View Full Version : ایا درسته خیلی از برنامه نویس های ایرانی برنامه نویسی اندروید رو بلد نیستند؟
اندرویدی
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 16:08 عصر
سلام. می خواستم بپرسم ایا این حرف درسته که خیلی از برنامه نویس های ایرانی که تو این مارکت ها برنامه می گذارند برنامه نویسی اندروید به اون شکل بلد نیستند و با یک سری نرم افزار ها برنامه ها شون رو می سازند؟ ممنون.
keyhan.taktaz
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 16:17 عصر
70% کد هارو از اینترنت کپی میکنند
morahimi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 17:09 عصر
نمونش خودم
EDRIS0131
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 17:39 عصر
یکیشم من...
البته همینم زحمت کشیده شده تا یاد گرفتیم
در مارکت اکثرا اپ ها کتاب ها هستند
مگه ساخت یه کتاب چقدر یرنامه نویسی میخاد
به هر حال کسی رو میشه یه برنامه نویس اندروید واقعی دونست که به جاوا مسلط باشه
Danial_abdi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 17:57 عصر
سلام. می خواستم بپرسم ایا این حرف درسته که خیلی از برنامه نویس های ایرانی که تو این مارکت ها برنامه می گذارند برنامه نویسی اندروید به اون شکل بلد نیستند و با یک سری نرم افزار ها برنامه ها شون رو می سازند؟ ممنون.
برنامه برای طراحی که حتما استفاده میشه مثل eclipse. البته برای طراحی layout خیلی راحت نیست یا شاید من ناشی هستم. به باگ زیاد برمیخوری اونهم مربوط به ADT میشه که تو eclipse نصب کردی. وگرنه من برای کدنویسی فقط برای جاوا هیچوقت به مشکلی برنخوردم.
keyhan.taktaz
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 18:04 عصر
تو ایران برنامه نویس واقعی یه عده معدودی هستند.این عده اصلا براشون زبان برنامه نویسی مهم نیست
میتونن با هر زبانی چیزی که میخوان رو بنویسن.
حتی با چوب کبریت هم برنامه شون رو مینویسن!
همیشه سعی کردم جزو این عده باشم
نمیدونم هستم یا نه!
kingsezar
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 18:30 عصر
سلام . دوست عزیز برنامه نویسی یعنی همین . آدم که نمیتونه همه کدهارو به ذهن بسپاره . مثلا خود من . من 9 زبون برنامه نویسی بلدم . این که میگم بلدم منظورم این نیست که دستور کد نویسی و تابع ها و قوانین 9 زبون رو حفظ هستم . نه ایطور نیست . یعنی من یک آشنایی قبلی دارم به این 9 تا زبون و قبل اینکه شروع به کد نویسی کنم کارهای قبلی رو یک نگاه میندازم و مروری میشه به همه ی مورد های بالا و شروع به نوشتن میکنم و هر اشکالی که پیش اومد میتونم با یک سرچ ساده درستش کنم
storm_saeed
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 19:14 عصر
سلام . دوست عزیز برنامه نویسی یعنی همین . آدم که نمیتونه همه کدهارو به ذهن بسپاره . مثلا خود من . من 9 زبون برنامه نویسی بلدم . این که میگم بلدم منظورم این نیست که دستور کد نویسی و تابع ها و قوانین 9 زبون رو حفظ هستم . نه ایطور نیست . یعنی من یک آشنایی قبلی دارم به این 9 تا زبون و قبل اینکه شروع به کد نویسی کنم کارهای قبلی رو یک نگاه میندازم و مروری میشه به همه ی مورد های بالا و شروع به نوشتن میکنم و هر اشکالی که پیش اومد میتونم با یک سرچ ساده درستش کنم
برنامه نویسی یعنی اینکه تو فیلدی که توش تخصص دارید مثلا جاوا بهترین روش های پیاده سازی برنامه های مختلف رو بدونید . بهترین روش های افزایش پرفرمنس رو بدونید . استایل استاندارد کد نویسی رو بلد باشید که کدتون خوانایی داشته باشه .بعضیا با یه زبون خاص و یه فریم ورکی یه سری کارهای تخصصی میکنن این عده نیاز دارن که یه سری چیزهارو حفظ باشن و بدونن برا کارهایی که میخوان بکنن باید از چه توابع و کلاس ها و موارد دیگه استفاده کنن چونکه هم زمان مهمه هم اینکه بعدا نباید ساختار کد زیاد تغییر کنه
tux-world
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 20:19 عصر
من با storm_saeed کاملا موافقم. بلد بودن چند زبان کار اشتباهی نیست ولی هیچ وقت تخخصی نمیتونید روشون وقت بزارید. و اینکه واقعا هم نیازی نیست این همه رو بلد باشید.اینکه شما بتونید بدون سرچ کردن بدون اینکه زیاد وقتتون رو تلف بکنید فکر بکنید و بتونید بهترین برنامه با کیفیت بالا آینده نگری بالا بنویسید یعنی اینکه دارید تخصصش رو کسب میکنید. با کپی کردن به جایی نمیرسید ولی آشنایی خوبی میتونید کسب کنید که متدهای مختلف چطور نوشته شدن بد هستن خوب هستن دیدتون رو بالا میبره ولی باید خودتون بنویسید
diapason
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 20:22 عصر
بله...
بسیاری برنامهها در بازار هستند که نام پکیج اونها با com.example شروع میشه. یعنی کسی که برنامه رو نوشته هنوز در قدم اول گیر داشته. یعنی اولین مرحلۀ کار رو نمیدونسته. یعنی ... [خودتون بقیش رو ادامه بدین...]
دیگه به جایی که بخوایم استایل کدنویسی اونها رو مورد نقد قرار بدیم نمیمونه.
keyhan.taktaz
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 21:17 عصر
البته میگم برنامه نویسی تو بازار ارزش این رو نداره که بیشتر از 10 ساعت رو برنامه وقت بذاری.
من خودم شخصا یه چیزی سر و هم میکنم میذارم.چون کاربران برنامه های مزخرف رو دوست داردن با اینترفیس داغون ، اگه com.example هم باشه فروشش بیشتر میشه نگران نباشید!
pbm_soy
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 23:51 عصر
سلام
هدف از این سوال چیست؟
بله تقریبا عده کثیری از مدعيان برنامه نویسی در حد کپی است!
حتی در انجمنهای خارجی به ایرانیان میگن برو دیتابیستو بنویس یعنی حداکثر در این حد بلدن
اینا را از روی تجربه چندین ساله ميگم چه در آموزش چه در برنامه نویسی
در این مدت برای اینکه خودم را محدود نکنم سعی کردم در زمینه های مختلف پروژه کار کنم
pbm_soy
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 00:20 صبح
مورد دیگری که یادم رفت عنوان کنم اینه که یادگرفتن چندین زبان زیاد مهم نیست! مهم اینه که برنامه نویسی را یادبگیرید!
همیشه سرکلاسام گفتم که یادگرفتن زبانهای برنامه نویسی سخت نیست یادگرفتن برنامه نویسی دشوار است! (یعنی با یک زبان برنامه نویسی باید بتونید برنامه بنویسید!)
اگر برنامه نویسی را یادبگیرید دیگر یادگرفتن زبانهای دیگه سخت نیست
مورد دیگر اینه که شما با یک زبان خوبی مثل جاوا یا C/C++ میتوانید در زمینه های مختلف برنامه بنویسید و نیاز نیست که برای هر زمینه ای زبان جدیدی یادبگیرید و وقت تلف کنید
مثلا برنامه نویسی دیتابیس - گرافیک - بازی - برنامه نویسی برای سخت افزار و روبات و غیره
من در اوایل کارم بیشتر با زبان ساده بیسیک کار میکردم اون زمان سیستم عامل ویندوز وجود نداشت خیلیها برای هرکاربردی زبان برنامه نویسی دیگری را مطرح میکردند ولی من بااینکه با زبانهای دیگه هم کار کرده بودم سعی میکردم کارهام را با بیسیک انجام دهم حتی چندتا از برنامه های سیستمی را با بیسیک نوشتم (هرچند که در بعضی از آنها از اسمبلی هم مجبور شدم استفاده کنم)
منظور از این مثال این بود که اگر شما به کتاب برنامه نویسی سیستم کامپیوترهای شخصی آقای مایکل تیشر مراجعه کنید در تمام کتاب تک تک مثالها را با سه زبان بیسیک و پاسکال و سی نوشته بود حتی در نسخه جدیدتر این کتاب تحت عنوان PC INTERN (یک کتاب سه جلدی) همین قضیه بازم تکرار شد!
هرچند منکر این نیستم که برنامه در یک زمینه ای با زبان خاص نتیجه بهتری دهد (منظور اینه که اول سعی کنید برنامه نویس باشید تا اینکه چندین زبان را یاد بگیرید)
pbm_soy
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 00:22 صبح
در مورد برنامه های آندرویدی هم تو بیشتر مارکتهای ایرانی برنامه های کپی هستند هم برنامه و حتی محتوا هم خیلی وقتا کپی است (متاسفانه)
amir6771
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 10:22 صبح
وقتي سورس ها رو با كمترين قيمت ميفروشن همه ميشن برنامه نويس! فقط متن و عكس و جايگزين ميكنن ميشه يه اپليكيشن جديد...
تازه عمق فاجعه اونجاست كه يه عده با نرم افزارهاي برنامه ساز كار ميكنن يعني متن و عكس و ... ميدي برنامه apk ميده بيرون! جالب اينجاست كه محتوايي رو هم كه استفاده ميكنن از سايت هاي ايراني كپي ميكنن.يعني كوچكترين زحمتي نه در كدنويسي و نه در تهيه و نوشتن محتوا به خودش نميده!
من خودم براي يه اپليكيشن در زمينه روانشناسي براي تهيه محتواش از يكي از دوستان كه دانشجوي دكتري روانشناسي بود استفاده كردم و كمكم كرد براي نوشتن مطالب برنامه...اونوقت طرف پا ميشه ميره از سايت برترين ها و ... عينا كپي پيست ميكنه!
البته اينم بگما ملت خودشون متوجه ان، پول بابت همچين اپليكيشن هايي كه كپي هستن نميدن! حتي رايگانشون رو به زور دانلود ميكنن چون طرف خودش ميتونه بره تو اينترنت همون مطالب رو بخونه!
يه برنامه نويس بايد چه محتواش چه كدنويسي برنامه اش خاص و منحصر به فرد باشه...
به نظرم خود بازار نبايد اجازه ي انتشار به همچين اپليكيشن هايي رو بده تا حق كسي كه وقت ميزاره برا كدنويسي پايمال نشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.