View Full Version : از کدوم ورژن HTML باید شروع کرد ؟
Grand_Master
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 07:42 صبح
سلام.
من تصمیم دارم که یادگیری HTML رو بصورت جدی شروع کنم. یه سری آموزش توی هارد دارم که یه مقدار قدیمیه. در حالی که HTML ورژن ۵ اومده و..
من یه آموزش از سایت wedesing.ir گرفتم در مورد html 5 نوشته بود که این کتاب فقط تگ های جدید و قابلیت های جدیدی که به HTML 5 اضافه شده رو برسی میکنه.
خب الان من چکار کنم ؟ برم همون آموزش هایی که دارم رو ببینم و یاد بگیرم و بعدش بیام قابلیت های HTML 5 رو یاد بگیرم ؟ یا از آموزشی استفاده کنم که HTML 5 رو از پایه آموزش داده .. ؟
میخوام یه جوری باشه که یه چیز آپدیت و بروز رو یاد بگیرم. کلی تگ و.. فلان یاد بگیرم آخرشم بکار نیاد و یا منسوخ شده باشه چه فایده داره ؟!
امید وارم که گرفته باشید منظورمو.
با تشکر.
r4hgozar
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 08:05 صبح
سلام.
شما باید از html4 و css2 شروع کنی.
html5 , css3 تکمیل کننده هستن. نه اینکه کلا یه سبک جدید باشن.
شما باید در حدی اینارو یاد بگیری و بعد شروع کنی به پروژه زدن و در حین کار برای سوالات خودت بگردی و ببینی کد بهتر و بهینه تری وجود داره یا نه.
اینطوری هم چیز جدید یاد می گیری و هم به روز می شی.
موفق باشی
tamafi6
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 15:31 عصر
سلام.
من تصمیم دارم که یادگیری HTML رو بصورت جدی شروع کنم. یه سری آموزش توی هارد دارم که یه مقدار قدیمیه. در حالی که HTML ورژن ۵ اومده و..
من یه آموزش از سایت wedesing.ir گرفتم در مورد html 5 نوشته بود که این کتاب فقط تگ های جدید و قابلیت های جدیدی که به HTML 5 اضافه شده رو برسی میکنه.
خب الان من چکار کنم ؟ برم همون آموزش هایی که دارم رو ببینم و یاد بگیرم و بعدش بیام قابلیت های HTML 5 رو یاد بگیرم ؟ یا از آموزشی استفاده کنم که HTML 5 رو از پایه آموزش داده .. ؟
میخوام یه جوری باشه که یه چیز آپدیت و بروز رو یاد بگیرم. کلی تگ و.. فلان یاد بگیرم آخرشم بکار نیاد و یا منسوخ شده باشه چه فایده داره ؟!
امید وارم که گرفته باشید منظورمو.
با تشکر.
دوست عزیزسعی کنید همیشه به روزباشید!
یادگیری css3 و html5 چیزشاق وزمانبری نیست همه تگ های html نسخه های قدیمی هم درhtml5 وجودداره جز چندین عنصرجدیدترومعناگراتر که یادگیری اونها هم چیزی نیست وبایادگیری نسخه جدیدتر html5 خواهید فهمید که هیچ لزومی به یادگیری نسخه های قدیمی تر نخواهید داشت پس ازهمان ابتدابرویدسراغ html5 و css3 وزمان ووقت خودتون رابرای یادگیری چیزهایی که ازگردونه خارج شده ان به هدرندهید.
عده ای میگویند که html4 ویا xhtml1 پیش نیاز است ولی به نظر من یادگیری چندتا کدساده نباید کارمشکلی باشه که خودتون را سردرگم کنید ووقت گرانبهای خودتون را به هدربدهید.
پس بروید سراغ جدیدترین ها .
Grand_Master
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 23:31 عصر
دوست عزیزسعی کنید همیشه به روزباشید!
یادگیری css3 و html5 چیزشاق وزمانبری نیست همه تگ های html نسخه های قدیمی هم درhtml5 وجودداره جز چندین عنصرجدیدترومعناگراتر که یادگیری اونها هم چیزی نیست وبایادگیری نسخه جدیدتر html5 خواهید فهمید که هیچ لزومی به یادگیری نسخه های قدیمی تر نخواهید داشت پس ازهمان ابتدابرویدسراغ html5 و css3 وزمان ووقت خودتون رابرای یادگیری چیزهایی که ازگردونه خارج شده ان به هدرندهید.
عده ای میگویند که html4 ویا xhtml1 پیش نیاز است ولی به نظر من یادگیری چندتا کدساده نباید کارمشکلی باشه که خودتون را سردرگم کنید ووقت گرانبهای خودتون را به هدربدهید.
پس بروید سراغ جدیدترین ها .
درسته، دقیقا من هم همین حرفارو زدم. ولی بعضی از دوستان مثل همین کاربر رهگذر و کتابی که توی سایت wedesign.ir بود گفته بودن که قبل از شروع html 5 برید html 4 رو یاد بگیرید.
خب من یه مختصر سرچی که کردم تو سایت هایی مثل w3school گفته بود که بعضی کد های ورژن های قبلی دیگه منسوخ شدن و جایگزین های بهتری براشون هست.
ولی مسئله ای که هست اینکه منابع آموزشی HTML 5 کم هست. برای مثال یه تاپیک تو انجمن هست که دوست عزیزی داره آموزش میذاره :http://barnamenevis.org/showthread.php?468617-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
اگر یه منبع کامل و دقیقی دارید که HTML 5 و CSS3 رو از پایه شروع میکنه و ویدئویی هست (ترجیحا ویدوئویی باشه و با صدا) معرفی کنید. بهتره که تاجایی که راه داره آموزش فارسی باشه. ولی اگر انگلیسی هم باشه و خوب یاد بده مشکلی نیست.
با تشکر.
Omid Jackson
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 23:54 عصر
درسته، دقیقا من هم همین حرفارو زدم. ولی بعضی از دوستان مثل همین کاربر رهگذر و کتابی که توی سایت wedesign.ir بود گفته بودن که قبل از شروع html 5 برید html 4 رو یاد بگیرید.
خب من یه مختصر سرچی که کردم تو سایت هایی مثل w3school گفته بود که بعضی کد های ورژن های قبلی دیگه منسوخ شدن و جایگزین های بهتری براشون هست.
ولی مسئله ای که هست اینکه منابع آموزشی HTML 5 کم هست. برای مثال یه تاپیک تو انجمن هست که دوست عزیزی داره آموزش میذاره :http://barnamenevis.org/showthread.php?468617-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
اگر یه منبع کامل و دقیقی دارید که HTML 5 و CSS3 رو از پایه شروع میکنه و ویدئویی هست (ترجیحا ویدوئویی باشه و با صدا) معرفی کنید. بهتره که تاجایی که راه داره آموزش فارسی باشه. ولی اگر انگلیسی هم باشه و خوب یاد بده مشکلی نیست.
با تشکر.
مثل این میمونه بگین می خوام فتوشاپ یادبگیرم، بهتون بگن اول CS6 رو یاد بگیر بعد برو سراغ CC
با آپدیت شدن ورژن جدید هر دو یک سری امکانات مختلف اضافه شده، مثلا به HTML تگ Canvas اضافه شده که خیلی کارای مختلفی میشه کرد یا SVG و در CSS هم یک سری امکانات دیگه مثل Animation و ...
شما همون برین W3schools بهترین منبع هست برای آموزش و سایت های ایرانی رو کلا بیخیال شین چون معمولا تو ایران کسی که تازه یاد میگیره میره تو کار آموزش دادن (حکمتش رو نمیدونم)
توی این سایت تگ هایی که منسوخ شده هم بهتون میگه ولی اونجوری نیست که بگین مثلا باید HTML های قدیمی رو یاد بگیرین بعد برین سراغ HTML5
HTML5 امکانات جدید به HTML های قدیمی اضافه شده
tamafi6
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 12:18 عصر
با تشکر.
دوست عزیز همون کتابی که درسایت wedesign.ir معرفی شده یک مرجع وکامل میباشد.
اگربتوانید نسخه چاپی اون راتهیه کنید حتما مسلط به html5 و css3 خواهید شد -کتاب هم فکر نکنم قیمتی داشته باشه حدود ده تا پانزده هزارتومن البته فقط کتاب نیست دوستانی که تهیه کردند بسیارراضی هستند -درون کتاب هم یک dvd هست که شامل ساعت ها فیلم وچندین pdf آموزشی که به صورت پروزه ای هم آموزش داده شده وامکانات فراوان دیگر.
Ali Atom
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 12:18 عصر
اینو راستش تازه دیدم ولی به نظرم واسه شروع خیلی خوبه.هم رایگانه و طراحی خیلی خوبی هم داره howtocodeinhtml.com. سایت هایی مثل codecademy.com هم واسه استارت کار مناسب اند.واسه آموزش بیشتر درباره ویژگی های اضافه شده در HTML5 هم میتونید از این کتاب استفاده کنید که خب اینم رایگانه:لبخند:diveintohtml5.info
Grand_Master
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 13:23 عصر
اگربتوانید نسخه چاپی اون راتهیه کنید حتما مسلط به html5 و css3 خواهید شد -کتاب هم فکر نکنم قیمتی داشته باشه حدود ده تا پانزده هزارتومن البته فقط کتاب نیست دوستانی که تهیه کردند بسیارراضی هستند -درون کتاب هم یک dvd هست که شامل ساعت ها فیلم وچندین pdf آموزشی که به صورت پروزه ای هم آموزش داده شده وامکانات فراوان دیگر.
توی صفحه اول این کتاب نوشته بود که پیش نیاز این کتاب تسلط بر HTML4 و CSS2 هست. و تو این کتاب قراره فقط ویژگی های جدید html5 مورد برسی قرار بگیره ! شما چطور میگید یک مرجع کامل هست ؟
godofphp
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 14:03 عصر
html و css چیز آنچنان سختی نیستند
سال 1981 امریکا شاتل فضایی رو فرستاد به فضا یعنی 33 سال پیش
ولی هنوز ما در گیر html و css هستیم
شوخی کردما به دل نگیرید
Grand_Master
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 15:09 عصر
html و css چیز آنچنان سختی نیستند
سال 1981 امریکا شاتل فضایی رو فرستاد به فضا یعنی 33 سال پیش
ولی هنوز ما در گیر html و css هستیم
شوخی کردما به دل نگیرید
بهتره این حرف هارو برای خودتون نگه دارید.
تاپیک پرسشه نه ارائه ی نظر شخصی. از حرف من ناراحت نشید اما اگر نمیخوایید پاسخی بدید بهتره برید به شاتل فضایی فکر کنید :چشمک:
ایمیلی از مدیر سایت wedesign.ir دارید ؟
mcrantis
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 19:26 عصر
سلام
منم با نظر دیگران تقریبا موافقم.
html5 مکمل نسخه های قدیمی هستش و برای آموزشش نمیخواد زیادی بخودتون سخت بگیرید.بهترین منبع هم w3schools هستش .اگه آموزش های ویدئویی رو هم که بالا بهش اشاره کرده اید رو دیده باشید،توی آموزش ها سایت بیاموز (http://www.beyamooz.com/)رو هم معرفی کردیم برای منبع آموزشی html5
در ضمن اگه شما هم دنبال آموزش ویدئویی هستید ، آموزش هایی که گذاشتم برای یادگیری html کافی هستش،البته این رو هم میگم که توی مبحث html5 کمتر توضیح داده شده،ولی css3 خیلی کامل ارائه شده است.
اگه دنبال کتاب هستید ،آموزش html5 css3 از آتی نگر(اسم ناشر کتابه!!)میتونه خیلی بهتون کمک کنه،من خودم هم برای یادگرفتن خصوصیات جدید html5 , css3 از این کتاب استفاده کردم.اگه تو تهران هم هستید این چند روزه میتونید از نمایشگاه کتاب هم این کتاب رو تهیه کنید.سایت ناشرش هم اینه ati-negar.com
یک چیز دیگه هم باید بهش توجه کنید که کلا همه ی html یعنی تمام نسخه هاش،تگ های زیادی دارن که بعضی هاش تقریبا منسوخ شده بعضیهاش هم هنوز منسوخ نشده!ولی کلا توی طراحی قالب از چندتا تگ بیشتر استفاده نمیشه،شاید در کل 30 تا تگ،که اگه یادشون بگیرید نیازی به یادگرفتن تگ های دیگه نیستش.
حالا اگه آموزش های ما رو هم ببینید ، ما روش صحیح استفاده از بعضی از کدهای html رو توضیح دادیم.مثلا برای استاندارد نویسی حتما همراه تگ header باید تگ h1...h6 رو استفاده کنیم.
اگه دوست داشتین آموزش های مارو از دست ندین!
موفق باشید!بازهم اگه سوالی داشتید بپرسید:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.