر
دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
بنظر من اینطوری بهتر و زیباتر هست
فقط باید اون جستجو بهینه عمل کنه یعنی وقتی طرف زد مثلا علی توی همه فیلد ها سرچ انجام بشه
golbafan
سه شنبه 20 بهمن 1394, 17:22 عصر
سلام
با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟
winner1
سه شنبه 20 بهمن 1394, 18:15 عصر
سلام
با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟
این جستجو ابدایی هستش اصل جستجو در اماری هست که برنامه باید خروجی بده اونجا یه جستجو حرفه ای اعمال میکنم
winner1
شنبه 24 بهمن 1394, 16:37 عصر
ادیت جدید
139041
matinpf
سه شنبه 27 بهمن 1394, 06:23 صبح
سلام
دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟
کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟
یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )
ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟
Fer[O]ciouS
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 02:16 صبح
سلام دوستان
ببخشید چندتا کمک و راهنمایی می خواستم
به عنوان یک آماتور ممکن سوالاتم برای بعضی ها ساده بیاد.
1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.
2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .
3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
پیشاپیش ممنون.
hamid_hr
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 02:55 صبح
دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
سلام
اگه وقتشو داری برو wpf یاد بگیر
سرعت بالا ی اجرا و وابسته نبودن به رزولوشن از مزایای این تکنولوژی هست
برای c++ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
tdodangeh
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 03:51 صبح
سلام، جواب دو پست آخر:
به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 04:12 صبح
سلام
برای C++ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
بله درسته حرف شا ولی هنوز واسه کنار گزاشتن ویندوز فرم زود هستش بنطرم اون رو هم باید بلد باشه درسته wpf قدرت زیادی داره ولی واسه ایران هنوز زوده که ویندوز فرم رو بزاری کامل کنار برس سراغ wpf زاجب کیوتی هم نظری ندارم چون کار نکردم
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 04:19 صبح
جستجو رو تو فرم اصلی دو بخش کردم یکی حالت سادش و دومی حالت چند گزینه ای
این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم
139123
139124
139125
139127
139130
golbafan
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 05:28 صبح
سلام
دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟
کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟
یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )
ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟
قابلیت طراحی ریسپانسیو در ویژوال استودیو موجوده و البته در اکثر ide های دیگه
شما دقت داشته باشید که وقتی ابزارها رو روی فرم میزارید layout اونها رو تنظیم کرده و کنترل کنید
golbafan
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 05:31 صبح
ciouS;2304944']سلام دوستان
1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.
2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .
3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
پیشاپیش ممنون.
سلام
شما هم باید در زمینه امکانات layout control موجود در ویژوال استودیو مطالعه کنید
خیلی راحت میتونید مثلا یک پنل رو لایوتش رو left بزارید و ببینید چه اتفاقی داره میوفته و یک سری دکمه داخل اون پنل بزارید و اونها رو روی حالت top تنظیم کنید
golbafan
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 05:33 صبح
این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم
الان جستجو هات رو میپسندم (لایک)
از اینکه برای رفاه حال ما فونت درشت نوشتید تشکر !!!
golbafan
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 05:35 صبح
سلام، جواب دو پست آخر:
به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست
سلام
برای C++ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
برای طراحی ریسپانسیو اصلا نیازی به wpf نیست دوستان عزیزم... کافیه لایوت کنترل رو رعایت کنید
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 05:44 صبح
الان جستجو هات رو میپسندم (لایک)
از اینکه برای رفاه حال ما فونت درشت نوشتید تشکر !!!
چاکر بزودی لینک کار میزارم همینجا رایگان هستش
tdodangeh
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 06:12 صبح
آخه اين چه عكسايي براي اعضا گذاشتيد!!!!!!!!!!!!!!!!
rahmatipoor
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 07:46 صبح
عکس زیر رو ببینید شاید دلیلش رو فهمیدید !!! :متفکر:
http://s6.picofile.com/file/8239304418/Caricator_radsms_30.jpg
rahmatipoor
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 07:52 صبح
نیازی به نصب Dev روی سیستم میزبان نیست. یه فایل DLL داره (حدود 4 مگابایت . همونی که توی ویژوال استودیو موقع برنامه نویسی توی رفرنسهای برنامه اضافه میکنی ) که فقط همون رو کنار فایل اجراییت کپی کنی کفایت میکنه
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 08:01 صبح
اگه منظورت برنامه منه این دیتا ها واسه تسته رفیق زود قضاوت نکن
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 08:05 صبح
برای طراحی ریسپانسیو اصلا نیازی به wpf نیست دوستان عزیزم... کافیه لایوت کنترل رو رعایت کنید
موافقم برنامه بالا رو من با ویندوز فرم نوشتم بدون هیچ کمپوننت اضافی همه کنترل های خود ویندوز فرم هستش بنظرم زوده بخوایم ویندوز فرم رو بزاریم کنار چون همین برنامه ا الان رو سیستم های ضعیف با ویندوز اکس پی نصب شده رو ویندوز 10 هم نرمال اجرا میشه بنطرم رو ویندوز هم کسی زیاد دنبال انمیشن و اینا نیست وقتی برنامه اکثرا اوماسیون و دیتا اینترفیسه
Fer[O]ciouS
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 08:24 صبح
ممنون بابت راهنماییاتون سوال آخر برای طراحی فرم هام با wpf مشکلی وجود نداره که از Expression Blend استفاده کنم ؟
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 09:38 صبح
ciouS;2305096']ممنون بابت راهنماییاتون سوال آخر برای طراحی فرم هام با wpf مشکلی وجود نداره که از Expression Blend استفاده کنم ؟
نه چه اشکالی بلند یه ابزاره واسه wpf
YasserDivaR
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 11:25 صبح
نه چه اشکالی بلند یه ابزاره واسه wpf
سلام
من چند سالی هست که وی بی 6 کار میکردم
تصمیم گرفتم که برم سراغ سی شارپ
بر حسب اتفاق به این تاپیک بر خوردم و اسکرین شات ها رو سیو کردم
برنامه های شما واقعا بی نظیر هستن یکی از عمده ترین دلایلی که باعث شدبنده تشویق بشم
UI ها ی شما بود - واقعا دستتون درد نکنه خیلی با قدرت دارین پیش میرین
اما خوب منم یه سری نقطه ضعف هایی دارم
ولی خوب شما برا تقویت سی شارپ از لحاظ کد نویسی
نظر تون چیه ؟
آیا آموزش های بازاری خریداری بشن بهتره
یا اموزش هایی که دیگر دوستان روی نت میزارن
البته من مورد دوم مد نظرم هست چون آنچه ما نیاز دارم و میگه
winner1
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 12:15 عصر
سلام
من چند سالی هست که وی بی 6 کار میکردم
تصمیم گرفتم که برم سراغ سی شارپ
بر حسب اتفاق به این تاپیک بر خوردم و اسکرین شات ها رو سیو کردم
برنامه های شما واقعا بی نظیر هستن یکی از عمده ترین دلایلی که باعث شدبنده تشویق بشم
UI ها ی شما بود - واقعا دستتون درد نکنه خیلی با قدرت دارین پیش میرین
اما خوب منم یه سری نقطه ضعف هایی دارم
ولی خوب شما برا تقویت سی شارپ از لحاظ کد نویسی
نظر تون چیه ؟
آیا آموزش های بازاری خریداری بشن بهتره
یا اموزش هایی که دیگر دوستان روی نت میزارن
البته من مورد دوم مد نظرم هست چون آنچه ما نیاز دارم و میگه
ممنون
البته راجب دیزاین باید بگم واسه این که ایده طراحی شما خوب باشه سه چیز کنار هم باید باشه سواد مطالعه خلاقیت
کامپیوتر علم انلاینی هستش و اموزش های توی بازار کم پیدا میشه که واقعا اموزش باشه چون فقط میخوان یه چی به اسم اموزش بفروشن و هیچی توش کامل نیست و همچنین پر اشتباهات و نواقصه که شمارو به مسیر اشتباهی به نظر من سوق میده مثلا اکثرا عملیات ارتباط با داد رو ویزاردی توضیح میدن که این فاجعست
ali_72
یک شنبه 02 اسفند 1394, 09:20 صبح
نه در مورد همه طراحی ها
خیلی وابسته به طراحی داره
من تو نرم افزارهای ساده به همین روش قضیه رو حل کردم
ولی یه نرم افزارهایی نشد
البته من که الان اومدم C++ این مشکل رو ندارم :لبخند:
rahmatipoor
یک شنبه 02 اسفند 1394, 15:50 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
ما هم بالاخره در حضور اساتید جسارت کردیم چند تا تصویر از محیط یکی از برنامه هامون اینجا بذاریم.
