ورود

View Full Version : آیا تا حالا app اندرویدی در سایت گوگل پلی فروخته اید؟

stm32y
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 00:05 صبح
آیا تا حالا app اندرویدی در سایت گوگل پلی فروخته اید؟
اگر شما این کار را کرده اید برای تشویق افراد علاقمند به اینکار لطفا امار و لینک دهید و از روش ها بگویید.

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 01:28 صبح
https://play.google.com/apps/publish/?dev_acc=08211747724840684315#MarketListingPlace:p =com.keyhan_soft.faceage

0 دانلود!

dasssnj
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 07:22 صبح
https://play.google.com/apps/publish/?dev_acc=08211747724840684315#MarketListingPlace:p =com.keyhan_soft.faceage

0 دانلود!

اون پیج که شما دادید که باز نمیشه احتمالا مال پنل خودتونه . لینک عمومی برنامه تون اینه :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keyhan_soft.faceage

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 10:23 صبح
فقط خواستم اینو بگم که توی گوگل پلی فعالیت کردن اصلا آسون نیست!
بین قول های بزرگ نمیشه رقابت کرد مگر اینکه ایده خوب داشته باشی و سرمایه.من 2 تا اپ گذاشتم هیچکدوم حتی 1 دونه هم دانلود نشده

abbasi.naft
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 10:57 صبح
سلام مهندس
برای شروع کاش حداقل یه دونه رو رایگان میگذاشتید.
تا ببینید بازخورد برنامه چیه.

من اگه جای شما بودم ، برنامم رو رایگان میگذاشتم ، ولی مشابه کاری که بادصبا انجام میده و از طریق نوتفیکیشن ، لینک برنامه های دیگش رو به دید کاربراش میرسونه ، عمل میکردم.
که فکر کنم این راه مناسبتری باشه.

موفق باشید

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:04 صبح
برا این برنامه یه نسخه دمو هم منتشر کرده بودم که دیدم ایراد داره برداشتم سریع.
ولی باز مطمئنم دانلود نمیشه ، نمیدونم مشکل کجاست!

storm_saeed
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:12 صبح
برا این برنامه یه نسخه دمو هم منتشر کرده بودم که دیدم ایراد داره برداشتم سریع.
ولی باز مطمئنم دانلود نمیشه ، نمیدونم مشکل کجاست!

مشکل اینه که دیده نمیشه برنامه

abbasi.naft
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:12 صبح
مهندس ، همونطور که خودتون هم فرمودید ، رقابت اونجا وحشتناکه.
و صد البته به سود رسیدن هم خیلی خیلی شیرین.

پس اگه تفکراتتون بزرگ و جهانی هست ، بایستی صبر و حوصله بیشتری داشته باشید.

موفق باشید.

abbasi.naft
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:14 صبح
مشکل اینه که دیده نمیشه برنامه
سلام استاد عزیز

پیشنهاد شما برای دیده شده ، چی هست ؟؟

ممنون استاد عزیز:قلب:

storm_saeed
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:20 صبح
سلام استاد عزیز

پیشنهاد شما برای دیده شده ، چی هست ؟؟

ممنون استاد عزیز:قلب:

فقط باید تبلیغ کرد حالا برای اینکار کلی روش هم هست
بهترینش اینه که یه اپ رایگان خوب باشه و از طریق اون تبلیغ کرد

نکته مهم فعلن اینه که چون ایران تحریمه و یکم سخته . کشور های دیگه مثلا یکی که تو المانه و یه اپ خوب میزنه میتونه تو وبسایت های معروفش به راحتی تبلیغ کنه (مثل دیجیاتو و زومیت تو ایران) که هزینه ای هم نداره تقریبا اینطوری رنکش تو بازار المان بهتر میشه و به طبع اون هم هی معروف تر میشه و تو بازار جهانی دیده میشه

راه بی دردسرش اینه تو وبسایتای و وبلاگ های معروف تو بخش کامنت ها یا همچین جاهایی به برنامه لینک داده بشه

golbafan
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:23 صبح
رایگان بزارید و چیز با ارزشی هم باشه تا دیده بشه

