ورود

View Full Version : مشکل در هاور منو

maasoumi
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 23:46 عصر
سلام دوستان
من یک منو دارم که باید وقتی روی گزینه هاش هاور میشه باید یه عکسی در بکگراند اونا نمایش داده بشه.

همانطور که در عکس شماره یک میبینید عکس دورش گرد هست و این باید با متن منو سازگار بشه. یعنی اینکه متن یکی از منوها کوتاه و یکی بلند هست و عکس بکگراند باید دقیقا فیکس و پشتش قرار بگیره. من کدش رو نوشتم ولی چیز دیگه ای رو نشون میده بهم (عکس 2) کل فایل هم ضمیمه شده.
اگر کسی کمک کنه ممنون میشم.

با تشکر.

1 : 130922

2 : 130923

دریافت فایل ها (http://s4.picofile.com/file/8186994992/nav_bg.rar.html)

Omid Jackson
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 00:27 صبح
سلام دوستان
من یک منو دارم که باید وقتی روی گزینه هاش هاور میشه باید یه عکسی در بکگراند اونا نمایش داده بشه.

همانطور که در عکس شماره یک میبینید عکس دورش گرد هست و این باید با متن منو سازگار بشه. یعنی اینکه متن یکی از منوها کوتاه و یکی بلند هست و عکس بکگراند باید دقیقا فیکس و پشتش قرار بگیره. من کدش رو نوشتم ولی چیز دیگه ای رو نشون میده بهم (عکس 2) کل فایل هم ضمیمه شده.
اگر کسی کمک کنه ممنون میشم.

با تشکر.

1 : 130922

2 : 130923

دریافت فایل ها (http://s4.picofile.com/file/8186994992/nav_bg.rar.html)

http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_background-size.asp
تست کنید این رو
به نسبت طول یا عرض اندازه بکگراند عوض میشه

maasoumi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 09:29 صبح
درود بر شما
خیلی ممنون.

فقط یک سوال برای من پیش اومد. چرا برای اینکه منوها به صورت افقی قرار بگیرن به جای Display:inline از Float:left استفاده کردین ؟

اگر بجاش از Display:inline-block استفاده کنیم چه فرقی میکنه ؟

ممنون

Omid Jackson
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 12:06 عصر
درود بر شما
خیلی ممنون.

فقط یک سوال برای من پیش اومد. چرا برای اینکه منوها به صورت افقی قرار بگیرن به جای Display:inline از Float:left استفاده کردین ؟

اگر بجاش از Display:inline-block استفاده کنیم چه فرقی میکنه ؟

ممنون

فرقی به اونصورت نداره در اینجا، ولی اگر display: inline-block بذارین بینشون یه مقدار فاصله میفته

maasoumi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 13:18 عصر
فرقی به اونصورت نداره در اینجا، ولی اگر display: inline-block بذارین بینشون یه مقدار فاصله میفته

من شنیدم که اگر میخواین همچین کارهایی رو انجام بدین، مثل گذاشتن چند آبجکت توی یک خط و روبه روی هم بهتره بجای Float و Position دادن بهشون از Display-inline استفاده کنیم. این کار درسته یا هیچ فرقی نداره ؟

Omid Jackson
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 14:02 عصر
من شنیدم که اگر میخواین همچین کارهایی رو انجام بدین، مثل گذاشتن چند آبجکت توی یک خط و روبه روی هم بهتره بجای Float و Position دادن بهشون از Display-inline استفاده کنیم. این کار درسته یا هیچ فرقی نداره ؟

بستگی داره به کار خودتون، مثلا بعضی جاها float مشکل ساز میشه و باعث میشه اندازه تگ والدش بیشتر نشه
در کل هر کدوم کارایی خودشون رو دارن، شاید اینجا position خوب نباشه براش (100%) ولی جاهای دیگه خیلی به کار میاد
این چیزا توضیح دادنی نیست، داخل کار معلوم میشه و تمرین کنین متوجه میشین چی رو کجا استفاده کنین

maasoumi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 18:10 عصر
بستگی داره به کار خودتون، مثلا بعضی جاها float مشکل ساز میشه و باعث میشه اندازه تگ والدش بیشتر نشه
در کل هر کدوم کارایی خودشون رو دارن، شاید اینجا position خوب نباشه براش (100%) ولی جاهای دیگه خیلی به کار میاد
این چیزا توضیح دادنی نیست، داخل کار معلوم میشه و تمرین کنین متوجه میشین چی رو کجا استفاده کنین

پیشنهاد شما برای سریع تر راه افتادن در طراحی سایت چیه ؟ PSD To HTML یا مطالعه تگ ها و .... ؟

ممنون

Omid Jackson
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 18:55 عصر
پیشنهاد شما برای سریع تر راه افتادن در طراحی سایت چیه ؟ PSD To HTML یا مطالعه تگ ها و .... ؟

ممنون

اول باید با HTML, CSS آشنا باشین بعد پروژه محور یاد بگیرین چون همینطوری نمیشه خوندشون و بگیم که یاد گرفتیم

maasoumi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 22:19 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون