ورود

View Full Version : راهنمایی برای پروژه پایانی کارشناسی

raziyes
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 12:16 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان
پروژه پایانی من در مورد اینه که قراره از آسانسور اطلاعات بگیرم و هر موقع برقش قطع و وصل شد یک sms ای به شماره مورد نظر بفرسته و می خوام که هر وقت sms فرستاده شد در یک اپلیکیشن اندروید نمایش داده بشه و بصورت یک جدول اطلاعات اسانسوری که برقش قطع شده مثل ادرس محل اسانسور نمایش داده بشه .اینم بگم که من اصلا اندروید کار نکردم و کاملا مبتدی ام .می خواستم ببینم این کار شدنی هست یا باید با c# بنویسم ؟؟در هر صورت باید با امدن sms این برنامه فعال بشه.
خواهش میکنم هر چه زودتر راهنماییم کنید:افسرده:

JYasProgramer
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 17:03 عصر
بخش ارسال اس ام اس هم با جاوا میشه و هم با C#
بخش دریافت با اندروید میشه

dalmif
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 18:01 عصر
سلام دویت عزیز
اگه شما بلد باشید که بعد از قطع شدن برق آسانسور یک پیامک با اطلاعات محل و هر چیزی رو بفرستید دیگه کارش توی اندروید تمومه یعنی بسیار ساده شما می توانید اطلاعات رو که در پیامک هست از هم تفکیک کنید و نمایش بدید.
فقط همون قسمت اولش مشکله که فکر نکنم مربوط به اندروید بشه

pbm_soy
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 01:38 صبح
آیا آسانسور شما رابطی برای ارسال داده به دستگاه دیگر دارد؟
منظورم اینکه نیاز نیست چیزی خود آسانسور SMS کند فقط رابطی دارد که هر لحظه وضعیت آسانسور را به دستگاه دیگر (کامپیوتر و یا هر چیز دیگر) اعلام کند
مثلا یک پورت USB یا Serial داشته باشه و وضعیت دستگاه را از طریق آن پورت اطلاع دهد؟

اگر این بخش را داشته باشد باز کارتون یک پله جلوتر میرود در غیراینصورت کارتون سختتر میشود و مجبورید این رابط را نیز طراحی و پیاده سازی کنید (البته این بخش از لحاظ فنی هم زیاد سخت نیست)

نمیدانم این موارد را چرا استاد راهنماتون راهنمائی نکردن؟!
کارتون را مرحله به مرحله پیش ببرید واول بصورت تئوری طراحی کنید (روی کاغذ) بعد برید سراغ پیاده سازیش و ساختن و برنامه نویسیش