Rezaguitar
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:23 صبح
عجیبه که اپلیکیشنتون داخل پلی استور برای من این ارور رو میده :
This app is incompatible with your device.
گوشیمم نکسوس هست با اندروید 5.1 .

abbasi.naft
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:32 صبح

نکته مهم فعلن اینه که چون ایران تحریمه و یکم سخته . کشور های دیگه مثلا یکی که تو المانه و یه اپ خوب میزنه میتونه تو وبسایت های معروفش به راحتی تبلیغ کنه (مثل دیجیاتو و زومیت تو ایران) که هزینه ای هم نداره تقریبا اینطوری رنکش تو بازار المان بهتر میشه و به طبع اون هم هی معروف تر میشه و تو بازار جهانی دیده میشه

راه بی دردسرش اینه تو وبسایتای و وبلاگ های معروف تو بخش کامنت ها یا همچین جاهایی به برنامه لینک داده بشه

ممنون استاد
میشه در صورت صلاحدید ، لینکی از برنامه های داخلی و خارجی خودتون بگذارید.
با سپاس

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:33 صبح
عجیبه که اپلیکیشنتون داخل پلی استور برای من این ارور رو میده :
This app is incompatible with your device.
گوشیمم نکسوس هست با اندروید 5.1 .

واقعا؟
min sdk 10 هست !

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:35 صبح

بسیار مایلم باشما مشورت کنم تلفنی.آیا امکانش هست؟از طریق اسکایپ یا تلفن؟

abbasi.naft
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:37 صبح
بسیار مایلم باشما مشورت کنم تلفنی.آیا امکانش هست؟از طریق اسکایپ یا تلفن؟
ما هم مشتاقیم که از علم و تجربیات استاد بیشتر استفاده بکنیم.
ولی متاسفانه نه توفیقش رو دام و نه سعادتش رو:افسرده:

hamedjj
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 11:42 صبح
همچنین سیستم گوگل پلی با مارکت های 3rd و بازار فرق داره
شما باید برای تمام سایز ها لایه بندی جداگانه و برنامه را در زبان های مختلف درست کنید تا برای تمام دیوایس ها نمایش داده شود.
اگر در گوگل پلی برنامه منتشر کرده باشید میبینید که بعد از ارسال رقی را برای شما به منظور تعداد قابل دسترسی بودن دستگاه ها برای برنامه شما به نمایش در میاید.

keyhan.taktaz
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 12:31 عصر
الان برنامه مشکلی نداره با اندازه اکثر دیوایس ها اوکی هست.نمیدونم چرا اینطوری زده اونجا!
خیلی عجیبه دیوایس خودمم اینطوری زده.

stm32y
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 16:20 عصر
ایا فردی هست که تجربه موفقی داشته باشه و برای ما روش موفقیتش را توضیح بدهد؟

در ضمن من مطمئنم راه موفقیت از میان چند بار شکست می گذرد. باید تلاش کرد تا گوگل پلی تسلیم تو شود.

iman0111
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 16:24 عصر
سلام به همگی ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم اما گفتم که تاپیک دیگه ای به خاطر این سوال نسازم و همینجا مطرحش کنم تا نظرات شما عزیزان رو در رابطه با این موضوع بدونم من چند وقتی بود که درگیر یه نرم افزار فرهنگی بودم و تقریبا میشه گفت از لحاظ رابط کاربری و همینطور محتوا خیلی روش کار کردم الان دیگه تقریبا آخراشه و دیگه میخوام به مرحله ی انتشار برسونمش اما این دم اخری تصمیم گرفتم نرم افزار رو به صورت رایگان بزرام توی مارکت ها و وب سایت ها با این تفاوت که چنتا بسته حمایتی مثل همین بسته های حمایت از ما که معمولا 1000تومان یا 2000و3000هست داخلش تعبیه کنم و همچنین اینکه محتویات نرم افزار قراره رویه یه سرور باشه تا از طریق اون به برنامه منتقل بشه و حتما دیگه خودتونم هم اطلاع دارید که اجاره ی یه سرور چقد میتونه هزینه بر باشه

در کل میخواستم نظرتون رو در رابطه با اینکه ایا کاربران یعنی در کل مردم ما حاضرن با این روش از برنامه حمایت کنند تا لاقل بشه هزینه های سرور رو ازش دراود ایا از بین شما عزیزان کسی بوده که تا حالا از بسته های حمایتی در برنامش استفاده کرده باشه ومردم استقبال کرده باشن و طابع اون شده باشن یا نه باید جور دیگه ای برم جلو خوشحال میشم نظرتون رو در این رابطه بدونم

Raminab
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 16:36 عصر
سلام به همگی ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم اما گفتم که تاپیک دیگه ای به خاطر این سوال نسازم و همینجا مطرحش کنم تا نظرات شما عزیزان رو در رابطه با این موضوع بدونم من چند وقتی بود که درگیر یه نرم افزار فرهنگی بودم و تقریبا میشه گفت از لحاظ رابط کاربری و همینطور محتوا خیلی روش کار کردم الان دیگه تقریبا آخراشه و دیگه میخوام به مرحله ی انتشار برسونمش اما این دم اخری تصمیم گرفتم نرم افزار رو به صورت رایگان بزرام توی مارکت ها و وب سایت ها با این تفاوت که چنتا بسته حمایتی مثل همین بسته های حمایت از ما که معمولا 1000تومان یا 2000و3000هست داخلش تعبیه کنم و همچنین اینکه محتویات نرم افزار قراره رویه یه سرور باشه تا از طریق اون به برنامه منتقل بشه و حتما دیگه خودتونم هم اطلاع دارید که اجاره ی یه سرور چقد میتونه هزینه بر باشه

در کل میخواستم نظرتون رو در رابطه با اینکه ایا کاربران یعنی در کل مردم ما حاضرن با این روش از برنامه حمایت کنند تا لاقل بشه هزینه های سرور رو ازش دراود ایا از بین شما عزیزان کسی بوده که تا حالا از بسته های حمایتی در برنامش استفاده کرده باشه ومردم استقبال کرده باشن و طابع اون شده باشن یا نه باید جور دیگه ای برم جلو خوشحال میشم نظرتون رو در این رابطه بدونم

من که فکر نکنم این روش جواب بده , اولا کسی که برنامه نویسی کار نکرده ارزششو نمیدونه , دوما انقد برنامه ی اندروید رایگان زیاد شده فک کنم بقیه فک میکنن وظیفه ی برنامه نویساست برنامه رایگان بدن بیرون :لبخند:

iman0111
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 17:15 عصر
من که فکر نکنم این روش جواب بده , اولا کسی که برنامه نویسی کار نکرده ارزششو نمیدونه , دوما انقد برنامه ی اندروید رایگان زیاد شده فک کنم بقیه فک میکنن وظیفه ی برنامه نویساست برنامه رایگان بدن بیرون :لبخند:

ممنون از شما دوست عزیز اما به نظر من شاید دلیل اینکه کاربرا دیگه حاظر نیستن به خاطر این موضوعات پول بدن این باشه که اینقد توی ایران و توی حوضه ی اندروید برنامه ننویس نابلد اومدن وارد این شاخه شدن که فقط کارشون کپی و پیست کردن کد ها توی اینترنت و سر هم بندی یه برنامه بد که هم از لحاظ ظاهری دل آدمو به درد میاره هم از لحاظ باطنی که حتی به صراحت میتونم قسم بخورم اگه برنامه رو هم باز کنی و بزاری جلوشون شاید نشناسنش اما به خاطر اینکه فقط پولو در نظر میگیرن و اصلا هیچ تعهدی نسبت به کیفیت نرم افزار و کارایی نرم افزار ندارن و حتی جالب اینجاست که کپی پیست کردن رو هم خوب بلد نیستن و با چنتا سرچ در هم شکسته توی اینترنت برنامه که چه عرض کنم یه سوپرباگی میسازن و وارد دنیای برنامه های اندرویدی میکنن.... از یه طرف هم مردم وقتی اینقد برنامه خراب بهشون تحمیل بشه شوقشون از دست میره و دیگه اشتیاقی به پول دادن ندارن اما شاید اگه یه نرم افزار خوب رو بهشون بدی و حق انتخاب رو در اختیار خودشون بزاری شاید به نظرم اینجوری بهتر بتونی نتیجه بگیری البته این نظر من بود دوستان دیگه هم اگه نظری دارن خوشحال میشم بگن