البته میدونم که خیلی حرفه ای نیست. ولی این کاریه که از ابتدا به عنوان تمرین یادگیری برنامه نویسی شروع شد و کم کم یه مقدار بهتر شد و الآن به صورت عمومی در حال فروشه و شرکتهای زیادی هم خریدن. ( بگذارید به حساب کم سلیقگی کاربران و شرکتهای خریدار !!! بالاخره ما هم یه جوری باید شکم زن و بچه رو سیر کنیم :لبخند: )
خواهشا ببینید و نظر خودتون رو بفرمایید
http://s5.picofile.com/file/8172662792/nameh_list.png
http://s4.picofile.com/file/8172662750/Add_Nameh.png
http://s5.picofile.com/file/8172656518/users.png
http://s5.picofile.com/file/8172661326/search_andikator.png
http://s4.picofile.com/file/8172656584/Add_Picture_2.png
http://s5.picofile.com/file/8172656600/andikator.png
http://s5.picofile.com/file/8172040068/Sabt_nameh_Varede.png
rahmatipoor
یک شنبه 02 اسفند 1394, 15:53 عصر
البته تصاویر قدیمی اند و یک مقدار تغییرات داشته
winner1
یک شنبه 02 اسفند 1394, 16:39 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
ما هم بالاخره در حضور اساتید جسارت کردیم چند تا تصویر از محیط یکی از برنامه هامون اینجا بذاریم.
البته میدونم که خیلی حرفه ای نیست. ولی این کاریه که از ابتدا به عنوان تمرین یادگیری برنامه نویسی شروع شد و کم کم یه مقدار بهتر شد و الآن به صورت عمومی در حال فروشه و شرکتهای زیادی هم خریدن. ( بگذارید به حساب کم سلیقگی کاربران و شرکتهای خریدار !!! بالاخره ما هم یه جوری باید شکم زن و بچه رو سیر کنیم :لبخند: )
خواهشا ببینید و نظر خودتون رو بفرمایید
http://s5.picofile.com/file/8172662792/nameh_list.png
http://s4.picofile.com/file/8172662750/Add_Nameh.png
http://s5.picofile.com/file/8172656518/users.png
http://s5.picofile.com/file/8172661326/search_andikator.png
http://s4.picofile.com/file/8172656584/Add_Picture_2.png
http://s5.picofile.com/file/8172656600/andikator.png
http://s5.picofile.com/file/8172040068/Sabt_nameh_Varede.png
نه رفیق کافی نیست دوبار کار کن روش سعی کن متد های جدید رو تو دیزاین استفاده کنی این سادتر باشه و شیکتر بد نیست کارت ولی کافی نیست دوباره کار کن اینبار چنتا نمونه دیگه نگاه کن و کار رو سادتر کن برد های اضافی روو حذف کن خلاصه سعی کن سادتر باشه شلوغیش رو کم کن موفق باشی ایکون های برنامتهم پتانسیل بهتر شدن رو داره از سایت flaticon.com استفاده کن
golbafan
دوشنبه 03 اسفند 1394, 04:41 صبح
نه رفیق کافی نیست دوبار کار کن روش سعی کن متد های جدید رو تو دیزاین استفاده کنی این سادتر باشه و شیکتر بد نیست کارت ولی کافی نیست دوباره کار کن اینبار چنتا نمونه دیگه نگاه کن و کار رو سادتر کن برد های اضافی روو حذف کن خلاصه سعی کن سادتر باشه شلوغیش رو کم کن موفق باشی ایکون های برنامتهم پتانسیل بهتر شدن رو داره از سایت flaticon.com استفاده کن
سلام
به نظرم خوب نیست ما سلیقه مون رو به همدیگه تحمیل کنیم
طراحی آقای rahmatipoor http://barnamenevis.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://barnamenevis.org/showthread.php?p=2306113#post2306113) به نظر من خیلی کاربر پسند هست و علی الظاهر UX خوبی رو هم ارائه کرده
مزایا
همه اجزا جاشون مشخصه و رنگ بندی چشم نواز هست من چند دقیقه ای بهش خیره شدم و دیدم استاندارد رنگ آمیزی شده (البته به غیر از تصویر بک گراند)
کنترل Navigation درست جانمایی شده و طرح آیکون ها با کلیات فرم های برنامه هماهنگه
کنترل ها از نظر سایز و مشخص بودن فاصله ها مناسب هستند و فاصله لیبیل با تکست باکس رعایت شده
تم کلی برنامه مشخصه و در همه فرم ها پیاده شده
گرید ها وضوح خوبی دارند
قسمت پایین فرم ها و کلیدهای مربوطه در اون قسمت خوب طراحی شدن و یک حس یکپارچگی و آسوده خاطر بودن به آدم میده
نوار وضعیت status-bar خیلی خوب طراحی شده
کلیدها بخوبی disable میشن و تصویرشون خاکستری میشه
معایب
منوی اصلی البته از سمت راست باید باشه که مشکل داره و چپ چین هست
تصویر بک گراند (البته شاید مشکل از من سلیقه باشه:لبخند: اما اگر میشد بجاش یک داشبورد مدیریتی کوچیک با چند تا نمودار دایره ای بزارید بهتر بود)
فونت برای رزولوشن های امروزی کوچیکه (میتونید تغییر سایز رو تا حد 2 سایز به کاربر بسپارید)
رنگ قرمز رو باید کمتر برای فونت استفاده کنید و صورتی رو اصلا استفاده نکنید
بعضی از فرم ها این امکان رو دارن که MDI باشن
جای یک نوارابزار toolbar زیر منوی اصلی خیلی خالیه
کلید جستجو رو باید بالا بزارید (بالا سمت چپ) من که شانسی دیدمش!!!
winner1
دوشنبه 03 اسفند 1394, 05:02 صبح
سلام
به نظرم خوب نیست ما سلیقه مون رو به همدیگه تحمیل کنیم
طراحی آقای rahmatipoor http://barnamenevis.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://barnamenevis.org/showthread.php?p=2306113#post2306113) به نظر من خیلی کاربر پسند هست و علی الظاهر UX خوبی رو هم ارائه کرده
مزایا
همه اجزا جاشون مشخصه و رنگ بندی چشم نواز هست من چند دقیقه ای بهش خیره شدم و دیدم استاندارد رنگ آمیزی شده (البته به غیر از تصویر بک گراند)
کنترل Navigation درست جانمایی شده و طرح آیکون ها با کلیات فرم های برنامه هماهنگه
کنترل ها از نظر سایز و مشخص بودن فاصله ها مناسب هستند و فاصله لیبیل با تکست باکس رعایت شده
گرید ها وضوح خوبی دارند
قسمت پایین فرم ها و کلیدهای مربوطه در اون قسمت خوب طراحی شدن و یک حس یکپارچگی و آسوده خاطر بودن به آدم میده
معایب
تصویر بک گراند (البته شاید مشکل از من سلیقه باشه:لبخند: اما اگر میشد بجاش یک داشبورد مدیریتی کوچیک با چند تا نمودار دایره ای بزارید بهتر بود)
فونت برای رزولوشن های امروزی کوچیکه (میتونید تغییر سایز رو تا حد 2 سایز به کاربر بسپارید)
من نگفتم بده معلومه نظرات سر سری میخونین گفتم کافی نیست درضمن تو هر چیزی باید نو شد حالا تو کامپیوتر که دیگه جای خود دارد طرح ایشون الگوشون قدیمی هستش شاید خوب باشه ولی قدیمیه سلیقه نیست راکد موندنه شما اگه تو طراحای 5 سال پیش میخواین بمونین مشکلی نیست ولی من این اقا رو به نو شدن تشویق میکنم نمونش رو تو ویندوز تن میشه دید که چطور کار باهاش به ادم ارامش میده چرا یکی رنگ بندیها که فکر کنم متریال هست دومی چیزهای اضافی از دیزاین حذف شده مثلا حالت پفی یا سه بعدی باتون ها تو ویندوز سون به یه مربع ساده تبدیل شده یا ایکون ها ظریفتر شدن شلوغی پنجره ها به شدت کم شده مطمن باشین اگه قرار باشه طرح کهنه بزنیم به راحتی میشه یه کمپوننت نصب کرد با تتم ها همون پیش رفت
golbafan
دوشنبه 03 اسفند 1394, 05:16 صبح
من نگفتم بده معلومه نظرات سر سری میخونین گفتم کافی نیست درضمن تو هر چیزی باید نو شد حالا تو کامپیوتر که دیگه جای خود دارد طرح ایشون الگوشون قدیمی هستش شاید خوب باشه ولی قدیمیه سلیقه نیست راکد موندنه شما اگه تو طراحای 5 سال پیش میخواین بمونین مشکلی نیست ولی من این اقا رو به نو شدن تشویق میکنم نمونش رو تو ویندوز تن میشه دید که چطور کار باهاش به ادم ارامش میده چرا یکی رنگ بندیها که فکر کنم متریال هست دومی چیزهای اضافی از دیزاین حذف شده مثلا حالت پفی یا سه بعدی باتون ها تو ویندوز سون به یه مربع ساده تبدیل شده یا ایکون ها ظریفتر شدن شلوغی پنجره ها به شدت کم شده مطمن باشین اگه قرار باشه طرح کهنه بزنیم به راحتی میشه یه کمپوننت نصب کرد با تتم ها همون پیش رفت
سلام
نظر دادن بصورت کلی در مورد طرح ها دردی رو از دوستان دوا نمیکنه (البته میتونید مثلا بگید "اگر من طراحی میکردم فلت دیزاین انجام میدادم" ) بنابراین نمیتونیم بطور مطلق کلیات طرح رو بگیم که خوب نیست و قدیمی هست اما کاری که ما اینجا داریم انجام میدیم دیدن اشکالاتی هست که در جزئیات طرح ها میبینیم و طراح اونها رو دقت نکرده و یا استاندارد انجام نداده و حتی اینجا هم بنظرم درست نیست سلیقه ای عمل کنیم. قبلا هم عرض کردم مدرن بودن خوبه اما نه به قیمت از دست دادن UX و در نهایت از دست دادن مشتری!!!
باز نگید که آقا شما دارید طراحی فلت رو زیر سوال میبرید و کلا مخالف هستید. من منظورم این نیست که اگر مدرن بشه پس UX حتما کم خواهد شد. من دارم میگم هر نوع طراحی که باشه اگر باعث بشه مشتری و سود شرکت کاهش پیدا کنه اون مورد رو باید روش بیشتر فکر کنیم و صرفا سلیقه خودمون رو در نظر نگیریم. این موارد که میگم حاصل 16 - 17 سال تجربه در این زمینه هست دوست عزیز
winner1
دوشنبه 03 اسفند 1394, 05:22 صبح
سلام
نظر دادن بصورت کلی در مورد طرح ها دردی رو از دوستان دوا نمیکنه (البته میتونید مثلا بگید "اگر من طراحی میکردم فلت دیزاین انجام میدادم" ) بنابراین نمیتونیم بطور مطلق کلیات طرح رو بگیم که خوب نیست و قدیمی هست اما کاری که ما اینجا داریم انجام میدیم دیدن اشکالاتی هست که در جزئیات طرح ها میبینیم و طراح اونها رو دقت نکرده و یا استاندارد انجام نداده و حتی اینجا هم بنظرم درست نیست سلیقه ای عمل کنیم. قبلا هم عرض کردم مدرن بودن خوبه اما نه به قیمت از دست دادن UX و در نهایت از دست دادن مشتری!!!
باز نگید که آقا شما دارید طراحی فلت رو زیر سوال میبرید و کلا مخالف هستید. من منظورم این نیست که اگر مدرن بشه پس UX حتما کم خواهد شد. من دارم میگم هر نوع طراحی که باشه اگر باعث بشه مشتری و سود شرکت کاهش پیدا کنه اون مورد رو باید روش بیشتر فکر کنیم و صرفا سلیقه خودمون رو در نظر نگیریم. این موارد که میگم حاصل 16 - 17 سال تجربه در این زمینه هست دوست عزیز
من هم ایرادشو گفتم کاری به تجربه شما هم ندارم دوستان عزیز کامپیوتر نو شدن میطلبه سعی کنین متد های جدید رو امتحان کنین هم تجربه جدید بدست میارین و هم کاربر ها احساس رراکد بود نمیکنن طرح شما عالیه اصلن ولی بنظرتون این طرح ها قدیمی نیستت؟ از این طرح ها چه تجربه ای میخواین کسب کنین اینا قبلا هزاران بار استفاده شده تجربش امادست خلاصه جرات خلاقیت داشته باشین قدیمی بودن تو کامپیوتر ایراد هستش
SirC++
دوشنبه 03 اسفند 1394, 06:23 صبح
پیشاپیش ممنون.
سلام دوست عزیز ، همه ما یه زمانی آماتور بودیم (منم خودم الانم آماتورم :دی) سوال اول شما :
سوال شما چند جواب داره شما سعی کنید همیشه از حالت Maxmize یا FullScreen استفاده کنید ، حال شما باید Width کنترل رو طوری تعین کنید که با بزرگ یا کوچک شدن صفحه نمایش تغییر کنه یه مثلا در کیو ام ال : Width کنترل رو من برار با Screen.Width قرار میدم هر وقت پنجره تغییر سایز داده بشه Width کنترل مورد نظرم کوچک یا بزرگ میشه تنها چیزی که اینجا مهمه X,Y و همچنین Height , Width کنترل هستش با یکم تمرین میتونی یه چیزی تو مایه های BootStrap طراحی کنی که وقتی سایز اندازه فرم کوچک یا بزرگ شد بیا این کنترل رو در اینجا و با این اندازه قرار بده یعنی دقیقا میشه تو Qml بوت استرپ معروف رو پیاده سازی کرد و برنامه رو واکنش گرا کرد :کف: برای اطلاعات بیشتر یه نگاه به اینجا (https://github.com/brexis/qml-bootstrap)بیندازید میتونه مفید باشه !
سوال دوم شما سوال بنده هم بود تو صد تا سایت خارجی و ایرانی تاپیک زدم ، عده ی زیادی جوابشون این بود که شما از یه ابزار داری به صورت غیر قانونی استفاده میکنی سرعت هم میخوای ؟؟ بندهم انقد خجالتی کشیدم که یه مدت رفتم طرف لینوکس و برنامه های OpenSource از بس عذاب وجدان گرفتم :قهقهه: عده ای هم گفتن که این مشکل طبیعیه و عده ای هم مشخصات سیستمو خواستن که بگن سیستم شما ضعیفه مشکل نه کرک بود نه ضعیفی سیستم ! شما بیا همین ابزار هارو تو Qml طراحی و پیاده سازی کن بعد اجرا کن ببین سرعتش چجوریه ! پس شاید مشکل زبان برنامه نویسی باشه که سرعت برنامه نویسی یا Rapid Programming زیاده ولی در عوضش سرعت برنامه پایینه !
و اما
آخه دوست عزیز بدون کد نویسی ؟ مگه میشه یه خروجی با کیفیت و سرعت گرفت ؟ سوال شما منو یاد خودم انداخت وقتی طرف آندروید اومدم با یه سری نرم افزارهای ایرانی شروع کردم که یک سری عکس به برنامه میدادی و خروجی Apk میگرفتی بعد برنامه رو اجرا میکردی عکساتو میتونستی فقط ببینی بدون هیچ افکت انیمیشن و غیره فقط و فقط یه Option داشت اونم میتونستی یه صدا هم رو برنامه بزاری که وقتی اجرا شد آهنگ رو پلی کنه ! به همین سادگی !
تعداد خطوط کد نویسی : 0
تعداد کلیک : 10 عدد
حجم خروجی : 10 مگابایت
برنامه : نمایش چند عکس
:قهقهه: پس من نمیخواستم کد نویسی کنم و از نتیجه کارم خیلی راضی بودم تا اینکه با Android Studio و Eclipse که دو تا Ide هستن آشنا شدم و کم کم رفتم سراغ جاوا که انشاالله وقت بشه InterFace هایی که با جاوا طراحی کردم و چند تا برنامه بعدا میزارم که نتیجه کار چند شب کد نویسی و طراحیه ! در نتیجه کارایی بیشتر میخوای باید بیشتر کار کنی ! اگه واقعا میخوای طراح Ui بشی باید گرافیکت رو به راه بشه بعد دنبال تبدیل طرح به برنامه بشی که من ابزاری قدرتمند تر از Qt/C++ و فناوری کیو ام ال تو Desktop ندیدم و فکر نکنم ببینم !
موفق و پیروز باشید .
SirC++
دوشنبه 03 اسفند 1394, 06:38 صبح
139123
139124
139125
139127
139130
سلام منم اینجا میتونم نظر خودمو بگم ،
دوست عزیز رنگبندی مهمترین بخش در طراحی برنام هستش که میتونه تو ارتباط برقرار کردن مداوم کاربر تاثیر بزاره و هر روز کاربر راحت بدون چشم درد و خسته شدن از برنامه بروی داده ها مدیریت داشته باشه ! من چیز مدرنی تو طراحی شما نمیبینم ببخشید نظرمو گفتم ! بنظر بنده آقای rahmatipoor (http://barnamenevis.org/member.php?303162-rahmatipoor) کارشون هر چند از استایل ها و کنترل های از پیش ساخته شده استفاده کرده چیدمان و رنگبندیش خیلی بهتره...
امیدوارم از نظر من ناراحت نشوید و بجای ناراحتی بروی برنامه بیشتر کار کنید !
winner1
دوشنبه 03 اسفند 1394, 06:56 صبح
سلام منم اینجا میتونم نظر خودمو بگم ،
دوست عزیز رنگبندی مهمترین بخش در طراحی برنام هستش که میتونه تو ارتباط برقرار کردن مداوم کاربر تاثیر بزاره و هر روز کاربر راحت بدون چشم درد و خسته شدن از برنامه بروی داده ها مدیریت داشته باشه ! من چیز مدرنی تو طراحی شما نمیبینم ببخشید نظرمو گفتم ! بنظر بنده آقای rahmatipoor (http://barnamenevis.org/member.php?303162-rahmatipoor) کارشون هر چند از استایل ها و کنترل های از پیش ساخته شده استفاده کرده چیدمان و رنگبندیش خیلی بهتره...
امیدوارم از نظر من ناراحت نشوید و بجای ناراحتی بروی برنامه بیشتر کار کنید !
باید بگ این نظر صد بار اینجا مطرح شده رنگ بندی برنامه فلت هستش و تا الان کاربرا راضی بودن راجب مدرن بودن بفرمایین کدوم قسمت کهنست از نظرتون ناراحت میشم چون فقط دارین حرف میزنین اگه میخواین طراحی فلت رو رد کنین مدرک بیارین که بده به این علت (این کار فلت هستش) من از شما نظر شخصی نخواستم دلیل اثبات شده قبلا هم گفتم راجب کار های من نطر شخصی ندین امار ارایه کنین من وقتی به اقای رحمتی میگم کارشون قدیمیه مطمن باش واسش مدرکی دارم و نیاز به مطرح کردنشم نیست به هر حال موفق باشین
rahmatipoor
دوشنبه 03 اسفند 1394, 10:10 صبح
با تشکر از آقای WIner عزیز
ممنون بابت نظراتتون
بله من هم تمام سعیم اینه که به روز بشم و طراحی هام بهتر بشه که با کمک شما و سایر دوستان دیگه حتما اینطوری میشه
مزایا
گرید ها وضوح خوبی دارند
معایب
از آقای مهندس گلبافان عزیز هم که کارها رو به دقت بررسی میکنند و تذکرات لازم رو میدن ، خیلی خیلی تشکر میکنم.
مزایایی که شما عنوان کردید قطعا در برابر کار اساتیدی چون شما و سایر دوستان، کار خاصی نیست و این چیزهایی که فرمودید نشانه لطف شماست
در مورد معایب :
منوی اصلی رو کلا حذف کردم. چون اون منوی سایدبار اومده ، دیگه منوی اصلی اضافه بود. البته اگه شما نظرتون رو در این باره بگید ممنون میشم.
بک گراند هم بله خیلی مناسب نیست. البته قابلیت تغییر اون توسط کاربر وجود داره.
در مورد رنگ قرمز که فرمودید، حق با شماست . البته قبلش گفتم که بعضی تصاویر قدیمی اند. توی نسخه جدید کلا طراحی اون صفحه رو عوض کردم. (تصویر زیر)
http://s6.picofile.com/file/8240136884/2.png
در مورد تغییر فونت هم انشاالله انجام میدم .
در مورد MDI کردن فرم ها هم قطعا باید انجام بدم. من بعد از این که این برنامه رو طراحی کردم با این تاپیک آشنا شدم و با طراحی به صورت MDI آشنا شدم.
در مورد نوارابزاری که گفتید زیر منوی اصلی بیاد ، به نظرتون اگه منوی اصلی بالا رو نداشته باشه ، اون نوار ابزار باید باشه یا خیر؟
کلید جستجو رو هم انشاالله جابجا میکنم
البته یه کارتابل به برنامه اضافه شده که چند تا تصویر از اونها میذارم
http://s6.picofile.com/file/8240137276/1.png
http://s7.picofile.com/file/8240137368/3.png
http://s7.picofile.com/file/8240137418/4.png
rahmatipoor
دوشنبه 03 اسفند 1394, 10:35 صبح
یه مطلب دیگه هم بگم که تجربه خودمه
حقیقتا من قبل از مطالعه این تاپیک هیچ چیزی از UX نشنیده بودم.
وقتی که نسخه اولیه این برنامه رو که خیلی هم ابتدایی بود روی سایت گرفتم و چند جایی اون رو خریدن که بعضی هاشون هم شرکتهای بزرگ توی شهرهای بزگ بودن، برای خودم خیلی جالب بود که این شرکتها چطوری اومدن و این نرم افزار رو خریدن. چون اگه خودم بودم نمی خریدم.
تا اینکه از یکی از مشتریها پرسیدم. جوابی که داد جالب بود: گفت که قسمت آی تی شرکتشون بیشتر از 10 تا برنامه رو بررسی کردن و در نهایت تصمیم به استفاده از این نرم افزار کردند. دلیلش هم سادگی کار با نرم افزاربوده.
حتی به یکی دو جای دیگه که میخواستن بخرن میگفتم که مثلا اینجاش رو می خوام تغییر بدم و فلان امکانات رو اضافه کنم که مخالفت می کردن و می گفتن همینجوری ساده خوبه.
بعد ها تعداد بیشتری از مشتریها این موضوع رو بهم گفتن. حتی یکی از مشتریها که یک آقای دکتره و چند نسخه از برنامه رو گرفته چند وقت یک بار تماس میگیره و تشکر میکنه. ایشون میگفت که نرم افزارهای دیگه ای که قیمت نجومی هم دارن داشته و باهاشون کار کرده ولی با این نرم افزار خیلی راحته و در مورد رابط کاربری برنامه که همین الآن هم به نظر خودم خیلی کار خاصی نیست یه عبارتی به کار می بردن که نگم بهتره.( البته من خنده ام می گرفت از این حرفهای ایشون ) میگفتن که بضی نرم افزار های پیشرفته خیلی پیچیده هستن و کاربر باهاشون راحت نیست. حتی نرم افزار رو داده بودن به یکی از دانشگاهها. چند وقت بعد تماس گرفتند و گفتند که این دانشگاه از همه چی ایراد بنی اسرائیلی میگیرن ولی از این نرم افزار خیلی راضی هستند و هیچ ایرادی نگرفتن
حالا غرض از مطالب بالا تعریف و تمجید نبود. هدفم این بود که من بعد از مطالعه این تاپیک بود که فهمیدم اون چیزی که خیلی از مشتریها به من می گفتند و من خودم خنده ام می گرفت همون تجربه کاربری یا UX هست که من بدون اینکه خودم بدونم تا حدودی رعایت کرده بودم.
جسارتا من یه چیزی توی این یکی دو سال فهمیدم و اون هم اینه که ، کاربرا اکثرا دنبال نرم افزاری هستند که به ساده ترین شکل ممکن کارشون رو انجام بده ، خیلی هم نیاز به بعضی امکانات عجیب و غریب ندارن. خیلی از کاربرهای ما توی ایران افرادی هستند که خیلی سواد کامپیوتری زیادی ندارن و به همین خاطر کار با برنامه هایی که محیط ساده ای دارن براشون خیلی راحت تره تا نرم افزاری که کلی امکانات داره ولی پیچیده است.
گوگل رو ببنید تا جایی که میتونه ساده کار میکنه
winner1
دوشنبه 03 اسفند 1394, 11:24 صبح
با تشکر از آقای WIner عزیز
ممنون بابت نظراتتون
بله من هم تمام سعیم اینه که به روز بشم و طراحی هام بهتر بشه که با کمک شما و سایر دوستان دیگه حتما اینطوری میشه
از آقای مهندس گلبافان عزیز هم که کارها رو به دقت بررسی میکنند و تذکرات لازم رو میدن ، خیلی خیلی تشکر میکنم.
مزایایی که شما عنوان کردید قطعا در برابر کار اساتیدی چون شما و سایر دوستان، کار خاصی نیست و این چیزهایی که فرمودید نشانه لطف شماست
در مورد معایب :
منوی اصلی رو کلا حذف کردم. چون اون منوی سایدبار اومده ، دیگه منوی اصلی اضافه بود. البته اگه شما نظرتون رو در این باره بگید ممنون میشم.
بک گراند هم بله خیلی مناسب نیست. البته قابلیت تغییر اون توسط کاربر وجود داره.
در مورد رنگ قرمز که فرمودید، حق با شماست . البته قبلش گفتم که بعضی تصاویر قدیمی اند. توی نسخه جدید کلا طراحی اون صفحه رو عوض کردم. (تصویر زیر)
http://s6.picofile.com/file/8240136884/2.png
در مورد تغییر فونت هم انشاالله انجام میدم .
در مورد MDI کردن فرم ها هم قطعا باید انجام بدم. من بعد از این که این برنامه رو طراحی کردم با این تاپیک آشنا شدم و با طراحی به صورت MDI آشنا شدم.
در مورد نوارابزاری که گفتید زیر منوی اصلی بیاد ، به نظرتون اگه منوی اصلی بالا رو نداشته باشه ، اون نوار ابزار باید باشه یا خیر؟
کلید جستجو رو هم انشاالله جابجا میکنم
البته یه کارتابل به برنامه اضافه شده که چند تا تصویر از اونها میذارم
http://s6.picofile.com/file/8240137276/1.png
http://s7.picofile.com/file/8240137368/3.png
http://s7.picofile.com/file/8240137418/4.png
ببین گررادینت حذف بشه بهتره ولی یکم بردر پنجره که ماله خود ویندوز با طراحی هم خونی نداره بنظرم اونارو خودت یه فرم بیس بسازی بهتره که بستن و مینمیاز و همه اینارو با کل دیزاین هماهنگ کنی
Mahmoud Zaad
دوشنبه 03 اسفند 1394, 11:48 صبح
سلام جناب رحمتی پور
شما مشخصه که استعداد دارید این از رنگها و اندازه هایی که در تایتل کارتابل استفاده کردید مشخصه. منظورم اسم خودتون هست که با رنگ روشن بزرگ نوشتید و سمت رو که با رنگ تیره تر و کوچک تر نوشتید همینطور اسم نرم افزار و تاریخ. همچنین در پنجره پیگیری که لیبل های ثابت رو با رنگ تیره کوچک نوشتید و لیبل های اصلی رو با رنگ روشن بزرگ.
حالا من یه پیشنهاد ساده میدم که می تونید تفاوت رو تا حدی حس کنید، فونت رو B Yekan یا یکی از فونت های جدید قرار بدید. همینطور یه مقدار اندازه رو بیشتر کنید حداقل از 9 بیشتر.
rahmatipoor
دوشنبه 03 اسفند 1394, 14:47 عصر
ببخشید میشه بگید منظورتون کدوم بردرهاست؟
اگه بقیه دوستان هم در این مورد نظر بدن ممنون میشم
rahmatipoor
دوشنبه 03 اسفند 1394, 14:49 عصر
سلام جناب رحمتی پور
شما مشخصه که استعداد دارید این از رنگها و اندازه هایی که در تایتل کارتابل استفاده کردید مشخصه. منظورم اسم خودتون هست که با رنگ روشن بزرگ نوشتید و سمت رو که با رنگ تیره تر و کوچک تر نوشتید همینطور اسم نرم افزار و تاریخ. همچنین در پنجره پیگیری که لیبل های ثابت رو با رنگ تیره کوچک نوشتید و لیبل های اصلی رو با رنگ روشن بزرگ.
حالا من یه پیشنهاد ساده میدم که می تونید تفاوت رو تا حدی حس کنید، فونت رو B Yekan یا یکی از فونت های جدید قرار بدید. همینطور یه مقدار اندازه رو بیشتر کنید حداقل از 9 بیشتر.
آقای مهندس شما لطف دارید.
منظورتون از تغییر فونت ، تغییر همه فونتهای برنامه است یا مثلا فقط فرم پیگیری . مشخص کنید ممنون میشم
Mahmoud Zaad
دوشنبه 03 اسفند 1394, 14:57 عصر
آره کل فرم ها مخصوصاً با اون BackColorی که جدیداً گذاشتید خیلی سازگاره. البته تفاوت سایزها رو همچنان رعایت کنید ولی حداقل اندازه 9 باشه. البته برای شروع از همین فرم پیگیری شروع کنید شاید اصلاً نپسندید!!!
rahmatipoor
دوشنبه 03 اسفند 1394, 17:25 عصر
ببین گررادینت حذف بشه بهتره ولی یکم بردر پنجره که ماله خود ویندوز با طراحی هم خونی نداره بنظرم اونارو خودت یه فرم بیس بسازی بهتره که بستن و مینمیاز و همه اینارو با کل دیزاین هماهنگ کنی
با تشکر از دقت نظر شما میشه بگید که این فرم بیس رو چطوری باید بسازیم و استفاده کنیم؟
winner1
دوشنبه 03 اسفند 1394, 18:20 عصر
ببین یه فرم میسازی این میشه پایه فرم معمولی بعد فرم های بعدی رو از اون فرم ارث میبری یه گوکل کنی میفهمی اگه نتونستی بگو من یه اموزش میزنم براش
winner1
چهارشنبه 05 اسفند 1394, 18:02 عصر
اینم کار جدیدم سی شارپ ویندوز فرم
http://uupload.ir/files/39kg_06-12-1394_12-18-00_ق-ظ.jpg
golbafan
شنبه 08 اسفند 1394, 03:12 صبح
اینم کار جدیدم سی شارپ ویندوز فرم
http://uupload.ir/files/39kg_06-12-1394_12-18-00_ق-ظ.jpg
خب این نرم افزار اول راه هست اما موارد رو مینویسم تا انشاالله مفید باشه
مزایا:
سادگی طراحی
وجود تم کلی برای برنامه
رعایت راست چین
کلیدهای با حاشیه رنگی
معایب:
سادگی بیش از حد !
استفاده بیش از حد مجاز از رنگ سفید
عدم تفکیک ردیف های جدول با رنگ های دیگر (رکورد ها یکی درمیان رنگ دیگر باشد)
فونت نامناسب برای سرستون ها
استفاده از آیکون نامناسب برای کلیدها
ورودی اطلاعات بصورت جدول هست آیا؟ یا فقط فایل ایمپورت میکنید؟
winner1
شنبه 08 اسفند 1394, 06:56 صبح
خب این نرم افزار اول راه هست اما موارد رو مینویسم تا انشاالله مفید باشه
مزایا:
سادگی طراحی
وجود تم کلی برای برنامه
رعایت راست چین
کلیدهای با حاشیه رنگی
معایب:
سادگی بیش از حد !
استفاده بیش از حد مجاز از رنگ سفید
عدم تفکیک ردیف های جدول با رنگ های دیگر (رکورد ها یکی درمیان رنگ دیگر باشد)
فونت نامناسب برای سرستون ها
استفاده از آیکون نامناسب برای کلیدها
ورودی اطلاعات بصورت جدول هست آیا؟ یا فقط فایل ایمپورت میکنید؟
سلام فقط ایمپورت و چاپ
MRMKOBRA@0011
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:14 عصر
با سلام
این شات از برنامه که میزارم مربوط میشه به برنامه هتل داری که سال پیش نوشته بودم و به خاطر اتفاقاتی که افتاد کلا از هستی نابود شد ولی چیزی که وجود داره اینه که بنده هنوز هم در همین سلیقه کار میکنم یعنی برنامه هام بیشتر شبیه همین برنامه هستند و اینکه تازه وارد عرصه برنامه نویسی شدم و دوست دارم پیشنهادات و منابعی که اساتید معرفی میکنند رو دنبال کنم پس مرا از نظرات، تذکرات و توسیه های خود دریغ نکنید ممنون.
عکس برنامه: 139385
منتظر نظراتتون هستم.
winner1
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 20:05 عصر
با سلام
این شات از برنامه که میزارم مربوط میشه به برنامه هتل داری که سال پیش نوشته بودم و به خاطر اتفاقاتی که افتاد کلا از هستی نابود شد ولی چیزی که وجود داره اینه که بنده هنوز هم در همین سلیقه کار میکنم یعنی برنامه هام بیشتر شبیه همین برنامه هستند و اینکه تازه وارد عرصه برنامه نویسی شدم و دوست دارم پیشنهادات و منابعی که اساتید معرفی میکنند رو دنبال کنم پس مرا از نظرات، تذکرات و توسیه های خود دریغ نکنید ممنون.
منتظر نظراتتون هستم.
باحاله افرین موفق باشی
کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 03:35 صبح
با سلام
منتظر نظراتتون هستم.
خسته نباشید عرض میکنم.
درضمن از لحاظ UX قابل قبول هست اما پیشنهاد میکنم از رنگ بندی روشن و سرد استفاده کنید، رنگ مشکی خسته کننده خواهد بود.
winner1
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 05:16 صبح
خسته نباشید عرض میکنم.
درضمن از لحاظ UX قابل قبول هست اما پیشنهاد میکنم از رنگ بندی روشن و سرد استفاده کنید، رنگ مشکی خسته کننده خواهد بود.
کاملا مخالفم اینکه یه رنگ خسته کننده باشه به خود شخص مربوطه باید تو خود طراحی تنوع باشه به هر حال چشم از هر رنگی خسته میشه
rezashaban
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 10:05 صبح
سلام دوستان
برای برنامه اولی:
به نظرم خوبه ولی یه سری ایرادات داره مثلا دکمه های هر فرم یه جاییه و ساختار بک دستی رو نداره و استاندارد خاصی رو توی برای همه ی فرم ها در نظر نگرفته و این باعث رو اعصاب بودن کاربری که داره باهاش کار میکنه میشه و همینطور من دکمه ماکسیمم و مینیمم رو برای حتی فرم اصلی ندیدم و این به نظرم یعنی اگه رزولوشن مانیتور تغییر کنه فرمتون هم به هم میریزه
برای برنامه دومی:
از لحاظ گرافیکی خوب و اون استانداردها رو هم تا جایی که من توی عکسا دیدم رعایت کرده بود ولی به نظرم وقتی نرم افزار رو داری با زبان شیرین فارسی طراحی میکنی نباید همه جاش راست چین شده و مرتب باشه؟ توی این برنامه همه چیش چپ چین بود و همین خودش یه نقطه ضعف و از طرفی کاربر هم راحت نیست باهاش
برای برنامه سومی:
این هم اون استاندارد رو رعایت کرده بود هم چیدمان آیتم های داخل برنامه رو ولی برای رنگ بندی که گفته بودی میخوام عوض کنم به نظرم وقتی داری به مشتری معرفی میکنی از خود مشتری نظر بگیر ببین اشخاصی که توی این زمینه دارن کار مبکنن اصلا ظاهر برنامه براشون مهمه یا نه فقط کارایی برنامه مهمه
آخه هر مشتری(کار فرما: در زمینه های متفاوت مثلا همین حسابداری و ... ) یه طرز فکری داره مثلا یه قشری هستن که میگن برنامه باید مطمئن و دارای سرعت بالایی باشه ولی یه سری دیگه هستن که میگن مهم ظاهر برنامه هستش و به سرعتش کاری ندارن
پس بهترین فردی که میتونی نظر بگیری کارما هستش
juza66
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 11:11 صبح
سلام دوتا کلیپ از نرم افزارهام گرفتم ممنون میشم دوستان نظر بدن. نرم افزارها مربوط به کارهی قبلی من هستند.
نرم افزار مدیریت درمانگاه بوعلی
لینک دانلود فیلم در آپارات (http://www.aparat.com/v/12RmW)
http://www.aparat.com/v/12RmW
نرم افزار مدیریت ترک اعتیاد صداقت
لینک دانلود فیلم در آپارات (http://www.aparat.com/v/tMV34)
http://www.aparat.com/v/tMV34 (http://www.aparat.com/v/tMV34)
winner1
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 14:06 عصر
سلام دوتا کلیپ از نرم افزارهام گرفتم ممنون میشم دوستان نظر بدن. نرم افزارها مربوط به کارهی قبلی من هستند.
نرم افزار مدیریت درمانگاه بوعلی
لینک دانلود فیلم در آپارات (http://www.aparat.com/v/12RmW)
http://www.aparat.com/v/12RmW
نرم افزار مدیریت ترک اعتیاد صداقت
لینک دانلود فیلم در آپارات (http://www.aparat.com/v/tMV34)
http://www.aparat.com/v/tMV34 (http://www.aparat.com/v/tMV34)
خوبه ولی باچه کمپوننتی طراحی شده؟
juza66
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 14:24 عصر
سلام با dev
rahmatipoor
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 17:20 عصر
سلام دوستان
برای برنامه اولی:
به نظرم خوبه ولی یه سری ایرادات داره مثلا دکمه های هر فرم یه جاییه و ساختار بک دستی رو نداره و استاندارد خاصی رو توی برای همه ی فرم ها در نظر نگرفته و این باعث رو اعصاب بودن کاربری که داره باهاش کار میکنه میشه و همینطور من دکمه ماکسیمم و مینیمم رو برای حتی فرم اصلی ندیدم و این به نظرم یعنی اگه رزولوشن مانیتور تغییر کنه فرمتون هم به هم میریزه
برای برنامه دومی:
از لحاظ گرافیکی خوب و اون استانداردها رو هم تا جایی که من توی عکسا دیدم رعایت کرده بود ولی به نظرم وقتی نرم افزار رو داری با زبان شیرین فارسی طراحی میکنی نباید همه جاش راست چین شده و مرتب باشه؟ توی این برنامه همه چیش چپ چین بود و همین خودش یه نقطه ضعف و از طرفی کاربر هم راحت نیست باهاش
برای برنامه سومی:
این هم اون استاندارد رو رعایت کرده بود هم چیدمان آیتم های داخل برنامه رو ولی برای رنگ بندی که گفته بودی میخوام عوض کنم به نظرم وقتی داری به مشتری معرفی میکنی از خود مشتری نظر بگیر ببین اشخاصی که توی این زمینه دارن کار مبکنن اصلا ظاهر برنامه براشون مهمه یا نه فقط کارایی برنامه مهمه
آخه هر مشتری(کار فرما: در زمینه های متفاوت مثلا همین حسابداری و ... ) یه طرز فکری داره مثلا یه قشری هستن که میگن برنامه باید مطمئن و دارای سرعت بالایی باشه ولی یه سری دیگه هستن که میگن مهم ظاهر برنامه هستش و به سرعتش کاری ندارن
پس بهترین فردی که میتونی نظر بگیری کارما هستش
با تشکر
میشه بفرمایید که منظورتون از برنامه اولی ، دومی و سومی کدومها هست
rezashaban
جمعه 14 اسفند 1394, 07:27 صبح
با تشکر
میشه بفرمایید که منظورتون از برنامه اولی ، دومی و سومی کدومها هست
اول این بحث(صفحه اول این تاپیک) سه تا برنامه گذاشته شده بود که من حواسم به صفحات نبود و بعد از گذاشتن پست متوجه تعداد صفحات این تاپیک شدم
winner1
جمعه 14 اسفند 1394, 16:50 عصر
این برنام رو واسه خودم نوشتم فروش هایی که انجام میدم رو مدیریت کنم به هر حال دیزاینشم متفاوت زدم باز
139431
139430
zidanerfan
شنبه 15 اسفند 1394, 16:29 عصر
کاملا مخالفم اینکه یه رنگ خسته کننده باشه به خود شخص مربوطه باید تو خود طراحی تنوع باشه به هر حال چشم از هر رنگی خسته میشه
مخالف نباش روانشناسی رنگ رو مطالعه کنید در مورد رنگها گفته شده که استفاده از این رنگ خستگی میاره !...
رنگ سياه قوی ترين و مقتدرترين رنگ است. رنگ سياه نور را جذب ميكند . فضا را كوچکتر نشان ميدهد. اين رنگ احساس قاطعيت ، الزام و رسميت را به وجود ميآورد. رنگ سياه داراي يك حس ناشناخته و پر رمز و راز است كه آن را نشانه تاريك و مرگ ميدانند. رنگ سياه با خود ترس و وحشت به همراه ميآورد و به همين دليل لباس ماموران ويژهي امنيتي را سياه انتخاب ميكنند. رنگ سياه تسخير كننده ، ناراحت كننده ، عميق و سنگين ميباشد و نشان دهندهي افسردگي است. اين رنگ دشمني و بدخواهي ، تنفر و انتقام جويي و به طور كلي نابههنجاريها را نشان ميدهد. رنگ سياه گاه نشان نيستي ، نا اميدي نسبت به آينده و كنارهگيري از فعاليتهاي اجتماعي و گوشهگيري است. رنگ سياه پر رنگ و درخشان نشانهي حفظ هوشمندانهي اطلاعات و اسرار است و جاسوسان و قاتلان را به ياد ميآورد. رنگ سياه كمك ميكند تا افراد توانايي بيشتري در تمركز كردن داشته باشند. در تاريكي ، بهتر ميتوان بر عواطف و احساسات خود تمركز كرد. رنگ سياه با ابهت ، رسمي ، محترم و تا حدي ترسناك است و اگر زياد مورد استفاده قرار گيرد ، ممكن است حالت تهاجمي در فرد به وجود آورد. سياه به عنوان رنگي محتاط ، جدي و بزرگ جلوه ميكند و معمولا در موقعيتهاي رسمي و مهم از اين رنگ استفاده ميشود. استفاده مداوم از رنگ سياه باعث خستگي ، افسردگي و دل سردي از فعاليت و زندگي ميشود و ترس و نا اميدي را به همراه دارد. اين رنگ احساس سنگيني و عمق را ايجاد ميكند به طوري كه مردم فكر ميكنند جعبههاي سياه سنگينتر از جعبههاي سفيد هستند. هم چنين رنگ سياه نشان دهندهي اقتدار است و داوران مسابقهي فوتبال براي اين كه بتوانند در زمين قضاوت مقتدرانهاي داشته باشند، معمولا سياه رنگ ميپوشند.
rezashaban
یک شنبه 16 اسفند 1394, 07:49 صبح
سلام دوست من
در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود
حسین.کاظمی
دوشنبه 17 اسفند 1394, 04:07 صبح
سلام دوست من
در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود
سلام
اینجا (https://www.smashingmagazine.com/2010/01/color-theory-for-designers-part-1-the-meaning-of-color/)ترجمه شده همین سایت ایتجا (http://www.ittutorial.ir/%D8%AA%D8%A6%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B9%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%86/)
و اینم (http://www.softiran.org/article/14/Psychology-Color.html)هست
golbafan
پنج شنبه 20 اسفند 1394, 02:51 صبح
سلام دوستان عزیز
میتونید آموزش کامل UX رو از سایت زیر دانلود کنید
http://p30download.com/fa/entry/49488
عناوین:
- شناخت گروه کاربران در زمینه های مختلف
- چگونه فرصت مناسبی برای فروختن یک محصول به گروه خاصی از کاربران را ایجاد کنیم
- مفهوم مفید بودن (قابلیت استفاده بالا) برای یک سرویس یا محصول
- مفهوم "کاربرد آسان داشتن" یک سرویس یا محصول
- ناوبری و ساختار سایت
- قوانین ساده برای طراحی صفحات ساده
- چگونگی ارزیابی یک وب سایت توسط کاربران
- استفاده از دانش در عمل
- و ...
pooryadevil
یک شنبه 01 فروردین 1395, 01:08 صبح
سلام
دوستان خواهشان راهنمایی کنید این طراحی رو با چی انجام میشده داد ؟؟؟ خیلی نیاز دارم ممنون
https://vbcode.in/wp-content/uploads/2016/03/2016-03-06_9-11-46.jpg
winner1
یک شنبه 01 فروردین 1395, 16:45 عصر
سلام
دوستان خواهشان راهنمایی کنید این طراحی رو با چی انجام میشده داد ؟؟؟ خیلی نیاز دارم ممنون
با سی شارپ ویندوز فرمم میشه با wpf هم میشه با سی پلاس هم میشه تخصص شما چیه؟
pooryadevil
دوشنبه 02 فروردین 1395, 09:16 صبح
با سی شارپ ویندوز فرمم میشه با wpf هم میشه با سی پلاس هم میشه تخصص شما چیه؟
c# ویندوز فرم من wpf کار نکردم اما با dvexpress هم کار کردم ولی همچین چیزی نتونستم بسازم
winner1
دوشنبه 02 فروردین 1395, 10:51 صبح
C# ویندوز فرم من wpf کار نکردم اما با dvexpress هم کار کردم ولی همچین چیزی نتونستم بسازم
خوب این یعنی شما خلاقیتون کمه و همچنین سواد برنامه نویستون بیشترشم برمیگیرده به این که همه کاراتون خلاصه میشه کمپوننت های اماده به هر حال هر فسمت رو سرچ کن فلت شدنه باتونا طراحی ظاهر نرم افزار با فتو شاپ و موارد دیگه همین تاپیک رو زیر رو کنی طرح دوستان هستن با سی شارپ وین فرم که خیلی سرتر و زیباتر از این هستن ولی با ویندوز فرم کار کردن موفق باشین
zidanerfan
دوشنبه 02 فروردین 1395, 19:44 عصر
سلام
دوست عزیز با وی بی 6 هم میشه منتها شما نباید منتظر یک خروجی با کیفیت و سرعت بالا باشید ، بهترین دوستان گفتن با وین فرم هم میشه بله میشه ولی WinForm برای ساخت رابط کاربری مفت نمیارزه ! شما اگه زبان سی شارپ کار کردین با WPF میتونید این کارو انجام بدین ، بنظر من اگه رابط کاربری براتون مهمه Qml رو فرا بگیرید ! میتونم بگم بهترینه !
roo.row
سه شنبه 03 فروردین 1395, 04:39 صبح
با سلام
1-vb6 یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی هست که اگر درست نوشته بشه سرعت خیلی بهتری از c# و c++ خواهد داشت
2-از نرم افزار expression blend برای طراحی آسان wpf برای شروعتون استفاده کنید می تونید هرچیزی رو که در تصویر من دیدم رو به سادگی بسازید
3-می تونید از dev هم استفاده کنید و یا با یکم شلوغ کاری و تو محیط ویژوال استودیو با یکم خلاقیت همونو بدون کامپوننت بازید
با تشکر
winner1
سه شنبه 03 فروردین 1395, 07:19 صبح
با سلام
1-vb6 یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی هست که اگر درست نوشته بشه سرعت خیلی بهتری از C# و C++ خواهد داشت
2-از نرم افزار expression blend برای طراحی آسان wpf برای شروعتون استفاده کنید می تونید هرچیزی رو که در تصویر من دیدم رو به سادگی بسازید
3-می تونید از dev هم استفاده کنید و یا با یکم شلوغ کاری و تو محیط ویژوال استودیو با یکم خلاقیت همونو بدون کامپوننت بازید
با تشکر
وبی 6 سرعتش از سی پلاس بیشتره؟ :متعجب::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه:
zidanerfan
سه شنبه 03 فروردین 1395, 11:38 صبح
دوست عزیز سرعت برنامه اجرایی چون Native هست از سی شارپ میشه گفت بهتره (سرعت فایل اجرایی رو گفتم با بحث رو به حاشیه نکشید خواهشا ) ! ولی نمیشه زبان های مثل وی بی و سی شارپ رو با سی پلاس مقایسه کرد !! یکم به دورو برتون نگاه کنید ( DeskTop ) میبینید که همه برنامه هایی که شبو روز ما باهاش کار میکنیم با سی پلاس پلاس نوشته شده !
pooryadevil
سه شنبه 03 فروردین 1395, 13:16 عصر
خوب این یعنی شما خلاقیتون کمه و همچنین سواد برنامه نویستون بیشترشم برمیگیرده به این که همه کاراتون خلاصه میشه کمپوننت های اماده به هر حال هر فسمت رو سرچ کن فلت شدنه باتونا طراحی ظاهر نرم افزار با فتو شاپ و موارد دیگه همین تاپیک رو زیر رو کنی طرح دوستان هستن با سی شارپ وین فرم که خیلی سرتر و زیباتر از این هستن ولی با ویندوز فرم کار کردن موفق باشین
والا ذاخل تاپیک دوستان فقط طراحی هاشون رو قرار دادن و توضیحی راجع به ابزار های استفاده شده نگفتن که چطور طراحی کردن
winner1
سه شنبه 03 فروردین 1395, 13:26 عصر
والا ذاخل تاپیک دوستان فقط طراحی هاشون رو قرار دادن و توضیحی راجع به ابزار های استفاده شده نگفتن که چطور طراحی کردن
چرا گفته شده رفیق همه بحث هارو بخون کمپوننتهاشم گفته شده ابزارهاهم گفته شده ولی اموزش ندادن چون اینجا بیشتر برا ایدس نه اموزش بیشتر خلاقی دوستانه
shuvvan
پنج شنبه 05 فروردین 1395, 22:54 عصر
سلام به همه
تو این قالب سعی کردم شبیه office 2013 (نمونه آقای گلبافان) بشه .... ولی نشده :قهقهه:
تصاویر برنامه : (ضمیمه)
با سلام این برنامه تو محیط wpf طراحی شده؟؟؟؟؟
آیا واسه منو ها و غیره از کامپوننت خاصی استفاده شده؟؟؟لطفا
black_shadow
جمعه 06 فروردین 1395, 07:00 صبح
سلام
عید شما مبارک
من تازه کارم زیاد برنامه نویسیمم خوب نیست
میشه یه کامپوننت خوب معرفی کنین و لینکشو بذارین واسه دانلود
تا منم بتونم برنامه های کوچیکمو زیبا طراحی کنم؟
samiasoft
جمعه 06 فروردین 1395, 07:49 صبح
سلام
عید شما مبارک
من تازه کارم زیاد برنامه نویسیمم خوب نیست
میشه یه کامپوننت خوب معرفی کنین و لینکشو بذارین واسه دانلود
تا منم بتونم برنامه های کوچیکمو زیبا طراحی کنم؟
از این سایتهای زیر میتونید کامپونت های زیادی رو دانلود کنید :
http://soft98.ir/software/programming/component/
http://downloadly.ir/download/software/programming/
http://rasekhoon.net/software/906/
winner1
دوشنبه 09 فروردین 1395, 18:39 عصر
رو منو برنامم کار کردم اسکرولل رو ازش حذف کردم نظرتون چیه
سی شارپ- ویندوز فرم - همه کنتررل هی استاندارد سی شارپ دات نت هستش برای دوستانی که میخوان تکنولوژی استفاده شده رو بدونن
http://uupload.ir/files/qtu_10-01-1395_12-39-56_ق-ظ.jpg
fariba-2
جمعه 13 فروردین 1395, 16:46 عصر
سلام
میخواستم خودم از ابتدا یه پروژه سه لایه با سی شارپ بنویسم.
استاد سر کلاس خیلی پراکنده گفت. آخرشم من چیزی یاد نگرفتم.
حالا میخوام مرحله به مرحله پیش برم.
خوب درست کردن فرمها تو ویژوال استودیو و جدولها تو اس کیو ال مشکل من نیست.
ولی میخوام مرتب کار کنم.
استاد ما بعد از ساخت فرمها و درست کردن bl و dal و ui تو قسمت نوشتن کدهای هر قسمت خوب توضیح نداد و سریع رفت سراغ اضافه کردن کدهای رفع خطا...
حالا اگر کسی منبع مرتبی داره که ممنون میشم به من بده تا خودم مراحل رو قدم به قدم یاد بگیرم.
تاکید میکنم که من برنامه آماده نیاز ندارم.
ممنونم.
NasimBamdad
شنبه 14 فروردین 1395, 07:55 صبح
رو منو برنامم کار کردم اسکرولل رو ازش حذف کردم نظرتون چیه
سی شارپ- ویندوز فرم - همه کنتررل هی استاندارد سی شارپ دات نت هستش برای دوستانی که میخوان تکنولوژی استفاده شده رو بدونن
http://uupload.ir/files/qtu_10-01-1395_12-39-56_ق-ظ.jpg
رنگ بندی خسته کننده ای داره ،، استفاده از آیکن خیلی بهش کمک کرده و پخته تر شده .
به نظرم رنگ های گرم مثل ترکیب زرد و قرمز طراحی رو خیلی خیلی دلنشین تر می کنه .
حد و مرزی بین کنترل ها دیده نمیشه به طوری که احساس میشه همه چیز نامرتب هست .نظمی بینشان نیست . همه زیر داخل هم دیگه است
فونت بهتری انتخاب کنید
winner1
سه شنبه 17 فروردین 1395, 07:03 صبح
اینم کار جدیدم البته هنوز شروعه کاره
سی شارپ - ویندوز فرم - کنترل های استاندارد خود سی شارپ دات نت ویندوز فرم
139882
sg.programmer
سه شنبه 17 فروردین 1395, 09:27 صبح
139882
خیلی خوب شد
میشه بیشتر توضیح بدید که چطور طراحی کردید؟
winner1
سه شنبه 17 فروردین 1395, 16:42 عصر
خیلی خوب شد
میشه بیشتر توضیح بدید که چطور طراحی کردید؟
سلام نمیدونم توضیحش اینجا درسته یا نه
hamid_hr
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 04:55 صبح
سلام نمیدونم توضیحش اینجا درسته یا نه
سلام
بنظر من اگه میشه یک فرم طراحی شده به این روش رو در قالب یک پروژه قرار بدین
NasimBamdad
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 07:49 صبح
139882
آفرین تبریک میگم . خیلی خوشگل تر شده . مرسی
یه پیشنهاد ،، اون گذینه های حذف و جدید و .... اون نوار خاکستری ،،، یه پیشنهاد براش دارم
زمانی که ماوس میره روی هر کدام از گزینه ها ، عکس رنگی بشه ،، یعنی مثلا برای جدید رنگ سبز و برای جذف رنگ قرمز و ... اینطوری جذاب تر میشه
و اون نوار بالا که نوشته مشتریان و ارز و ... اونم مرز و Border نداره ،، به نظرم یکم شلخته شده . (البته نظر شخصی)
winner1
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 09:41 صبح
آفرین تبریک میگم . خیلی خوشگل تر شده . مرسی
یه پیشنهاد ،، اون گذینه های حذف و جدید و .... اون نوار خاکستری ،،، یه پیشنهاد براش دارم
زمانی که ماوس میره روی هر کدام از گزینه ها ، عکس رنگی بشه ،، یعنی مثلا برای جدید رنگ سبز و برای جذف رنگ قرمز و ... اینطوری جذاب تر میشه
و اون نوار بالا که نوشته مشتریان و ارز و ... اونم مرز و Border نداره ،، به نظرم یکم شلخته شده . (البته نظر شخصی)
نه اشتباه نکنین این یه برنامه جدیده یکم شبیه قبلیست ولی کلا فرق میکنه و فقط ماله یه مشتریه به اصطلاح سفارشیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.